Nvidia засега е единственият производител на графични решения, предлагащ хардруерно

Nvidia засега е единственият производител на графични решения, предлагащ хардруерно ...

......... на лъчи, то Nvidia е единственият ви избор. Тестовете показват, че видеокарти като GeForce RTX 2080Ti (152 FPS при 1080p и 94 при 1440p) RTX 2080 Super (126 FPS, 77 FPS), RTX 2070 Super (110 FPS, 67 FPS) и RTX 2060 Super (95 FPS, 57 FPS) предлагат най-високи кадрови честоти.


Има много малко модели телефони, които са си извоювали култовия

Има много малко модели телефони, които са си извоювали култовия ...

......... за формфактор. Дали този ход ще се окаже успешен, само времето ще покаже. Засега няма информация дали и кога телефонът ще се появи по нашите ширини и на каква цена, но исканите 1500 долара (възможни 1500 евро у нас) могат да се окажат сериозна пречка пред по-широкото приемане на модела.


Около 60 на сто от DDoS атаките, проведени през септември,

Около 60 на сто от DDoS атаките, проведени през септември, ...

......... Най-непопулярният ден пък е неделя – 10,7%. 84% от атаките са продължавали под 4 часа, но най-дългата регистрирана такава се е проточила цели 279 часа (11 дни).Като открояващи се случки Kaspersky посочват няколко вълни на атаки срещу World of Warcraft Classic. Всяка от тях е била предварително обявена в Twitter.


Повече посетители, повече изложители, повече локации, както и емоции и

Повече посетители, повече изложители, повече локации, както и емоции и ...

......... има и Черна дупка, представляваща голям магнит. Досещате се какво би станало, ако някой изтребител се приближи прекалено много...Веселин Алексиев, един от създателите на Cosmic, споделя, че играта е на финалната права, като се преговаря с производители и вече са налице партньори за разпространението ѝ в Европа, САЩ и Австралия.


Ноември е голям месец за стрийминг услугите, тъй като на

Ноември е голям месец за стрийминг услугите, тъй като на ...

......... заглавия, които са дефинирали поп културата последните десетилетия.Harley Quinn (DC Universe). Дългоочакваният анимационен сериал със стриктен 18+ рейтинг за шантавото гадже на Жокера и най-добрата й приятелка Poison Ivy. Първи сезон ще се състои от 13 епизода, но вече се говори, че DC Universe ще продължат сериала за втори сезон.


Грее ли процесорът във вашата десктоп система? Ако компютърът понякога

Грее ли процесорът във вашата десктоп система? Ако компютърът понякога ...

......... охлаждане не си заслужава усилията и вложените средства - разликата с добро въздушно охлждане е минимална, а спестените средства и нерви - доста.Това е - ако след всичко това още имате проблеми с прегряване на процесора, най-вероятно чипът вече е поел към хардуерните ловни полета и е време за смяна.Миналия петък Google шокира технологичния свят с анонса, че ще

Миналия петък Google шокира технологичния свят с анонса, че ще ...

......... ще се промени, след като Google поема кормилото. Известията ще станат доста по-адекватни и ще се интегрират с Assistant, което ще ги отведе на съвсем друго ниво.Засега е това! Ако сме познали и това са единствените промени, които ще се случат след като Google купи Fitbit, ще сме истински доволни.


Миналата седмица Nvidia подложи на Super обработка двете си бюджетни

Миналата седмица Nvidia подложи на Super обработка двете си бюджетни ...

......... някого.Цената на GTX 1650 Super остава неизвестна засега, като се очаква с приближаване на дебютната дата, да научим повече. С оглед на по-съществените промени, тук надали ще минем само с 10 долара отгоре върху оригианалната карта, но пък бюджетните геймъри най-сетне ще могат да получат модерна алтернатива на RX 570.


BlizzCon 2019 даде на феновете, това което най-много искаха –

BlizzCon 2019 даде на феновете, това което най-много искаха – ...

......... едновременно за PC, Xbox One и Playstation 4. Уви, играта няма да се появи скоро. Дори не става въпрос за Blizzard-ско "скоро", което означава, че ще я видим на поне още два BlizzCon-a. И накрая, ако по някакви неведоми причини сте пропуснали 9-минутния синематик и геймплей трейлъра, ето ги, сега...


BlizzCon 2019 стартира ударно с толкова много вълнуващи и дългоочаквани

BlizzCon 2019 стартира ударно с толкова много вълнуващи и дългоочаквани ...

......... от BlizzCon, виртуален билет или предварително закупилите новият експанжън.На този етап все още нищо не се чува за Diablo Immortal, освен това имаше доста спекулации за Diablo II Remastered, но и за него все още нищо. Очакваме повече инфо за WarCraft III Reforged, Heroes of the Storm и StarCraft II...


Слушалките са от онези продуктови категории, които са действително важни

Слушалките са от онези продуктови категории, които са действително важни ...

......... успях да открия нейни продукти по сайтовете на родните търговци. Във Великобритания продуктът се предлага за 26 паунда, което означава малко под 60 български лева. Ако някой реши да го продава у нас според мен цената на слушалките трябва да максимум толкова. Плюсове:Минуси:+ Ниско тегло- Прекалено къс кабел+ Приличен звукЗдравейте, приятели! С наближаването на празниците и студените зимни дни,

Здравейте, приятели! С наближаването на празниците и студените зимни дни, ...

......... Corsair Crystal 680X, в бял цвят, остъклена, със светещи вентилатори - изобщо, пълна дискотечна програма!* Играта приключва в 24:00 часа на 30 ноември. На 2 декември ще подредим всички нови регистрации/лайкове и коментари и безпристрастен софтуер (без изкуствен или истински интелект, възможност за машинно учене и т.н.) ще изтегли печелившите.


Фотоапаратът Canon EOS M6 Mark II видя бял свят редом

Фотоапаратът Canon EOS M6 Mark II видя бял свят редом ...

......... да имате предвид. Той заема интерфейса, на който може би бихте искали да сложите светкавица. Също така трябва да го махате, ако решите да обърнете дисплея, за да заснемете себе си. Плюсове:Минуси:+ Висока резолюция- Липса на визьор+ Добро качество наизображенията- Ограничен избор наобективи+ Чудесна изработка икомпактен корпус + Пъргава работа


Google Pixel 4 XL може да не ви изглежда толкова

Google Pixel 4 XL може да не ви изглежда толкова ...

......... отличителен белег, обаче в отрицателен план). За разлика от предходните модели Pixel, четворката се усеща като най-зелен и недоработен, което оставя доста нереализиран потенциал. Това ни кара да посъветваме феновете на марката да почакат няколко месеца - първо, за неминуемите ъпдейти, които Google ще изкара и второ, за по-атрактивна цена.


Sofia Game Night се завръща с второ издание и още

Sofia Game Night се завръща с второ издание и още ...

......... събитията в специалната програма на Sofia Game Night ще намерите тук, а пълната програма – тук.Sofia Game Night се организира от Гьоте-институт България и ESL България с генералното партньорство на The Stars Group. Проектът се осъществява в партньорство с Френски институт в България и с подкрепата на Френско-немския културен фонд.


Един от най-сериозните проблеми на Android е фрагментираността на платформата

Един от най-сериозните проблеми на Android е фрагментираността на платформата ...

......... на сто от всички мобилни устройства на компанията вече били ъпдейтнати. Разбира се, трябва да се отбележи че директното сравнение между двете платформи по този показател не е съвсем коректно, тъй като при Android става дума за множество производители, всеки от които трябва да модифицира софтуера за собствените си продукти.Ако все още не сте разбрали какво е Apple Arcade,

Ако все още не сте разбрали какво е Apple Arcade, ...

......... бъдете спокойни, няма да видите така омразните таймери, луутбоксове, реклами и прочее. Grindstone очарова с визия, с уникален стил, тънък хумор и геймплей, който е много лесно да се подхване, но е ужасно трудо да се остави. Дори да не сте почитатели на жанра, приканваме ви да изпробвате тази игра.


Продължаваме темата ни за звука и слушалките. Сега ще обърнем

Продължаваме темата ни за звука и слушалките. Сега ще обърнем ...

......... специфични предпочитания за дизайн и качество. Ако искате слушалки, които са само за слушане на музика, може да не се притеснявате за микрофон. Ако често ще ги използвате с устройство, на което провеждате разговори, то тогава микрофонът определено има значение. А вече знаете и как да разпознавате различните типове.Следва продължение...


Не всеки си пада по маскирането и обикалянето за бонбони,

Не всеки си пада по маскирането и обикалянето за бонбони, ...

......... на странните и неконвенционални заглавия. Control със сигурност не е традиционно хорър заглавие, но играта черпи вдъхновение от X-Files, Twin Peaks и House of Leaves, което е доста добър атестат. С други думи - атмосферата е зловеща, за което допринасят и хората, висящи във въздуха е иначе нормална офис среда.


В петък корейският гигант Samsung призова потребителите на своите тазгодишни

В петък корейският гигант Samsung призова потребителите на своите тазгодишни ...

......... проблем със система за биометрично разпознаване. Потребители на Google Pixel 4, който разполага със система за лицево разпознаване, може да бъде отключен дори ако потребителят е със затворени очи. Т.е. някой може да открадне смартфон от спящ (или по-лошо) негов собственик и да получи достъп, доближавайки го до лицето му.


През последните месеци новините около PlayStation 5 валят като есенен

През последните месеци новините около PlayStation 5 валят като есенен ...

......... над USB портовете, който прилича на вградена камера (но може да е бутон). С изключение на малки разлики по предния панел, този PS5 се доближава изключително много до рендерите на LetsGoDigital, направени директно от патента на Sony.Ето и видеото, в което се появява за пръв път снимката на PlayStation 5:


Изминаха почти два месеца откакто Blizzard ни удариха в носталгията

Изминаха почти два месеца откакто Blizzard ни удариха в носталгията ...

......... Възстановяване на здраветоОбаче, ако се сдобиете с готварската рецепта за Savory Deviate Delight, ще можете да отключите два други ефекта, които се нанасят върху героя независимо от фракцията и расата:Превръща героя в пират (продължителност: 60 минути)Превръща героя в нинджа (продължителност: 60 минути) Carrot on a Stick Dartol"s Rod of Transformation


След като много производители се опитваха дълго време да решат

След като много производители се опитваха дълго време да решат ...

......... има и подобрени алгоритми за следене на съня TruSleep 2, които могат да засичат до 6 различни проблеми.В България Watch GT 2 ще бъде наличен от понеделник (21.10), а цената за 46-милиметровия вариант е 479 лева (3% отстъпка с нашия код PCWORLD) в Ardes.bg.Видео от официалното представяне с Ивет Лалова:


Google проведе годишното си хардуерно събитие в Ню Йорк, като

Google проведе годишното си хардуерно събитие в Ню Йорк, като ...

......... и текстова версия, която да е по-лесна за търсене, индексиране и организиране. Google Assistant също най-накрая идва към продуктите на Google Nest WiFi, което ще позволи на потребителите да контролират настройките за домашната си мрежа – като деактивиране на достъпа до конкретни устройства – чрез прости и кратки гласови команди.


Информацията за новите смартфони на Google, Pixel 4 и Pixel

Информацията за новите смартфони на Google, Pixel 4 и Pixel ...

......... за модел от края на 2019 г.: Snapdragon 855, 6 GB RAM, 64 или 128 GB градена памет, стерео говорители.Продажбите на устройствата стартират на 24 октомври. Pixel 4 с 64GB памет ще струва 799 долара (в САЩ), а Pixel 4 XL – 899дола. За 128GB се доплаща по 100 долара.


Коледа е на повече от два месеца отстояние, но това

Коледа е на повече от два месеца отстояние, но това ...

......... си смартфон и ползва в дома си друга високотехнологична джаджа. Що се отнася до смартфоните, можете да прегледате статията ни със съвети за избор, както и ето този детайлен гид с конкретни предложения.Очаквайте скоро и съветите ни при избор на подарък за всички останали, които ще съберем в отделен материал.


На специално събитие провело се в Ню Йорк, Microsoft направиха

На специално събитие провело се в Ню Йорк, Microsoft направиха ...

......... 10X едва ли ще се появят до пристигането на Windows 10 Manganese (кодовото наименование на големия ъпдейт, който трябва да актуализира ОС-а през втората половина на 2020-та). Това означава, че тестерите ще могат да се докоснат до работещ Windows 10X най-рано когато Manganese влезе в тестова фаза, т.е. пролет/лято 2020-та.


Вече знаем доста повече детайли за следващата генерация конзоли на

Вече знаем доста повече детайли за следващата генерация конзоли на ...

......... чувствителен на допир екран, вместо тъчпад (както подсказваше един от патентите на Sony). Визията на конзолата остава неясна, макар че се появиха потвърждения, че изтеклият от патент дизайн е напълно реален и това е хардуерът, предоставен на разработчици. Първите рендър изображения на този дизайн бяха дело на холандския сайт LetsGoDigital.


Листата започват да пожълтяват, а вечерният бриз вече не предизвиква

Листата започват да пожълтяват, а вечерният бриз вече не предизвиква ...

......... Шегите настрана - надяваме се да сме помогнали малко в избора на ново устройство. Опитът ни през годините ни е показал неща, които може би не са толкова ясни за обикновения потребител. Споделете и вашето мнение по въпроса и не си скарайте, ако сме забравили някоя важна (според вас) точка.


Навлизаме в последните месеци на годината, а Netflix, ABC, CBS,

Навлизаме в последните месеци на годината, а Netflix, ABC, CBS, ...

......... комедия, адаптирана от романа на Том Перота (Tom Perrotta) за жена, която получава анонимен текст, наричащ я "MILF". Това съобщение се оказва повратно и я запраща по спиралата на лудешко сексуално приключение.Silicon Valley (HBO). Шести и последен сезон за гийковете от силициевата долина. Финалът ще се състои от седем епизода.


Microsoft използват Surface събитието си през октомври, за да демонстрират

Microsoft използват Surface събитието си през октомври, за да демонстрират ...

......... обещанията са Windows 10X спокойно да може да работи с десктоп приложения. Наследника на Windows 10 ще се появи в края на 2020-та година, а първите устройства, които ще дойдат с инсталиран Windows 10X ще бъдат Surface Neo и Surface Duo.Очаквайте по-подробен материал за всичко, което научихме за Windows 10X.


Един от най-важните въпроси касаещи всеки механизъм е неговата издържливост,

Един от най-важните въпроси касаещи всеки механизъм е неговата издържливост, ...

......... това Samsung в продължение на няколко месеца модифицира продукта си и той вече се продава в САЩ. Предстои пускането му в държави от Стария континент през октомври. Time of death: 2:15am PT. Watch our Galaxy Fold get folded 120,169 times until its demise: https://t.co/QoV3esBzxD pic.twitter.com/K96xqYp3FH— CNET (@CNET) October 4, 2019


Microsoft предизвикаха сериозни вълнения в технологичната общност преди броени часове,

Microsoft предизвикаха сериозни вълнения в технологичната общност преди броени часове, ...

......... ако цената на Surface Duo се окаже напълно непосолна за повечето потребители. Galaxy Fold започва от 1980$, докато Surface Pro X струва едва 999$. До официалната премиера има доста време, така че има голяма вероятност Microsoft да излязат с атрактивна и конкурентна цена. Или поне силно се надяваме на това.


За виртуалната реалност (VR) се говори в технологичните среди вече

За виртуалната реалност (VR) се говори в технологичните среди вече ...

......... се отделно с материали за прикрепяне. Изисква се наличност на PCIe слотМинимални изисквания към PC:Intel Core i5-4590 or AMD FX™ 8350NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB4GB RAM, Display Port 1.2, USB 3.0, Windows 10А ето и видео от официалната презентация на HTC Vive Cosmos в България:


Surface Duo устройството, което Microsoft показа на събитието си вчера,

Surface Duo устройството, което Microsoft показа на събитието си вчера, ...

......... сценарий лежи в дебютната дата на Surface Duo, която ще бъде в края на 2020-а година. По това време не само ще имаме сгъваеми телефони с гъвкави екрани, но най-вероятно Galaxy S11, iPhone 12 и Pixel 5 ще са доста по-напред с иновациите и Microsoft ще има да наваксва сериозно.


Нов ден, нов патент - изровен от приятелите ни от

Нов ден, нов патент - изровен от приятелите ни от ...

......... на видеото по-долу. Между другото, Sony съвсем не са първите, които тестват подобни технологии. През март 2018-а година австралийската компания Voxon Photonics показа на света първия 3D обемен дисплей в 4К разделителна способност. Освен за гейминг, тази технология има бъдеще и в образованието и медицината. Ето още едно впечатляващо видео.


Дисплеят, камерата, батерията, по-добрата влагозащита и по-бързото зареждане. Това са

Дисплеят, камерата, батерията, по-добрата влагозащита и по-бързото зареждане. Това са ...

......... цените на по-достъпните си предложения. В САЩ iPhone 11 Pro и Pro Max са непроменени и започват съответно от 999 и 1099 долара. iPhone 11 струва 699 долара, което е с 50 по-малко от миналогодишния XR. Ето как стоят нещата у нас ако търсите само устройство без договор с оператор:


Анонимен изследовател с псевдоним axi0mX обяви, че е открил уязвимост

Анонимен изследовател с псевдоним axi0mX обяви, че е открил уязвимост ...

......... да не е първият, който разбира за съществуването на въпросната слабост. Други пък вече я определиха като "подарък за специалните служби и полицията". Това е най-едрото събитие в сферата на сигурността на iOS през последните години. Съществуането на checkm8 е лоша новина за журналисти, граждански активисти, политици, бизнесмени и т.н.


Наложи ни се да почакаме известно време, но ето че

Наложи ни се да почакаме известно време, но ето че ...

......... е - добра 4K карта.Всички допълнителни екстри като сменяеми перки, множество RGB зони и подобни благинки, са просто бонус - всички знаем, че производителността е водеща, когато става дума за видеокарти. А Sapphire са успели да направят много примамлив пакет, от който Nvidia могат спокойно да започнат да се притесняват.


Facebook изглежда по-близо отвсякога до концепцията на Ready Player One

Facebook изглежда по-близо отвсякога до концепцията на Ready Player One ...

......... Apex Legends, а през ноември от тях чакаме и Star Wars Jedi: Fallen Order.В другия край на спектъра, някои игри от по-евтиния хедсет Oculus Go идват на Quest през следващите седмици – Beat Saber Panic! At The Disco Music Pack (3-ти октомври), Asgard’s Wrath (10-ти октомври) и Stormland (14-ти ноември).


Както вече става традиционно, в последните месеци на годината Amazon

Както вече става традиционно, в последните месеци на годината Amazon ...

......... като пощенска кутия свързана с Alexa, или интелигентно осветление за двора.Ring FetchТова е първият продукт, който ще се възползва от възможностите на Amazon Sidewalk – умен дог-таг, който ще ви известява, ако кучето ви напусне определена зона. Ring Fetch ще се появи на пазара по някое време през следващата година.


Инструментът за защита, вграден в Windows 10 – Windows Security

Инструментът за защита, вграден в Windows 10 – Windows Security ...

......... предлагат повече от традиционна защита. Добавени са неща като VPN функции, кредитен мониторинг, онлайн хранилища за пароли и документи и др.Ако професията ви изисква максимална сигурност, то вероятно по-удачното решение ще е да се спрете на платен продукт. За повечето домашни потребители обаче Windows Defender вероятно вече е съвсем достатъчен.


Сега, след като Apple най-сетне пусна нощен режим в iPhone

Сега, след като Apple най-сетне пусна нощен режим в iPhone ...

......... в момента очакват Google Pixel 4, който неминуемо ще предложи различна и подобрена система от камери и Night Sight режим. В момента обаче Apple сериозно се върнаха на сцената на мобилната фотография, особено при нощните снимки. Конкуренцията от Android отново е в ролята на догонващ и има какво да научи.


Миналата седмица Apple обяви, че пуска в обръщение нови версии

Миналата седмица Apple обяви, че пуска в обръщение нови версии ...

......... на watchOS засега е недостъпна за часовниците от първо и второ поколение. Apple отложи версиите на софтуера за тези устройства, но все пак те се очакват някъде през есента.На 30 септември се очаква ъпдейт до iOS 13.1. Пак тогава трябва да излезе и нова версия на споменатата в началото iPadOS.


На 19-ти септември Apple пуснаха поредната актуализация на мобилната си

На 19-ти септември Apple пуснаха поредната актуализация на мобилната си ...

......... натрупването на заглавията, как и дали ще се адресира проблема с откриваемостта. При всички положения обаче, Arcade едновременно ни връща към идеята за подбрани, качествени заглавия и ни представя бъдеще на абонаментните услуги, жертвайки няколко лева на месец срещу рекламите, луутбоксовете, микротранзакциите, таймерите и прочее досади тровещи съвременния мобилен гейминг.


Съвременната епоха бълва тонове високотехнологична електроника, която не подминава домашните

Съвременната епоха бълва тонове високотехнологична електроника, която не подминава домашните ...

......... лазерен пойнтър и възможност за двустранна комуникация, но и хранилка, която можете да контролирате. Ако животинката се държи добре, можете буквално да изстреляте хранителна награда от устройството. Диспенсъра за храна не е огромен и няма да нахрани кучето за една седмица, но е чудесна залъгалка, за по-кратки моменти на отсъствие.


Преди няколко дни публикувахме статия със съвети, следвайки които можете

Преди няколко дни публикувахме статия със съвети, следвайки които можете ...

......... вместо вас. То събира на едно място аналитична информация и опции и чрез него можете да активирате описаната функция Data Saver. Приложението предлага опции за ограничаване на трафика, генериран от различните инсталирани софтуери. Също така то може да намира и да ви предлага да се свързвате към локални безжични мрежи.


След като вече сте похарчили трудно спечелените си пари за

След като вече сте похарчили трудно спечелените си пари за ...

......... каишки в задната част на чантата, за да я превърнете в истинска раница. Това е доста уникален подход към нещо, което обикновено се счита за консервативна територия. Чантата струва около 100 лв и спокойно побира лаптоп до 15.6 инча, като има специални джобове за таблет, телефон, Kindle, портфейл и ключове.


Huawei официално представи своята нова флагманска двойка смартфони Mate 30

Huawei официално представи своята нова флагманска двойка смартфони Mate 30 ...

......... 8+256GB струва 1099 евро. Налице е и 5G версия, чиято цена е 1199 евро. Както и миналата година се предлага и модел, разработен в партньорство с Porsche Design. Официалната му цена е 2095 евро. Цените бяха в евро, но не бе изрично споменато дали моделите ще се предлагат в Европа.


Сканирането на хартиени снимки може да бъде скъпо и трудоемко

Сканирането на хартиени снимки може да бъде скъпо и трудоемко ...

......... което позволява автоматично да ги бекъпнете в услуги като Google Photos, OneDrive или iCloud. Естествено, можете да ползвате всякакъв допълнителен софтуер за обработка, ако желаете, но това не е задължително. Това е всичко, бързо и лесно можете да увековечите семейните фотоси и всички баби, дядовци, лели и вуйчовци в облака.


Ще има ли приложения от Google в новия Mate 30

Ще има ли приложения от Google в новия Mate 30 ...

......... Ще има ли приложения от Google в новия Mate 30 Pro? Ще се продава ли в Европа? Какви иновации са изпекли китайците в новия си флагман? Гледайте на живо глобалната премиера в Берлин и разберете отговорите на тези въпроси.


Запалете виртуалните двигатели на машините си - първата RX 5700

Запалете виртуалните двигатели на машините си - първата RX 5700 ...

......... сметка, въпреки че на хартия минусите изглеждат повече, Thicc II Ultra напълно постига целите си - да предостави върхова производителност на добра цена. Всичко останало са козметични забележки или бонуси. Ако винаги сте искали Super картите на Nvidia да имат истински конкуренти от AMD, то един такъв вече е налице.


Поредицата Borderlands е много интересен жанров експеримент, който показва, че

Поредицата Borderlands е много интересен жанров експеримент, който показва, че ...

......... включително и аз, очакваха нещо повече. Нещо иновативно и свежо в сериите. Borderlands 3 обаче е още от същото, но с по-безинтересен злодей, по-досаден хумор и дразнещ интерфейс, който е заседнал в миналото. Оставяйки това настрана, играта е забавна и ако я дозирате умерено, може да ви донесе приятни моменти.


В днешно време мобилните данни са пари. Ако не оптимизирате

В днешно време мобилните данни са пари. Ако не оптимизирате ...

......... да се случва само през Wi-Fi.7. Сваляйте мултимедия предварителноНай-добрият начин за намаляване на мобилния трафик е чрез избягването му. Много мултимедийни приложения идва със съответните опции. Просто свалете това, което искате да гледате или слушате преди да излезете навън, докато сте свързани към Wi-Fi мрежата у дома или в хотела.


Не зависимо от коя страна на барикадата се намирате, няма

Не зависимо от коя страна на барикадата се намирате, няма ...

......... стена от текст, ще обобщим резултатите по този начин - ако капацитивната писалка и по-бизнес устройствата ви прилягат и подхождат - Note 10+ няма да ви разочарова. Ако пък сте от по-лайфстайл ориентираните натури (извиняваме се за тромавата чуждица), то iPhone 11 Pro Max е перфектен избор да блеснете навсякъде.


Да кажем, че си избирате нова видеокарта и сте се

Да кажем, че си избирате нова видеокарта и сте се ...

......... васРазбира се, преди да се спрете новия си компонент, изберете най-важния му показател – процесорът, на който базиран. Колко точно производителност ви е необходима? Ако ще играете на 60-херцов 1080p монитор е едно, но ако гледате към 240 херца и по-високи резолюции то със сигурност ще ви трябва по-мощен хардуер...


Твърде много съм изписал за това колко е важно захранването

Твърде много съм изписал за това колко е важно захранването ...

......... най-взискателните съществува и моделът 850i, който добавя Corsair Link Support - срещу 20-30 лева отгоре получавате възможност да следите различни показатели на захранването през Windows. Единственият недостатък на HX 850 Platinum е малко по-високата цена спрямо конкуренцията, но качеството на изработка и традиционно добрите за Corsair компоненти оправдават подобна покупка.


На станалото традиционно събитие през септември, Тим Кук и компания

На станалото традиционно събитие през септември, Тим Кук и компания ...

......... че е два пъти по-бърз от най-продаваните РС-та в момента. Новият таблет ще е съвместим с интелигентната клавиатура на Apple, както и с първото поколение Apple Pencil. iPad-а е наличен за предварителна поръчка от днес, а доставките ще стартират на 30-ти септември. Цената на новото устройство започва от 329 долара.


Колега от американския PC Wolrd е имал възможността да поиграе,

Колега от американския PC Wolrd е имал възможността да поиграе, ...

......... стрийминг услугата оставя стабилно впечатление, споделя Хейдън.Ще е интересно да видим какви ще са реакциите през ноември, когато услугата ще стане достъпна за тестване сред потребителите за закупилите Founders Edition пакет за 130 долара. Той включва Chromecast Ultra, контролер и тримесечен абонамент за Stadia Pro. Прочетете повече по темета тук.


Сбогом свободно време, сбогом социален живот. Септември открива новият стрийминг

Сбогом свободно време, сбогом социален живот. Септември открива новият стрийминг ...

......... Криминалната драма ще се фокусира върху прословутия гангстер Бъмпи Джонсън (в ролята Форест Уитъкър (Forest Whitaker)) и неговата комплексна престъпна система, която развива през 60-те години на миналия век в Харлем.The Rookie (ABC). Още един полицейски сериал, но този път с участието на Нейтън Филиън (Nathan Fillion) в главната роля.


Вече дискутирахме различните типове слушалки, както и как са направени

Вече дискутирахме различните типове слушалки, както и как са направени ...

......... според нуждите и начина си на живот. Безжичното аудио, колкото и да е добро на този етап, ще продължава да се подобрява с напредъка на технологиите. А и истината е, че не е недостатък да се използват кабелни или безжични слушалки, стига продуктът да удовлетворява очакванията на потребителя. Следва продължение...


Новото

Новото "несладко" издание на мобилната софтуерна платформа Android е тук. ...

......... достъп до безжичната локална мрежа. В Android 10 можете лесно лесно да споделяте паролата. За целта в настройките на Wi-Fi докоснете мрежата, към която сте свързани и ще видите бутон за споделяне. При натискането му на екрана ще се появи QR код, който трябва да бъде сканиран от друг смартфон.Източник


След месеци тестове и модификации, Samsung най-сетне е почти готова

След месеци тестове и модификации, Samsung най-сетне е почти готова ...

......... ще е постижение спрямо 17-милиметровия настоящ модел.Съобщава се и че външният вид на смартфона се създава със съдействието на американския дизайнер Том Браун, основател на едноименна модната марка (Thom Browne). Явно от Samsung искат да привлекат вниманието не само гийковете, но и на онези потребители, обръщащи повече внимание на дизайна.


Завършваме обширната тема за криптовалутата на Facebook, с отговори на

Завършваме обширната тема за криптовалутата на Facebook, с отговори на ...

......... много хора по света да общуват през Messenger, Instagram и WhatsApp. С Libra и Calibra, Facebook дават ясна индикация, че искат да сторят същото с парите. На теория Libra има потенциала да се разрастне далеч отвъд границите на Facebook, но само времето ще покаже дали наистина това ще се случи.


Безжичните слушалки са седна от най-бързо развиващите се продуктови категории

Безжичните слушалки са седна от най-бързо развиващите се продуктови категории ...

......... Galaxy Buds е максимум около 60 лв., т.е. 20% от стойността на вторите. Според мен цената на базовите слушалки на Samsung трябваше да е с поне 50-ина лв. по-ниска. По този начин те щяха по-добре да се диференцират от Icon X, както и стоят по-добре на фона на общия пазар...


Изглежда търговската война между САЩ и Китай се задълбочава. Huawei

Изглежда търговската война между САЩ и Китай се задълбочава. Huawei ...

......... и коя от двете страни ще се окаже победител, ако такъв вече може да има. Потребителите със сигурност губят от подобно стечение на обстоятелствата, защото пазарът се лишава от много силен конкурент, а както знаем - конкуренцията винаги води до по-добри резултати именно за потребителите. Продължаваме да следим темата отблизо.


Gamescom 2019 се вихри през цялата минала седмица в Кьолн,

Gamescom 2019 се вихри през цялата минала седмица в Кьолн, ...

......... придобият Insomniac, но след като сделката се финализира, това ще е 14-тото студио, което ще разработва PlayStation ексклузиви. Напомняме, че след последните придобивки на Microsoft (в лицето на Relic Entertainment, Double Fine Studios и Obsidian), Xbox Game Studios вече са с 15 вътрешни студия, които ще разработват Xbox ексклузивни игри.


Intel се опитва да докаже, че нейните процесори от девето

Intel се опитва да докаже, че нейните процесори от девето ...

......... по-добре от тези на конкуренцията. През 2016 г. AMD заяви, след провеждане на собствени тестове, че този бенчмарк завишава резултатите на Intel. През 2010 г. пък Федералната търговска комисия на САЩ (FTC) пък задължи Intel да уведомява потребителите, че тестовете Sysmark и MobileMark може да са оптимизрани за нейни тестове.


Технологията Intel EMIB полага фундамент за партньорство с AMD и

Технологията Intel EMIB полага фундамент за партньорство с AMD и ...

......... Те обаче ще дадат на Intel възможности за повече гъвкавост при проектирането на процесори. Забавянето на Закона на Мур принуждава Intel и останалите компании на пазара да търсят нови креативни подходи. AMD например вече използва чиплети в своята архитектура Zen 2, на която са базирани процесорите от серията Ryzen 3000.


От 19-ти до 24-ти август в Кьолн, Германия, се проведе

От 19-ти до 24-ти август в Кьолн, Германия, се проведе ...

......... 3, Biomutant, Metro Exodus: The Two Colonels, Predator: Hunting Grounds, Monster Hunter World: Iceborne, Kerbal Space Program 2 и много други. Разбира се, далеч по-подробно ще обсъдим най-важните новини в отделен материал. А сега, нека видим всички интересни трейлъри и геймплей клипове от Gamescom 2019, прилежно събрани на едно място...