След известно забавяне, Pokemon Home вече е налична за сваляне

След известно забавяне, Pokemon Home вече е налична за сваляне ...

......... безплатната версия. Първото пускане на приложението на iOS и Android устройства ви гарантира един от следните покемони - Charmander, Squirtle или Bulbasaur. Ако ползвате Nintendo Switch, ще имате безплатен Pikachu при първото си влизане. Nintendo са включили и Professor Oak, който е използван като гайд в приложението - забавлявайте се!


В Китай се появи мобилно приложение, което цели да ограничи

В Китай се появи мобилно приложение, което цели да ограничи ...

......... буди подозрение и кара критиците да изтъкват, че приложението има и различни цели от ограничаване на заразата - като например още един инструмент за следене на гражданите от правителството. Други смятат, че борбата с коронавирус, който взе над 1000 жертви до този момент, е по-важна от тези рискове по сигурността.


Въпреки глобалната истериа около коронавирус, Huawei решиха да проявят мъжество

Въпреки глобалната истериа около коронавирус, Huawei решиха да проявят мъжество ...

......... на тази разгръщаща се екоситема ще остане един от най-високите ни приоритети." Huawei активно си сътрудничи с разработчиците по света в изграждането на екосистемата от приложения. Разработчиците са винаги добре дошли да станат част от тази екосистема, и заедно с Huawei, да създават по-интелигентни изживявания на потребителите навсякъде по света.След доста течове и информация, която извираше в интернет пространството

След доста течове и информация, която извираше в интернет пространството ...

......... Ejection Pin, USB Connector (OTG), Quick Start Guide, Clear Cover, Earphones (USB Type-C) with sound by AKG * Actual components, including cover, may not be available depending on the model you purchase or the country or region you live in. Package and cover color may vary depending on device color.


На изложението CES тази година AMD показа новите модели от

На изложението CES тази година AMD показа новите модели от ...

......... целта пред AMD е ясна - да опитат да предложат конкуренция на карти като RTX 2080 и всичко наоколо. Според Anandtech AMD ще използват много от техниките, които са приложили при енергийно ефективните Ryzen 4000 лаптоп процесори в новите Radeon карти, които вероятно ще се появят още през тази година.На CES 2020 Lenovo разкри пълните детайли около новия си

На CES 2020 Lenovo разкри пълните детайли около новия си ...

......... границите на компютърните преживявания и дизайн", коментира Грегъри Брайънт, Intel Executive Vice President and General Manager of the Client Computing Group. "Сътрудничеството между нашите екипи беше невероятно и дълбоката съвместна инженерна работа, която свършихме на ниво платформа, очевидно донесе красиви резултати в лицето на този уникален компютър със сгъваем екран".


Изглежда имаме ново състезание в гейминг индустрията - и то

Изглежда имаме ново състезание в гейминг индустрията - и то ...

......... на NVIDIA - 360 G-Sync. Това е подобрен и оптимизиран G-Sync режим с идеята за 360Hz. Можете да бъдете сигурни, че това няма да е последният такъв монитор и скоро ще видим още 360-херцови модели. Swift 360 ще се появи по-късно през годината, като цената все още не е известна.


Когато Intel показа своята първа дискретна графична карта на изложението

Когато Intel показа своята първа дискретна графична карта на изложението ...

......... бърза да ги запознае с новата си архитектура.От всичко това можем да направим само един извод - Intel е напълно сериозна в намерението си да се появи на пазара на дискретни потребителски карти. Дали компанията ще успее да конкурира Nvidia и AMD и в кой точно сегмент, предстои да разберем.


След десетки ревюта и непрекъснато мрънкане как геймърската периферия става

След десетки ревюта и непрекъснато мрънкане как геймърската периферия става ...

......... до шестте предварително конфигурирани резолюции. От друга страна, липсата на софтуер и възможност за допълнително конфигуриране на бутоните и подсветката, може да се окаже причина по-сериозните спортисти да подминат тази мишка. Тежестите са добър бонус и представят възможност на младите играчи да добият усет как теглото променя стила на игра.


Още през октомври Samsung пуснаха тийзър видео на второто поколение

Още през октомври Samsung пуснаха тийзър видео на второто поколение ...

......... Посленият струва 1500 долара, а някои по-смели предположения поставят цената на Fold 2 в рамките на 1000 долара. Не е ясно как Samsung ще постигнат това, особено с оглед на утра тънкото стъкло и всички новости в модела, но ако случаят е такъв, много потребители ще посегнат към Fold 2.Новата 2020-а година вече е факт и след всички празници,

Новата 2020-а година вече е факт и след всички празници, ...

......... 343 Industries са взели под внимание тези изисквания и са добавили новa RPG механика към играта, а също споделят пред колегите от IGN, че това ще е нещо като "ново начало" за поредицата. Предстои да видим дали тази нова формула ще се окаже печеливша за иначе толкова обичаната поредица Halo.


Краят на годината наближава, което означава, че остават по-малко от

Краят на годината наближава, което означава, че остават по-малко от ...

......... може да види своеобразен ренесанс в следващото поколение за PlayStation 5. Разбира се, официално Sony не са показали нищо до този момент - очаква се на специално събитие в началото на следващата година всички неизвестни около PlayStation 5 да станат ясни - дотогава ще трябва да разчитаме на красиви рендъри.


Samsung ще представи следващите модели от Galaxy S11 серията след

Samsung ще представи следващите модели от Galaxy S11 серията след ...

......... да очакваме нови цветове в S11. Най-вероятно S11e ще струва около 750 евро при дебюта си, а чистият S11 ще дойде на 900 евро. Още 100 отгоре ще гарантират базисния модел Plus. Очаква се телефоните да бъдат представени официално по време на Мобилния конгрес в Барселона през февруари 2020-а година.


Има много и различни начини да зарадвате любимите си хора

Има много и различни начини да зарадвате любимите си хора ...

......... разделил с тази сума за безжични Bluetooth слушалки, дори толкова добри. За аудиофилите това вече е територия на AKG, Sennheiser и други подобни марки. Ако обаче сумата не ви притеснява и имате Huawei телефон, това са най-добрите слушалки от този тип, които можете да си купите и чудесен коледен подарък.


Мастиленоструйните принтери през годините са изградили репутация на сравнително евтини

Мастиленоструйните принтери през годините са изградили репутация на сравнително евтини ...

......... EcoTank реализират до 50% икономии в период от три години, което дава доста добра алтернатива за гореспоменатите малки и средни предприятия.Epson M1120 може да бъде намерен в търговската мрежа (JAR Computers или Технополис) за около 300 лева. С регистрация на http://www.epson.eu/printer warranty всички потребители, закупили EcoTank получават 3 години гаранция.The Game Awards стартираха с изключително интересна презентация, на която

The Game Awards стартираха с изключително интересна презентация, на която ...

......... цяла година до настъпването на този вълнуващ за конзолните геймъри момент (чакаме и PS5 по това време), така че все още има доста време за допълнителни детайли и уточнения. С оглед на конкуренцията, можем да очакваме, че Series X ще има подобна цена на PlayStation 5 - около 500-550 евро.


Годината е към своя край и дойде време да направим

Годината е към своя край и дойде време да направим ...

......... добро предположение кои ще са игрите, които можем да очакваме за новата конзола. В този списък е отчетена и дългоочакваната Final Fantasy VII Remake, която ще се появи за PS4 в първата си част, но останалите със сигурност ще дебютират за новата конзола на Sony. Потенциални игри за Playstation 5:


Нов ден - нов патент! Обикновено големите играчи патентоват всяка

Нов ден - нов патент! Обикновено големите играчи патентоват всяка ...

......... играч (представете си Final Fantasy VII Remake, споделена между приятели). Разбира се, подобен патент все още е само това - патент. Имайки предвид обаче натиска върху Sony да повтори успеха на предходните PlayStation конзоли, има голяма вероятност японците да бъдат смели и да включат тази иновация в следващия DualShock контролер.


С наближаването на премиерната дата на PlayStation 5, слуховете около

С наближаването на премиерната дата на PlayStation 5, слуховете около ...

......... е изключено. Има логика този следващия DS контролер да служи като терминал и HUB за всички устройства в дома и да позволява на потребителите да ги управляват. Ако Sony са достатъчно смели да използват сензора за пулс в игри, това ще е революционно. Ще трябва да почакаме и да видим!


Огромна част от геймърите, от любителите до най-запалените и професионални

Огромна част от геймърите, от любителите до най-запалените и професионални ...

......... на удачната подложка за длан. Също така останах с добро впечатление от използваните материали.Продуктът минава за бюджетен, Значително по-евтин е от други подобни модели на пазара, но в същото време за подобна сума (100 лв.) можете да се сдобиете с пълноразмерна механична клавиатура от не много известен производител... Преценете сами!


Тъкмо когато изглеждаше, че плновете на Microsoft за следващата генерация

Тъкмо когато изглеждаше, че плновете на Microsoft за следващата генерация ...

......... Lockhart.За съжаление, Шрайър не казва колко ще струва тази версия на Xbox, нито кога Microsoft ще я представи официално на пазара. Както при повечето подобни новини, трябва да се отнесем със солидна доза скептицизъм. Докато Microsoft не обяви официално този проект, няма гаранция, че ще видим по-достъпна версия на Scarlett.


Здравейте, приятели!Благодарим на всички, че се включиха в нашата игра

Здравейте, приятели!Благодарим на всички, че се включиха в нашата игра ...

......... на 90-те "Това не е всичко". Готвим още една игра с приятни награди и ще се опитаме да я приведем в действие още преди празниците, така че - останете на линия, четете ни, харесвайте ни - ние сме тук единствено заради вас - нашите читатели и фенове!Екипът на PCWorld България


Sandberg са млада марка с амбиции да се наложат на

Sandberg са млада марка с амбиции да се наложат на ...

......... можете да се ориентирате само звук със затворени очи. ЗаключениеSandberg Savage Headset 7.1 USB действително ми харесаха. Конструкцията оставя впечатление за качество, звученето им също е приятно. Не очаквайте прекалено много от софтуерния 7.1 звук Трябва обаче да се отбележи, че подобни модели на известни марки струват в пъти повече.


Понякога може да е забавно, а друг път доста дразнещо

Понякога може да е забавно, а друг път доста дразнещо ...

......... ето и някои от най-добрите модели хедсети на пазара с Active Noise-Cancelling: Sony WH-1000XM3, Bowers & Wilkins PX, Plantronics BackBeat Pro 2, Skullcandy Venue, Bose QuietComfort 35 Series II, Phiaton BT 150NC. А ето и няколко, които са тип тапички: SonyWF-1000XM3, Apple AirPods Pro, Bose QuietControl 30, TaoTronics TT-EP002.Следва продължение...


След доста дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри,

След доста дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри, ...

......... пазара е с нова игра – King вадят от ръкава си ново походово RPG, което се казва Valiant Heroes. Тук изглежда има всичко, което предлага жанра – събиране на герои, образуване на отбор, битка срещу орда от врагове, включително босове, куестове, събиране на ресурси, битки с други играчи и още!


Декемврийските празници наближават, Коледните украси са факт от средата на

Декемврийските празници наближават, Коледните украси са факт от средата на ...

......... както скъпи устройства като лаптопи и смартфони, така и по-достъпни такива като фитнес гривни и безжични говорители.Оставяме на вас да прецените как точно да гледате на информацията. От една страна явно хората така приоритизират нуждите на околните. От друга страна обаче внимавайте да не сте поредният гост подарил слушалки например...


Тоестовете на гейминг мишки са едни от най-субективните в бранша

Тоестовете на гейминг мишки са едни от най-субективните в бранша ...

......... е дреболия. Sensei Ten е мишка за сериозни играчи, които искат производителност и нямат нужда от излишни фойерверки. За подобен контингент цената най-вероятно би била приемлива и дори ниска в някаква степен. За останалите потебители, които не се състезават в електронни спортове, има предложения с повече екстри за същите пари.


Винаги с излизането на нови iPhone-и ентусиастите започват да се

Винаги с излизането на нови iPhone-и ентусиастите започват да се ...

......... 4 XL е чудесен смартфон, но за съжаление, тук той остава на последно място. Реалната битка е между останалите три устройства и при това е доста оспорвана. Надали ще останете разочарован от който и да е, но за OnePlus 7T ще платите най-малко... Кой от изброените смартфони бихте избрали вие?Източник


Преди месец AMD пусна процесорите Epyc 7H12 - 64-ядрени чудовища,

Преди месец AMD пусна процесорите Epyc 7H12 - 64-ядрени чудовища, ...

......... магистрали. Във всички случаи, AMD смята, че 3990X ще бъде процесорът, който да покори целия потребителски сегмент. Ще трябва да почакаме до 2020-а година, за да разберем дали това ще се превърне в реалност, но съдейки по инерцията, която компанията има при процесорите, нещата за "червения" лагер изглеждат доста добре.


Само допреди едно десетилетие Черния петък не беше познат по

Само допреди едно десетилетие Черния петък не беше познат по ...

......... (9-ти декември), който не е толкова популярен, но да речем, че сайтове, като eBay традиционно го отразяват. Последният шанс за масови промоции преди Коледа е Free Shipping Day на 14-ти декември. На този ден почти всички чуждестранни сайтове предлагат безплатни доставки (влючително международни), при това за поръчки на минимална стойност.


Поредната седмица се изниза бързо и неусетно, подобно на любовник,

Поредната седмица се изниза бързо и неусетно, подобно на любовник, ...

......... цялата игра и много части/механики от геймплея са тясно свързани с виртуалната реалност. Играта ще се поддържа от всички PC-базирани VR хедсети, като ще идва безплатно за притежателите на Valve Index VR хедсета. Ако искате да играете с VR различен от Valve Index, тогава Half-Life: Alyx ще струва 60 евро.


Най-накрая! След толкова много спекулации, тонове мемета и 12 години

Най-накрая! След толкова много спекулации, тонове мемета и 12 години ...

......... е съвместима със Steam Workshop. Цял набор от Source 2 инструменти за изграждане на нови нива ще са достъпни, позволявайки на всеки да развихри въображението си и да създава съдържание.Не на последно място, инструментариума за създаване на нива Hammer, ще бъде ъпдейтнат с всички геймплей механики и компоненти на VR.


Google манипулира алгоритмите си за търсене в интернет така, че

Google манипулира алгоритмите си за търсене в интернет така, че ...

......... на алгоритмите, докато първият е смятал, че увеличаването на спама вреди на потребителите. Брин, въпреки еврейския си произход, е оставял в резултатите антисемитски ресурси, докато Пейдж е давал на подчинените си тайни инструкции, зад гърба на своя бизнес партньор. В крайна сметка ръчната намеса в работата на алгоритмите е победила.


Компанията за ИТ сигурност Kryptowire откри в съвременни смартфони на

Компанията за ИТ сигурност Kryptowire откри в съвременни смартфони на ...

......... че далеч не всеки може да направи нещо такова.Даже получаването на root права обаче не гарантира възможност за премахване на зловредните приложения. От такива спокойно може да зависи работата на операционната система. С други думи – премахването на слабостите може да бъде извършено само от производителите чрез обновявания на софтуера.


Всяка следваща година Microsoft правят все по-голямо и забележително Inside

Всяка следваща година Microsoft правят все по-голямо и забележително Inside ...

......... Xbox One. Той отбеляза, че Xbox One е пропуснал редица от големите RPG-та на това конзолно поколение, но много от анонсите на X019 бяха, за да коригират това.Wasteland 3 ще измести действието от пустините към замръзналата пустош на пост-апокалипсиса. Идва на 19-ти май 2020-та година за Xbox One и PC.


Nvidia засега е единственият производител на графични решения, предлагащ хардруерно

Nvidia засега е единственият производител на графични решения, предлагащ хардруерно ...

......... на лъчи, то Nvidia е единственият ви избор. Тестовете показват, че видеокарти като GeForce RTX 2080Ti (152 FPS при 1080p и 94 при 1440p) RTX 2080 Super (126 FPS, 77 FPS), RTX 2070 Super (110 FPS, 67 FPS) и RTX 2060 Super (95 FPS, 57 FPS) предлагат най-високи кадрови честоти.


Има много малко модели телефони, които са си извоювали култовия

Има много малко модели телефони, които са си извоювали култовия ...

......... за формфактор. Дали този ход ще се окаже успешен, само времето ще покаже. Засега няма информация дали и кога телефонът ще се появи по нашите ширини и на каква цена, но исканите 1500 долара (възможни 1500 евро у нас) могат да се окажат сериозна пречка пред по-широкото приемане на модела.


Около 60 на сто от DDoS атаките, проведени през септември,

Около 60 на сто от DDoS атаките, проведени през септември, ...

......... Най-непопулярният ден пък е неделя – 10,7%. 84% от атаките са продължавали под 4 часа, но най-дългата регистрирана такава се е проточила цели 279 часа (11 дни).Като открояващи се случки Kaspersky посочват няколко вълни на атаки срещу World of Warcraft Classic. Всяка от тях е била предварително обявена в Twitter.


Повече посетители, повече изложители, повече локации, както и емоции и

Повече посетители, повече изложители, повече локации, както и емоции и ...

......... има и Черна дупка, представляваща голям магнит. Досещате се какво би станало, ако някой изтребител се приближи прекалено много...Веселин Алексиев, един от създателите на Cosmic, споделя, че играта е на финалната права, като се преговаря с производители и вече са налице партньори за разпространението ѝ в Европа, САЩ и Австралия.


Ноември е голям месец за стрийминг услугите, тъй като на

Ноември е голям месец за стрийминг услугите, тъй като на ...

......... заглавия, които са дефинирали поп културата последните десетилетия.Harley Quinn (DC Universe). Дългоочакваният анимационен сериал със стриктен 18+ рейтинг за шантавото гадже на Жокера и най-добрата й приятелка Poison Ivy. Първи сезон ще се състои от 13 епизода, но вече се говори, че DC Universe ще продължат сериала за втори сезон.


Грее ли процесорът във вашата десктоп система? Ако компютърът понякога

Грее ли процесорът във вашата десктоп система? Ако компютърът понякога ...

......... охлаждане не си заслужава усилията и вложените средства - разликата с добро въздушно охлждане е минимална, а спестените средства и нерви - доста.Това е - ако след всичко това още имате проблеми с прегряване на процесора, най-вероятно чипът вече е поел към хардуерните ловни полета и е време за смяна.


Миналия петък Google шокира технологичния свят с анонса, че ще

Миналия петък Google шокира технологичния свят с анонса, че ще ...

......... ще се промени, след като Google поема кормилото. Известията ще станат доста по-адекватни и ще се интегрират с Assistant, което ще ги отведе на съвсем друго ниво.Засега е това! Ако сме познали и това са единствените промени, които ще се случат след като Google купи Fitbit, ще сме истински доволни.


Миналата седмица Nvidia подложи на Super обработка двете си бюджетни

Миналата седмица Nvidia подложи на Super обработка двете си бюджетни ...

......... някого.Цената на GTX 1650 Super остава неизвестна засега, като се очаква с приближаване на дебютната дата, да научим повече. С оглед на по-съществените промени, тук надали ще минем само с 10 долара отгоре върху оригианалната карта, но пък бюджетните геймъри най-сетне ще могат да получат модерна алтернатива на RX 570.


BlizzCon 2019 даде на феновете, това което най-много искаха –

BlizzCon 2019 даде на феновете, това което най-много искаха – ...

......... едновременно за PC, Xbox One и Playstation 4. Уви, играта няма да се появи скоро. Дори не става въпрос за Blizzard-ско "скоро", което означава, че ще я видим на поне още два BlizzCon-a. И накрая, ако по някакви неведоми причини сте пропуснали 9-минутния синематик и геймплей трейлъра, ето ги, сега...


BlizzCon 2019 стартира ударно с толкова много вълнуващи и дългоочаквани

BlizzCon 2019 стартира ударно с толкова много вълнуващи и дългоочаквани ...

......... от BlizzCon, виртуален билет или предварително закупилите новият експанжън.На този етап все още нищо не се чува за Diablo Immortal, освен това имаше доста спекулации за Diablo II Remastered, но и за него все още нищо. Очакваме повече инфо за WarCraft III Reforged, Heroes of the Storm и StarCraft II...


Слушалките са от онези продуктови категории, които са действително важни

Слушалките са от онези продуктови категории, които са действително важни ...

......... успях да открия нейни продукти по сайтовете на родните търговци. Във Великобритания продуктът се предлага за 26 паунда, което означава малко под 60 български лева. Ако някой реши да го продава у нас според мен цената на слушалките трябва да максимум толкова. Плюсове:Минуси:+ Ниско тегло- Прекалено къс кабел+ Приличен звук


Здравейте, приятели! С наближаването на празниците и студените зимни дни,

Здравейте, приятели! С наближаването на празниците и студените зимни дни, ...

......... Corsair Crystal 680X, в бял цвят, остъклена, със светещи вентилатори - изобщо, пълна дискотечна програма!* Играта приключва в 24:00 часа на 30 ноември. На 2 декември ще подредим всички нови регистрации/лайкове и коментари и безпристрастен софтуер (без изкуствен или истински интелект, възможност за машинно учене и т.н.) ще изтегли печелившите.


Фотоапаратът Canon EOS M6 Mark II видя бял свят редом

Фотоапаратът Canon EOS M6 Mark II видя бял свят редом ...

......... да имате предвид. Той заема интерфейса, на който може би бихте искали да сложите светкавица. Също така трябва да го махате, ако решите да обърнете дисплея, за да заснемете себе си. Плюсове:Минуси:+ Висока резолюция- Липса на визьор+ Добро качество наизображенията- Ограничен избор наобективи+ Чудесна изработка икомпактен корпус + Пъргава работа


Google Pixel 4 XL може да не ви изглежда толкова

Google Pixel 4 XL може да не ви изглежда толкова ...

......... отличителен белег, обаче в отрицателен план). За разлика от предходните модели Pixel, четворката се усеща като най-зелен и недоработен, което оставя доста нереализиран потенциал. Това ни кара да посъветваме феновете на марката да почакат няколко месеца - първо, за неминуемите ъпдейти, които Google ще изкара и второ, за по-атрактивна цена.


Sofia Game Night се завръща с второ издание и още

Sofia Game Night се завръща с второ издание и още ...

......... събитията в специалната програма на Sofia Game Night ще намерите тук, а пълната програма – тук.Sofia Game Night се организира от Гьоте-институт България и ESL България с генералното партньорство на The Stars Group. Проектът се осъществява в партньорство с Френски институт в България и с подкрепата на Френско-немския културен фонд.


Един от най-сериозните проблеми на Android е фрагментираността на платформата

Един от най-сериозните проблеми на Android е фрагментираността на платформата ...

......... на сто от всички мобилни устройства на компанията вече били ъпдейтнати. Разбира се, трябва да се отбележи че директното сравнение между двете платформи по този показател не е съвсем коректно, тъй като при Android става дума за множество производители, всеки от които трябва да модифицира софтуера за собствените си продукти.


Ако все още не сте разбрали какво е Apple Arcade,

Ако все още не сте разбрали какво е Apple Arcade, ...

......... бъдете спокойни, няма да видите така омразните таймери, луутбоксове, реклами и прочее. Grindstone очарова с визия, с уникален стил, тънък хумор и геймплей, който е много лесно да се подхване, но е ужасно трудо да се остави. Дори да не сте почитатели на жанра, приканваме ви да изпробвате тази игра.


Продължаваме темата ни за звука и слушалките. Сега ще обърнем

Продължаваме темата ни за звука и слушалките. Сега ще обърнем ...

......... специфични предпочитания за дизайн и качество. Ако искате слушалки, които са само за слушане на музика, може да не се притеснявате за микрофон. Ако често ще ги използвате с устройство, на което провеждате разговори, то тогава микрофонът определено има значение. А вече знаете и как да разпознавате различните типове.Следва продължение...


Не всеки си пада по маскирането и обикалянето за бонбони,

Не всеки си пада по маскирането и обикалянето за бонбони, ...

......... на странните и неконвенционални заглавия. Control със сигурност не е традиционно хорър заглавие, но играта черпи вдъхновение от X-Files, Twin Peaks и House of Leaves, което е доста добър атестат. С други думи - атмосферата е зловеща, за което допринасят и хората, висящи във въздуха е иначе нормална офис среда.


В петък корейският гигант Samsung призова потребителите на своите тазгодишни

В петък корейският гигант Samsung призова потребителите на своите тазгодишни ...

......... проблем със система за биометрично разпознаване. Потребители на Google Pixel 4, който разполага със система за лицево разпознаване, може да бъде отключен дори ако потребителят е със затворени очи. Т.е. някой може да открадне смартфон от спящ (или по-лошо) негов собственик и да получи достъп, доближавайки го до лицето му.


През последните месеци новините около PlayStation 5 валят като есенен

През последните месеци новините около PlayStation 5 валят като есенен ...

......... над USB портовете, който прилича на вградена камера (но може да е бутон). С изключение на малки разлики по предния панел, този PS5 се доближава изключително много до рендерите на LetsGoDigital, направени директно от патента на Sony.Ето и видеото, в което се появява за пръв път снимката на PlayStation 5:


Изминаха почти два месеца откакто Blizzard ни удариха в носталгията

Изминаха почти два месеца откакто Blizzard ни удариха в носталгията ...

......... Възстановяване на здраветоОбаче, ако се сдобиете с готварската рецепта за Savory Deviate Delight, ще можете да отключите два други ефекта, които се нанасят върху героя независимо от фракцията и расата:Превръща героя в пират (продължителност: 60 минути)Превръща героя в нинджа (продължителност: 60 минути) Carrot on a Stick Dartol"s Rod of Transformation


След като много производители се опитваха дълго време да решат

След като много производители се опитваха дълго време да решат ...

......... има и подобрени алгоритми за следене на съня TruSleep 2, които могат да засичат до 6 различни проблеми.В България Watch GT 2 ще бъде наличен от понеделник (21.10), а цената за 46-милиметровия вариант е 479 лева (3% отстъпка с нашия код PCWORLD) в Ardes.bg.Видео от официалното представяне с Ивет Лалова:


Google проведе годишното си хардуерно събитие в Ню Йорк, като

Google проведе годишното си хардуерно събитие в Ню Йорк, като ...

......... и текстова версия, която да е по-лесна за търсене, индексиране и организиране. Google Assistant също най-накрая идва към продуктите на Google Nest WiFi, което ще позволи на потребителите да контролират настройките за домашната си мрежа – като деактивиране на достъпа до конкретни устройства – чрез прости и кратки гласови команди.


Информацията за новите смартфони на Google, Pixel 4 и Pixel

Информацията за новите смартфони на Google, Pixel 4 и Pixel ...

......... за модел от края на 2019 г.: Snapdragon 855, 6 GB RAM, 64 или 128 GB градена памет, стерео говорители.Продажбите на устройствата стартират на 24 октомври. Pixel 4 с 64GB памет ще струва 799 долара (в САЩ), а Pixel 4 XL – 899дола. За 128GB се доплаща по 100 долара.


Коледа е на повече от два месеца отстояние, но това

Коледа е на повече от два месеца отстояние, но това ...

......... си смартфон и ползва в дома си друга високотехнологична джаджа. Що се отнася до смартфоните, можете да прегледате статията ни със съвети за избор, както и ето този детайлен гид с конкретни предложения.Очаквайте скоро и съветите ни при избор на подарък за всички останали, които ще съберем в отделен материал.


На специално събитие провело се в Ню Йорк, Microsoft направиха

На специално събитие провело се в Ню Йорк, Microsoft направиха ...

......... 10X едва ли ще се появят до пристигането на Windows 10 Manganese (кодовото наименование на големия ъпдейт, който трябва да актуализира ОС-а през втората половина на 2020-та). Това означава, че тестерите ще могат да се докоснат до работещ Windows 10X най-рано когато Manganese влезе в тестова фаза, т.е. пролет/лято 2020-та.


Вече знаем доста повече детайли за следващата генерация конзоли на

Вече знаем доста повече детайли за следващата генерация конзоли на ...

......... чувствителен на допир екран, вместо тъчпад (както подсказваше един от патентите на Sony). Визията на конзолата остава неясна, макар че се появиха потвърждения, че изтеклият от патент дизайн е напълно реален и това е хардуерът, предоставен на разработчици. Първите рендър изображения на този дизайн бяха дело на холандския сайт LetsGoDigital.


Листата започват да пожълтяват, а вечерният бриз вече не предизвиква

Листата започват да пожълтяват, а вечерният бриз вече не предизвиква ...

......... Шегите настрана - надяваме се да сме помогнали малко в избора на ново устройство. Опитът ни през годините ни е показал неща, които може би не са толкова ясни за обикновения потребител. Споделете и вашето мнение по въпроса и не си скарайте, ако сме забравили някоя важна (според вас) точка.


Навлизаме в последните месеци на годината, а Netflix, ABC, CBS,

Навлизаме в последните месеци на годината, а Netflix, ABC, CBS, ...

......... комедия, адаптирана от романа на Том Перота (Tom Perrotta) за жена, която получава анонимен текст, наричащ я "MILF". Това съобщение се оказва повратно и я запраща по спиралата на лудешко сексуално приключение.Silicon Valley (HBO). Шести и последен сезон за гийковете от силициевата долина. Финалът ще се състои от седем епизода.


Microsoft използват Surface събитието си през октомври, за да демонстрират

Microsoft използват Surface събитието си през октомври, за да демонстрират ...

......... обещанията са Windows 10X спокойно да може да работи с десктоп приложения. Наследника на Windows 10 ще се появи в края на 2020-та година, а първите устройства, които ще дойдат с инсталиран Windows 10X ще бъдат Surface Neo и Surface Duo.Очаквайте по-подробен материал за всичко, което научихме за Windows 10X.


Един от най-важните въпроси касаещи всеки механизъм е неговата издържливост,

Един от най-важните въпроси касаещи всеки механизъм е неговата издържливост, ...

......... това Samsung в продължение на няколко месеца модифицира продукта си и той вече се продава в САЩ. Предстои пускането му в държави от Стария континент през октомври. Time of death: 2:15am PT. Watch our Galaxy Fold get folded 120,169 times until its demise: https://t.co/QoV3esBzxD pic.twitter.com/K96xqYp3FH— CNET (@CNET) October 4, 2019


Microsoft предизвикаха сериозни вълнения в технологичната общност преди броени часове,

Microsoft предизвикаха сериозни вълнения в технологичната общност преди броени часове, ...

......... ако цената на Surface Duo се окаже напълно непосолна за повечето потребители. Galaxy Fold започва от 1980$, докато Surface Pro X струва едва 999$. До официалната премиера има доста време, така че има голяма вероятност Microsoft да излязат с атрактивна и конкурентна цена. Или поне силно се надяваме на това.


За виртуалната реалност (VR) се говори в технологичните среди вече

За виртуалната реалност (VR) се говори в технологичните среди вече ...

......... се отделно с материали за прикрепяне. Изисква се наличност на PCIe слотМинимални изисквания към PC:Intel Core i5-4590 or AMD FX™ 8350NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB4GB RAM, Display Port 1.2, USB 3.0, Windows 10А ето и видео от официалната презентация на HTC Vive Cosmos в България: