Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (16

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (16 ...

......... вакантни позиции за специалист управление на проекти в областта на маркетинговите комуникации и специалист онлайн медия планиране. JobTiger обяви вакантна позиция за специалист дигитален маркетинг. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Управляващият директор на Red Lion Георги Пергелов © Red Lion Още

Управляващият директор на Red Lion Георги Пергелов © Red Lion Още ...

......... BrandWorks."С новия бранд Red Lion предлагаме гъвкави решения, които ще пестят време и ще носят добавена стойност на нашите клиенти. Същевременно имаме експертизата и на другите звена от Publicis One, за да работим и по дългосрочни кампании и продукции, покривайки пълния обхват от рекламни дейности", коментира още за медиите Пергелов.


© Mike Blake Още по темата The Smarts поема рекламното обслужване

© Mike Blake Още по темата The Smarts поема рекламното обслужване ...

......... за всички сектори това ще представлява увеличение от 5 млрд. спрямо 2017 г.Електронните спортове, предавани на живо, събират все по-голяма публика. През 2015 г. приходите от излъчването им се равняваха на 325 млн. долара, а прогнозата е тази година да достигнат 1 млрд. долара, като Китай е най-големият им пазар.


Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Още по темата

Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Още по темата "Нова броудкастинг ...

......... При две големи телевизионни групи, създаващи съдържание, и над 200 оператора, доставящи програмите им до крайните клиенти, тенденцията е почти неизбежна: цените, плащани от операторите за авторски права, ежегодно се покачват, а тарифите за потребителите падат, притиснати от свирепата конкуренция между доставчиците, в чиито редици се появиха и комплексните телекоми.


© Reuters Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

© Reuters Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама ...

......... за цел да вдъхновява много разговори. Общностите във Facebook стават все по-активни и жизнени."Тази визия може да се окаже в ужасен ущърб: увеличаването на "групите" означава засилване на най-лошите черти на Facebook - когнитивни балони - където потребителите се държат в силози, подхранвани от поток от фалшиви новини и екстремизъм.


Преди това, в продължение на повече от три години, Ogilvy

Преди това, в продължение на повече от три години, Ogilvy ...

......... Радослав Бимбалов, основател на The Smarts.Върху цялостното комуникационно обслужване на IKEA ще работи екип от 10 човека, с възможност за присъединяване на още хора при необходимост. От агенцията коментират, че екипът е съставен от специалисти с различно портфолио, а лидерите на отделните дейности имат над 6 години опит в комуникациите.Започналата тия дни война срещу журналиста Светослав Иванов, засега се

Започналата тия дни война срещу журналиста Светослав Иванов, засега се ...

......... отстояват професионалните стандарти срещу тенденцията за засилване на натиска върху тях от страна на политически и икономически кръгове. Очевидно целта на този натиск е установяване на пълен монопол върху истината, което би означавало всички журналисти в България да се откажат от стандартите на професията. От това би загубило цялото общество.


Още по темата Дигитализация преди всичко Общите приходи на най-големите

Още по темата Дигитализация преди всичко Общите приходи на най-големите ...

......... обяви вакантна позиция за Junior Web Content Management Specialist.CEEMarketWatch обяви вакантна позиция за икономически и политически анализатор. Danone oбяви стажанска позиция в маркетинг отдела на компанията.*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Още по темата Facebook ще показва повече новини от приятели,

Още по темата Facebook ще показва повече новини от приятели, ...

......... млн. паунда, а следващата да завърши на нула. Новият печатар на изданието е компанията Trinity Mirror, която издава The Daily Mirror."Журналистиката на Guardian ще остане такава, каквато винаги е била: внимателна, прогресивна, яростно независима и предизвикателна. И също така остроумна, стилна и забавна", пише главният редактор на медиата Катарине Винър.


Визия от последната туриситическа рекламна кампания от 2014 г. Още

Визия от последната туриситическа рекламна кампания от 2014 г. Още ...

......... собственост на Томислав Цолов и част от групата APRA Porter Novelli, е подала оферта за изготвяне на комуникацията в държавите Полша, Чехия, Словакия и Унгария.Рекламна агенция "Киви" със собственици Венцислав Олеков и Илия Ел-Фелеки е кандидатствала за разработване на туристически рекламни кампании в Нидерландия, Белгия, Дания, Норвегия, Финландия и Швеция.


© Pexels Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

© Pexels Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама ...

......... стоки, което би следвало да задължи сравнително висок дела на семплингите и дегустациите, но във всички случаи синергията на BTL с дигиталния маркетинг и търговския маркетинг ще продължи да се засилва и да обуславя търсенето на все по-комплексни услуги и интегрирани механики", казва в заключение управляващият директор на Smart Communications.123 Съюзът на издателите в България представи

123 Съюзът на издателите в България представи "Бяла кнга за ...

......... и други сходни пазари не са в състояние да направят необходимите инвестиции в технологично развитие, за да бъдат конкуренти на глобалните гиганти като Google и Facebook. Както и по-горе, за успеха на програмата е важно медийните фирми да кандидатстват директно в Брюксел, за да се избегне посредничеството на местното правителство.


Протестният билборд е трябвало да бъде издигнат в продължение на

Протестният билборд е трябвало да бъде издигнат в продължение на ...

......... дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже. Няма да рекламираме България, а всеки каквото иска да сложи. Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме", каза още Борисов.


Григор Димитров спечели миналогодишния финал в София срещу Давид Гофен

Григор Димитров спечели миналогодишния финал в София срещу Давид Гофен ...

......... Чун. Сред останалите участници са още трима тенисисти от топ 30. За трофея ще се бори и №25 в света Жил Мюлер (Люксембург), спечелил две титли през 2017 г. В София пристигат и №28 в света Адриан Манарино (Франция), както и германецът Филип Колшрайбер, който заема 29-ото място в ранглистата.


Тодор Батков реши да се раздели с вестник

Тодор Батков реши да се раздели с вестник "Стандарт" © Георги ...

......... беше използван за повод върху Донев и Павлов да се стовари цялата магистратска мощ, която групата около Делян Пеевски беше способна да мобилизира.Иначе през последните години Батков вече дари едни свои акции - тези на футболния "Левски". Основната част от тях бяха взети от адвоката на Делян Пеевски Александър Ангелов.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... оптимизация за търсачки - бел. ред.) и управление на съдържание. CpmStars обяви вакантна позиция за младши Pay per click manager и Pay per click експерт. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Увеличаване Преглед на оригинала Смаляване Увеличаване

Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Увеличаване Преглед на оригинала Смаляване Увеличаване ...

......... трябва да сме последни.Една добра новина - през януари в България заедно с колеги от международния кинопазар откриваме продуцентска къща - хъб - Viva La Tele, със сценаристи, режисьори и продуценти от цял свят.*Данните за най-гледаните предавания на "Нова" и bTV за януари-ноември 2017 са предоставени на "Капитал" от телевизиите


© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама ...

......... старши директора на APCO в Белгия Николас Уайт, който разказа за целите и стратегията на комуникацията.Повече по темата, както и цялото интервю може да прочетете тук*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Анелия Николова Още по темата Сапунени мехури, хляб и рози

© Анелия Николова Още по темата Сапунени мехури, хляб и рози ...

......... политическата криза, която продължи до май. Но в действителност много от подготвителните работи бяха вече подготвени от екипите във външното министерство и от министерството на европейското председателство, заедно с останалите министерства. Щастливи сме и сме горди, че се присъединяваме към тяхната работа, за да направим българското председателство на ЕС успешно.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (12

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (12 ...

......... KFC за САЩ. Свободни позиции:ICAP Bulgaria обяви вакантна позиция за младши бранд мениджър. "Заедно в час" обяви вакантна позиция за специалист "Маркетинг за привличане на кандидати".*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Емил Кошлуков се конурираше с Константин Каменаров за поста генерален

Емил Кошлуков се конурираше с Константин Каменаров за поста генерален ...

......... същата банка, а Цветан Василев и Делян Пеевски бяха все още тандем.В началото на декември новоизбраният генерален директор на БНТ Каменаров назначи като програмен директор на БНТ с правомощия да отговаря за четирите програми на телевизията Надя Костова Тя също е дългогодишен кадър на ТВ7, където отговаряше за програмното съдържание.


[Pexels] Още по темата Добрата година на най-големите дигитални агенции

[Pexels] Още по темата Добрата година на най-големите дигитални агенции ...

......... се създаде нов тип "социално корпоративно" говорене, за да бъде комуникацията още по-адекватна на канала и аудиторията. "Пазарът ни трябва да се развива в посока на по-голяма отговорност към съдържанието, по-голяма грижа към ефекта от това, което правим, и по-голяма задълбоченост в каналите, които ползваме", казва в заключение Светлана Савова.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (5

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (5 ...

......... Стар" обяви вакантна позиция за маркетинг специалист Mercedes-Benz, леки автомобили. Компанията за набиране на кадри ICAP Bulgaria търси маркетинг мениджър в областта на бързооборотните стоки. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Най-големите на пазара прогнозират и тази година двуцифрено увеличение на

Най-големите на пазара прогнозират и тази година двуцифрено увеличение на ...

......... им предложи цялостни решения и който да покрива всички нива на рекламно обслужване. Емил Петков от Knoway пък коментира в заключение, че през 2018 г. рекламодателите ще разчитат все повече на дигитални агенции, които имат ресурсите и експертизата да създават творчески решения, които ще работят в дигитална и офлайн среда.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (28

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (28 ...

......... Colors of Benetton. Фотограф: Oliviero Toscani/ Benetton Свободни позиции:All Channels обяви вакантна позиция за PR експерт. Политическа партия "Зелените" обяви вакантна позиция за комуникационен сътрудник. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


12 © Георги Кожухаров 12 © Велко Ангелов Още по темата Новият

12 © Георги Кожухаров 12 © Велко Ангелов Още по темата Новият ...

......... насочва към "Нова броудкастинг груп", следвана от "БТВ медиа груп"."Нестле" е един от традиционно големите инвеститори на пазара, а ние като агенция вярваме, че това ще продължи да бъде така и ще участваме в тази екипна работа, за да помагаме на бизнеса да расте и да се развива", коментира Манакос.


Илюстрация The Sales House се появява на пазара, защото има

Илюстрация The Sales House се появява на пазара, защото има ...

......... канали, каквито са и очакванията, ще може постепенно да се позиционира като трети играч, макар и не толкова голям. "Надявам се предизвикателството към статуквото, каквото в случая отправя The Sales House, да стимулира здравословната конкуренция в сегмента и да даде достъпна ефективна алтернатива за разнообразяване на медиа микса", казва Тенчева.


Димитър Нойков регионален мениджър за България на HBO © Анелия Николова

Димитър Нойков регионален мениджър за България на HBO © Анелия Николова ...

......... за интернет и телевизия на кабелните и телекомуникационни оператори и като част от тези пакети се радва на голям интерес във всички страни, в които присъства. "Дългосрочна цел на компанията е да направим още по-лесен достъпа на любителите на качествени сериали и филми до премиум съдържанието на HBO", допълни Нойков.


Нико Тупарев се конкурира със съпругата си в състезанието. © Георги

Нико Тупарев се конкурира със съпругата си в състезанието. © Георги ...

......... г. конкурсът бе спечелен от консорциума "ДИСпорт", който включва фирмите "Ре старс", "Идалго прадакшънс България" (в свързаното дружество "Идалго промоушънс" е участвал Явор Антонов от "Куерти промоушънс", вторият кандидат в сегашната поръчка) и "Декони", а стойността на поръчката бе същата като при сегашния конкурс 10.8 млн. лв. за 3 години.


[Shutterstock] Играчите на пазара прогнозират увеличение на цените в телевизията

[Shutterstock] Играчите на пазара прогнозират увеличение на цените в телевизията ...

......... медийния микс от около 10%, като и при тях основен проблем остава липсата на методи за измерване на ефективността. "Клиентите искат да имат ясна представа за инвестициите си и резултатите от кампаниите им, а отсъствието на такива не е полезно нито за агенциите, нито за клиентите", казва още Марияна Ковачевич.


ЛЮБА КУЛЕЗИЧ © Красимир Юскеселиев Още по темата

ЛЮБА КУЛЕЗИЧ © Красимир Юскеселиев Още по темата "Нова тв" подкрепи ...

......... за транспортна дейност в САЩ, където живеят от години. Малко след старта в телевизията започна предаването на Сашо Диков - "Просто Диков", който през тази година зае поста програмен директор в медиата, направи промени в програмната схема, а част от журналистите от първоначалния екип напуснаха. Напусна и самата Нери Терзиева.


12 DDB Sofia бяха отличени за кампании на

12 DDB Sofia бяха отличени за кампании на "Теленор България", ...

......... DDB SofiaКатегория SEARCH ENGINE MARKETINGКампания: Contextual PrerollsРекламодател: "Telenor Унгария"Агенция: DDB SofiaКатегория LANDING PAGESКампания: Decathlon BOX OFFICEРекламодател: Decathlon BulgariaАгенция: All Channels CommunicationКатегория SOCIALКампания: VIBER Стикери "Герои на деня"Рекламодател: "Дневник"Агенция: Noble GraphicsКатегория DISPLAY AND RICH MEDIA ADSКампания: One Banner CastingРекламодател: EVNАгенция: DDB SofiaКатегория BRAVEКампания: Decathlon BOX OFFICEРекламодател: Decathlon BulgariaАгенция: All Channels Communication


На второ и трето място в

На второ и трето място в "Effie България" бяха отличени ...

......... "Социална, медийна, политическа"Сребърна награда EffieКампания: "Ти си това, което четеш"Клиент: МедияпулАгенция: Saatchi & Saatchi SofiaДизайн и анимационно студио: Four Plus StudioЗвукозаписно студио: Brambar StudioБронзова награда EffieКампания: "Наградите, за които да започне да се говори"Клиент: Българска асоциация на комуникационните агенцииАгенция: ББДО Груп/Графити ББДОPR и дигитална агенция: ББДО Груп/Проксимити СофияДигитална агенция: МетодияУеб


© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама ...

......... Marketing Assistant Intern."Макс Кредит" обяви вакантна позиция за маркетинг мениджър. HR компанията Human Capital Store търси продуктов мениджър.Започна записването за зимната стажантска програма на "Капитал". *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Преди да отиде в телевизия

Преди да отиде в телевизия "Европа" Георги Харизанов водеше предаване ...

......... млн. лв., като земята е оценена на почти 4 млн. лв., а незавършеното производство (вероятно сграда) - на 10 млн. лв.Иванов има връзка и с военния сектор, той държи 90% от "Трансмобил", която участва в секторното сдружение на оръжейните фирми и за миналата година има оборот над 50 млн. лв.


© Shutterstock Още по темата Тоталното преобразяване на рекламните агенции Оборотите

© Shutterstock Още по темата Тоталното преобразяване на рекламните агенции Оборотите ...

......... ежегодно, а журито, макар и все още съставено от членове на български агенции, аргументира оценките и решенията си."За да отразят индустрията, фестивалите и конкурсите трябва да се променят постоянно спрямо нея, а не индустрията да се нагажда спрямо конкурсите", казва в заключение Милин Джалалиев, директор "Комуникационен бизнес" в Publicis One.


Илюстрация Според прогнозите на рекламните агенции следващата година пазарът още

Илюстрация Според прогнозите на рекламните агенции следващата година пазарът още ...

......... агенции следващата година пазарът още по-динамично ще се преструктурира, ориентирайки се към консолидиране на услугите. А за да оцелеят, независимите агенциите на пазара трябва да отговорят на търсенето на рекламодателите, което все по-често включва обединяване на стратегическо планиране, творческо изпълнение и задълбочено използване на данни и технологии при непроменени бюджети.


© Капитал Още по темата

© Капитал Още по темата "Капитал" на 24 години Спечелете абонамент ...

......... всекидневника Капитал Daily, който Капитал спира да поддържа в хартиен вариант от началото на следващата година. Абонатите на хартиеното издание автоматично получават достъп до приложението Капитал PRO. За повече информация свързана с абонаментни планове и достъпи, може да се обръщате към клиентския център на Капитал - Контакти: [email protected], 02 4615349


В началото на октомври Асоциацията на европейските журналисти-България организира

В началото на октомври Асоциацията на европейските журналисти-България организира "протест ...

......... наричат черното бяло и обратното. Това се случва всеки ден".Ако това продължава да се случва, свободната журналистика напълно ще загуби позициите си, а от това губят гражданите, които остават жертва на фалшиви политически новини и манипулации от задкулисието. Свободната журналистика е обречена, ако обществото само не си я поиска обратно.


© Shutterstock Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора

© Shutterstock Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора ...

......... Кредит" обяви вакантна позиция за маркетинг мениджър. "Банка ДСК" обяви вакантна позиция за специалист "Връзки с корпоративни клиенти".TriplePro Bulgaria обяви вакантна позиция за Content Srotyteller. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Мери Хокадей:

Мери Хокадей: "Фалшивите новини са предизвикателство, и то не само ...

......... и мнения.Платформите може да се променят, може да има хора, които се опитват да спрат другите да получат точна информация и пълна картина на света, но необходимостта да се разбере какво се случва около нас и да се държи сметка на властта за решенията, които взема, остава.Интервюто взе Весислава Антонова


Дидие Щосел, изпълнителен директор на

Дидие Щосел, изпълнителен директор на "Нова броудкстинг груп" © Цветелина Белутова ...

......... базираният в Сан Франциско портал за онлайн игри Kongregat, оценен на 55 млн. долара.Все още не е ясно дали MTG възнамеряа да продаде българския си бизнес, след като през април шведското издание "Дагенс унустри" публикува информация, че се очаква сделка за около 1 млрд. крони, или близо 100 млн. евро.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (31

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (31 ...

......... позиции за Account Director и Account Executive. COTRUGLI Business School обяви вакантна позиция за Corporate Relations Bulgaria. "Корнел В" обяви вакантна позиция за маркетинг експерт. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Илюстрация Увеличаване [Личен архив] Смаляване 9 млн. лв. сбор на

Илюстрация Увеличаване [Личен архив] Смаляване 9 млн. лв. сбор на ...

......... ще продължим с топ 20 на рекламните медийни и дигитални агенции, компаниите за външна реклама и BTL (рекламни услуги извън медиите, като например събития - бел. ред.) и PR агенциите. Основен критерий за изготвянето на класацията е общият размер на приходите за 2016 г. на рекламните компании.Интервюто взе Сирма Пенкова


Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване 8.8 млн. лв. приходи

Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване 8.8 млн. лв. приходи ...

......... ще продължим с топ 20 на рекламните медийни и дигитални агенции, компаниите за външна реклама и BTL (рекламни услуги извън медиите, като например събития - бел. ред.) и PR агенциите. Основен критерий за изготвянето на класацията е общият размер на приходите за 2016 г. на рекламните компании.Интервюто взе Сирма Пенкова


Илюстрация Увеличаване [Личен архив] Смаляване 4.8 млн. лв. сбор на

Илюстрация Увеличаване [Личен архив] Смаляване 4.8 млн. лв. сбор на ...

......... ще продължим с топ 20 на рекламните медийни и дигитални агенции, компаниите за външна реклама и BTL (рекламни услуги извън медиите, като например събития - бел. ред.) и PR агенциите. Основен критерий за изготвянето на класацията е общият размер на приходите за 2016 г. на рекламните компании.Интервюто взе Сирма Пенкова


[Dentsu Aegis Network България] 32.8 млн. лв. сбор на приходите

[Dentsu Aegis Network България] 32.8 млн. лв. сбор на приходите ...

......... ще продължим с топ 20 на рекламните медийни и дигитални агенции, компаниите за външна реклама и BTL (рекламни услуги извън медиите, като например събития - бел. ред.) и PR агенциите. Основен критерий за изготвянето на класацията е общият размер на приходите за 2016 г. на рекламните компании.Интервюто взе Сирма Пенкова


Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване 32 млн. лв. сбор

Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване 32 млн. лв. сбор ...

......... ще продължим с топ 20 на рекламните медийни и дигитални агенции, компаниите за външна реклама и BTL (рекламни услуги извън медиите, като например събития - бел. ред.) и PR агенциите. Основен критерий за изготвянето на класацията е общият размер на приходите за 2016 г. на рекламните компании.Интервюто взе Сирма Пенкова


Илюстрация | Увеличаване | Автор: Цветелина Белутова Смаляване 9.4 млн.

Илюстрация | Увеличаване | Автор: Цветелина Белутова Смаляване 9.4 млн. ...

......... ще продължим с топ 20 на рекламните медийни и дигитални агенции, компаниите за външна реклама и BTL (рекламни услуги извън медиите, като например събития - бел. ред.) и PR агенциите. Основен критерий за изготвянето на класацията е общият размер на приходите за 2016 г. на рекламните компании.Интервюто взе Сирма Пенкова


[Ogilvy Group] 39.2 млн. лв. консолидирани приходи за 2016 г.

[Ogilvy Group] 39.2 млн. лв. консолидирани приходи за 2016 г. ...

......... ще продължим с топ 20 на рекламните медийни и дигитални агенции, компаниите за външна реклама и BTL (рекламни услуги извън медиите, като например събития - бел. ред.) и PR агенциите. Основен критерий за изготвянето на класацията е общият размер на приходите за 2016 г. на рекламните компании.Интервюто взе Сирма Пенкова


[Shutterstock] Част от темата Най-големите рекламни групи Николай Неделчев: Трябва

[Shutterstock] Част от темата Най-големите рекламни групи Николай Неделчев: Трябва ...

......... търсят изграждането на дългосрочна връзка с потребителите. И макар че българската индустрия все повече се отваря към международните пазари, остава въпросът кога работата на родните ни агенции ще привлече вниманието на големите имена в индустрията и отличията от най-престижния рекламен фестивал в Кан ще станат реалност, а не просто мираж.


© Цветелина Белутова 42 млн. лв. приходи за 2016 г. Част

© Цветелина Белутова 42 млн. лв. приходи за 2016 г. Част ...

......... ще продължим с топ 20 на рекламните, медийни и дигитални агенции, компаниите за външна реклама и BTL (рекламни услуги извън медиите, като например събития - бел. ред.) и PR агенциите. Основен критерий за изготвянето на класацията е общият размер на приходите за 2016 г. на рекламните компании.Интервюто взе Сирма Пенкова


Сутрешният блок на

Сутрешният блок на "Нова телевизия" с Ани Цолова и Виктор ...

......... на вестника от "Нова" категорично е Виктор Николаев.Ако за голяма част от хората клеветническите дописки не значат нищо, както и трябва да е, за потърпевшите и близките им те са форма на издевателство. Когато това се прави от медии, заявяващи се като приближени до властта, ситуацията придобива още по-мрачен характер.


Главният изпълнителният директор на

Главният изпълнителният директор на "Нова Броудкастинг Груп" Дидие Шосел и ...

......... и екстериора. От Джада де Лаурентис – експерта по италианска кухня, до гуруто на съвременния дизайн Върн Ип, Fine Living представя най-авторитетните и свежи водещи, с чиято помощ зрителите да проектират дома си. Програмата на канала представлява микс от съвременни идеи за начин на живот и дизайн от цял свят.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... и Mars, както и плашещи детски истории в рекламата на Duracell. Всички реклами може да видите тукСвободни позиции:TBI Bank обяви вакантна позиция за PR специалист. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


"Не е важно да създаваме шум, а въздействие и стойност ...

......... имаме възможност да разказваме истории на публиката. На следващата стъпка идва изкуственият интелект и всичко това в комбинация ще промени комуникациите и начина, по който работим ние в индустрията. Това са големи тенденции, които се наблюдават във всеки бизнес, което е логично, защото ние следваме тези промени.Интервюто взе Сирма Пенкова


Флориан Скала, главен изпълнителен директор na bTV © Цветелина Белутова Още

Флориан Скала, главен изпълнителен директор na bTV © Цветелина Белутова Още ...

......... като кулминацията беше едно от най-успешните ни стартирания през есенния сезон, което допринесе за по-висок дял на аудиторията до този момент през годината на три от четирите територии. Инвестираме в съдържание, защото аудиторията продължава да изисква висококачествени локални продукции, което обаче се компенсира от други спестявания, за да подобри рентабилността."


[Shutterstock] Увеличаване Преглед на оригинала Автор: Капитал Смаляване Още по

[Shutterstock] Увеличаване Преглед на оригинала Автор: Капитал Смаляване Още по ...

......... няма какво ново да добавят към позицията, която вече са заявявали. А тя е, че телевизията продължава да работи с Nielsen - "единствената независима международна пийпълметрична агенция, която има опит в измерването на тв аудиторията в цял свят", по думите на главния изпълнителен директор на "Нова броудкастинг груп" Дидие Щосел.


Илюстрация Увеличаване [Капитал] Смаляване Още по темата Европейският съюз за

Илюстрация Увеличаване [Капитал] Смаляване Още по темата Европейският съюз за ...

......... автоцензура.Изследването констатира, че качеството на медийното съдържание се влошава в резултат от комбинацията от различни фактори: външна намеса в редакционната политика, съкращаване на броя журналисти в редакциите, изискването за подготовката и буквално "производството" на голям обем дописки, претоварване, недостиг на материален ресурс, неефективно управление.Повече по темата четете в седмичния Капитал


© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за меркетинг и реклама

© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за меркетинг и реклама ...

......... и имейл адрес, на който читателите могат да изпращат материали.Повече по темата може да прочетете тукСвободни позиции:Intertek обяви вакантна позиция за sales and marketing manager. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


[Shutterstcok] Европейският съюз за радио и телевизия (EBU/European Broadcasting Union)

[Shutterstcok] Европейският съюз за радио и телевизия (EBU/European Broadcasting Union) ...

......... на обществените медии от цяла Европа за обмен на най-добри практики и знания по медийни правни въпроси.Междувременно на 11 октомври и Съветът на Европа реагира на ситуацията и протеста на българските журналисти и публикува на платформата си за безопасност на журналистите сигнал за заплахи от политици към български телевизионен журналист.


Кампанията си Heineken - The Jigsaw, с рекламодател

Кампанията си Heineken - The Jigsaw, с рекламодател "Загорка", беше ...

......... реклами, в които марката демонстрира силна социална позиция относно определен казус, и застава зад нея по интересен начин. Естествено идеята трябва да е подходяща за бранда, да е нещо заложено в неговата същност и мислене. В противен случай изглежда като отделен случай на възползване от нашумяла тема", казва още той.


[Shutterstock] Още по темата Седмичен бюлетин за меркетинг и реклама

[Shutterstock] Още по темата Седмичен бюлетин за меркетинг и реклама ...

......... в отказа – бел. ред.), казва френският автор Андре Жид. Време е да изберете болката си.* Фредерик Филу е автор в блога за медии, технологии и бизнес модели Monday Note. В момента е стипендиант на програмата John S. Knight Fellowship в Университета в Станфорд. "Капитал" публикува текста с неговото разрешение.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (3

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (3 ...

......... Свободни позиции:AMI Communications Bulgaria обяви вакантна позиция за PR мениджър.Radiant обяви вакантна козиция за Communicаtion мениджър. Компанията за подбор на кадри Horizons търси Senior Media Planner.*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Нова телевизия, студиото на ,

Нова телевизия, студиото на , "Здравей, България" когато Ани Цолова ...

......... поведение като това, демонстрирано в студиото на "Нова", допълнително уронва авторитета на българските политици", се казва в декларацията на медийния център.След множество призиви в социалните мрежи ГЕРБ да поиска оставката на Антон Тодоров партия "Да, България!" излезе с отворено писмо, в което призова управляващата партия да поиска оставката на депутата.


Журито в надпреварата отличи кампаниите в общо девет категории, а

Журито в надпреварата отличи кампаниите в общо девет категории, а ...

......... услуга и повторно пускане на пазара" - най-добър маркетингов екипПобедител: "Първа инвестиционна банка" с кампанията "Дигитална карта от Fibank".Категория "Активиране на бранд" – най-добър маркетингов екипПобедител: Decathlon с кампанията "DECATHLON BOX OFFICE".Категория "Корпоративна социална отговорност и спонсорства" - най-добър маркетингов екип Победител: Mediapool с кампанията "Ти си това, което четеш"


Екипът на Havas и БТК © Цветелина Белутова Още по темата

Екипът на Havas и БТК © Цветелина Белутова Още по темата ...

......... "Теленор", дългосрочно работи с агенцията "DDB София", която тази година разработи и цялостна рекламна кампания и за телекома Telenor Hungary.Освен конкуренти на телекомуникационния пазар трите големи компании се надпреварват и на рекламния в опитите си да спрат миграцията на потребителите, а само времето ще покаже кои комуникационни стратегии са успешни.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... view. pic.twitter.com/nqBERNfHWU— Eric Trager (@EricTrager18) 28 septembre 2017Свободни позиции:"Инфинита" обяви вакантна позиция за специалист дигитален маркетинг на медицински изделия."Капитал" обяви вакантна позиция за бизнес журналист. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Цветелина Белутова Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и

© Цветелина Белутова Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и ...

......... кризисната ситуация може да се излезе с положителен ефект. Сега границите са отворени, правят се кампании от разстояние, въпрос на желание е да се учиш и да гледаш кои са световните стандарти и да се целиш в това. Но определено имаме способностите да излезем на международни пазари.Интервюто взе Сирма Пенкова


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... за McDonald`s, показващи прости илюстрации на елементите от менюто.Рекламните визии можете да видите тукСвободни позиции:"Теленор" обяви вакантни позиции в областта на дигиалните технологии и маркетинга. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]