Тестването на скъпи коли, яхти и отсядането на частни острови

Тестването на скъпи коли, яхти и отсядането на частни острови ...

......... Великобритания, то интервютата ще се провеждат в Лондон. Желаещите за работния пост, които не са на територията на Острова, ще трябва да пътуват дотам. От компанията се надяват да намерят подходящия служител до края на месеца. Той трябва да е над 18 години и да има необходимите умения и опит.


По-кратна работна седмица може да помогне на изморените британци и

По-кратна работна седмица може да помогне на изморените британци и ...

......... икономика и новия договор с работеща Великобритания". "От ефектите от преработването върху нашето физическо и психическо здраве, до щетите, които този цикъл нанася на природата, правителствата трябва да разберат, че ключът към устойчиво бъдеще не е повече работа, а по-малко". Предимствата на 4-дневната работна седмица По-дългият уикенд подобрява здравето ни


В интернет има отговори за всичко и правим запитвания в

В интернет има отговори за всичко и правим запитвания в ...

......... година: Каква работа да търся? Коя е най-високоплатената професия? Как да откажа оферта за работа? Как да получа желаната работна позиция? Как да си намеря работа? Как да приема работна оферта? Каква професия е подходяща за мен? Какво да облека на интервю за работа? Как да си намеря работа спешно?


Агенцията по заетостта стартира тазгодишния прием на документи за ваканционна

Агенцията по заетостта стартира тазгодишния прием на документи за ваканционна ...

......... директно в Централата за чуждестранно и специализирано посредничество - град Бон. Информация относно пълните условия и документи за кандидатстване желаещите могат да получат в Информационния център на Агенцията по заетостта на тел. 02/980 87 19, на електронен адрес, както и и в бюрата по труда по местонахождение на висшето училище.


Всяка година влиятелни лидери от цял ​​свят се събират в

Всяка година влиятелни лидери от цял ​​свят се събират в ...

......... дисциплина, защото нека си го кажем, всички сме пристрастени към нашите устройства, всички сме пристрастени към това да бъдем "винаги свързани", казва медийния магнат Ариана Хъфингтън. Определяне на лидерството "Има четири съставки за истинско лидерство: мозък, душа, сърце и здрави нерви", казва Клаус Шваб, изпълнителен председател на Световния икономически форум.


Множество от днешните милиардери и мултимилионери, които са натрупали със

Множество от днешните милиардери и мултимилионери, които са натрупали със ...

......... Дори и да не планирате да управлявате компания, опитът от продажбите е изключително важен. "Всеки има нужда от основно разбиране на техните силни страни и как да ги "продадат", казва Рандалин Хил от Ama La Vida. Как да получите този опит? Кандидатствайте за позиции, където заплащането се базира на комисионна.Все повече компании в Япония се включват в нова инициатива,

Все повече компании в Япония се включват в нова инициатива, ...

......... подкрепя новите мерки на компаниите. Министерството на здравеопазването на страната обяви, че подкрепя всички служители да имат удобна 30-минутна следобедна почивка за сън, която да е от лична и професионална полза на работната сила. Япония иска преуморените от работа граждани да започват уикенда по-рано За всеки последен петък от месеца


Много често се подценяваме. Завиждаме на лидерите на големи компании,

Много често се подценяваме. Завиждаме на лидерите на големи компании, ...

......... че състраданието към себе си има три компонента: позитивен вътрешен диалог, разбиране, че всеки прави грешки, разбиране на своите чувства и мисли, без да ги потискате.  Психолозите предлагат един прост съвет, за да развиете състрадание: отнасяйте се към себе си по начина, по който се отнасяте към приятел, претърпял неуспех.


Мъчи ли ви работното време от 9 до 5 и

Мъчи ли ви работното време от 9 до 5 и ...

......... "Може ли хората скоро да имат 3- или 4-дневни уикенди? Разбира се", казва той. Според съоснователя на Microsoft Бил Гейтс новите технологии ще означават повече свободно време. "Целта на човечеството не е просто да стои зад бюро или да продава нещо. Повече свободно време не е лошо нещо", казва той.


Агенцията по заетостта връчи вчера за 15-та поредна година своите

Агенцията по заетостта връчи вчера за 15-та поредна година своите ...

......... България за производство на автомобилни кабелни комплекти. Броят на работещите в завода в Казанлък е 1100. Общият брой на наетите на първичния пазар е 106, като 54 безработни лица са от общини с висока безработица. Осигурен е и безплатен служебен транспорт до 41 населени места, различни от местонахождението на обекта.


Ако работите 40 часа от 168-часовата седмица, четвърт от времето

Ако работите 40 часа от 168-часовата седмица, четвърт от времето ...

......... помогне да откриете още възможности и фактори, които повлияват положително на съвместната ви работа. Изключете крайностите "правилно" и "грешно" Вашите емоции и мнение са важни за вас, но това важи и за тези на опонента ви. Затова оставете егото настрана и проявете търпение към тези, които мислят различно от вас.Служебните взаимоотношения могат да преобразят кариерата - особено когато колегите

Служебните взаимоотношения могат да преобразят кариерата - особено когато колегите ...

......... от съответния офис, така че да има "по-целенасочена аудитория". 39 от 41-те искания за повишаване на възнаграждението са одобрени от 2010 г. насам, въпреки че понякога полученото е по-малко от заявеното. Други допълнителни придобивки в Squaremouth включват неограничен платен отпуск, бонус от 200 долара за рождения ден и безплатна бира.


Всички мечтаем като малки, дори и като по-големи продължаваме да

Всички мечтаем като малки, дори и като по-големи продължаваме да ...

......... като по-големи продължаваме да искаме нещата, които ни вдъхновяват. От някои мечти разбираме, че трябва а се откажем, но други остават трайно в съзнанието ни дори като възрастни. Винаги имаме една останала мечта, която разбираме с времето, че обстоятелствата няма да са най-благоприятни и не винаги се развиват по план.


Едва ли ще срещнете успял човек, който сутрин става много

Едва ли ще срещнете успял човек, който сутрин става много ...

......... разпределят времето си много добре и си поставят определени цели. Те знаят какво искат и се стремят към това нещо с всяко свое действие. Далеч сме от мисълта, че тези хора са безгрешни, но те определено имат добри навици, които играят значителна роля в стремежа им да останат на върха.


Търсенето на приключения и пътувания доведе до нарастване на броя

Търсенето на приключения и пътувания доведе до нарастване на броя ...

......... Кети Мъклоу, председател на Асоциацията на жените пилоти, в Индия твърде настоятелно карат жените да избират тази професия заради недостига на пилоти. Доклад на Boeing сочи, че броят на средната класа в държавата нараства, откъдето следва да се увеличи и броят на полетите. Това ще наложи наемане на още кадри.


Предполага се, че на работното място не може да се

Предполага се, че на работното място не може да се ...

......... показваме по-малко от "неофициалното си аз" и повече от професионалното. Например, ако закъснеем за среща с приятел можем да му обясним какво се е случило и защо сме се забавили, но ако закъснеем на работното място е друго нещо. Приема се като знак за неорганизираност и прави много лошо впечатление. Щастливи сме да ви запознаем с един интересен проект, който

Щастливи сме да ви запознаем с един интересен проект, който ...

......... програмата тази година "Джуниър Ачийвмънт България” организира и четвъртото издание на Младежкия кариерен форум "Професиите на бъдещето”, където водещи специалисти и вдъхновяващи презентатори говориха с младежите на теми, свързани с дигитализацията на професиите. Форумът се проведе на 30 октомври, в зала "Джон Атанасов" на София тех парк.  Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Срещали ли сте някого, който е толкова очарователен и изискан?

Срещали ли сте някого, който е толкова очарователен и изискан? ...

......... "Благодаря!" променя всичко. Страхотен навик е да се научим да сме благодарни дори за малките неща. Кимане, усмивка, всеки жест на признателност говори много повече за нас от хиляди думи. Помнете, че да бъдеш учтив, мил и добре възпитан никога няма да спре да бъде актуално. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Случвало ли ви се е да изпаднете в паника, защото

Случвало ли ви се е да изпаднете в паника, защото ...

......... джоб. Няма да бъде голяма трагедия, ако го загубите, просто когато презервативът се нагрява, латексът става по-слаб и има по-голям шанс да се скъса. Също така, ако влезе в контакт с нещо остро, като ключовете ви например, може да се скъса, а вие да не разберете.  Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Ако вярвате, че връзката с колегите ви не е най-важната

Ако вярвате, че връзката с колегите ви не е най-важната ...

......... са най-близо до вас. Освен това трябва да намерите подходящия начин за комуникация с всеки от тях, тъй като хората са различни и някои обичат да говорят много, докато други са по-малко комуникативни. Също така не споделяйте твърде много лична информация и не задавайте твърде лични въпроси.  5. Не правите комплименти


Трудно е сами за себе си да преценим кога точно

Трудно е сами за себе си да преценим кога точно ...

......... думи, ако подобна промяна не е имало през последните няколко месеца или дори години, това е ясен сигнал, че е добре да започнете да търсите нова работа. "Вие буксувате на работното си място и сте в своята зона на комфорт, но това е рисково за вашето емоционално състояние", смята Уелш.


За да постигнем успех в живота, трябва да можем да

За да постигнем успех в живота, трябва да можем да ...

......... че задачата ви е непосилна, не се отчайвайте. В такива ситуации продължете да работите с вяра в успеха си. Спрете за момент, починете си, прочетете книга, за да съберете нови идеи и да продължите напред. Постигайте целта си стъпка, по стъпка, така ще намерите мотивация да се движите напред. Търсете информация


За да постигнем успех в живота, трябва да можем да

За да постигнем успех в живота, трябва да можем да ...

......... че задачата ви е непосилна, не се отчайвайте. В такива ситуации продължете да работите с вяра в успеха си. Спрете за момент, починете си, прочетете книга, за да съберете нови идеи и да продължите напред. Постигайте целта си стъпка, по стъпка, така ще намерите мотивация да се движите напред. Търсете информация


Грешките не са само мит, те са нещо човешко и

Грешките не са само мит, те са нещо човешко и ...

......... знаят, че вие сте отговорен човек, на когото може да се вярва, който държи на работата си. Така вие ще добиете необходимата самоувереност, че сте способен да се справите с проблемите. Дори вашето предложение за действие да не бъде прието, усилията ви няма да са напразни. Извинете се и поемете отговорност


Грешките не са само мит, те са нещо човешко и

Грешките не са само мит, те са нещо човешко и ...

......... знаят, че вие сте отговорен човек, на когото може да се вярва, който държи на работата си. Така вие ще добиете необходимата самоувереност, че сте способен да се справите с проблемите. Дори вашето предложение за действие да не бъде прието, усилията ви няма да са напразни. Извинете се и поемете отговорност


Есента тъкмо се кани да почука на вратата и да

Есента тъкмо се кани да почука на вратата и да ...

......... него ще се иска да създава интересно съдържание и да вдъхновява пътуващи хора от различни кътчета на Земята да посетят обектите на Vidanta. А късметлията ще може да се наслади на това. Източник: Източник: Източник: Източник: Всички желаещи трябва да подадат автобиография и 60-секундно видео до 21 октомври на платформата.


Най-бързият начин да се харесате на шефа си е просто

Най-бързият начин да се харесате на шефа си е просто ...

......... да покажете, че имате най-добри намерения към всички останали, както и към работодателя. "Това означава, че на работна среща, например, трябва да стане ясно, че вярвате на хората около вас и че сте сигурни, че всичко, което предлагат те, е за ваше добро и за доброто на компанията", обяснява експертът.


Все още разбиранията на много работодатели за подходящият кандидат задължително

Все още разбиранията на много работодатели за подходящият кандидат задължително ...

......... от колеж и добро представяне в работата на служителите им. В същото време 15% от новонаетите в IBM в Щатите не са завършили колеж, коментира сама главният изпълнителен директор на компанията Джани Ромети преди време. По нейните думи курсовете за квалификация предлагат по-актуални знания в техническата сфера, отколкото учебните заведения.


Недоспиването причинява над $400 милиарда икономически щети годишно в Съединените

Недоспиването причинява над $400 милиарда икономически щети годишно в Съединените ...

......... като този със совалката Challenger с човешки грешки, причинени от липсата на сън. "Това е огромен проблем, който създава още по-огромни щети", заявява д-р Хилман. По думите му, работодателите трябва да признаят проблема и да го възприемат като заплаха за продуктивността на компанията. Добре отпочиналите служители са по-ефективни, и по-здрави.


Ако медицината гарантира едни от най-добрите заплати за специалистите в

Ако медицината гарантира едни от най-добрите заплати за специалистите в ...

......... - средно 115 580 долара годишно; Мениджър разработка на софтуер - средно 108 879 долара годишно; Асистент на доктор - средно 108 761 долара годишно; Мениджър софтуерно инженерство - средно 107 479 долара годишно; Медицинска сестра - средно 106 962 долара годишно; Софтуерен ахритект - средно 105 329 долара годишно.


Много пъти сме говорили за ранното пенсиониране, но постигането му

Много пъти сме говорили за ранното пенсиониране, но постигането му ...

......... които работят по-дълго, често са по-здрави - макар и понякога причинно-следствената връзка да е наобратно. Така че, ако не можете да се пенсионирате охолно - а дори и да можете - не чувствайте напрежение да се пенсионирате рано. "Тревата" при ранното пенсиониране не винаги е толкова "зелена", колкото си мислим.


Джим Харисън е губил пръсти, изпадал е в кома, а

Джим Харисън е губил пръсти, изпадал е в кома, а ...

......... "Има причина да не вземам заплата - правя го само за да спасявам животи", споделя той. "Когато си помислят за отрова, повечето хора си мислят за смъртта. Когато си мисля за отрова, аз мисля за живота. Всъщност доброволно давам живота си, за да спасявам животите на другите", уверен е зоологът.


Според специалистите, които изследват езика на тялото, нашата стойка и

Според специалистите, които изследват езика на тялото, нашата стойка и ...

......... по душа. Имат идеи и знаят какво искат да постигнат. Те обикновено са "душата на компанията" и с тях никога не е скучно. Обичат да пътуват и създават приятелства лесно. Те са от хората, които биха си представили как започват нова страница от живота си първият понеделник след Нова Година. Pinterest


Според специалистите, които изследват езика на тялото, нашата стойка и

Според специалистите, които изследват езика на тялото, нашата стойка и ...

......... по душа. Имат идеи и знаят какво искат да постигнат. Те обикновено са "душата на компанията" и с тях никога не е скучно. Обичат да пътуват и създават приятелства лесно. Те са от хората, които биха си представили как започват нова страница от живота си първият понеделник след Нова Година. Pinterest


Да търсите самостоятелност и да искате да сте независими е

Да търсите самостоятелност и да искате да сте независими е ...

......... финансова независимост Планирането на бюджета е много важна част, за която трябва да помислите. Бъдете разумни при разпределянето на доходите си. Преди началото на всеки месец правете план на разходите си и се опитайте да се придържате към него. Сравнете разпределението за предишните месеци, за да ви бъде по-лесно. 3. Бъдете организирани


"Уволнен си!". Със сигурност поднесена по този начин такава новина ...

......... Това е и причината, поради която всички разговори в тази посока могат да бъдат знак за бъдещето ви уволнение. "Всъщност обяснението, че не се вписваш, може да бъде друг начин да се каже, че носиш прекалено много проблеми или останалите хора просто не искат да работят с теб", казва Уелш.


Доверието на американците в перспективите за заетост се увеличава с

Доверието на американците в перспективите за заетост се увеличава с ...

......... резерв, тъй като те следят за признаци на натиск за повишаване на заплатите на работниците, които могат да подхранят обща инфлация. Разликата между свободните работни места и броя на безработните се е увеличила до 573 000 през май, което е знак, че има потенциална работа за всеки безработен в Америка.


Имате ли проблеми с вземането на важни решения, когато сте

Имате ли проблеми с вземането на важни решения, когато сте ...

......... арт терапия 15. Медицинска сестра в психиатрия 14. Флеботомист 13. Организатор на събития 12. Здравен социален работник 11. Летец-пилот 10. Катаджия 9. Хирург 8. Диспечер в полицията, пожарната или в спешна помощ 7. Гинеколог 6. Танцьор 5. Реанимационна медицинска сестра 4. Телефонен оператор 3. Медицинска сестра-анестезист 2. Анестезиолог 1. Уролог


Да бъдеш стюардеса е една от най-прекрасните професии в света.

Да бъдеш стюардеса е една от най-прекрасните професии в света. ...

......... моменти за спане Много хора обичат да заспиват веднага след като седнат в самолета. Но стюардите препоръчват да не се прави това. Те често трябва да помагат на такива хора, защото получават кръвотечение от промените в налягането. По-добре е да дъвчете дъвка при излитането и кацането. 5. Сънят е ключът към комфортния полет


Много хора, които работят от 9:00 до 17:00 часа, се

Много хора, които работят от 9:00 до 17:00 часа, се ...

......... 2-3 часа. Тези професии вероятно изглеждат привлекателни за работещите със стандартно работно време. Те обаче имат и значителни недостатъци, като прекарване на малко време със семейството, тежки нощни смени и работа в стресова среда. Ето защо работата по стандартен график от 9:00 до 17:00 часа всъщност не звучи толкова зле.


Хелена Мориси е сред най-могъщите ръководители във финансовата индустрия в

Хелена Мориси е сред най-могъщите ръководители във финансовата индустрия в ...

......... съюзници, готови да ви подкрепят. Още повече в случай, че те са на по-висока позиция от вас. Мориси посочва, че човек трябва да има добри отношения с хората, които са готови да използват собствената си позиция, за да спомогнат за положителните промени и за подобряване на резултатите в работния процес.


Напускането на работа, особено ако човек няма друга подходяща алтернатива

Напускането на работа, особено ако човек няма друга подходяща алтернатива ...

......... и служител, само защото не е удовлетворен по някакъв начин от работодателя си", смята Томпсън. "При тази ситуация вероятно най-доброто решение е да продължите нататък, като запазите себе си във най-високата точка на духа и съхраните спомена за своите успехи, а не за нежеланието си за работа", казва още тя.


Пътуването по работа може да е различно от пътешествията за

Пътуването по работа може да е различно от пътешествията за ...

......... поне да ви плащат да управлявате чужда. Тук проблемът е същият като при барман на круизи, но пък ще посетите някои от най-красивите места по света. Мениджър на събития: Ако обичате да си говорите с различни хора и да планирате събития, то може би точно това е работата за вас.


Фигурата на бащата е една от най-важните в живота на

Фигурата на бащата е една от най-важните в живота на ...

......... в ранчото. Едно от нещата, които са толкова интересни за този начин на живот и за дядо ми, е, че той сам правеше всичко", спомня си Безос. Най-добрият урок, който научава от дядо си, е "да бъде изобретателен". Неговото мото, както Безос си спомня, е: "Ако има проблем, има решение."


Доверието и лоялността е трудно да бъдат пренебрегнати в корпоративния

Доверието и лоялността е трудно да бъдат пренебрегнати в корпоративния ...

......... мога да работя с..." Никой не обича интригите. Освен това се предполага, че сте на работа, за да си вършите задълженията, а не за да сте приятел с колегите си. "Не е моя вина" Хората, които вечно се оправдават или постоянно си търсят извинения, също не са на особена почит.


Професионалното отношение винаги включва комуникация, която кара околните да се

Професионалното отношение винаги включва комуникация, която кара околните да се ...

......... ви помогнат да придобиете още по-професионално отношение: Изграждане на характера Успешните хора са елегантни умерени. Не бива да изтъквате опита и уменията си постоянно. Трябва да имате самочувствие, но оставете действията и постиженията ви да говорят сами за себе си. Да бъдете ценен професионалист изисква кален характер и сериозно отношение.  Увереност и умения


Професионалното отношение винаги включва комуникация, която кара околните да се

Професионалното отношение винаги включва комуникация, която кара околните да се ...

......... ви помогнат да придобиете още по-професионално отношение: Изграждане на характера Успешните хора са елегантни умерени. Не бива да изтъквате опита и уменията си постоянно. Трябва да имате самочувствие, но оставете действията и постиженията ви да говорят сами за себе си. Да бъдете ценен професионалист изисква кален характер и сериозно отношение.  Увереност и умения


Понякога всичко около нас губи значение и ние попадаме в

Понякога всичко около нас губи значение и ние попадаме в ...

......... отговорност за действията си Не всичко, което се случва в живота ни е по наша вина, но винаги отговорността е наша. Обвинението на другите хора или на обстоятелствата не ни помага и ни дърпа назад, по-далече от успеха. Способността да признавате грешките си е изключително важна.  5. Липсата на подкрепа от близките


Когато милиардерът Джордж Робъртс натрупва богатството си през 80-те години

Когато милиардерът Джордж Робъртс натрупва богатството си през 80-те години ...

......... заради ниски доходи, започването на работа понякога не е очевидният избор, който изглежда. "Точно сега много хора, които ходят на работа, се изправят пред този вид хобсиански избор - да получавам ли някаква (социална) субсидия, за да покривам основните си нужди, или мога да се издържам изцяло работейки?", отбелязва Джавитс.


Първият работен ден в нова компания обикновено е един от

Първият работен ден в нова компания обикновено е един от ...

......... научат повече за вас.  Но вие също трябва да се поинтересувате и да се опитате да научите нещо за тях.  Интересувайте се от работния процес и правилата за работа, изяснявайте и задайте въпроси, които улесняват адаптацията ви в новия екип.  И не забравяйте да благодарите за всяка помощ и информация.


Младите хора в България най-желаните работодатели у нас са Hewlett

Младите хора в България най-желаните работодатели у нас са Hewlett ...

......... като те са били анкетирани през периода 15 февруари - 15 май 2018 година. Всички те са отговорили на въпроса къде биха искали да работят и какви са мотивите им да изберат съответната компания. Ето и кои са всички, попаднали в списъка за най-желаните работодатели в България за 2018 година:


Финландия спешно търси около 30 финансови специалисти, които са добре

Финландия спешно търси около 30 финансови специалисти, които са добре ...

......... и други скандинавски държави, заедно с Германия и Централна Европа, посочва Туоминен. Финландските власти се надяват да се сдобият с нужните кадри до началото на есента. Преместването на Nordea е насрочено за октомври. Финландският финансов регулатор в момента има около 200 служители, сред които около 40 експерти по финансовата стабилност.


Според някои етикета е отживелица и вече всичко е позволено,

Според някои етикета е отживелица и вече всичко е позволено, ...

......... за начина, по който ви възприемат околните е полезно и за вашето здраве. С регулярни упражнения ще стегнете мускулите си на гърба и лесно ще имате правилна стойка в седнала и изправена позиция. Препоръчваме йога за целта. Освен, че е много женски спорт, влияе добре на емоционалното и физическото състояние. Pinterest


Според някои етикета е отживелица и вече всичко е позволено,

Според някои етикета е отживелица и вече всичко е позволено, ...

......... за начина, по който ви възприемат околните е полезно и за вашето здраве. С регулярни упражнения ще стегнете мускулите си на гърба и лесно ще имате правилна стойка в седнала и изправена позиция. Препоръчваме йога за целта. Освен, че е много женски спорт, влияе добре на емоционалното и физическото състояние. Pinterest


Милиардерът Чарли Мънгър, вицепрезидент на инвестиционната компания Berkshire Hathaway отдавна

Милиардерът Чарли Мънгър, вицепрезидент на инвестиционната компания Berkshire Hathaway отдавна ...

......... милиардерът съветва да се образовате, колкото можете по-добре. Мънгър дава за пример великия физик сър Исак Нютон, който получава огромно признание за работата си, усвоявайки откритията на своите предшественици. "Ако съм успял да видя малко по-далеч от другите хора, то е защото стъпих на раменете на гиганти", признава самият Нютон.


На интервюто за работа всичко има значение - от това

На интервюто за работа всичко има значение - от това ...

......... на всички опции от този род. 11. Бельо, което се вижда под дрехите Това означава, че цвета на бельото в никакъв случай не трябва да е по-тъмно от този на дрехите ви. 12. Прекалено тежък парфюм Едно пръскане е достатъчно. Не прекалявайте с ароматите, да миришете на чисто е достатъчно.


Голяма част от нас прекарват средно по 1/3 от ежедневието

Голяма част от нас прекарват средно по 1/3 от ежедневието ...

......... работа; Обсъждате външния вид на някой колега; Говорите прекалено високо; Водите лични разговори по телефона по цял ден; Държите се недружелюбно с повечето хора; Навлизате в личното пространство на колегите си; Псувате; Нервничите, като играете с ключовете си, тактувате с крак или дъвчете шумно дъвка; Избягвате общите събирания с колеги.


Парите играят важна роля във всекидневието ни. Те могат да

Парите играят важна роля във всекидневието ни. Те могат да ...

......... Няма пряк път към постигането на вашите цели, всичко се гради с упорите работа и саморазвитие. Трябва да градите умения, да четете, да учите и да полагате много допълнителни усилия. Никой няма да е доволен от посредствени качества, особено ако се стремите към високи позиции. Парите не растат по дърветата.


Може да ви са наложи да говорите пред хора по

Може да ви са наложи да говорите пред хора по ...

......... като се опитвате да поглеждате записките си рядко. Така ще наблюдавате езика на тялото си, който от своя страна не бива да бъде подценяван. Прочетете записките, които сте подготвили да презентирате пред приятел, за да може  той да ви посочи грешките, които правите. 2. Тествайте техниката и мястото, където ще говорите.


С процъфтяващ бизнес и 14 деца, за които да се

С процъфтяващ бизнес и 14 деца, за които да се ...

......... един начин. "Не искам непременно да следват кариерата ми. Искам да бъдат най-добрите в това, което ги интересува", казва жената. "Въпреки това се надявам, че всеки от тях ще се бори за опазване на дивата природа и ще подаде ръка за помощ на онези, които изживяват труден момент", споделя тя.


Искате ли да водите живот, изпълнен с щастие и удовлетвореност?

Искате ли да водите живот, изпълнен с щастие и удовлетвореност? ...

......... зависимостта на щастието в живота ни и всички други негови компоненти, Радж Рагунатан излага в своята книга "Ти си умен, успешен, но дали си ЩАСТЛИВ?". Той ще я представи официално пред родната публика на 11 май, петък, в Американския център на Столичната библиотека, от 17:30 ч. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Повечето от нас искат да бъдат харесвани от хората наоколо,

Повечето от нас искат да бъдат харесвани от хората наоколо, ...

......... първите няколко минути след запознанството. За това, не губете време в мисли как ще се представите, а направете първо тези неща. 3. Обръщайте се към хората по име Адресираното обръщение създава чувство за уважение и би впечатлила новите ви познати. Приема се като знак за признателност и така бихте изградили взаимен респект.


Случва ли ви се да се чувствате разтревожени или да

Случва ли ви се да се чувствате разтревожени или да ...

......... преследваме и не бива тя да ни отклонява от щастието ни. Опитайте се да не обвързвате щастието си с определено събитие, защото в противен случай удоволствието ви винаги ще е част от краткотрайно събитие и нов стремеж с всяка следваща задача. Открийте щастието е малките неща и в самите вас!


Завършвате образование, получавате диплома, започвате работа и си я вършихте

Завършвате образование, получавате диплома, започвате работа и си я вършихте ...

......... вероятно такъв разговор да доведе до сериозни положителни промени за вас.  Ако смятате, че възлаганата ви работа не отговаря на вашата квалификации, то и тогава не си струва да мислете за напускане. Може би трябва да разговаряте с вашите мениджъри и да решавате този проблем по не толкова радикален начин.


При интервютата за работа често се задават еднотипни въпроси независимо

При интервютата за работа често се задават еднотипни въпроси независимо ...

......... си работа? Това е задължителен въпрос особено, ако предишният опит на човека е свързан с преминаването за кратко време през няколко работни места. Интервюиращият иска да разбере дали кандидатът губи бързо мотивация и си търси ново място, както и дали няма проблем с ръководството или колегите си в настоящата фирма.


Какво е нужно, за да бъдем успешни? Какво трябва да

Какво е нужно, за да бъдем успешни? Какво трябва да ...

......... на KFC 3. "Опитът ме научи на няколко неща. Едното е да слушаш инстинктите си, без значение колко добре звучи нещо, написано на хартия. Второто е, че си най-вече добър, когато се придържаш към нещо, което вече знаеш. И третото е, че някои от най-добрите инвестиции са тези, които не сме направили."


В Щатите цели 4,7 милиона души са заети в индустрията

В Щатите цели 4,7 милиона души са заети в индустрията ...

......... Щатите липсата на специалисти надхвърля 270 хиляди. След Калифорния най-много свободни работни места има в Тексас - близо 37 хиляди. В Ню Йорк търсят още 31 хиляди души. Сред останалите места, където ИТ специалистите не достигат са още, Пенсилвания, Илинойс, Охайо и Флорида. You will find more infographics at Statista


Главният изпълнителен директор на най-голямата верига ресторанти в Китай не

Главният изпълнителен директор на най-голямата верига ресторанти в Китай не ...

......... рисковано, това е нещо, което е искала да пробва. "Това беше нещо, което исках да направя. Беше много предизвикателно, имаше голяма вероятност да не мога да го направя, но беше правилното нещо, което да направя за себе си и за няколкото хиляди служители, така че реших да опитам", признава тя.


Когато не знаете как да отговорите на въпрос по време

Когато не знаете как да отговорите на въпрос по време ...

......... намерите правилния отговор. 2. Не казвайте веднага "Не знам" Не трябва да казвате на интервюиращия, че не знаете отговора, без да го обмисляте.  3. Задавайте въпроси Може да има въпрос, който не разбирате. Помолете интервюиращия да изясни какво е казал. По този начин може да получите повече детайли.  4. Кажете на интервюиращия това, което знаете


Средният американец, притежаващ дом, печели допълнителни 50 долара на ден.

Средният американец, притежаващ дом, печели допълнителни 50 долара на ден. ...

......... собствениците на жилище натрупват 337 долара към богатството си всеки работен ден заради това, че притежават дом. Аарон Теразас, старши икономист в Zillow, посочва, че "за собствениците, които вече са изплатили или са близо до изплащане на ипотеката си, този допълнителен "доход" може да случи като нещо като втора работа".