Глория издава дълго чаканите си мемоари. В тях ще разкрие

Глория издава дълго чаканите си мемоари. В тях ще разкрие ...

......... за живота на певицата.  За първи път поп фолк дивата ще разкаже за страстната си любов с Георги Илиев. Публична тайна е, че певицата имаше 2-годишна връзка с боса на ВИС 2, започнала през 2001 г. и приключила през 2003 г., 2 години преди да бъде убит, пише България днес. 


Всички стадиони, които община Пловдив дава на концесия, ще се

Всички стадиони, които община Пловдив дава на концесия, ще се ...

......... се плаща и от концесионера на футболното игрище на Гребния канал, реновирано от фирма "Леонел 10" на Гено Добревси. На 100 лв. е намалена и таксата за спортния комплекс на "Коматевско", построен от "Ботев" Трима съветници се въздържаха при гласуването - Савина Петкова, Пепа Деведжиева и Божидар Здравков от РБ.


На 30 септември изтича срокът за подаване на коригиращи декларации

На 30 септември изтича срокът за подаване на коригиращи декларации ...

......... облагане с корпоративни данъци на юридическите. Коригиращата декларация най-лесно и бързо може да бъде подадена по електронен път, дори и основната декларация да е представена на хартиен носител. Подаването става чрез персонален идентификационен код /ПИК/, издаван безплатно от всеки офис за обслужване на НАП или чрез квалифициран електронен подпис /КЕП/.


До хакерската атака с НАП държавата подценяваше този проблем. Това

До хакерската атака с НАП държавата подценяваше този проблем. Това ...

......... една банка е била атакувана по този начин по два-три, четири пъти на ден, за някои банки и други търговски дружества, се стига до няколко хиляди атаки в момента в България. Сигурен съм, че ситуацията не е по-различна в други сегменти на бизнеса. Това представлява сериозна опасност“, изтъкна още Гешев.


Младият пловдивски рок влиза в битка с групи от цяла

Младият пловдивски рок влиза в битка с групи от цяла ...

......... и да им дадем кураж, особено на по-младите сред тях“, призовават организаторите на събититето.  Те обещават на всички фенове страхотно рок преживяване. В концерта ще се включат групите Exit Reality, RedTrigger, Congail, Loners on the hill и Atroposy. Събитието се провежда с подкрепата на Музикални студия за репетиции "Фламинго".  


Ако пътувате на дълъг път и искате да икономисате гориво,

Ако пътувате на дълъг път и искате да икономисате гориво, ...

......... нали? Този способ наистина ще ви помогне да спестите значителна сума в течение на определен период от време, ако, естествено, вие винаги успявате да намерите необходимият камион, зад който да се движите. Това е доста трудно да си го представите, но в големия град това не е чак толкова трудно.През 2018 г. разликата между цените на хляба и зърнените

През 2018 г. разликата между цените на хляба и зърнените ...

......... цените 152 пункта), следвана от Австрия (135), Люксембург и Финландия (127).За разлика от това нивата на цените за хляб и зърнени храни през 2018 г. са били най-ниски в Румъния (с индекс на ценовото равнище от 54 пункта или 46%), следван от България (38%) и Полша (32%).   Източник: moreto.net


Кандидат-кметът на ГЕРБ Здравко Димитров има лека преднина пред Славчо

Кандидат-кметът на ГЕРБ Здравко Димитров има лека преднина пред Славчо ...

......... къмДани Каназирева пък се покачва леко, но постоянно, смята Близнаков.ГЕРБ води убедително и в надпреварата за Общинския съвет. За тяхната листа са готови да гласуват 34% от гласоподавателите. Следват с близки резултати НФСБ и ВМРО с 16%, Съюз за Пловдив с 14%, БСП с 11% и Демократична България с 4-5%.


Пътнически влак дерайлира по време на сутрешния час пик в

Пътнически влак дерайлира по време на сутрешния час пик в ...

......... Три вагона са излезли от релсите близо до станция Хунг Хом в Коулун - натоварена спирка по пътя към континентален Китай. Пътниците е трябвало да напуснат влака през счупена врата и да пресичат коловозите, за да са в безопасност. Причината за дерайлирането все още се разследва.   Източник: Nova  


При няколкочасова полицейска акция бяха установени над 470 нарушения на

При няколкочасова полицейска акция бяха установени над 470 нарушения на ...

......... – на пътните знаци и маркировка. 9 водачи са преминали с автомобилите си при забраняващ сигнал на светофарна уредба, а един е отнел предимството на пешеходец. Без обезопасителни колани са били 19, трима са управлявали без сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност“, а други 18 са били с неизрядни пътни документи.


Още по темата: Министър-председателя Бойко Борисов присъства на откриването на

Още по темата: Министър-председателя Бойко Борисов присъства на откриването на ...

......... Новият завод в Петрич е втората голяма инвестиция на компанията в региона и петата производствена база на АББ Груп в България, пише "24 часа". Новият завод е с площ от 7 400 кв.м. и ще произвежда продукти ниско напрежение . Заводът ще създаде още 420 работни места. Очаквайте подробности!  Още по темата: Приключиха огледът и почистването на местопроизшестивето със

Още по темата: Приключиха огледът и почистването на местопроизшестивето със ...

......... часа на магистралата се запали тежкотоварен камион, превозващ автомобилни гуми от западна Европа към Турция. Заради пожара пътят остана затворен няколко часа. Според очевидци причина за пожара е станала спуката гума на ремаркето на камиоина. Водачът не забелязал повредата и от триенето при високатка скорост гумата пламнала и подпалила товара.


157 души се обединиха в колективен иск срещу НАП след

157 души се обединиха в колективен иск срещу НАП след ...

......... в иска да получат различни размери на обезщетението. Процесуалният инструмент за определянето на такъв са свидетелските показания.Другата особеност е, че личните данни на отделните граждани, които са изтекли, са с различен обем, обясни адвокат Гочев. Колегата му Ивайло Юруков е на мнение, че е напълно възможна и кражбата на самоличност.


Общинските съветници  драстично намалиха на годишните вноски на концесиите на

Общинските съветници  драстично намалиха на годишните вноски на концесиите на ...

......... ще паднат на 100 лева. Препоръката беше дадена на местната власт от премиера Бойко Борисов. По време на сесията Николай Радев предложи точката да бъде гласувана на следващото заседание. Предложението не бе прието. Камен Шишманов пък предупреди, че това щяло да ощети бюджета на общината с около 2 млн. лв.


Михаил Станчев, който през юни 2018 година застреля хазартния бос

Михаил Станчев, който през юни 2018 година застреля хазартния бос ...

......... изправи очи в очи с бившия срещу Станчев. Пред съдебният състав днес тя бе декларирала, че желае да бъде конституирана като граждански ищец и претендира за обезщетение от 70 хил.лева.Семейството на Коста Николов също предявиха граждански иск срещу Михаил Станчев. Тримата му законни наследници претендират за общо 350 хил. лева.


Понякога хората, за да спестят пари, поставят газови уредби в

Понякога хората, за да спестят пари, поставят газови уредби в ...

......... е задължителна, но срещаме отпор от ползвателите. Постигнахме съгласие за светлоотразителните елементи в тъмната част на денонощието. Важно тротинетките да имат светлини и отпред и отзад”, заяви председателят на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата”.На този етап тротинетките няма да се регистрират.От днес предложенията са публикувани за обществено обсъждане.Инспектори на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, съвместно с МВР, започват

Инспектори на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, съвместно с МВР, започват ...

......... колани.Органите на реда следят за техническата изправност на автобусите, както и за употребата на алкохол. От началото на 2019 г. повече от 900 водачи, превозващи пътници, са били санкционирани.Според вида на установеното нарушение или неизправност, глобата е между 50 и 500 лв.Очаква се проверката да продължи до края на месеца.


Пет от шестте района остават без кметове след няколко дни.

Пет от шестте района остават без кметове след няколко дни. ...

......... Без титуляри остават общинските предприятия „Чистота” и „Градини и паркове”, чиито директори Иван Стоянов и Стоян Алексиев ще се състезават за кметските постове в „Източен” и „Северен”. Областният управител Здравко Димитров също ще ползва отпуск по време на предизборната кампания, тъй като е кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив.


Годишната инфлация към края на август е 2,9%, колкото беше

Годишната инфлация към края на август е 2,9%, колкото беше ...

......... и пъпешите – с 15,3%, редица зеленчуци като зелен фасул, тиквички и патладжан – с 13,3%, картофите – с 6,8%, морковите и червеното цвекло – с 5,5%. Поевтинели са и дрехите – с 2,4%, и обувките – с 5,1%. През август понижение на цените има и при бензина и дизела.


Още по темата: Решават съдбата на Антовата къща Възрожденската Антова

Още по темата: Решават съдбата на Антовата къща Възрожденската Антова ...

......... Само 24 съветници го подкрепиха при задължителния кворум от 26. Частната фирма е спечелила конкурс за наем на къщата в Стария град срещу 1200лв. на месец с основна дейност - художествена галерия. Съветниците от Патриотичен фронт, БСП и Съюз за Пловдив считат, че Общината може сама да стопанисва ценния имот.


Още по темата: Антова къща в стария град остава Общинска

Още по темата: Антова къща в стария град остава Общинска ...

......... спечелен от фирма "Евробаланс  трейд" ЕООД, представлявана от Йорданка Ташева. Тя ще плаща  месечен наем на общината 1220 лева.   Предложението ще се обсъжда на днешната сесия на Общинския съвет. Новият стопанин се задължава да включи къщата в градските мероприятия като "Нощ на музеите и галериите" и празниците на Стария град.


Прогнозата за времето никога вече няма да бъде същата! След

Прогнозата за времето никога вече няма да бъде същата! След ...

......... е невероятно полезно за организма, пише "България днес"."Лято, не искам да те пускам, не си тръгвай... Имам нужда от любовта в топлите дни, в които с него спим чисто голи и не се завиваме даже с чаршаф, а когато се докоснем, сме така топли... така летни, така истински", философства блондинката.


Още по темата: Мистерията около спирането на "Хоризонт" пада По

Още по темата: Мистерията около спирането на "Хоризонт" пада По ...

......... непрекъснато радиоразпръскване на територията на страната, което е нарушение на условията на Индивидуалната лицензия на националното радио.Всички материали от проверките са изпратени на компетентната прокуратура – Софийска градска прокуратура, с оглед евентуално извършено престъпление по служба от длъжностно лице от БНР – директорът на дирекция „Техника“ Пламен Костов. Източник: Блиц


Още по темата: Очаква се в рамките на днешния ден

Още по темата: Очаква се в рамките на днешния ден ...

......... Светослав Костов даде обяснение пред СЕМ.По думите му повреден оптичен кабел е причината за спиране на сигнала. Програмният директор на радиото Мартин Минков поема ръководството на "Хоризонт" след като предишния - Николай Кръстев подаде оставка заради скандала със съдебния репортер Силвия Великова. Той ще изпълнява длъжността до назначаване на титуляр.


Още по темата: Чичо Венци искрено и лично за обръщалките

Още по темата: Чичо Венци искрено и лично за обръщалките ...

......... проведе на "Васил Левски", Стефанов отговори в типичния си стил: "Не съм говорил с тях. Защо да контактувам с Павел Колев, да не сме гаджета"."Oпределено те са фаворит, втори са в класирането все пак. Имат предимство. Дай Боже всичко да мине нормално и да стане хубав мач", каза още Стефанов.


Вечните врагини Николета и Алисия най-накрая заровиха томахавките, стана ясно

Вечните врагини Николета и Алисия най-накрая заровиха томахавките, стана ясно ...

......... мога да бъда“. Коментарите в нета буквално заваляха, като повечето от феновете им останаха учучедни от факта, че двете са водили разговор. Вчера НиЛо изпрати първокласничка единствената си дъщеря – Никол. „Тя ще учи не в най-скъпото, а в най-доброто училище“, каза по темата екс тв водеща.   Източник: слава


Д-р Лилия Учкунова напуска политическата сцена, това заяви самата тя

Д-р Лилия Учкунова напуска политическата сцена, това заяви самата тя ...

......... от 90-те години на миналия век. След изказването на д-р Учкунова всички общински съветници станаха на крака и я аплодираха бурно.  От политиката се оттегли и третият по възраст общински съветник Божидар Здравков. Шефката на  общинския съвет Савина Петкова също заяви, че повече няма да бъде в редиците на съветниците.


Комисията по етика към прокурорската колегия във Висшия съдебен съвет

Комисията по етика към прокурорската колегия във Висшия съдебен съвет ...

......... Иван Гешев, съобщи БНТ. Това е един от последните етапи от процедурата, след като вчера Комисията по атестациите и конкурсите прие доклад, според който Иван Гешев притежава необходимите професионални качества за позицията.  На 9 октомври предстои обсъждане на докладите. А на 24 октомври Иван Гешев трябва да бъде изслушан.  


В столичен хотел стартира форум „Взаимодействие между публичната и частна

В столичен хотел стартира форум „Взаимодействие между публичната и частна ...

......... стотици милиони, за да се защитим от хакерите. Няма голяма организация, която да не е хакната - дали руска или американска", попита Борисов."Колегите от едно районно са ми разказвали по какъв съвременен начин се крадат коли. Сядат на компютъра едни перфектно обучени младежи, ама иначе са хайдуци", разкри Бойко Борисов.


Още по темата: Два варианта за Кобрата докато чака Анди

Още по темата: Два варианта за Кобрата докато чака Анди ...

......... свръхтежката категория и скоро ще има яснота.Припомняме, че последният мач на Кубрат Пулев беше на 23 март - победата над румънеца Богдан Дину след нокаут в седмия рунд. Сблъсъкът беше в Коста Меса, Калифорния.До момента българинът има 27 победи (14 с нокаут) и една загуба (от Владимир Кличко) при професионалистите.


Димитър Рачков и поп фолк певеца Милко Калайджиев се подиграха

Димитър Рачков и поп фолк певеца Милко Калайджиев се подиграха ...

......... прегръща Димитър Рачков след края на песента. В мрежата обаче мнозина коментираха, че е тотално неуважение и дори обида към Лили Иванова подобно отношение. Вярно е, че Милко се превърна в певицата по време на Капките, но да я имитира с рошав мустак, е под всякаква критика, пише „България днес”.


Още по темата: Горещият картоф с паспортите на сградите отива

Още по темата: Горещият картоф с паспортите на сградите отива ...

......... нужна - трябва да ни бръкнат в джоба! Докато мъдруваме, мъдруваме, накрая ще има един невиждан наплив. Общината трябва да свика гражданството и да го запознае с това какво предстои. Хората не знаят нормативните изисквания и си мислят, че някой си създава работа за едни пари”, казва инж. Петър Попов.


Изряден абонат от Първомай стои без ток повече от месец,

Изряден абонат от Първомай стои без ток повече от месец, ...

......... на електрозахранването. „Самоволното заключване на таблото е категорично нарушение на нормативни актове и съгласно нормативните изисквания това е достатъчно основание за спиране на захранването”, обясни служителят на електроразпределителното дружество.По случая е направена и проверка от Районна прокуратура – Първомай. А междувремнно Божко Атанасов задоволява нуждите си от електроенергия чрез агрегат.


Пътните знаци, които ограничават скоростта на автомобилите до 30 км/ч

Пътните знаци, които ограничават скоростта на автомобилите до 30 км/ч ...

......... а на други ще се запази, за да се осигури безопасното преминаване на шофьорите. Обществената поръчка за доставката и монтирането на пътни знаци на територията на област Смолян е в заключителен етап и веднага след подписването на договора ще бъде възложено изработването и монтирането на новите знаци", твърдят от АПИ.


До неделя на територията на цялата страна продължава засиленият контрол

До неделя на територията на цялата страна продължава засиленият контрол ...

......... окаже фатално. Според Закона за движение по пътищата на шофьорите е забранено да използват мобилни телефони по време на движение, освен чрез устройство, позволяващо това да става без участието на ръцете.  Санкцията за подобно нарушение е глоба от 50 лева и отнемане на 6 контролни точки.     Източник: bgonair


Живеем в модерен и иновативен свят, в който ежедневно навлизат

Живеем в модерен и иновативен свят, в който ежедневно навлизат ...

......... предложим актуални, високотехнологични, Smart решения (уреди)“ – споделиха от магазини ВетоМоже да разгледате тук или в магазините ни на адрес:Пловдив, жк.”Тракия”, бул. “Освобождение” № 39, маг. 1, телефон: 0889/ 151-013Бургас, жк.Лазур, бл.153, срещу "Пантеона"телефон: 0885/ 107-682Варна, бул. Цар Освободител 263А, телефон: 052/ 562-436Варна, ул. Битоля 6, телефон: 052 / 614-132


Горещият картоф с паспортите на сградите отива в Общината Домоуправители

Горещият картоф с паспортите на сградите отива в Общината Домоуправители ...

......... за обекти, собственост на държавата, общините или на други институции - да. Но нямаме поръчка за жилищен блок, не съм чул и колеги да имат. Едно обаче е сигурно - паспортизацията трябва да се случи. И колкото по-рано, толкова по-добре. Иначе няма гаранция за безопасността на живеещите в тези сгради.


Централната избирателна комисия (ЦИК) и Съвета за електронни медии (СЕМ)

Централната избирателна комисия (ЦИК) и Съвета за електронни медии (СЕМ) ...

......... за общински съветници и за кметове на 27-ми октомври. Споразумението ще бъде подписано от председателя на ЦИК Стефка Стоева и председателя на СЕМ София Владимирова. Подписването ще се  състои в пресклуба на Народното събрание, пл. „Княз Александър І“ №1, вход откъм Националната художествена галерия в 12 часа.   Източник: топновини.бг


Огромна колона от автомобили се е образувала в пловдивския участък

Огромна колона от автомобили се е образувала в пловдивския участък ...

......... гуми, в района на 156 км. Няма пострадали хора. Три екипа на пожарната осъществяват гасителните действия. До приключването им трафикът се насочва по обходен маршрут от разклона за Войводиново по източнообходния път към Поповица. Водачите да се съобразяват с разпорежданията на полицейските служители от ОДМВР - Пловдив, които подпомагат движението.


На 17 септември Православната църква отбелязва паметта на една истинска

На 17 септември Православната църква отбелязва паметта на една истинска ...

......... народът ни вярва, че доброто никога не се забравя и един ден ще бъде възнаградено. Всеки проявява милосърдие към човек, изпаднал в беда, а гостенин не се връща, дори и да е неочакван.На 17 септември имен ден празнуват: София, Вяра, Верка, Вера, Надежда, Надя, Любов, Любомира, Люба, Любомир. Източник: блиц


Още по темата: Домоуправители питат кмета: Къде да намерим архивите

Още по темата: Домоуправители питат кмета: Къде да намерим архивите ...

......... зам.-кметът по "Общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции" Йордан Калев. Общината обаче няма финансов ресурс да подхване стотици дела едновременно. Следващият кмет ще лудне, предричат професионалните домоуправители. Според тях ситуацията ще е най-доходоносна за частните съдебни изпълнители, които ще "цедят" собствениците на жилища по силата на принудителното събиране.


Четири страни от Централна Америка останаха без електричество в понеделник,

Четири страни от Централна Америка останаха без електричество в понеделник, ...

......... и Салвадор са се оказали частично или напълно без ток. Аварията, предизвикала затъмнението, е станала в Никарагуа.Сега вече в региона електроенергията се доставя практически в пълен обем.В средата на юни бе съобщено, че жителите на Аржентина, Уругвай, както и части от Бразилия и Парагвай са останали без електричество. Източник: блиц


Катастрофа на пътя Плевен – Русе затруднява движението в момента.

Катастрофа на пътя Плевен – Русе затруднява движението в момента. ...

......... Катастрофа на пътя Плевен – Русе затруднява движението в момента. Инцидентът е в района на Козар Белене, съобщава Нова телевизия. Движението се осъществява в една лента. Трафикът се регулира от „Пътна полиция”. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, предупреждават от АПИ.  


Община Пловдив ще плати 1 354 000 лева за терен

Община Пловдив ще плати 1 354 000 лева за терен ...

......... къща в Стария град е предложена за отдаване под наем на частна фирма срещу 1200 лева на месец.Съветниците ще определят условията на конкурса за избор на управителя на Първа градска болница и ще открият процедура за подготовката на търга за осем автобусни линии. Договорът за тях изтича през април догодина.Преди две седмици пловдивска фирма, в която работят професионални домоуправители,

Преди две седмици пловдивска фирма, в която работят професионални домоуправители, ...

......... наедно, ще заемат половината национална библиотека. В същото време все още не е стартирал процес на дигитализация на архива. „Досега пазим документацията, но най-вероятно ще се наложи да се разширят помещенията. Различни документи се пазят с различна давност, а след това се предават в Държавен архив”, обясни зам.-кметът Йордан Калев.


Звездните рожденици днес: Ивайло Христов - актьорВеселин Попов  - диджейДимитър

Звездните рожденици днес: Ивайло Христов - актьорВеселин Попов  - диджейДимитър ...

......... Звездните рожденици днес: Ивайло Христов - актьорВеселин Попов  - диджейДимитър Пейчев - бивш депутат Проф. Петър Киров -  бивш състезател по борба класически стил


Лили Иванова покорява АнтичнияНеповторимата Лили Иванова ще изнесе концерт тази

Лили Иванова покорява АнтичнияНеповторимата Лили Иванова ще изнесе концерт тази ...

......... но си струва да опиташ…“.„Вино от глухарчета“ на РимскияФилмът „Вино от глухарчета“ на Петя Ангелова ще бъде прожектиран тази вечер от 20,30 часа на Римския стадион. Лентата спечели наградата за най-добър експериментален филм на North Beach American Film Festival в Мериленд. Филмът е вдъхновен от едноименната книга на Рей Бредбъри.


Овен Това е ден, в който ще може да постигнете

Овен Това е ден, в който ще може да постигнете ...

......... да се почерпите. Водолей Днес емоциите ви ще се опитат да вземат връх. Опитайте се да останете преди всичко разумни и да не предриемате действия, предизвикани от чувствата ви. Риби Този вторник не искайте прекалено много. Както от себе си, така и от другите. Умереността ще е думата на деня.Слънце изгрев - 7,02 часаСлънце залез - 19,27 часаФаза на

Слънце изгрев - 7,02 часаСлънце залез - 19,27 часаФаза на ...

......... никъде в страната. Очаквани максимални температури:Пловдив - 33 /2/Пазарджик - 33 /2/Смолян - 25 /1/Стара Загора - 33 /2/Хасково - 33 /1/Кърджали - 31 /2/Благоевград - 32 /1/София - 31 /2/Видин - 33 /2/Плевен - 34 /2/Велико Търново - 32 /2/Русе - 31 /2/Варна - 30 /2/Бургас - 30 /2/


Свръхмасивната черна дупка в центъра на галактиката през последните месеци

Свръхмасивната черна дупка в центъра на галактиката през последните месеци ...

......... огромни количества материя. Според доклад калифорнийските учени са направили сравнение на над 13 000 изображения на Стрелец А за 133 нощи. Те са установили, че през последните месеци обектът е станал безпрецедентно ярък. Самата черна дупка не пропуска светлината, но пространството около нея става ярко, когато тя поглъща много материя.


Николета Лозанова е в плен на майчините грижи и вълнения.

Николета Лозанова е в плен на майчините грижи и вълнения. ...

......... се чувства добре, да бъде ученолюбива и да намери много нови приятели в училище. Малката красавица вече се изявява като модел за редица престижни модни марки и реклами. Лозанова, която няма висше, се надява Никол да завърши солидно образование, за да може да има сигурност извън моделската кариера.     


Откриваме заводи за милиони, докато Европа говори за рецесия Предприятието

Откриваме заводи за милиони, докато Европа говори за рецесия Предприятието ...

......... за треньора на Ботев Желко Петрович. Под ръководството на черногорския специалист канарчетата направиха най-слабия старт в първенството от петилетка насам. Ситуацията се влоши още повече след домакинската загуба от ЦСКА, след която жълто-черните са само на една точка от предпоследния в класирането, а им предстои тежко гостуване на Черно море.


10-годишно момченце от Франция е издъхнало в събота вследствие на

10-годишно момченце от Франция е издъхнало в събота вследствие на ...

......... на заразени хамбургери през 2011 г. Готвачите, по която рецепта са били изготвени сандвичите, са изправени пред съда през 2017. Главният готвач, в момента 78-годишен, е осъден на три години лишаване от свобода заради липсата на контрол от негова страна по отношение на месото, което е било използвано в хамбургерите.


Тв водещата Венета Райкова и бившият ѝ съпруг Тихомир Георгиев

Тв водещата Венета Райкова и бившият ѝ съпруг Тихомир Георгиев ...

......... миналия януари Райкова и Тихомир обявиха, че се разделят след 13-годишен брак. Искрата между двамата пламна след участието на Тишо в първия български „Биг Брадър“ през 2005 г.В риалити формата той бе представен като лудо влюбен фен на Венета, което провокира първа среща с нея. Патрик е единствената им рожба.


Павета хвърчат на ул.

Павета хвърчат на ул. "Иван Вазов", създавайки риск както за ...

......... кръстовището с ул. "Авкс. Велешки", точно до пешеходната пътека.  Двете улици са силно натоварени и често на това място се образуват ями.   Община Пловдив трябва да направи ремонт, особено при положение че  днес започва учебната година, а на ул. "Иван Вазов" има две сгради на СУ "Патриарх Евтимий".   


Американският актьор Брайън Търк е починал на 49-годишна възраст, съобщава

Американският актьор Брайън Търк е починал на 49-годишна възраст, съобщава ...

......... усложнения, предизвикани от онкологично заболяване. Търк бе диагностициран с рак преди година назад, а през 2019-а заболяването премина в терминален стадий.Търк е познат на киноманите с епизодичните си роли в "Американски пай 2", "Изкуствен интелект", "Изгубеният свят: Джурасик парк". Участвал е в сериалите "Бевърли Хилс 90210", "Бъфи, убийцата на вампири", "Карнавал" и други. 


Предупрежденията за нова икономическа криза отключиха в бизнеса лоши спомени.

Предупрежденията за нова икономическа криза отключиха в бизнеса лоши спомени. ...

......... той в коментар за "Ройтерс" преди седмица.Джефри Гъндлах,изпълнителният директор на DoubleLine и финансов анализатор, повиши песимистичния си тон завчера, като заяви, че вижда 75% вероятност за рецесия в САЩ преди следващите президентски избори. Той също така предупреди за предстояща криза на пазара на корпоративните облигации, която очаква да се случи.


В периода август-ноември пазарът на жилищни наеми в София е

В периода август-ноември пазарът на жилищни наеми в София е ...

......... наемателите да проверяват агенциите и ако попаднат на такава с повече от 3 неакутални обяви в реклама, да бъдат изключително предпазливи.Също така, да внимават, когато един собственик иска капаро/предплата, което остава в него, без да е показал нотариален акт и пълномощно от собственика и без да е издал платежна разписка.


Първият кредитен чатбот у нас пък въведе Пощенска банка още

Първият кредитен чатбот у нас пък въведе Пощенска банка още ...

......... автоматично на най-често задаваните въпроси чрез текст, снимки, линкове и т. н. Информацията може да се получи на предпочитаното устройство ​- смартфон, таблет, лаптоп или настолен компютър. Активен е денонощно, а достъпът до него е лесен - само с влизане в Messenger, наличен на повечето мобилни устройства, посочват от банката.


Едва ли на света има семейна двойка, която от време

Едва ли на света има семейна двойка, която от време ...

......... на съвременните жени са основната причина за повечето разводи?Разбира се, ситуациите в семействата са много различни. Но много от нещата зависят от жената, от нейното поведение и действия. Щастливият брак наподобява подвиг. За да се радвате на щастлив съюз дълго време, трябва да знаете много, да умеете и да разбирате.


Докато Летище Пловдив е със затихващи функции и в момента

Докато Летище Пловдив е със затихващи функции и в момента ...

......... летището са градовете Дерби, Нотингам, Лейчестър и Касъл Донингтън. Цената на билетите започва от 23 евро в посока.Наред с другите нискотарифни превозвачи през октомври се завръща и исландската нискобюджетна авиокомпания WOW Air. Тя фалира през март 2019 година, но благодарение на голяма инвестиция от американска компания отново е в бизнеса.


В телевизионния ефир тръгна още едно риалити. Тази есен ще

В телевизионния ефир тръгна още едно риалити. Тази есен ще ...

......... му дават "златния бутон".Кристиан бил водолаз и след операция под вода се натровил, белите му дробове отказали. лекарите били категорични, че повече не може да изпълнява тази професия. Напук на медицината той започва да тренира задържането си под вода и доказва, че може да го прави по-добре от всеки друг.


Живописецът Тоню Цанев от село Гранит създаде първия у нас

Живописецът Тоню Цанев от село Гранит създаде първия у нас ...

......... 80 стотинки. И разнообразието им е голямо. За кратко събрал над 300 мотики. След тях започнал да събира и земеделски лопати. „Разширих обсега на музея. Хората мислят, че са еднакви, но всъщност мотиките са много разнообразни”, казва Цанев.Най-старата му мотика е възстановена от кози рога и е с дървена дръжка.


Дизайнерката Меглена Каканашева -Мегз, получи две години условно като подбудител

Дизайнерката Меглена Каканашева -Мегз, получи две години условно като подбудител ...

......... автомобила за откраднат и да го скрият.Рончев е осъден и за други три кражби: два спойлера, друг "Мерцедес", както и 120 бутилки уиски на обща стойност 7409 лв. Присъдата на Рончев също е условна – 3 години с 5 изпитателен срок. Лесов получава 2,5 години условно с 5 изпитателен срок.


Оранжерийните домати поевтиняват тази седмица с 8 на сто, до

Оранжерийните домати поевтиняват тази седмица с 8 на сто, до ...

......... 5,0 на сто и се продават по 0,63 лева за килограм. Това са средните цени за страната.   Зелето поскъпва до 0,61 лева за килограм, а зелените чушки вече струват 1,05 лв./кг. Цената на червените чушки тази седмица също е нагоре със 7,7 на сто, до 1,26 лева за килограм. 


Тричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) прекрати делото срещу

Тричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) прекрати делото срещу ...

......... на продължението на "Турски поток" през българска територия."Булгартрансгаз" трябваше да подпише договор със свързаното с руската ТМК обединение "Газово развитие и разширение в България". Определението на съда потвърждава решението на Комисията за защита на конкуренцията, която отмени решение на "Булгартрансгаз" да подмени избрания строител на "Турски поток" през българска територия.


Клошар умря в дома си сред купища боклуци, а трупът

Клошар умря в дома си сред купища боклуци, а трупът ...

......... дела срещу тях и не могат да се преборят с миризмата, плъховете и хлебарките, които развъжда семейството. Жената била безработна, а мъжът до скоро работел в строителството. Преди месец получил инфаркт и спрял да се труди. Имат две деца – само едното живее с тях и е с 80% увреждане


Полуразложен труп на котка, обвит в домашно одеяло и положен

Полуразложен труп на котка, обвит в домашно одеяло и положен ...

......... се произнесе експерт ветеринарен лекар, но това щяло да е доста трудна задача, поради напредналия стадий на разлагане на останките, коментираха криминалисти от Града на розите.Според тях най-вероятно ставало въпрос за нелепа шега, никой тук не е чувал за наличие на някакви „сатанински секти“, заиграващи се с подобни зловещи ритуали.