Близо 800 са издадените актове в цялата страна от патрулите на

Близо 800 са издадените актове в цялата страна от патрулите на ...

......... проби за коронавируса от изследваните до този момент полицаи в болницата на МВР. Изследването на служители на МВР, които са една от най-рисковите групи, започна вчера. В рамките на деня от близо 50 полицаи, изследвани в МВР болница, нито една проба не се оказа положителна. Тестовете ще продължат и в следващите дни.  


Софийска районна прокуратура е образувала досъдебно производство за отправени заплахи

Софийска районна прокуратура е образувала досъдебно производство за отправени заплахи ...

......... на усложнената епидемиологична обстановка в страната и обявеното извънредно положение.Софийска районна прокуратура използва случая да припомни, че държавата се намира в извънредна ситуация, която изисква активност и солидарност и призовава всички граждани, които имат възможност да се включат в осигуряването на нужните количества кръв и кръвни съставки за лечебните заведения.


Медици от Банско прикривали случаи на 50 души в курортния

Медици от Банско прикривали случаи на 50 души в курортния ...

......... на хотелите. А междувременно, паралелно с разкриването на 50-мата банскалии с грипоподобни симптоми и вземането на техните проби, блокадата на града беше вдигната. Тя беше наложена заради факта, че ски-курортът се оказа епицентър на коронавирус - заразиха се англичани, цял самолет израелци, както и българи, работили там през зимния сезон.


Сигнал за открито тяло на мъж в района на бул.

Сигнал за открито тяло на мъж в района на бул. ...

......... борса. Криминалисти изясняват факти и обстоятелства около инцидента от тази сутрин. На място незабавно са изпратени екипи на полиция и спешна помощ. Мъжът е с неустановена към момента самоличност. Извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на обстоятелствата продължава под надзора на Софийска градска прокуратура.


Откриха труп на мъж в София. Тялото е било намерено

Откриха труп на мъж в София. Тялото е било намерено ...

......... до борса на бул "Професор Цветан Лазаров". По информация на МВР сигналът е подаден в 07:40 ч. И към момента се правят огледи.Самоличността на мъжа не е установена. Става въпрос са около 60-годишен човек. Според източници на "Нова ТВ" по тялото на мъжа има следи от насилие, бил е с разкъсана риза.
> ИлюстрацияПредполагаемата причина за инцидента е запалване на мазнина върху

> ИлюстрацияПредполагаемата причина за инцидента е запалване на мазнина върху ...

......... за инцидента е запалване на мазнина върху котлон. Унищожени са домашно имущество и мебели, покривна конструкция – 85 кв.м, каратаван, опушени са 150 кв. м стени. При инцидента е пострадала жена, живуща на адреса, която е вдишала дим, настанена е за лечение в болнично заведение, няма опасност за живота й.


При самозапалване на барутни смеси в цех 140 на завод

При самозапалване на барутни смеси в цех 140 на завод ...

......... живота. През март 2018 г. при пожар в цех 130 на същия завод загинаха 2 души - мъже на 26 и на 46 години. Други двама мъже загубиха живота си пак там през април 2016 година - 53-годишният заместник-директор на завода и монтьор на 41 години, пише още "24 часа".


Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност две лица за участие

Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност две лица за участие ...

......... държави.На обвинения за ръководител на групата е наложено задържане до 72 часа. За него предстои Специализираната прокуратура да внесе в Специализирания наказаелен съд искане за определяне на мярка за неотклонение "Задържане под стража". На другия обвиняем за участие в групата е наложена "Парична гаранция" в Размер на 20 000 лева.


На 30.03. т.г., около 16:35 часа, на пътя Варна -

На 30.03. т.г., около 16:35 часа, на пътя Варна - ...

......... насрещната лента и блъска т.а. «Ситроен», който се движи там. Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил (37 г.) е получил фрактура на пръст на ръката, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. От ПТП са нанесени значителни материални щети. По случая има образувано досъдебно производство.


Сигналът е получен в 11.15 часа на 30 март в Първо

Сигналът е получен в 11.15 часа на 30 март в Първо ...

......... 11.15 часа на 30 март в Първо РПУ. При извършен оглед е установено, че на промишлена площадка, намираща се в индустриалната зона на Стара Загора, е намерено тяло на новородено момче.Образувано е досъдебно производство по чл.115 от НК. Работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора.> Снимката е илюстративнаСлучката е от 10 март. На въпросната

> Снимката е илюстративнаСлучката е от 10 март. На въпросната ...

......... му сложат белезници, които били поставени трудно, тъй като нарушителят буйствал.Когато бил вкаран в полицейския автомобил, пияният започнал да нарича полицейските служители с много грозни дули и добавил "знаете ли кой съм аз и какво ще ви се случи?“. Той бил арестуван и получил 150 лева глоба, която може да обжалва.


ИлюстрацияНа място е установено, че МПС е било паркирано в

ИлюстрацияНа място е установено, че МПС е било паркирано в ...

......... служители на Първо РУ МВР Добрич. Установен е извършителят на деянието 54-годишен мъж от град Добрич, известен на МВР. Задържан за срок от 24 часа. В хода на работа е установено, че същия е освидетелстван от ЦПЗ Добрич през 2016 г. По случая се работи в условията на досъдебно производство.


Във връзка с досъдебно производство, образувано след стрелба с въздушна

Във връзка с досъдебно производство, образувано след стрелба с въздушна ...

......... с адвокат Василева ще бъде проведено в разумните срокове и извършителите ще бъдат установени ", заявява председателят на колегията Калина Милославова.От Съвета на Адвокатска колегия – Варна напомнят, че адвокатурата е свободна, независима и самоуправляваща се. Тя подпомага гражданите и юридическите лица при защитата на техните права и законни интереси.


Два тира се удариха на 10-ти километър на магистрала

Два тира се удариха на 10-ти километър на магистрала "Хемус" в ...

......... успял да спре навреме и се забил в ремаркето на спиращото возило.Силата на сблъсъка е била толкова голяма, че нашият шофьор e загинал на място. Преди малко спасителните екипи извадиха неговото тяло.На мястото на катастрофата има много полиция, пожарникари и екип на Спешна помощ.Движението в посока София е силно затруднено.


Финансовият министър на германската провинция Хесен Томас Шефер, който бил

Финансовият министър на германската провинция Хесен Томас Шефер, който бил ...

......... заяви Буфие, който каза, че е шокиран от случилото се."Днес можем да приемем, че той е бил дълбоко разтревожен", добави премиерът на Хесен, който подобно на Шефер е член на Християндемократическия съюз на канцлерката Ангела Меркел."Именно в тези тежки моменти имахме нужда от човек като него", каза видимо разстроеният Буфие.След удара мотоциклетът се блъска в стена. Вследствие на инцидента

След удара мотоциклетът се блъска в стена. Вследствие на инцидента ...

......... удара мотоциклетът се блъска в стена. Вследствие на инцидента водачът на мотора (43 г.) е пострадал тежко, като същият е настанен за лечение в болнично заведение със съчетана травма на гръден кош, фрактура на крак и фрактура на ребра. Има опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.


> ИлюстрацияСлед проведените действия по разследване на случая е установено,

> ИлюстрацияСлед проведените действия по разследване на случая е установено, ...

......... > ИлюстрацияСлед проведените действия по разследване на случая е установено, че се касае за умишлен палеж. Извършител на деянието е С.С. (75 г.) от Варна, неизвестен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна.


ИлюстрацияСлед проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно

ИлюстрацияСлед проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно ...

......... по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е О.С. (38 г.) от Варна, известен на МВР и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. О.С. е задържан за срок до 24 часа.


ИлюстрацияПострадалият е на 24 години, местен жител, няма опасност за

ИлюстрацияПострадалият е на 24 години, местен жител, няма опасност за ...

......... опасност за живота му. След проведени незабавни действия по разследване на случая е установено, че извършители на деянието са М.И. (18 г.) и непълнолетно момче от селото, двамата известни на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителите са задържани за срок до 24 часа.


В събота около 07.50 ч. в Районно управление - Карнобат

В събота около 07.50 ч. в Районно управление - Карнобат ...

......... в къщата оглед е намерен и иззет кухненски нож, с който вероятното е извършено престъплението. Извършени са множество процесуално-следствени действия и са назначени различни експертизи. Причините за извършеното престъпление са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство под прякото ръководство и наблюдение на Окръжна прокуратура – Бургас.


Софийската районна прокуратура задържа за 72 часа български гражданин, завърнал

Софийската районна прокуратура задържа за 72 часа български гражданин, завърнал ...

......... на Б. След като е установено, че пробата за COVID-19 на лицето е отрицателно, същото е задържано с прокурорско постановление, посочват от държавното обвинение.Предстои внасяне на искане пред СРС за определяне на мярка за неотклонение на нарушителя на въведените в страната ограничения и противоепидемични мерки, в условията на извънредно положение.Уикипедия
64-годишен българин беше открит мъртъв във ферибот, пристигнал на италианското

Уикипедия 64-годишен българин беше открит мъртъв във ферибот, пристигнал на италианското ...

......... на кораба видял, че една от кабините останала заключена отвътре. След като чукали по вратата дълго време, хората от персонала я отворили. Вътре намерили безжизненото тяло на българина. След идването на бордовия лекар, а после и на линейка, било констатирано, че той е починал от естествена смърт вследствие на инфаркт.


Българската журналистка Соня Стоянова, която в момента живее в САЩ

Българската журналистка Соня Стоянова, която в момента живее в САЩ ...

......... ER department е несравним с други болници в технологично отношение и квалифицирани доктори, специалисти в различни области", разказва Соня Стоянова. Соня Стоянова е сред известните медийни имена от миналото, работила е в редица издания, преди да се премести да живее в САЩ. В момента работи за световна информационна агенция, завършва Блиц.


Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава две досъдебни производства за това, че момиче

Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава две досъдебни производства за това, че момиче ...

......... че след влезли в сила законодателни промени, наказанието за нарушаване на наредба, правила или мерки, издадени против разпространяването или появяването на заразителна болест по хората, по време на епидемия, пандемия или извънредно положение, е до пет години "лишаване от свобода“ и глоба в размер от десет до петдесет хиляди лева.


24 000 души са карантинирани в България и над 200 производства

24 000 души са карантинирани в България и над 200 производства ...

......... по-масово тестване може да има през май, а засега щабът ще се ограничи до т.нар. "представителна извадка", която да даде възможност да се прогнозира развитието на епидемията. Що се отнася до възможността банките да отпускат безлихвени кредити, Борисов повтори, че в сряда се чака решението на БНБ и търговските банки.След проведени действия по разследване на случая и оперативно –

След проведени действия по разследване на случая и оперативно – ...

......... След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е непълнолетно момче от Варна, известно на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.


На 26.03. т.г., около 15:50 часа, в с. Дъбравино, е

На 26.03. т.г., около 15:50 часа, в с. Дъбравино, е ...

......... Дъбравино, е възникнало ПТП. Водачът на товарен автомобил «Фиат» П.П. (52 г.) от с. Разделна, при спиране за престой, не е взел мерки за обезопасяване на автомобила и същият потегля на заден ход. Вследствие на инцидента жена (52 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.


АрхивНеизвестно лице е проникнало в помещението и е извършило кражбата

АрхивНеизвестно лице е проникнало в помещението и е извършило кражбата ...

......... След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е С.П. (42 г.), местен жител, известен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. С.П. е задържан за срок до 24 часа.


Полицията в гр. Варна издирва извършител на финансова измама в

Полицията в гр. Варна издирва извършител на финансова измама в ...

......... лична карта и изтеглило множество кредити в размер над 100 000 лева.Апелираме към гражданите, които разпознават лицето от снимката и/или разполагат с информация за същото, да позвънят на телефон 052/652158 или 0898728530 или да подадат сигнал в отдел "Икономическа полиция“ при ОД на МВР на адрес ул. "Цар Калоян“ №2.


> ИлюстрацияВследствие на инцидента мъжът получава тежки травми – фрактури

> ИлюстрацияВследствие на инцидента мъжът получава тежки травми – фрактури ...

......... > ИлюстрацияВследствие на инцидента мъжът получава тежки травми – фрактури на прешлени и череп, настанен е за лечение в МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.


Същият е постъпил за лечение с порезна рана в областта

Същият е постъпил за лечение с порезна рана в областта ...

......... на гърдите. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е непълнолетно момче от Варна, известно на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.


Маскираните изверги, които на 17 март вечерта пребиха с железни

Маскираните изверги, които на 17 март вечерта пребиха с железни ...

......... фигурата, държанието", разказа Цалов. Когато миналото лято разпознал в кадрите от побоя на Вълчев своя нападател, зъболекарят Цалов се обадил веднага в МВР, за да съобщи. Оттам му отвърнали, че знаят кои са извършителите и когато ги арестуват, ще го повикат за разпознаване. Това обаче така и не се случило.


> ИлюстрацияСлед проведени незабавни действия по разследване на случая и

> ИлюстрацияСлед проведени незабавни действия по разследване на случая и ...

......... > ИлюстрацияСлед проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че се касае за злоумишлено телефонно обаждане, чиито извършител е малолетно момче от Варна. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.На 23.03. т.г., около 05:30 часа, е получен сигнал за

На 23.03. т.г., около 05:30 часа, е получен сигнал за ...

......... действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е Г.Г. (34 г.) от гр. Завет, известен на МВР и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Г.Г. е задържан за срок до 24 часа.


Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с

Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с ...

......... Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,18 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.


На 24.03.2020 г. Софийска районна прокуратура се е самосезирала по

На 24.03.2020 г. Софийска районна прокуратура се е самосезирала по ...

......... самосезирала по повод публикации в социалната мрежа, от които е видно, че гражданин на столицата (Владимир Каролев)  е предприел пътуване до друга област, без то да има характера на неотложно такова и явяващо се нарушение на заповед РД-01-143/20.03.2020 г. на министъра на здравеопазването. Това съобщение бе изпратено от пресцентъра на прокуратурата.


bTV
На 23.03.2020г. в 02:05 часа в РУ-Чепеларе е получен сигнал,

bTV На 23.03.2020г. в 02:05 часа в РУ-Чепеларе е получен сигнал, ...

......... от катастрофиралия автомобил, залели са го с намиращия се в багажника бензин и са го запалили, вероятно с цел да укрият следите си. Пламъците са унищожили напълно отнетия автомобил. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.


Адвокат Лазар Карадалиев, който е един от защитниците на бившия

Адвокат Лазар Карадалиев, който е един от защитниците на бившия ...

......... подставени лица. Пълномощници на тези дружества теглили или нареждали преводи по определени сметки на пари, придобити от престъпна дейност, твърди прокуратурата.Името на Карадалиев се свързва основно с работата му като защитник на Василев, но и на собственика на оръжейната фирма "Емко" Емилиян Гебрев. Срещу адвоката се водят и други разследвания.


Във връзка с разпространяването на игра в Интернет пространството, която

Във връзка с разпространяването на игра в Интернет пространството, която ...

......... Наказателния кодекс на Република България. “Лидл България категорично се дистанцира от провежданата игра като бихме искали да заявим, че вече сме предприели всички допустими по закон действия, включително сезиране на компетентните органи, за да защитим интересите на нашите потребители и на компанията”, се казва в официлното становище на компанията.  


Пиян ром преби зверски жена си и я удуши след

Пиян ром преби зверски жена си и я удуши след ...

......... дали е така, не знаем. Жалко за момичето, дано този човек изгние в затвора", коментираха жители на ромския квартал в Кюстендил. По данни на ОДМВР-Кюстендил, 50-годишният извършител е с богато криминално досие. Занимавал се е с кражби и наркотици. Тялото на 30-годишната жена е закарано в кюстендилската болница за аутопсия.


> Илюстрация50-годишният Николай Иванов изпил огромно количество алкохол. Последвал скандал

> Илюстрация50-годишният Николай Иванов изпил огромно количество алкохол. Последвал скандал ...

......... дали е така, не знаем. Жалко за момичето, дано този човек изгние в затвора", коментираха жители на ромския квартал в Кюстендил. По данни на ОДМВР-Кюстендил, 50-годишният извършител е с богато криминално досие. Занимавал се е с кражби и наркотици. Тялото на 30-годишната жена е закарано в кюстендилската болница за аутопсия.


Възрастен мъж от село Милево уби съпругата си и е

Възрастен мъж от село Милево уби съпругата си и е ...

......... пристигането на полицейския екип, мъжът е бил в критично състояние, но все още жив. Той е транспортиран в болница в Пловдив. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура - Пловдив. Започнато е досъдебно проидводство, по което, в момента, се извършват действия по разследването. Причините за престъплението се изясняват.      


бТВ
> Тази сутрин служители на РУ Кюстендил са задържали 50-годишен

бТВ > Тази сутрин служители на РУ Кюстендил са задържали 50-годишен ...

......... наркотици и кражби.При извършения оглед на място – в къщата на 50-годишния в ромския кв. "Изток“, дежурната полицейска група е установила множество следи от насилие.Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е започнато досъдебно производство.Работата по случая продължава под прякото ръководство на прокурор от ОП – Кюстендил.


Трима души са закопчани  при зрелищен арест в бургаския квартал

Трима души са закопчани  при зрелищен арест в бургаския квартал ...

......... Трима души са закопчани  при зрелищен арест в бургаския квартал "Горно Езерово", съобщиха за Burgas24.bg от полицията.Мъжете са арестувани за незаконна търговия с лекарствени продукти. Арестите са осъществени от служители на Четвърто РУ Бургас на територията на квартала.По случаите са образувани преписки.


На 18.03. т.г., в двора на частен дом, намиращ се

На 18.03. т.г., в двора на частен дом, намиращ се ...

......... произвеждане на изстрели с газов пистолет. След проведени незабавни действия по разследване на случая е установено, че извършител на деянието е С.Ш. (38 г.) от Варна, известен на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


АрхивЕто какво съобщават от полицията по случая:На 18.03. т.г., около

АрхивЕто какво съобщават от полицията по случая:На 18.03. т.г., около ...

......... капаци, предпазващи археологически разкопки, намиращи се на пл. «Екзарх Йосиф». След проведени незабавни действия по разследване на случая е установено, че извършител на деянието е М.П. (20 г.) от Варна. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. М.П. е задържан за срок до 24 часа.


На 11 март, около 10:50 часа е получено съобщение за

На 11 март, около 10:50 часа е получено съобщение за ...

......... на ОД МВР Добрич е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявен 33-годишен мъж от град Добрич. Част от инкриминираните вещи са установени в трети лица на повече от 10 адреса. Работата по установяване и документиране на престъпната му дейност продължава.


Юмручна свада избухнала в супермаркет в северния германски град Бремен,

Юмручна свада избухнала в супермаркет в северния германски град Бремен, ...

......... бил откаран в болница. Удареният продавач потърсил лекарска помощ.В друг свързан с коронавируса инцидент 60 бутилки дезинфекциращ препарат били откраднати от детска болница в Бремен, съобщи полицията.В югоизточния град Нюрнберг пък от училищен склад били откраднати над 600 ролки тоалетна хартия и 20 литра течен сапун на стойност 250 евро.


БНТ

БНТ "Каквото и да се случи, важното е да не губим ...

......... светлината. Може и да ни ударят. Може и да ни съборят. Може да се учим наново да ходим. Правил съм го вече няколко пъти. Боли и е трудно, но е велико, защото е ново начало. Повярвайте, това никой, никога не може да ни отнеме!", написа още главният редактор на "168 часа".


БГНЕС
Мъж, който се похвалил пред приятели, че е успял да

БГНЕС Мъж, който се похвалил пред приятели, че е успял да ...

......... брифинг на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски.Предстои да бъде направена съдебно-медицинска експертиза, която да установи причината за смъртта на мъжа. Той е на около 60 години и не е страдал от сериозни заболявания, поясни ген.-майор Мутафчийски.По думите му е известно, че преди да издъхне, мъжът консумирал алкохол с приятели.


Невероятен шок преживя във Франция репортерката на

Невероятен шок преживя във Франция репортерката на "Нова ТВ" Петя ...

......... във Франция. Държавата им осигурява убежища, но те бягат. На улицата са по-свободни.Благодаря от сърце на френската полиция, за вниманието и за бързата реакция. Благодаря на всички вас, които ми писахте и ми се обадихте. И това ще мине. Бял кахър, казват бабите.Ако не беше тъжно, щеше да е смешно".


Продължава издирването на нападателите на журналиста Слави Ангелов. Главният редактор

Продължава издирването на нападателите на журналиста Слави Ангелов. Главният редактор ...

......... "168 часа" беше пребит с метални тръби, малко след като си тръгнал от редакцията на вестника във вторник вечерта.Основната версия, по която работят от полицията и прокуратурата, е че журналистът е бил пребит заради работата си. Към момента се знае, че нападателите му са били трима, допълва още "Нова ТВ".


"Полицията работи по една версия за побоя над журналиста Славия ...

......... на журналист, да се посяга на човек. Снощи Слави Ангелов е разпитан, но предвид състоянието му, ще се вземат и още показания."Това заяви главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов за "Нова ТВ".Той призова за спокойствие и гарантира, че ще направят всичко възможно извършителите да бъдат разкрити и задържани.


26 250 броя медицински маски и 17 280 опаковки с

26 250 броя медицински маски и 17 280 опаковки с ...

......... открити текстилни изделия с лого на световноизвестни марки. Медицинските маски са задържани, а на шофьора на камиона е съставен акт по Закона за митниците. Стоките, носещи лого на известни марки също са задържани поради съмнения, че нарушават права върху интелектуалната собственост. За случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.


Известният разследващ журналист и главен редактор на

Известният разследващ журналист и главен редактор на "168 часа" Слави ...

......... Ангелов е бил пребит пред дома си на "Дондуков" в София. Нападателите са били няколко. Удряли са го по лицето. Били са го с метални пръти. Ангелов е загубил съзнание. Сега е в болница. Побоят не е бил с цел грабеж, защото нищо не му е отнето, включително и лаптопът.


Известният разследващ журналист и главен редактор на

Известният разследващ журналист и главен редактор на "168 часа" Слави ...

......... в болница. Побоят не е бил с цел грабеж, защото нищо не му е отнето, включително и лаптопът. МВР е започнало разследване и издирвателни мероприятия. На мястото е шефът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев. Полицията разследва версията побоят да е заради материали на Слави Ангелов в "168 часа".  


на пътен възел Девня - Суворово, е възникнала тежка катастрофа.От

на пътен възел Девня - Суворово, е възникнала тежка катастрофа.От ...

......... първоначалната информация водачът на лекия автомобил е предприел нерегламентирана маневра, като това е довело до възникване на сблъсъка. Вследствие на инцидента, на място са загинали двама души - водачът на лекия автомобил на 74 г. и неговата съпруга на 72 г. Изясняват се детайлите около ПТП.По случая има образувано досъдебно производство.


Сатоши Уецамо е бил осъден на смърт, предаде Би Би

Сатоши Уецамо е бил осъден на смърт, предаде Би Би ...

......... е нахлул в дома и започнал да ръга хора. Той е заклал 19 души. Най-младата жертва на извършителя на най-масовото убийство в тихоокеанската островна държава през този век е била на 19 години, а най-възрастната – на 70. След кървавата баня мъжът се е предал доброволно на пазителите на закона.


Виждам те КАТ-ВАРНА
Зверска катастрофа с жертви е станала преди обед

Виждам те КАТ-ВАРНА Зверска катастрофа с жертви е станала преди обед ...

......... от пресцентъра на полицията. Сигнал за тежкото произшествие е подаден в 11.35 часа. От полицията уточняват още, че по първоначални данни има загинали. Все още няма подробна информация как се е стигнало до зверската катастрофа и колко точно е броят на жертвите.Снимки от инцидента бяха публикувани в групата Виждам те КАТ-ВАРНА.Очаквайте подробности!


На 16 март е получено съобщение в полицията от 85-годишна

На 16 март е получено съобщение в полицията от 85-годишна ...

......... На 16 март е получено съобщение в полицията от 85-годишна жена, че около 13:10 часа на ул. "Генерал Гурко" в Стара Загора, е била нападната от четири жени, които са ѝ отнели със сила златен ланец и златна висулка.По случая е образувано досъдебно производство и работата на полицията продължава.


Водачът на автобус 260, който е 50-годишен, е бил нападнат

Водачът на автобус 260, който е 50-годишен, е бил нападнат ...

......... на последната спирка на рейсовете по линията в Горна баня. Нападателите са били двама младежи. По неофициална информация те са били с бръснати глави.Пострадалият мъж е откаран в "Пирогов" с травми по главата и гръдния кош. Биячите са задържани в столичното Шесто РПУ.Към момента няма информация за причините за боя.


На фона на глобалната пандемия и сериозните мерки, които много

На фона на глобалната пандемия и сериозните мерки, които много ...

......... достъпи и приложения и ги сменете сега, както и след като се върнете на работа в офиса си9. По възможност не ползвайте Wi-Fi връзки – те са по-несигурни от кабелните10. Ако искате да сте още по-сигурни по отношение на работата си в домашния или нормалния офис, доверете се на професионалистите.


В хода на проверката в МПС е установена ръчно свита

В хода на проверката в МПС е установена ръчно свита ...

......... на проверката в МПС е установена ръчно свита цигара с тегло 0,5 грама, реагираща на канабис. При извършената  проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата им. Задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Виждам те КАТ-Варна
На 12.03. т.г., около 17:05 часа, на кръстовището

Виждам те КАТ-Варна На 12.03. т.г., около 17:05 часа, на кръстовището ...

......... От своя страна втория автомобил се измества и блъска л.а. «Мерцедес», който също се измества и блъска л.а. «Рено». Вследствие на инцидента жената получава травма на десен крак и разкъсване на колянна връзка, прегледана е и освободена, без опасност за живота.Снимка от инцидента бе публикувана в групата "Виждам те КАТ-ВАРНА".


Разкрит е извършителят на кражба на кутия с дарения от

Разкрит е извършителят на кражба на кутия с дарения от ...

......... проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е М.Г. (28 г.) от Добрич, известен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


БНТ
Полицейски служители от РУ- Шумен намериха и изведоха от къща

БНТ Полицейски служители от РУ- Шумен намериха и изведоха от къща ...

......... иззети и са настанени в кучешкия приют в град Шумен. Задържан за срок до 24 часа е 26-годишният собственик на намерените в село Боян животни. Случаят е докладван на РП- Шумен. Работата по образуваното производство за извършено престъпление по чл. 325 А от НК продължава под надзор на наблюдаващия прокурор.