Анета Милкова бе изключена от състезанието, защото опита и в

Анета Милкова бе изключена от състезанието, защото опита и в ...

......... управляваше радио "София", Валерий Тодоров, който бе генерален директор на БНР през два последователни мандата от 2007 до 2013 г. и Даниела Манолова - отговорен редактор в програма "Христо Ботев" на радиото. Публичните изслушвания на кандидатите ще са на 26 и 27 юни. Самият избор ще бъде на 28 юни.


Йордан Жечев, творчески директор на комуникационната група, Йоана Панчева, изпълнителен

Йордан Жечев, творчески директор на комуникационната група, Йоана Панчева, изпълнителен ...

......... журито или пък друга, която възприемаме просто за добра, журито да оцени много високо. Останах изненадан, че клипът на Efbet не беше оценен в категорията Film craft, което е кампания на агенцията DNA, част от групата ни.Йордан Жечев: Мислехме си, че кампанията на EVN с акушерките например ще има награди.


© Цветелина Белутова Ден след като прекрати договорите на Миролюба Бенатова

© Цветелина Белутова Ден след като прекрати договорите на Миролюба Бенатова ...

......... изданията от групата на "Нет Инфо" - част от "Нова Броудкастинг Груп" (НБГ), бе изпълнителния директор Христо Христов. Това предизвика освобождаването му от поста, а от компанията казаха, че се "противопоставят на опита за дискредитация на медията с цел обслужване на интересите на миноритарния собственик в момент на търговски преговори".


И.д. генералния директор Емил Кошлуков изнесе факти за фалита на

И.д. генералния директор Емил Кошлуков изнесе факти за фалита на ...

......... параметри за излъчване) в срок до три часа от уведомяването. В случай на основателност на постъпилите възражения директорът на дирекция, произвеждаща програмно съдържание, има правото да откаже приемането на съответното издание. За отказа се съставя протокол, който се подписва от делегирания продуцент и от директора на дирекция, произвеждаща програмно съдържание.


© Цветелина Белутова Христо Христов е освободен от позицията изпълнителен директор

© Цветелина Белутова Христо Христов е освободен от позицията изпълнителен директор ...

......... техническа обезпеченост за производството на материалите. Предвид амбициозната бизнес стратегия на НБГ това би довело до създаване на повече качествена продукция при оптимизиране на разходите", коментираха от мениджмънта на "Нова тв" пред "Капитал". Те са категорични, че на всички нива се извършва оптимизация на бюджета и повишаване ефективността на процесите.


Илюстрация Увеличаване Смаляване Международните журналистически организации

Илюстрация Увеличаване Смаляване Международните журналистически организации "Репортери без граници" и ...

......... канали. Солидарност с журналиста изразиха обществени личности и колеги журналисти, а подписката в негова подкрепа на сайта на "Капитал" продължава да расте, като до този момент под нея са се подписали 239 души. Росен Босев и неговият адвокат ще търсят справедливост пред Европейския съд за правата на човека в Страсбург.Второто място в конкурса зае агенцията Nitram, а след нея

Второто място в конкурса зае агенцията Nitram, а след нея ...

......... беше и въпросът за локацията на ФАРА и периода на провеждане. От четири години новият дом на фестивала е Пловдив, вместо Албена, а от 2017 г. той се провежда през юни. Идеите бяха събитието да се организира отново през септември, за да могат да участват и летните кампании на агенциите.


© Цветелина Белутова

© Цветелина Белутова "Страхът ражда компромис, а компромисът е краят на ...

......... да направя нещо против възгледите ми. Отказвам да приема решение, което смятам за вредно за компанията, и започвам да се боря дори и с цената да загубя работата си и стойността на акциите си. Иначе какви ми остава? Да вдигам рамене и да казвам държавата ми е виновна. Не, мерси.


© ФАРА Жури група 1:Васил Петраков, guts&brainsDDBГеорги Цеков, Garlic SofiaМарин Костов

© ФАРА Жури група 1:Васил Петраков, guts&brainsDDBГеорги Цеков, Garlic SofiaМарин Костов ...

......... Загорка АДАгенция: NEXT-DCУказателни табелиРекламодател: Kaufland БългарияАгенция: Noble GraphicsКАТЕГОРИЯ: КРЕАТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА МЕДИАКРЕАТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩИ ФОРМАТИПерфектно капучино, страница след страницаРекламодател: TESY BulgariaАгенция: Noble GraphicsSkip the RainРекламодател: Министерство на туризмаАгенция: McCann Sofia Суперселска дистрибуцияРекламодател: Ростар БГ ООДАгенция: NitramБРАНДИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ В МЕДИИТЕНова Бразилия ФЕРМАТАРекламодател: Якобс Дау Егбертс БГ ЕООДАгенция: Havas Worldwide Sofia


И.д. генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е считан за

И.д. генералният директор на БНТ Емил Кошлуков е считан за ...

......... директори на радиото и телевизията, които текат едновременно, предизвикаха коментари за кратките срокове, в които кандидатите трябва да подготвят концепциите си.Сроковете на конкурса подсказват и друго - че властта бърза да назначи новите ръководители на двете обществени медии преди местните избори през есента, които ще са изключително важни за управлението.


Чавдар Димов, мениджър

Чавдар Димов, мениджър "Проучвания и бази данни" в "Икономедиа", представи ...

......... ще имат увереност, че работят според общоустановените стандарти. Рекламодателите от своя страна ще са по-сигурни в средата, където попадат рекламите им и измерването на резултатите от тях, което може да доведе и до евентуално увеличаване на местните инвестиции.*Стойностите са преизчислени и се различават от публикуваните в печатното издание на "Капитал".© Анелия Николова Инвестициите в онлайн реклама в България нарастват за

© Анелия Николова Инвестициите в онлайн реклама в България нарастват за ...

......... млн. лв., или ръст от над 57% в сравнение с 2017 г. Делът й от дисплейната реклама е в размер на 37%, или с 12% повече спрямо 2017 г., взимайки от дела на десктоп рекламата. Данните са отчетени на база приблизително изчисление на агенциите и издателите, включили се в изследването.


© Цветелина Белутова Шестима кандидати да се състезават в конкурса за

© Цветелина Белутова Шестима кандидати да се състезават в конкурса за ...

......... БНР.Ако никой от кандидатите не получи най-малко три гласа, един час по-късно се насрочва второ заседание. В случай че и на него не бъде избран генерален директор, един час по-късно се насрочва отново заседание. Ако и на третото поредно заседание не бъде избран генерален директор на БНР, процедурата се прекратява.


За фаворит в предстоящи конкурс за генерален директор на БНТ

За фаворит в предстоящи конкурс за генерален директор на БНТ ...

......... конкурс за нов генерален директор, който да гради авторитета на БНТ като обществена телевизия, е важно да се направи одит, да се осветли финансовото състояние на медията и да има ясни критерии за избора на директор. На 3 юни ще станат известни кандидатите да оглавят държавната телевизия.Още по темата тук


© Shutterstock Границата между разбирателството и конфликта е тънка. В случая

© Shutterstock Границата между разбирателството и конфликта е тънка. В случая ...

......... заемат по-важна роля в процеса на работа, и задълбочаване на познанията им в бизнеса на клиентите", коментира Гавазов.И все пак, като във всяка връзка, за да има разбирателство, и двете страни трябва да са склонни да правят (рекламни) компромиси в името на дългосрочното партньорство, добрите резултати и развитието на пазара.


Конкурсът на БДВО показва най-доброто от постиженията на PR професията

Конкурсът на БДВО показва най-доброто от постиженията на PR професията ...

......... – TBI BankДигит@лни и успешни ЗаЕдно" - Пощенска банка, Proximity Sofia/ BBDO GroupВътрешен комуникационен отдел на годинатаПървата кънтри дирекция на КВС в България – ОББКорпоративни комуникации - "Само поискай" – A1Дигит@лни и успешни ЗаЕдно" - Пощенска банкаКомуникационна агенция на годинатаAll Channels Communication Group | More than AgencyAPRA Porter Novelli BCG© Капитал ПРОФИЛЕкатерина Тупарева е управляващ директор и собственик на Ogilvy

© Капитал ПРОФИЛЕкатерина Тупарева е управляващ директор и собственик на Ogilvy ...

......... което е невъзможно за малка агенция.Усещате ли промяна в отношението на клиентите към рекламните агенции през последните месеци и в каква посока?За съжаление не смятам, че нещо се е променило. Изискват все повече услуги от агенциите срещу все по-малко възнаграждение, което създава проблем с кадрите и се отразява на качеството.


Режисьорът на

Режисьорът на "Дълбоката държава" Матю Паркхил: "Можете спокойно да гледате ...

......... което е и невероятно амбициозно. В момента снимаме в пустинята Сахара, не са много телевизионните продукции, които правят такива неща. Но никога не забравям, че това е и развлечение и трябва да задържиш интереса на зрителите, да поддържаш емоционалната им връзка с персонажите, и никога, никога, да не ги губиш.


По думите на Стефани Питърсън през последните 10 години медийният

По думите на Стефани Питърсън през последните 10 години медийният ...

......... Месецът на афроамериканската култура. "Работим и подкрепяме усилено ценности като устойчивост, равенство и многообразие, за да бъдем ролеви модел за това какви могат и трябва да бъдат нещата в бъдеще", казва в заключение през "Капитал" Питърсън.Повече за програмата и лекторите на Digitalk 2019 можете да научите на www.digitalk.bg и www.facebook.com/digitalkcon/.


СЕМ обяви датите на конкурса за директори на БНР и

СЕМ обяви датите на конкурса за директори на БНР и ...

......... са имали достатъчно време", коментира председателят на медийния регулатор София Владимирова, която наскоро беше преизбрана за трети път на поста.Сроковете на конкурса подсказват и друго - че властта бърза да назначи новите ръководители на двете обществени медии преди местните избори през есента, които ще са и тест за оцеляването й.


Силва Зурлева посвещава близо 20 години от професионалната си кариера

Силва Зурлева посвещава близо 20 години от професионалната си кариера ...

......... постигнатите успехи от Силва Зрулева и благодари за нейната всеотдайна работа и огромния принос за компанията през годините"."Капитал" потърси г-жа Зурлева за коментар, но тя не отговаряше на мобилния си телефон. Въпреки любезния тон на прессъобщението от него прозира, че тя е освободена от медиата не по нейно собствено желание.


© Цветелина Белутова Миналата седмица, в края на последния работен ден

© Цветелина Белутова Миналата седмица, в края на последния работен ден ...

......... че компанията не рекламира във Facebook от март 2018 г. и рекламния им бюджет за онлайн комуникация е съобразени с това. По думите им той се равнява на една трета от общия им бюджет за реклама. "Няма да има промяна в поведението ни в онлайн рекламата", казват още от компанията.


[Shutterstock] Безплатният интернет за новините скоро затваря. В очакване на

[Shutterstock] Безплатният интернет за новините скоро затваря. В очакване на ...

......... от издателя стойностно предложение4. Възприемана стойност спрямо цена:Струва ли си наистина изданието 5 или 35 долара на месец?5. Грижа за потребителяВажен ли съм за издателя? Интересува ли се той от мен?Фредерик Филу e автор в блога за медии, технологии и бизнес модели Monday Note. "Капитал" публикува текста с неговото разрешение.


All Channels спечели общо 18 награди в конкурса. © BAPRA All

All Channels спечели общо 18 награди в конкурса. © BAPRA All ...

......... PR UPКатегория "Кампания Thought leadership в PR сферата" 1-во място United Partners – Изготвяне на задълбочени анализи и стратегии базирани на данни2-ро място Аll Channels Communication Group – All Channels Evolution3-то място M3 Communications Group, Inc. – Максим Бехар – Ако мечтите ти не те плашат, не са достатъчно големи!


Емил Кошлуков ще бъде и.д. генерален директор на БНТ за

Емил Кошлуков ще бъде и.д. генерален директор на БНТ за ...

......... се определи като екстремистка и антиевропейска. "Tози избор оставя съмнение, че позицията на генералния директор на обществената медия е зависима от интересите на управляващата коалиция, от която тази партия е част. И това се случва в период преди избори, което е сериозна опасност за безпристрастността на медията", посочват от асоциацията.


[Капитал] Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора

[Капитал] Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора ...

......... позиции:Code Plus обяви свободна стажантска позиция в областта на дигиталния маркетинг. Matrix IT Global обяви вакантни позиции за Product marketing coordinator и Social media specialist. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


След френската ТF1, Павел Станчев поема унгарската TV2 © Надежда Чипева

След френската ТF1, Павел Станчев поема унгарската TV2 © Надежда Чипева ...

......... отиде в TF1 Павел Станчев беше глaвeн изпълнитeлeн диpeĸтop нa bТV Меdіа Grоuр. Преди тази позиция беше главен изпълнителен директор за Югоизточна Европа в "Антена груп", най-голямата гръцка медийна група.Станчев има над 20-годишен опит в големи международни медийни групи: RTL Group, HBO (Румъния), Dogan Media Group и Ringier AG (Швейцария).


[Shutterstock]

[Shutterstock] "Интернетът разкъса потребителското пътуване, като промени поведението на хората, ...

......... творческите си решения, като по-скоро "празнуват сивотата на живота, отколкото да идеализират посланието". "Ние вярваме, че това ни позволява да използваме тон на комуникация, който винаги е човешки и приемащ. Никога скучeн", казва в заключение Нажот.Повече за програмата и лекторите на Digitalk 2019 можете да научите на www.digitalk.bg и www.facebook.com/digitalkcon/.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (27

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (27 ...

......... строи малки къщи (ADUs), които най-често се срещат зад големите крайградски жилища и най-често се наемат от Airbnb.Свободни позиции:Дигиталната агенция Interactive share отвори стажантска позиция. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Shutterstock Още по темата Рекламните агенции - между миналото и

© Shutterstock Още по темата Рекламните агенции - между миналото и ...

......... Group обжалваха решението пред Върховния административен съд. Изслушванията по делото са предвидени за 12 март 2019 г.Постепенно компанията - майка на bTV, Central European Media Enterprises също започна да продава бизнесите си в Европа, но до сделка на българската група може да се стигне евентуално в началото на следващата година.


Мария Тодорова, съоснователката и изпълнителен директор на NEXT-DC © Цветелина Белутова

Мария Тодорова, съоснователката и изпълнителен директор на NEXT-DC © Цветелина Белутова ...

......... казва Тодорова. От началото на тази година агенцията вече има няколко телевизионни продукции. По думите на Тодорова Лондон е само началото на засилването на международната им дейност. През британската столица агенцията ще се опита да стигне и до другите силно развити рекламни пазари в Европа - Германия, Холандия и Австрия.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (20

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (20 ...

......... те го наричат, тон в гласа зад кадър от кампанията. Повече по темата може да прочетете тук>>Свободни позиции:Xplora обяви вакантна позиция за Social media specialist. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


12 Максим Стоименов, творчески лидер и Андре Сайедж, управляващ партньор

12 Максим Стоименов, творчески лидер и Андре Сайедж, управляващ партньор ...

......... - годината на крадеца, рекламодател "Загорка" АД, агенция All Channels Communications GroupТрето мястоКампания Rate love over hate, рекламодател Staptoburger, агенция proof.Категория BRAVEПърво мястоКампания Rate love over hate, рекламодател Staptoburger, агенция proof.Второ мястоКампания Dextrophobia - Blind Date, рекламодател Dextrophobia Rooms, агенция proof.Трето мястоКампания Heineken: The Signal, рекламодател Heineken Bulgaria, агенция NEXT-DC


Още по темата Какви са тенденциите на пазара на събития

Още по темата Какви са тенденциите на пазара на събития ...

......... директор на MullenLowe Swing.По всичко личи, че предстои турбулентна година за рекламните агенции, които със своята трансформация се лутат между миналото и настоящето, но едно е ясно - само най-бързите и адаптивни ще оцелеят.В следващите издания на "Капитал" поредицата ще продължи с класации на медийните, дигиталните, PR и BTL агенции.


[БАКА] Още по темата Най-интересните проекти в

[БАКА] Още по темата Най-интересните проекти в "Effie България" 2018 ...

......... Noble GraphicsПродуцентска къща: SwitchМедийна агенция: MindshareДигитална агенция: All Channels CommunicationМедийна агенция: ББДО Груп/Медия Дайрекшън ОМДКатегория "Промоции"Сребърна награда EffieКампания: TUBORG MUSIC PROMOКлиент: Carlsberg BulgariaАгенция: Noble GraphicsПродуцентска къща: SwitchМедийна агенция: Initiative BulgariaБронзова награда EffieКампания: ТопчовцитеКлиент: Kaufland БългарияАгенция: Noble GraphicsМедийна агенция: MindshareПродуцентска къща: NullaДигитална агенция: All Channels CommunicationМедийна агенция: ББДО Груп/Медия Дайрекшън ОМД


Едва 10% от гражданите смятат, че българските медии са независими

Едва 10% от гражданите смятат, че българските медии са независими ...

......... с тези медии", каза Спасов. С ирония той коментира, че като следи последните твърдения на управляващите и лично на премиера Бойко Борисов, които твърдят, че в страната има пълна свобода на медиите, няма да се изненада политиците да се окажат въпросният 1% от анкетираните, за които медиите са "напълно независими".


Заседание на КЗК (Комисия за защита нa конкуренцията). Отчет за

Заседание на КЗК (Комисия за защита нa конкуренцията). Отчет за ...

......... Иванчев коментира пред "Капитал", че именно в рамките на организацията трябва да се инициира дискусия за проблемите на пазара и практиките при използването на рекламни слогани и твърдения. "Трябва да говорим открито, както и всички други участници на онлайн пазара, защото само така може да се развиваме", казва още той.


Още по темата Голямата работа на рекламните агенции Кои са

Още по темата Голямата работа на рекламните агенции Кои са ...

......... обяви вакантни позиции за копирайтър и графичен дизайнер. Mediapost hit mail обяви вакантна позиция за Junior PPC expert.Matrix global обяви вакантна позиция за маркетинг координатор. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Fred Prouser Още по темата Златната ера да си зрител

© Fred Prouser Още по темата Златната ера да си зрител ...

......... преди година HBO GO даде възможност на клиентите си за директен абонамент без посредничеството на оператори. Това стана едновременно възможно в България, Словения, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Македония и Босна и Херцеговина. Така не е нужен абонамент за кабелни услуги или мобилен оператор, за да се получи достъп до платформата.


Медийният закон на Пеевски бе приет след обществено обсъждане в

Медийният закон на Пеевски бе приет след обществено обсъждане в ...

......... и тежести на доставчиците на медийни услуги."Смятаме, че информацията за финансирането на медиите трябва да бъде публична, но в същото време трябва да съществуват гаранции, че въвеждането на каквато и да било регулация в медийната област няма да бъде използвано за репресии срещу свободата на словото", категорични са от АЕЖ.


© Цветелина Ангелова Още по темата Иванка Кючукова: Пропускат се добри

© Цветелина Ангелова Още по темата Иванка Кючукова: Пропускат се добри ...

......... така че нашата визия е да продължаваме да развиваме международната и регионалната си дейност. В същото време сме нетърпеливи да добавим добре функциониращи независими агенции към нашата група, предлагащи услуги най-вече в областта на дигиталните и видео продукции, така че може би някои стартъпи или придобивания са в плановете ни.


© Надежда Чипева Още по темата Ангелос Парасхакис: Темповете на растеж

© Надежда Чипева Още по темата Ангелос Парасхакис: Темповете на растеж ...

......... години?Ще прави това, което прави и сега. Ще бъде близо до клиентите, ще им помага стратегически за ефикасно развитие на бизнеса им, за ефективно оползотворяване на бюджетите им. Ще бъде партньор и консултант в полза на бизнеса на клиентите, подплатено с технологии, данни и все повече съдържание, интегрирано в комуникацията.


© Надежда Чипева Още по темата Радослав Бимбалов: Бързата дигитална среда

© Надежда Чипева Още по темата Радослав Бимбалов: Бързата дигитална среда ...

......... ще прави вашата компания след пет години?Зависи какво ще се случи с пазара. Планирам да се занимавам с комуникация, но какъв вид комуникация - зависи от пазара. Той се променя доста, потребностите на клиентите са различни, както и потребителите, заради което и не можем да продължим да правим старите неща.


© Капитал Още по темата Голямата работа на рекламните агенции Кои

© Капитал Още по темата Голямата работа на рекламните агенции Кои ...

......... откроява разликата между компаниите, които са превърнали трансформацията в свой приоритет, и тези, които се опитват да наваксат в последния момент.Какво ще прави вашата компания след пет години?Ще бъде водещ фактор в начина, по който се изграждат брандове у нас, предлагайки на своите клиенти бизнес стойност и ефективен бизнес ръст.


© Надежда Чипева Още по темата Радослав Бимбалов: Бързата дигитална среда

© Надежда Чипева Още по темата Радослав Бимбалов: Бързата дигитална среда ...

......... продуктова линия, която да развиваме паралелно на All Channels. Едната е старта на крафт бира, a освен това започнахме и фестивал за храна, който се надявам да стане традиция и да прерасне в една екосистема от бизнеси за храни и напитки, които да можем да развиваме в България и чужбина.


© Надежда Чипева Още по темата Радослав Бимбалов: Бързата дигитална среда

© Надежда Чипева Още по темата Радослав Бимбалов: Бързата дигитална среда ...

......... каже, защото за период от една, две години индустрията ни се променя толкова много, за колкото преди бяха нужни 10 години. Има отрицателни неща от гледна точка на сегашния рекламен модел, но индустрията е в дълбок процес на трансформация и ние, както всички останали, се опитваме да следим тези тенденции.


© Надежда Чипева Още по темата Ненад Лозович: Рекламните бюджети нарастват,

© Надежда Чипева Още по темата Ненад Лозович: Рекламните бюджети нарастват, ...

......... ще прави вашата компания след пет години?Има все повече канали и различни точки за получаване на информация от страна на потребителите, които индустрията може да използва за въздействие на потребителите. Следващите години ролята на комуникационните агенции ще бъде да познават най-добре потребителя и да му предлагат ефективни и прости решения.


© Надежда Чипева Още по темата Ненад Лозович: Рекламните бюджети нарастват,

© Надежда Чипева Още по темата Ненад Лозович: Рекламните бюджети нарастват, ...

......... обучение, която да помага за създаването и за развитието на кадрите в нашия сектор, недостигът на които е сериозен проблем. Надявам се след пет години да сме изградили като сериозна платформа Praktika, която стартира съвсем скоро и която създава нови кадри и усъвършенства тези, с които агенциите разполагат в момента.


© Надежда Чипева Още по темата Голямата работа на рекламните агенции

© Надежда Чипева Още по темата Голямата работа на рекламните агенции ...

......... едноцифрен. Инвестициите в интернет ще продължат да се увеличават, а в телевизията се очаква да има инфлация.Какво ще прави вашата компания след пет години?Не смятам, че ще бъде много по-различно. Предполагам, че дигиталните комуникации ще имат много по-голям дял и се надявам нашата група да продължи с положителното си развитие.


[Shutterstock] Още по темата Красимир Петков: Клиентите все повече се

[Shutterstock] Още по темата Красимир Петков: Клиентите все повече се ...

......... Петков. Все пак агенциите сами инициират програми за обучение, чрез които да развиват младите специалисти на пазара. Такива са например платформата Praktika на The Smarts, инициативата Saatchi Circle на агенцията Saatchi&Saatchi, както и събитието за обмяна на опит в сферата на комуникациите Dentsu Digital Camp, организирано от Dentsu Aegis Network.


© Надежда Чипева Още по темата Държавата избра пет агенции за

© Надежда Чипева Още по темата Държавата избра пет агенции за ...

......... е по-скоро консервативни, защото бизнесът ни е силно свързан с динамиката в отделните икономически сектори. Вярваме, че ще бъде добра на ниво агенцията.Какво ще прави вашата компания след пет години?Ще продължаваме да свързваме детайлите, може би с различни технологии, различни данни, които така или иначе се развиват на рекламния пазар.


© Цветелина Белутова Още по темата

© Цветелина Белутова Още по темата "Стандарт" става седмичник Медиата остава ...

......... днешна дата според данните в Търговския регистър бизнесменът и адвокат Тодор Батков все още държи дела от 65.5% в компанията "Стандарт нюз", а миноритарната част от собствеността - 34.5%, остава в "Пресгрупа Утро", притежание на австрийската "БГ приватинвест". Собствеността в последното се поделя между българина Христо Грозев и Карл Лотринген-Хабсбург.


В сряда (7.11.18) ВМРО инициира дебат по проблема с фалшивите

В сряда (7.11.18) ВМРО инициира дебат по проблема с фалшивите ...

......... на медии, които не им харесват, а представители на подтичващите около властта медии искат връщането на затвор за журналистите, които обиждат властта. Успокоението е единствено в това, че на срещата не присъстваше нито един представител на друга партия от управляващите, както и на най-големите медийни групи около bTV и Nova.


Още по темата Историите на успeха не са точно приказки

Още по темата Историите на успeха не са точно приказки ...

......... и отново. Според мен това не се прави достатъчно често за проектите, който са успешни – често от там можем да научим много повече.Какъв е твоят съвет към колегите, на които предстои да премерят сили в конкурса Effie Awards 2018? Уважавайте успехите на вашите колеги и конкуренти и се забавлявайте.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... близо 120 млн. долара. Повече по темата може да прочетете тук>>Свободни позиции:Publicis One търси стажант медиен анализатор. Xplora обяви вакантна позиция за Social media specialist. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Надежда Чипева Още по темата Под хартиена преса Вестниците в

© Надежда Чипева Още по темата Под хартиена преса Вестниците в ...

......... е "Стандарт", категоричен бе той през годините. Времената за печата се промениха, вероятно с това и намеренията на издателя. През 2011 г. Тодор Батков частично се раздели със собствеността си в компанията зад вестника. Той запази 65.5%, а останалите 34.5% продаде на "ГМ прес" с намерението да съживи бизнеса си.


Според изпълнителния директор на

Според изпълнителния директор на "А1 България" Александър Димитров компанията тепърва ...

......... технологична възможност веднага да започнем. За да може подобно нещо да се маркетира добре в България обаче, трябва да има много ясни правила по отношение на пиратството. Ако не сме сигурни, че ситуацията в България с пиратството се е подобрила значително, ние няма как да го направим", казва Александър Димитров.


Депутатът от БСП Антон Кутев е най-сериозния критик на закона

Депутатът от БСП Антон Кутев е най-сериозния критик на закона ...

......... само преди двайсетина дни депутатът Делян Пеевски обяви, че възнамерява да прехвърли печатните медии, които притежава - "Телеграф", "Монитор", "Политика" и "Меридиан мач", на фондация, която ще се управлява от "изтъкнати журналисти". Той самият щял само да я финансира в битка с "олигархични медийни кръгове", които го клеветели от години.


Още по темата Как замърсяването на въздуха убива хората в

Още по темата Как замърсяването на въздуха убива хората в ...

......... Норвегия"по темата:"Създаване на устойчиви решения за предизвикателствата в здравеопазването" Арил Кристенсен, директор здравеопазване, ValidéУчастник в панел:"Иновации в здравеопазването в Норвегия"по темата:"Научна и развойна дейност, иновации и развитие на бизнеса в Smart Care" Д-р Славейко Джамбазов, управляващ директор, HTAУчастник в панел:"Тенденции в плащанията за здраве"по темата:"По-ефективна здравна система. Решения и предизвикателства"


Още по темата Историите на успeха не са точно приказки

Още по темата Историите на успeха не са точно приказки ...

......... до вкъщи? О, това е добър въпрос. Зависи в кой момент от деня купувам хляб. Случвало се е и да го преполовя, а друг път да го запазя цял за семейството. В интерес на истината аз съм от хората, които обичат традиционната българска трапеза, на която винаги има пресен хляб.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... Starbucks. Първото беше открито в Куала Лумпур през 2016 г., където работят 9 глухонеми служители.Свободни позиции:"бТВ медиа груп" обяви вакантна позиция за Digital sales executive. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Golden Drum Още по темата Кой поръчва музиката Интернет промени

© Golden Drum Още по темата Кой поръчва музиката Интернет промени ...

......... не означава непременно, че хората, живеещи в региона, се ограничават, когато става въпрос за глобални марки.Страните от ЦИЕ направиха важни стъпки за развитие на своите общества, за укрепване на техните икономики и въвеждане на нови комуникационни решения и технологии. От гледна точка на творческото изпълнение няма разлика с европейските държави.


Преди да влезе за второ четене в комисията по култура

Преди да влезе за второ четене в комисията по култура ...

......... от лятото. В проекта, гласуван за второ четене, се прави опит да се преодолее това, като в заглавието на закона се дописва "и за обявяване на разпространителите и доставчиците на медийни услуги".Доклад с последните промени по Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения виж в прикачения файл вляво.


© Капитал Още по темата Седмичникът

© Капитал Още по темата Седмичникът "Капитал" в телефон и на ...

......... предложение при заявка до края на октомври.1. 25% повече дигитален достъпГодишен абонамент Капитал или Капитал PRO + 3 месеца допълнително безплатно.2. Плащате 1 абонамент - получавате 2Годишен абонамент Капитал или Капитал PRO с включени хартиените издания получава бонус допълнителен дигитален абонамент за същия период.За повече информация се обърнете към [email protected]


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (16

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (16 ...

......... от групата Publicis One, обяви вакантна позиция за Client service executive. Sarantis Bulgaria обяви вакантна позиция за бранд мениджър. "Капитал" търси журналист с ресор "Лични финанси".*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Музикантите в БНР организираха протести през април и периодично припомнят

Музикантите в БНР организираха протести през април и периодично припомнят ...

......... страстите и ще даде сигурност на колегите ни", каза още генералният директор на БНР Александър Велев. Извън това, той защити необходимостта от ясно законодателно уреждане - в същия или друг закон - на мисията на БНР и БНТ, както и описание колко и какви канали и програми произвеждат двете медии.


© Анелия Николова Още по темата Наближава крайният срок за кандидатстване

© Анелия Николова Още по темата Наближава крайният срок за кандидатстване ...

......... (ръст от 3.3%), а печалбата се увеличава с 14.4% до 119.9 млн. долараПрез юли CME приключи продажбата на хърватския си бизнес Nova TV на Slovenia Broadband, подразделение на регионалния медиен и телевизионен оператор United Group. Цената на сделката е 85 млн. евро в брой, както и ще предостави оборотен капитал.


Темата с качеството на автобусните превози е особено чувствителна през

Темата с качеството на автобусните превози е особено чувствителна през ...

......... телевизията и в откритото писмо пише: "ще срещнем адвокатите си в съда с тези на bTV и на всички техни репортери, както и на всички медии позволили си да разпространяват "фалшиви новини" и да уронват авторитета на "Юнион-Ивкони". На този етап телевизията не коментира ще заведе ли дело срещу превозвача.


Още по темата Историите на успeха не са точно приказки

Още по темата Историите на успeха не са точно приказки ...

......... бързо се превърна в предпочитан сайдер. Според теб какво най-силно привлича хората към него?Крадецът на ябълки е изключително вкусен неподправен сайдер. Вкусът е основната причина консуматорите да се връщат към продукта. Като първо впечатление, със сигурност най-много влияе актуалната комуникация, поднесена с небрежен тон, и самоиронията в хумора на Крадеца.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... свой клиент, предлагащ решения в областта на сигурността. HR компанията Bulwork търси Digital analyst и E-mail & digital marketing coordinator за свой клиент софтуерна компания. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]