„Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа,

„Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, ...

......... по-близо до детето си, но в крайна сметка решила да й гласува доверие.”Връзката ми с майка ми е много силна, затова не ме е страх от нищо.Родителите ми така ме учиха–да гледам оптимистично на живота.В крайна сметка все някога ще се наложи да почна да живея сама”, зряло споделя Крисия.


Две хасковлийки са на лагер с националния отбор по вдигане

Две хасковлийки са на лагер с националния отбор по вдигане ...

......... първенство ще влезем в необходимата форма. Смятам дори да извикам още хора, за да видя какво им е състоянието. По-младите също ще се готвят с нас. Имаме потенциал, въпросът е да минем и без травми, за да сме готови за европейското", каза от своя страна и националния селекционер Иван Иванов.


Волейболният национал Николай Пенчев и половинката му Рая Пакова ще

Волейболният национал Николай Пенчев и половинката му Рая Пакова ще ...

......... а на друга пък в ръцете на красавицата е снимка от видеозон. Двете изображения са придружени от текст: „Нека приключението започне! Обичам те, Николай Пенчев!“. Коментарът е придружен с емотикон на сърце и хаштагове „семейство“ и „бебе на борда“. Волейболистът от Пловдив и Рая Пакова са сгодени от миналата година.


Пловдивският апелативен съд създаде своя страница във Facebook. Чрез публикуване

Пловдивският апелативен съд създаде своя страница във Facebook. Чрез публикуване ...

......... правната култура на гражданите, както и утвърждаване на авторитета на институцията. Името на профила е „Апелативен съд - Пловдив“ и той е общодостъпен за всички потребители на социалната мрежа. „На страницата ще публикуваме съобщения за предстоящи събития, както и информация за актуални дела, разглеждани от съда“, съобщиха служителите на Темида.


Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел участва днес в Хасково на

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел участва днес в Хасково на ...

......... от Хасково и региона е изключително важно и определящо за бъдещата им реализация. България е част от общото европейско семейство и като равноправен член на Европейския съюз предоставя на подрастващите възможности за образователна и професионална реализация, обмяна на опит и добри практики, мобилност и свързаност от най-ново поколение”, коментира Дечев.


Атрактивен проект за 241 574 евро спечели хасковската община Минерални

Атрактивен проект за 241 574 евро спечели хасковската община Минерални ...

......... тук преди всичко заради лечебните свойства на минералната вода, а ние като домакини сме длъжни да направим пребиваването им тук и приятно. Затова и първите проекти, които реализирахме, бяха насочени към парковете, улиците и най-вече чистотата. Вече са преустроени всички паркове с финансиране по различни европейски проекти", добави Мюмюн Искендер.Днес се отбелязва Международният ден за безопасен интернет. Празникът се

Днес се отбелязва Международният ден за безопасен интернет. Празникът се ...

......... на центровете за безопасен интернет „Инсейф“, действаща в рамките на програмата на Европейската комисия „Безопасен интернет“. На този ден в над 110 страни по света се организират хиляди мероприятия с цел да се повиши осведомеността на милиардите интернет потребители за културното общуване в мрежата, както и за възможните опасности онлайн.


На 5 февруари 2013 г. на 93 години в София

На 5 февруари 2013 г. на 93 години в София ...

......... на преводачите. Леда Милева е автор на повече от 30 стихосбирки за деца, театрални и радио пиеси, превеждани на английски, френски, немски, руски, полски и други езици. Автор е на множество статии по проблемите на литературата, превода и международното културно сътрудничество. Преводач е на съвременна американска, английска и африканска поезия.


В част от източните и южните райони на страната, вследствие

В част от източните и южните райони на страната, вследствие ...

......... провеждане на резитби в лозовите и овощните масиви ще има през първото и през третото десетдневие. В районите с регистрирани ниски отрицателни температури, под минус 15-16 градуса, резитбите на десертните сортове лози е желателно да се извършват след взимане на проби за установяване на размера на евентуалните повреди от измръзване.


Грипната епидемия, продължаваща да бушува в областта, почерни семейство от

Грипната епидемия, продължаваща да бушува в областта, почерни семейство от ...

......... учебен срок, а вторник се явява междусрочна ваканция. Грипната епидемия в Пазарджик бе официално обявена на 17 януари. „Няма определен срок, когато заболеваемостта намалее, тя ще бъде отменена“, уточни областният управител на Пазарджик Стефан Мирев. През миналата 2018 г. епидемията беше обявена на 19 януари и отменена на 3 февруари.


Български работодатели, които са автоматизирали процесите на производство с помощта

Български работодатели, които са автоматизирали процесите на производство с помощта ...

......... индустрии като текстилната и да ги подготвяме за позиции в сектори с висок растеж, включително киберсигурност, модерно производство и автономно каране. Ако се насочим към практически стъпки, които бързо и мащабно да разширят уменията на хората, организациите и индивидите наистина могат да станат приятели с машините, категоричен е Джонас Прайсинг.2 заявления са подадени от семейства по проекта „Родители в

2 заявления са подадени от семейства по проекта „Родители в ...

......... труда, които имат деца до 5-годишна възраст, незаписани в ясла или градина. В това число са и многодетните родители на деца до 12-годишна възраст, посещаващи детски заведения и школа. Бюрата по труда ще продължат да извършат подбор сред регистрираните безработни лица за детегледачи, като ги насочват за одобрение от родителите.


Областите с най-висок дял на селското стопанство в страната са:

Областите с най-висок дял на селското стопанство в страната са: ...

......... индустрията в страната - 3522 лева и 6 пъти по-ниска от средната добавена стойност на услугите у нас - 8281 лева. Силистра и Видин са единствените области в страната, където добавената стойност на човек в индустрията е толкова ниска, че е под добавената стойност на селското стопанство в съответната област.


Христо Стоичков представи автобиографичната си книга

Христо Стоичков представи автобиографичната си книга "Историята" и в Лондон. ...

......... тях.За няколко часа Стоичков разписа близо две хиляди книги. Пред присъстващите Камата каза, че Лондон е късметлийското място за него. В английската столица през 1992 година Ицо и съотборниците му от Барселона спечелиха КЕШ, побеждавайки с 1:0 Сампдория с гол на Роналд Куман.Следващите спирки за Стоичков са Барселона и Чикаго./blitz.bg


Никой не знае колко са фалшивите ТЕЛК-ове в България. Знаем

Никой не знае колко са фалшивите ТЕЛК-ове в България. Знаем ...

......... 1,7 млрд. Ако този фонд реално стига само до наистина нуждаещи се, те ще бъдат с едни много по-сериозни пенсии и няма инвалиди, които взимат 150-160 или 200 лв., да работят каквото и да е, за да се изхранват. Нали разбирате, че те са също на ръба на социалното оцеляване.


В края на януари преди 105 години в Севлиево е

В края на януари преди 105 години в Севлиево е ...

......... като най-известите сред тях са „Заблеяло ми агънце“, „Мятало Ленче ябълка“, „Провикнал се е Никола“, „Зън, зън, Ганке ле“, „Вино пият петдесет юнака“ и много други. Напуска този свят, твърде млад - на 48-годишна възраст през 1962 година, а в родният му град Севлиево е издигнат паметник с лика му.Близо една от всяка трета британска компания ще прехвърли или

Близо една от всяка трета британска компания ще прехвърли или ...

......... ще удължи с няколко месеца двугодишния период на напускане. Тези опасения се отразиха негативно и на британската лира по време на вчерашната търговия, като паундът се понижава с 0,37% към 8-дневно дъно от 1,3043 щатски долара. А в същото време еврото поскъпва с 0,58% към 10-дневен връх около 0,8792 паунда.


Младите, решили, че е време да се вземат, могат да

Младите, решили, че е време да се вземат, могат да ...

......... зала, 20 лв. на гише. 213.60 лв. пък се плаща за изнесена церемония. Две са двойките, които ще се бракосъчетаят в Ритуалната зала на община Димитровград в Деня на влюбените. По предложение на кмета на общината Иво Димов от 2015 г. гражданският брак, сключен тук на 14 февруари, е безплатен.


Липсата на кадри е обхванаха и животновъдството. Освен ниските субсидии,

Липсата на кадри е обхванаха и животновъдството. Освен ниските субсидии, ...

......... доведе със сигурност до още фалити в бранша. Като пример може да се посочи, че за последните две години са затворени 2850 ферми в страната. Фактът, че в животновъдството работят все повече хора в предпенсионна и пенсионна възраст, а младите почти липсват, подсказва, че това е отмиращ сектор, казва стопанинът.


12 заявления са подадени за месечна помощ на дете без

12 заявления са подадени за месечна помощ на дете без ...

......... настанено за оглеждане извън семейството, е едно от тях. Важно е да посещава подготвителните групи в градините и подготвителните в училищата, освен ако не може заради здравословни проблеми, каза още Атанасова. Също така детето трябва да има всички задължителни имунизации и профилактични прегледи. То трябва да живее постоянно в страната.


Някои го наричат гордост, други биха казали, че е инат.

Някои го наричат гордост, други биха казали, че е инат. ...

......... за почистването на такова трасе. Затова поискахме съдействие от областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” за осигуряване на машини, които да се справят с преспите и да отворят пътя до махалата, допълва кметът.Останалото вече го знаете. Обитателите на махала Шаренци са добре, имат продукти и връзка със света.


Баба Кръстина Иванова от Харманли навърши 100 г. и духна

Баба Кръстина Иванова от Харманли навърши 100 г. и духна ...

......... хора са богатство и от тях те трябва да черпят знание, опит и любов към традициите. Видимо развълнуваната рожденичката благодари за жеста на внимание и пожела на всички здраве и дълголетие, поне като нейното. Кръстина Иванова е отгледала двама синове. Тя се радва на по четирима внуци, правнуци и праправнуци.


Григор Димитров, който в събота изненадващо се появи в родния

Григор Димитров, който в събота изненадващо се появи в родния ...

......... играе. В последните минути стана ясно, че Григор ще пропусне и турнира в Ротердам. кой стартира на 11 февруари. През миналата година в Ротердам хасковлията игра финал, но отстъпи на Роджър Федерер. Причината за отказа е възпалено сухожилие в рамото. Новината бе оповестена от мениджъра на Димитров - Георги Стоименов.


Христо Чаушев - пиарМарин Йончев - певецЖоро Проданов - диджейХайгашот

Христо Чаушев - пиарМарин Йончев - певецЖоро Проданов - диджейХайгашот ...

......... дата притежава чувствителна, рецептивна и всеотдайна на­тура с щедра, артистична душа и изискан вкус. Отличава се с интелектуална про­ни­ца­телност и рационалност. Има широк мироглед, оригинални, нестандартни идеи и чес­то е прекалено толерантен и търпелив към околните. Характерен е неговия ам­би­циозен, горд, силен дух и способност за дълбоки и трайни чувства.


Грандиозна премиера на новата вълна българско вино готви изложбата „Винария

Грандиозна премиера на новата вълна българско вино готви изложбата „Винария ...

......... големите винзаводи, пускащи на пазара индустриални количества. Второто са модерни винарни, отглеждащи и преработващи световноизвестни сортове, като каберне совиньон, сира, пино ноар, совиньон блан, шардоне и други, и предлагащи разпознаваеми вина на високо ниво. Сега е ред на третото поколение, залагащо на местните сортове, на бутиковите серии с елитно качество.


Първият турнир от Големия шлем за годината е към края

Първият турнир от Големия шлем за годината е към края ...

......... тениса.""Страшното е, че те продължават да се разправят безпроблемно с новите изгряващи звезди, както го правеха и със загубеното поколение. Така Ноле, Рафа и Роджър са в състояние да произведат дори второ такова с доминацията си", написа в анализ на Аустрелиън Оупън експертът Тайсън Ото в изданието New Zealand Herald.


По искане на директорите на детските градини в община Велинград,

По искане на директорите на детските градини в община Велинград, ...

......... ваканция. Първоначално тя беше обявена до сряда, но високата заболеваемост в региона наложи удължаването . Засега - до края на тази седмица. Днес предстои ново заседание на Областния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания, на което ще се реши дали от понеделник децата да тръгнат на училище.


Почина проф. Д-р Стайко Спиридонов. Трагичната вест съобщиха във фейсбук

Почина проф. Д-р Стайко Спиридонов. Трагичната вест съобщиха във фейсбук ...

......... и на проект на закон за промени в Закона за съсловните организации, организатор е и на няколко кръгли маси и дискусии, свързани с реформите в българското здравеопазване. Присъждани са му редица отличия за принос в развитието на БЛС и българското здравеопазване.Изказваме съболезнования на семейството, близките и колегите на проф. Спиридонов!


Срок до октомври 2019 г. да представим мерки за подобряване

Срок до октомври 2019 г. да представим мерки за подобряване ...

......... по множество въпроси. Един от тях е за процеса по легализация на жилищата на ромските семейства и за практиките при изселването на роми. Ще бъде взет предвид и случаят със съборените къщи в ромската махала в село Войводиново, последвал криминален инцидент, провокиран от двама братя от ромски произход, пребили военнослужещ.


Премиерът Бойко Борисов, министърът на икономиката Емил Караниколов и кметът

Премиерът Бойко Борисов, министърът на икономиката Емил Караниколов и кметът ...

......... инвестиция. Създаването на нови работни места е стратегически приоритет за България. Благодаря на премиера Борисов, който преди няколко години откри магистрала „Марица”. Така добрата инфраструктура привлича и инвеститори”, заяви Иво Димов. Сред гостите на откриването бяха и тримата хасковски депутати от ГЕРБ - Евгения Ангелова, Делян Добрев и Георги Станков.


Телефонни измамници принудиха 71-годишна старица от Свиленград да им даде

Телефонни измамници принудиха 71-годишна старица от Свиленград да им даде ...

......... страшната новина и чинно изпълнила инструкциите. След няколко часа обаче се усетила и отишла в Районното. Пред полицаите тя разказала, че в телефонния разговор не успяла да разбере за кой родственик искали пари за спешна операция, но въпреки това събрала наличните си спестявания и бижута и "закичила" с тях измамниците.


Мъж на 42 години е починал от усложнения след тежък

Мъж на 42 години е починал от усложнения след тежък ...

......... с бактериални пневмонии, някои от които бързо изпадат в дихателна недостатъчност и се налага да ги включват на апаратура. Не са малко и тези с полиорганна недостатъчност, сепсис, който често води до фатален край. До критично състояние стигат не само възрастни и изтощени хора. Има и 30-годишни, съобщи д-р Иванов.


Младежи от панагюрското село Оборище спасиха заблудила се възрастна жена

Младежи от панагюрското село Оборище спасиха заблудила се възрастна жена ...

......... списък на самотно живеещите и на къщите без обитатели. При всеки обход на патрулката те са с приоритет. Не е възможно обаче да бъдат наблюдавани денонощно и седем дни в седмицата. След случката вниманието към тях ще бъде още по-изострено, но е добре и близките или наследниците да вземат мерки.


Над 4 милиона пътници са преминали през ГКПП - Златоград

Над 4 милиона пътници са преминали през ГКПП - Златоград ...

......... Южна България", каза областният управител Недялко Славов. Родопчани недоволстваха, че с години гърците не поддържаха подхода си към пункта и свлачища заплашваха да разрушат трасето. Гърците поемат ангажимент да укрепят трасето и в края на миналата година изграждат подпорни стени в опасните участъци, спирайки свлачищата по 7-километровия път към границата.


С неуспех приключи първият етап от ангажиращата фаза на пазарния

С неуспех приключи първият етап от ангажиращата фаза на пазарния ...

......... срокът на договорите е увеличен от 15 на 20 години. Обявена е и обществена поръчка за избор на фирма, която да изгради линейното трасе от 486 км на "Турски поток", което практически ще повтаря това на прекратения проект "Южен поток". Проектът се оценява на над 2.8 млрд. лв. без ДДС.


В началото на третото десетдневие на януари в полските райони

В началото на третото десетдневие на януари в полските райони ...

......... Кнежа - минус 20°С). Очакват се в различна степен повреди от измръзване при пшеницата и ечемика, зимуващи във фазите 1-3 лист, както и при посевите с рапица не успели да формират розетка през есенната си вегетация. През повечето дни от периода условията ще позволяват провеждане на резитби в овощните насаждения.


Традиционни и майсторски техники за изработка на гоблени бяха демонстрирани

Традиционни и майсторски техники за изработка на гоблени бяха демонстрирани ...

......... и цветни стъкла или камъчета.Сбирките се провеждат всеки вторник и четвъртък от месеца от 17 часа в голямата читалнята на библиотека.Паралелно библиотеката тук се събират и майсторки на плетките. Всеки първи четвъртък от месеца се демонстрират техники на една кука, а всеки трети четвъртък - традиционното плетене с две игли.


Китайската медицина винаги ражда спорове.Нейните последователи сляпо се доверяват, немалка

Китайската медицина винаги ражда спорове.Нейните последователи сляпо се доверяват, немалка ...

......... Китайската медицина е за богати хора По принцип китайската медицина се счита за народна, затова лечението не струва скъпо. В Европа тя също се смята за медицина на бедните. И у нас на практика тя е достъпна за всеки. Стига да откриете подходящата клиника и точния специалист. Източник: Новите родители


Терминът „винтидж“ идва от френската дума „vintage“ и буквално преведен,

Терминът „винтидж“ идва от френската дума „vintage“ и буквално преведен, ...

......... Точките с всякакъв размер и цвят пресъздават романтичното винтидж усещане и придават на визията ви уникален, супермодерен вид. Dolce & Gabbana, Fendi и други популярни марки са сред почитателите на полка точките през 2019-а. Класическа червена рокля с мотив на точки изглежда чудесно, съчетана с дънково яке и съвременни аксесоари.


Певицата на народа Ивана отново се допита до феновете за

Певицата на народа Ивана отново се допита до феновете за ...

......... известни песни, или не толкова популярните?“, написа в своя пост изпълнителката.Буквално минути след публикацията последва истинска вълна от мнения, в която бяха изброени много емблематични заглавия от репертоара на Ивана. Включиха се и нейни почитатели от чужбина, а други не скриха, че биха искали предстоящият албум да включва нови композиции.


Влизането в сила на Наредба №18 на Националната агенция за

Влизането в сила на Наредба №18 на Националната агенция за ...

......... можете да смените касата и компютъра, който го обслужва, но средните и големи фирми, със сложна организация на продажби, ще срещнат трудности. Колкото по-сериозен е бизнесът на една компания, толкова по-сложен е софтуерът и разходите за въвеждане на модификациите са по-високи. По-продължително е и времето на изпълнение", посочи Ясен Танев.


Зимата е прекрасен сезон. Свързваме го с празници, домашен уют,

Зимата е прекрасен сезон. Свързваме го с празници, домашен уют, ...

......... се бори с възпаление в организма, предпазва от сърдечносъдови заболявания и помага за неутрализиране на свободните радикали.Кестени Кестените съдържат много протеини и мастни киселини, които помагат за нормалното функциониране на мозъка и сърдечносъдовата система. Според някои проучвания повишеният прием на тези вещества подобрява мисловния процес и нормализира цялата нервна система.


Днес едно малко градче в южна Италия - Челе ди

Днес едно малко градче в южна Италия - Челе ди ...

......... теолог от VIII век) е втора по ранг след местния владетел. Алцек бързо се утвърдил в областта като неин защитник и създал своя администрация. Спечелил си славата на най-справедлив управник в региона. И до днес много топоними в тази италианска област са свързани с българите на Алцек от VІІ век.


Тече процес на подмяна на общественото здравеопазване с частно. Здравната

Тече процес на подмяна на общественото здравеопазване с частно. Здравната ...

......... възможността работните групи да се произнесат за проблемите във всеки от секторите, по които са били създадени, а се фокусираха единствено върху един от двата предложени от министъра модела - демонополизация на НЗОК или запазването с включването на застрахователите, като липсва анализ на базата на какво са направени тези модели.


Заради по-оскъдните слънчеви лъчи през зимата в организма ни попада

Заради по-оскъдните слънчеви лъчи през зимата в организма ни попада ...

......... да си набавяте по други пътища това ценно хранително вещество. Добър източник на витамин D е сьомгата. В нея се съдържат също омега-3 мастни киселини, които са полезни за сърцето и психичното здраве. Лесен начин да си набавите витамин D през зимата е като закусвате зърнени култури с растително мляко.


Йорданка Хаджийска е завършила Музикалната академия в Пловдив със специалност

Йорданка Хаджийска е завършила Музикалната академия в Пловдив със специалност ...

......... Piazzetta Khan Alzeco. А най-вълнуващият момент от самото откриване беше, когато платнището и внушителната фигура на кан Алцек се открои на вечерното небе с поглед към планината Булгерия. В този момент хор от деца от местното училище запяха на прекрасен български език нашия химн, а след това - и италианския.


За да се предпазите от зимна депресия, трябва да обърнете

За да се предпазите от зимна депресия, трябва да обърнете ...

......... на своя хранителен режим. Ако искате да оптимизирате производството на серотонин, наречен хормон на щастието, изберете храна с достатъчно количество триптофан. Той е аминокиселина, градивен елемент за серотонина. Яжте повече риба тон, тофу, спанак, черен боб, зеле и храни, богати на полезни въглехидрати, за да повишите абсорбцията му от организма.


Фамилия Фризинга в Италия имат документи, че са наследници на

Фамилия Фризинга в Италия имат документи, че са наследници на ...

......... 103 е подпечатан с три държавни печата. Датиран е от 1955 г., заверен лично от секретаря на канцеларията на Министерството на вътрешните работи на Италия. Четвъртият документ е издаден в Рим на 20 юли 1953 г. и е заверен с печата на библиотеката на Министерство на вътрешните работи на Италия.


Разкошните златни и сребърни бижута се захабяват с времето и

Разкошните златни и сребърни бижута се захабяват с времето и ...

......... Вместо това ги избършете първо с кърпичка, напоена с разтвора, а след това с друга, потопена само в чиста вода. Не натискайте прекалено, за да не увредите камъка. Сребърните бижута могат да се почистят с бяла паста за зъби. Втрийте малко от пастата с пръсти и изплакнете със студена вода.


Учени откриха на територията на Египет изоставен подземен град, в

Учени откриха на територията на Египет изоставен подземен град, в ...

......... посетено от извънземни, но все по-често се публикуват информации за това. Смята се, че именно така са били създадени и пирамидите. За този подземен град вече се предлагат и туристически турове. Повечето от агенциите са го включили в обиколката си и се надпреварват да примамват клиенти с евтини пътешествия дотам.


Читателят на 2018 г. в Регионалната библиотека

Читателят на 2018 г. в Регионалната библиотека "Христо Смирненски" Красимир ...

......... Най-четеният български автор е Стоян Цветкашки, който изпреварва Елин Пелин и Алеко Константинов. Най-четените чуждестранни книги през 2018 г. са "Под опека" на Сандра Браун, "Моят път към теб" на Никълъс Спаркс и "Хамлет" на Уилям Шекспир. Най-четеният чуждестранен автор е Нора Робъртс, следвана от Даниел Стийл и Сандра Браун.


Софийската фирма „Архкон проект“ ЕООД спечели дело срещу община Хасково

Софийската фирма „Архкон проект“ ЕООД спечели дело срещу община Хасково ...

......... да брои и за частично неразплатени дейности по установяване на техническите характеристики, технически паспорт и енергийна ефективност за 37 възложени обекта на територията на Хасково, заедно с лихвите. Общината ще трябва да изплати на фирмата и 6697 лв. разноски по делото. Решението подлежи на обжалване пред Апелативния съд в Пловдив.


Изкупната цена на меда падна и това принуждава много от

Изкупната цена на меда падна и това принуждава много от ...

......... година пчеларите в Елена се разбрали с кметството и третирането на земеделските площи било извършено през нощта. Пръскането през деня е много опасно, защото води до отравяне. В Плевенско и Толбухинско измрели цели пчелини. В препаратите, които се използват, не трябва да съдържат никотин, за да бъдат безвредни за пчелите.


В началото на годината обикновено сме склонни да даваме тържествено

В началото на годината обикновено сме склонни да даваме тържествено ...

......... на две чаши вино или бира на ден намалява шансовете ни да умрем по-рано с 18%. Що се отнася да кафето, то пиенето на две чаши сваля шансовете да се споминем без време само с 10 на сто. Важно е да се знае, че умереното потребление е от ключово значение.


Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за

Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за ...

......... Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда. Благотворителността също не е чужда за нея, а скоро предстои да представи новите си проекти и в България.


Пазарът на недвижими имоти през 2019 г. най-вероятно ще запази

Пазарът на недвижими имоти през 2019 г. най-вероятно ще запази ...

......... и тристайни апартаменти, но напоследък има търсене и на едностайните. Става въпрос за жилища около 45 квадрата, които най-често се купуват с цел инвестиция и последващо отдаване под наем”, обясняват брокерите на агенцията. Осигуреното паркомясто и добрата локация са сред основните претенции на купувачите, допълват те. Снимки от Наташа Манева


ГЕРБ, БСП, ДПС и Обединените патриоти са четирите партии, които

ГЕРБ, БСП, ДПС и Обединените патриоти са четирите партии, които ...

......... парламентарен вот Обединените патриоти са трета политическа сила със 7,6% от вота, а ДПС - четвърта, с 6,2%. Към момента останалите партии не прескачат 4-процентовата бариера.Ако днес се проведат избори за Народно събрание 52% от българите заявяват, че категорично биха отишли до урните, а други 10% отговарят с "по-скоро да".


Присъди за нападение на полицай получиха двама роми навръх празника

Присъди за нападение на полицай получиха двама роми навръх празника ...

......... влезли в пререкание с дошлия по служба полицай Димитър Кючуков. Васил Колев ударил служителя с улук и му причинил лека телесна повреда. Пострадалият бе с контузия на главата, кръвонасядане и оток. В непристойни действия бе обвинен и 34-годишният Васил Георгиев, който замахнал с вила към ранения полицай и негов колега.


В днешно време биопчеларите в България трудно оцеляват. Същото важи

В днешно време биопчеларите в България трудно оцеляват. Същото важи ...

......... като лавандула, къпина, шипка, подбел, дива коприва. Пчелинът има сертификат за биологично производство от 2004 година. Цвятко Начев е един от фермерите, който със съдействието на Фондация „Биоселена“, е подпомогнат по българо-швейцарския проект „За Балкана и хората“. Благодарение на проекта се е оборудвал с машина за производство на восъчни основи.


Агрометеорологичните условия ще са с повишена динамика през второто и

Агрометеорологичните условия ще са с повишена динамика през второто и ...

......... част от източните и югозападните райони (Долен чифлик, Сливен, Кюстендил). През януари, през относително по-топлите периоди, по Черноморието и по долината на река Струма част от есенните посеви ще преминават от дълбок в относителен покой, но вероятността за възобновяване на вегетационните процеси при зимните житни култури и рапицата е малка.


Законът за защита на растенията тотално обезличи професията агроном, а

Законът за защита на растенията тотално обезличи професията агроном, а ...

......... с благословията на БАБХ. Колкото и да не е за вярване, но е факт, че автошкола провежда онлайн курсове за получаване на сертификат за работа с продукти за растителна защита. Обява за това се върти в интернет. Същата автошкола предлага и оферти с 50 на сто намаление на такъв курс.


Хранителните продукти, имитиращи млечните, от вчера се предлагат само с

Хранителните продукти, имитиращи млечните, от вчера се предлагат само с ...

......... във вид на сирене са изконсумирани 12 хиляди тона палмова мазнина. В България има над 260 млекопреработвателни предприятия, като от тях 30-40 фирми използват растителна мазнина. Тя се наслагва в човешкото тяло и трудно се преработват от организма. Цената на качественото сирене трябва да е поне 9 лева, според експерти.


От няколко години сме свидетели на постоянен спад на лихвите

От няколко години сме свидетели на постоянен спад на лихвите ...

......... в дългосрочен план рефинансирането е изгодно и би спестило над 8 хил. лв за следващите 18 години, но ако планираме да погасим предсрочно кредита в рамките на следващите 3 години (например от продажба на недвижим имот), реално рефинансирането може да се окаже и че е оскъпило цената на нашия кредит.


Петър ТРИФОНОВ Ако имате малко време през уикенда, отидете до

Петър ТРИФОНОВ Ако имате малко време през уикенда, отидете до ...

......... В цялата околна гора има големи скали от които се вижда цялата околност. Някои са изключително красиви, когато се покрият с 10-сантиметров дебел мъх. Отстрани на параклиса тръгва горска пътека, която след 200 метра води до удивителните Герчови водопади. Става дума за горски поток, който минава през стъпаловидно начупена скала.


Пловдивското семейство Николови прекарва цялото си свободно време, работейки доброволно

Пловдивското семейство Николови прекарва цялото си свободно време, работейки доброволно ...

......... задържа в дома си. Доброволческата работа ги изтощава, лишава ги от друго свободно време, но накрая те са щастливи. Николови инвестират голяма част от личното си време и в сбирките на комитет "Родолюбие". Той се събира обикновено веднъж в седмицата. Понякога за някои възстановки се налага да се правят репетиции.


Лично дизайнерката Донатела Версаче е избрала един от най-успешните български

Лично дизайнерката Донатела Версаче е избрала един от най-успешните български ...

......... от деветдесетте със смели цветове и принтове с винтидж логото на марката. Българката работи с най-големите модни брандове. Миналия септември дефилира заедно с Кая Гербер и Наташа Поли. Те представиха пролетно-лятната колекция на Версаче на Седмицата на модата в Милано. Само за 2017-а се е изявявала за Балмейн и Шанел.


Южнокорейският автомобилостроител Hyundai представи на изложението за потребителска електроника в

Южнокорейският автомобилостроител Hyundai представи на изложението за потребителска електроника в ...

......... се придвижва по традиционния начин, допълни той. Друго възможно приложение на Elevate е като такси за хора с намалени двигателни способности, тъй като може да ги взима от площадката пред апартамента им. Според ръководителите на проекта превозното средство може да се използва и за проучвания на Луната или на Марс.


Пловдивското семейство Николови прекарва цялото си свободно време, работейки доброволно

Пловдивското семейство Николови прекарва цялото си свободно време, работейки доброволно ...

......... Курса водил Франц Кадири. Ивайло бил много впечатлен от едно видео, което показвало откриването на Европейска столица на културата в Полша. „Там даваха в близък план лицето на едно момиченце и на майка му. Ето такова изражение искам да видя в стотици пловдивски лица на 12 януари”, казва тетевенският патриот.


Днес Галина Георгиева - журналистАлександър Дойнов - актьорВаня Цветкова -

Днес Галина Георгиева - журналистАлександър Дойнов - актьорВаня Цветкова - ...

......... Днес Галина Георгиева - журналистАлександър Дойнов - актьорВаня Цветкова - актриса Георги Торнев - продуцент и режисьор на клипове и тв предавания Мартин Герасков - актьор


Белезници щракнаха около китките на пазарджишки наркодилър, организирал разпространение на

Белезници щракнаха около китките на пазарджишки наркодилър, организирал разпространение на ...

......... се потвърдили напълно. В хода на разследването било установено, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и близките села. Първоначалният 24-часов арест е удължен от прокуратурата с още 72 часа. Очаква се обвинението да поиска от Районен съд - Пазарджик постоянното задържане на наркодилъра под стража.