В края на май чешкото студио Bohemia Interactive анонсира следващото

В края на май чешкото студио Bohemia Interactive анонсира следващото ...

......... ползите от формата му на експанжън бяха далеч по-големи. Това означаваше, че можем да се възползваме от този масивен сендбокс, а общността на ArmA щеше да се облагодетелства от допълненията, дори и ако не се интересуват толкова от представените им условия“, обяснява той.Contact излиза на 25-ти този месец за PC.


По време на последното издание на Nintendo Direct компанията разкри

По време на последното издание на Nintendo Direct компанията разкри ...

......... излизане на Vampyr. Играта на Dontnod Entertainment (Life is Strange) се оказа истински хит за верните фенове на студиото. А сега, след като отдавна мина един милион продажби за платформите, за които вече излезе, играта се очаква да обере успех и за Switch, когато се появи за Switch този октомври.


Почти осем години след като Google спря програмата си за

Почти осем години след като Google спря програмата си за ...

......... решили да го премахнат във финалната версия. За кого е това? Не знаем.Това е потенциален поглед към бъдещето на Steam. Вероятно тези микротрейлъри ще участват в бъдещия редизайн на библиотеката? Със сигурност ще е по-добро от боксовите изображения, които разработчиците още не са обновили. Как работят новите функции за вас?


Разработчиците на Apex Legends ще изпробват нов подход срещу хакерите.

Разработчиците на Apex Legends ще изпробват нов подход срещу хакерите. ...

......... висок приоритет за нас. Винаги ще има върху какво да работим, да правим подобрения и нови неща, спрямо които да се адаптираме. Благодарим на играчите, които ни помагат в борбата – с докладване на съмнителни хора и с помощ в изграждането на процеса за проверка на съмнително поведение.“, добавя той.


По-рано тази година, Джон Ромеро (човекът зад култови игри, като

По-рано тази година, Джон Ромеро (човекът зад култови игри, като ...

......... относително – ако искате дълга игра си избирате пет-шест квартала и AI босове, срещу които да се биете и започвате войната. Поначало играта ще е доста разнообразна и ще позволи голяма свобода още от началото.Empire of Sin излиза в Steam за Windows и macOS, Xbox One, PS4 и Nintendo Switch.


Тази седмица Microsoft разкри появата на Minecraft Earth – мобилна

Тази седмица Microsoft разкри появата на Minecraft Earth – мобилна ...

......... закрита бета и може да кандидатствате за участие в нея тук. Достъпът все още е твърде ограничен, като пълната версия на Minecraft Earth се очаква да излезе по-късно това лято за всички.За регистрацията ще ви трябва валиден акаунт в Microsoft, устройство с Android 7 или по-нова версия или iOS 10.По време на тазгодишното издание на Е3 видяхме най-после повече

По време на тазгодишното издание на Е3 видяхме най-после повече ...

......... историята на Разпутин, оттам-откъдето свършва оригиналната игра от 2005. Раз най-после е сбъднал своята мечта и посещава мистериозното седалище на психонавтите, секретния корпус от екстрасенси, служещи като тайни агенти на държавата. Пристигнал там обаче той бързо разбира, че може би психонавтите се нуждаят повече от него, отколкото той от тях.


Forged of Blood, тактическото RPG на Critical Forge, получи за

Forged of Blood, тактическото RPG на Critical Forge, получи за ...

......... на всяко едно ниво от играта. На бойното поле, формата на героя, ефикасността на избраните ходове и позиционирането ще бъдат ключови за вашия успех. А извън него, вашите избори на картата на света ще определят съдбата на вашето кралство и бъдещето на народа ви“, гласи част от анонса на играта.


Следващата игра от света на Wolfenstein, Youngblood, вече е златна.

Следващата игра от света на Wolfenstein, Youngblood, вече е златна. ...

......... Wolfenstein. Тя е предназначена за платформата на PSVR и ще разкаже за събитията, предхождащи Youngblood. Със Cyberpilot влизате в ролята на хакер, който работи за френската съпротива и за разлика от много VR заглавия ще ви позволи да изследвате напълно свободно света, в който влизате. Играта излиза заедно с Youngblood.


С Man of Medan, Supermassive Games ще се опитат да

С Man of Medan, Supermassive Games ще се опитат да ...

......... of Medan излиза на 30-ти август и ще ви представи историята на група младежи, които се отправят на фатално пътуване с яхта в търсене на забавление и отдавна потънал кораб. Оказва се обаче, че нещо мрачно се крие на него и нашите герои ще трябва да се изправят срещу него.


Spiders и Focus Home Interactive обявиха, че официалната дата на

Spiders и Focus Home Interactive обявиха, че официалната дата на ...

......... тайни ще е успешно само с нещо повече от умението ви да водите бой. Всичко, дали ще е избора ви на реплика в диалог, предпочитанието на стелт подход пред впускането в бой или даже избора на другар в дадена ситуация, може да промени изхода за вас“, гласи анонса на играта.На фона на магазини, които предлагат отстъпки на игри наляво

На фона на магазини, които предлагат отстъпки на игри наляво ...

......... написа критикът Максуел Макгий. „Някои рандомизирани неочаквани моменти непрекъснато ви държат нащрек дори и след няколко сесии, въпреки че ще си намерите няколко готови стратегии, които ще работят независимо от армията насреща ви. Age of Wonders III е добре дошлото завръщане на забравена поредица стратегии и е тактически удовлетворяваща игра.“


От това, което сме виждали от Remnant: From the Ashes,

От това, което сме виждали от Remnant: From the Ashes, ...

......... имате на ваше разположение и да пътувате през различни измерения в търсене на истината за страшния враг и начин да го победите. Освен множество оръжия и локации, процедурно генерирани нива и могъщи босове (над 20), вие ще получите възможност за надграждане на снаряжението и способностите си с всяка една победа.


Потребителите още не са се нарадвали на последното попълнение в

Потребителите още не са се нарадвали на последното попълнение в ...

......... знае какво влияние ще има вграждането на новия хардуер върху производителността на конзолата. Със сигурност тя ще бъде по-бърза и дори ще има по-добър живот на батерията. Може би с по-модерен процесор Switch ще може да стартира и игри, за които е необходима по-мощна графика. Nintendo все още няма коментар.


Ако сте се чудили какво е да обикаляте покривите и

Ако сте се чудили какво е да обикаляте покривите и ...

......... са заинтересовани да правят VR заглавия. Това е с 6% по-малко от миналата година. Затова редица големи компании купуват крупно малки инди студия, които да работят за тях. За момента Oculus работи съвместно с Respawn Entertainment за издаването на FPS заглавие за Rift платформата, което ще бъде обявено през септември.


Миналата седмица генералният секретар на партия Алами Техрик в Пакистан,

Миналата седмица генералният секретар на партия Алами Техрик в Пакистан, ...

......... „провалила се терористична атака в Алжир“. Накрая излъгал се френски репортер се свърза със собственика на профила, за да получи повече информация за инцидента. Това може да бъде или една голяма похвала за артистизма на дизайнерите на видеоигри… или срам за тези, които не могат да ги различават от реалността.Amazon влага изключително много внимание върху създаване на съдържание по

Amazon влага изключително много внимание върху създаване на съдържание по ...

......... да работят по проекта.Не се знае кога ще излезе новата игра, нито за кои платформи ще е достъпна. Още повече, че  вече работи по друго MMO заглавие за РС, New World. Ние залагаме, че има шанс разработчикът да го адаптира и за мобилни устройства, но компанията трябва да потвърди допълнително.


След многобройни слухове новата конзола на Nintendo вече е факт

След многобройни слухове новата конзола на Nintendo вече е факт ...

......... Според Баузър решението компанията да се фокусира върху Lite версията е поредица от наблюдения върху лайфстайла на геймърите:„Ние ги гледахме как играят. Имахме възможността да научаваме как хората играят игри, нашите заглавия. Така че съм склонен да заявя, че това е опцията, която дава по-голямо разнообразие от избор на клиентите“.


Super Mario Maker 2 излезе преди едва две седмици, но

Super Mario Maker 2 излезе преди едва две седмици, но ...

......... Разбира се, нивата на потребителите варират от брилянтни концепции до „любителски“ нискокачествени творения. Nintendo обаче има начини да разграничи великите Super Mario нива. Те се помещават в раздела „Popular“ в играта, за момента сортирани единствено по брой играли ги потребители. Super Mario Maker 2 е ексклузивна за конзолата Nintendo Switch.


Не се заблуждавайте от долната галерия. Това не е шега

Не се заблуждавайте от долната галерия. Това не е шега ...

......... да си изтеглите пълната, оригинална игра в цялата ѝ 640p 4:3 слава безплатно от Battle.net. От там нататък ще трябва да си купите StarCraft Remastered обновлението (€15 (~ 29 лв) ако още го нямате) и мода StarCraft: Cartooned (€10),  за да преобразите класическото си StarCraft изживяване по много детински начин.


Wasteland 3, следващата част от емблематичната поредица, няма да е

Wasteland 3, следващата част от емблематичната поредица, няма да е ...

......... че излезе по-дълга“. По-нататък в интервюто, Кембъл обещава дълготрайна подкрепа за играта в бъдеще.„Ние искаме да поддържаме наистина силно играта. Имаме предвид много неща и не само по отношение на пачове и ъпдейти, но също така и ново съдържание, нови нива, допълнителна история, оръжия и всякакви такива неща“, обещава той.


След успешния си дебют като Лара Крофт, Алисия Викандер влиза

След успешния си дебют като Лара Крофт, Алисия Викандер влиза ...

......... събитията от ребуута на Crystal Dynamics от 2013. Дали обаче Tomb Raider ще е киноверсия на Rise of the Tomb Raider от 2013, не е известно. Самият факт, че някой се заема с Tomb Raider 2 звучи любопитно, вземайки предвид това, че първия филм беше финансов неуспех за своите създатели.


От това, което сме видели досега от Control, изглежда така

От това, което сме видели досега от Control, изглежда така ...

......... студиото следват по-линейна структура, Controlще предостави една много по-отворена среда, с която да си взаимодействате, включвайки контекстен начин на разказване на историята със странични куестове, аудио записи и други начини, по които ще научите повече за това, което ви обкръжава. Control излиза на 27-ми следващия месец за Windows и конзоли.


Наскоро Google промени условията си в своята FAQ страница на

Наскоро Google промени условията си в своята FAQ страница на ...

......... от стария DVD диск вкъщи, ще са по-важни взаимоотношенията ѝ с другите фирми. Тук стои въпросът „дали притежавате нещо, което не е в ръцете ви?“, проблемът с притежанието в един особен и съмнителен стрийминг бизнес. Google обаче желае да увери играчите, че техните покупки няма да бъдат обезмислени в бъдеще.


Както всяка година така и тази Valve организира летни Steam

Както всяка година така и тази Valve организира летни Steam ...

......... получат своята най-искана игра от Wishlist-а им. Избраните потребители ще получат наградата си в рамките на 48 часа след края на Steam Grand Prix.“Имайте предвид, че въпреки края на събитието Pit Stop порталът, където можете да размените спечелени монети срещу фонове, емотикони и отстъпки за игри, е активен до днес.


„Батман“ франчайзът се слави с хитови игри, които години наред

„Батман“ франчайзът се слави с хитови игри, които години наред ...

......... и Xbox One. Преиздаването на Arkham игрите е напълно очаквано предвид 80-тата годишнина на целия франчайз през 2019. По същия повод през март DC Comics организира събитие, където пусна милион и половина прилепи на публично място в Тексас. На фона на това преиздаването е просто незначителен жест към хитовия комикс.


Все още няма официална заповед, но американското правителство предлага да

Все още няма официална заповед, но американското правителство предлага да ...

......... да изгради собствен план“.За момента Microsoft е насочила поглед към Тайланд и Индонезия, докато Nintendo планира да премести производството си във Виетнам. Не са ясни плановете на Sony. Във всеки случай цените и на сегашните, и на следващите поколения гейминг платформи ще бъдат силно засегнати от направените решения и промени.


От една страна Nintendo започна едва ли не началото на

От една страна Nintendo започна едва ли не началото на ...

......... технологията заедно с нейни партньори в Япония. Някои критици споделиха, че са имали възможността да стриймват игри като Assassin’s Creed на Switch. Освен това според сведения от същата среща се подготвя и нова абонаментна услуга, която да се конкурира с PlayStation Plus, Xbox Game Pass и други от тази област.


Ubisoft е редовна в издаването на ново съдържание за своята

Ubisoft е редовна в издаването на ново съдържание за своята ...

......... след това ще получите един по един епизодите. От друга страна Ubisoft продължава с въвеждането и на безплатни функции за играта. Освен разкриването на инструмента за създаване на истории (който ви позволява да си вдигате нивото на героя неимоверно лесно), издателят пусна през март и нов режим New Game Plus.


Първият мултиплеър тест на Gears of War 5 започва още

Първият мултиплеър тест на Gears of War 5 започва още ...

......... ще ви позволят да се сдобиете с ексклузивни скинове, достъпни при издаването на играта. Ще можете да се включите, ако имате абонамент за Xbox Game Pass Ultimate, поръчали сте играта от Windows Store или избрани търговци. Тестовете ще се провеждат през почивните дни две седмици след 19-ти юли (до 29-ти).


Френското правителство упорито се опитва да направи условията във Франция

Френското правителство упорито се опитва да направи условията във Франция ...

......... да започнат и развият своята кариера в английските студия. Франция от своя страна предлага данъчен стимул от 30% и предлага държавни заеми от над 2 милиона евро, които се изплащат от компаниите в зависимост от техния успех. Като допълнителен бонус е по-доброто време и не на последно място качествената храна.


С навлизането на услуги за стрийминг на игри като Google

С навлизането на услуги за стрийминг на игри като Google ...

......... между гигантите, защото те знаят в каква опасност е следващото поколение конзоли.Има информация, че Project Scarlett всъщност ще е серия от няколко конзоли на Microsoft, едната изцяло за стрийминг. Има информация, че Sony и Microsoft работят заедно върху създаването на нещо като Netflix, но за игри. Очаква ни истинска война.


В последните седмици, Remedy влязоха на няколко пъти в медиите

В последните седмици, Remedy влязоха на няколко пъти в медиите ...

......... работят и занапред. Тази седмица излезе и ново видео към Control, даващо ни поглед към 26 минути от геймплея на играта. Откъсът е игран на персонален компютър с активиран RTX, и от това, което може да видим, може да заложим, че Control ще е истински хит сред феновете на Remedy.


Red Dead Redemption 2 на Rockstar Games беше хита на

Red Dead Redemption 2 на Rockstar Games беше хита на ...

......... PC в себе си – ‘PARAM_companionAutoConnectIpPC’ и CommandIsPcVersion(void)’ например.Със сигурност много хора се надяват всичко това да е истина и да успеят за изиграят заглавието на своите компютри.Играли ли сте Red Read Redemption 2? Ще я пробвате ли, ако излезе за компютър? Добри ли са Rockstar в правенето на портове?


Преди два дни ви съобщихме за това, че авторите на

Преди два дни ви съобщихме за това, че авторите на ...

......... игра, а хората от Вроцлав, където разполагаме с около 40 специалиста са заети с технологията и проучвания. Отделен екип от варшавското ни студио е зает с разработката на Gwent. Последният от екипите е Spokko, който в момента е зает с все още неназован мобилен проект“, обяснява имейла, изпратен до медията.


Още от излизането си преди две години, очарователният платформър Cuphead

Още от излизането си преди две години, очарователният платформър Cuphead ...

......... на всеки един от островите, което ще ви позволи да преживеете оригиналния Cuphead по един съвършено забавен начин. Научихме толкова много за анимацията и действително усъвършенствахме техниката си по време на работата по Cuphead, което ни позволи да подготвим някои наистина щури и пакостливи моменти този път“, пишат от студиото.


След седмици на спекулации от различни посоки, Level-5 най-после разкри

След седмици на спекулации от различни посоки, Level-5 най-после разкри ...

......... Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, излезе преди година за платформите на Windows и PlayStation 4, събирайки изключително позитивни отзиви. От Level-5 вече обявиха, че предишната игра от света на Ni No Kuni, Wrath of the White Witch, ще направи своя дебют за Nintendo Switch тази есен – на 20.09.


След успеха си за PC и Xbox One, Black Desert

След успеха си за PC и Xbox One, Black Desert ...

......... че запалва война между република Калфиън и кралство Валенсия. Придружаващ ви през цялото ви пътуване е Черния дух, тайнствена сила, чиято съдба е свързана тясно с вашата. Заедно, вие ще разкриете тайните на Калфиън и Валенсия и поемете контрола над кралството“, гласи анонса на играта в официалния блог на PlayStation.


Supermassive Games са амбициозно студио, което държи да представя качествени

Supermassive Games са амбициозно студио, което държи да представя качествени ...

......... но и веднъж изиграли напълно играта, вие получавате възможността при следващото преиграване да изиграете някои сцени от лицето на другите герои. „И ще може да направите избори от тяхна гледна точка. Просто получавате друга гледна точка върху цялата история. Това е много яка характеристика“, обяснява Хийтън. Определено си звучи така.


Макар и да не оправда съвсем всички очаквания, Agony на

Макар и да не оправда съвсем всички очаквания, Agony на ...

......... гласът от отсрещната сестра прилича много на този на неговата сестра. Тринадесет години след изчезването си, тя обявява своето завръщане. За да научи истината за случилото си, Патрик трябва да изостави усамотението си, излагайки се на ужасяващи преживявания, които ще го изправят на ръба на лудостта“, гласи анонса на Paranoid.


Издателят на видеоигри Focus Home Interactive публикува своя редовен финансов

Издателят на видеоигри Focus Home Interactive публикува своя редовен финансов ...

......... най-амбициозния им проект досега. Insurgency: Sandstorm на New World Interactive се е представила също много добре. Друга важна новина тук е планът на издателя да започне да предлага своите игри в Microsoft Xbox Game Pass, което със сигурност ще направи игрите им още по-популярни, а следващият доклад – още по-впечатляващ.


През 2019 разработчиците имат точно две опции, за да пресъздадат

През 2019 разработчиците имат точно две опции, за да пресъздадат ...

......... Royale е по-полирана и модерна версия на MMO версията на Flappy Bird, която Нейтън Грейсън написа преди около година, но в днешни дни никой не я играе. Очаква се Flappy Royale да излезе за iOS и Android следващия месец, но дотогава можете да играете демо версията ѝ в браузъра си.


Half-Life 3 е едно от най-очакваните заглавия в историята на

Half-Life 3 е едно от най-очакваните заглавия в историята на ...

......... категорично показват, че идеята за играта е жива. HL3 значително се отличава от всички останали споменати проекти и няма как играта да не е това, което той визира. Третата част свети на върха на планината. Дали обаче ще стигнем до там е рано да се каже. Трябва ни нещо повече.


За най-запалените фенове състезанията от течащия в момента нов сезон

За най-запалените фенове състезанията от течащия в момента нов сезон ...

......... за което знаем, че нашите фенове копнеят от години и наистина е фантастично да имаме тази функционалност в нашия 10-годишен кариерен режим. С новата F1 игра ние надграждаме над всичко, което постигнахме с F1 2018, за да дадем възможност на играчите да изградят свои собствени, уникални истории, сезон след сезон.“


Японската компания Bandai Namco съвсем неочаквано разкри разработката на нова

Японската компания Bandai Namco съвсем неочаквано разкри разработката на нова ...

......... родната си страна, така и за публиката по света (като супер трудната поредица Dark Souls). Съдейки по начина на анонсиране на новата Blue Protocol (под формата на pdf файл на японски), можем да предположим, че играта би се разпространявала само в Япония. Не е невъзможно обаче да има и изненади.


Within the Cosmos е един от многото любопитни проекти в

Within the Cosmos е един от многото любопитни проекти в ...

......... сън, вие пътувате до Берит II, отдалечена от планетата ни система, която да приюти останалата част от човечеството, което води война, която знае, че не може да спечели. Веднъж пристигнали обаче, неизвестен враг открива огън по екипа ви, а вие трябва да откриете кой е той и защо ви напада.


От известно време много източници сочеха, че Nintendo се е

От известно време много източници сочеха, че Nintendo се е ...

......... батерията. Това научиха фенове след изследване на последния фърмуер за системата на оригиналната платформа. Има предположения, че устройствата ще поддържат до 8GB оперативна памет в сравнение с първата Switch, която е оборудвана със само 4GB. Аналитици предполагат, че новите Nintendo Switch конзоли ще бъдат анонсирани в края на тази година.


Greedfall изглежда чудесно и от това, което знаем за нея

Greedfall изглежда чудесно и от това, което знаем за нея ...

......... в Greedfall – градът Спокойствие – място, в което спокойствието постепенно изчезва. Той е обхванат от странна чума, за която лек може да се намери на острова Тиър Фрадий – причината да се отправите на пътуване към него и начало на голямото приключение с името Greedfall. Играта излиза тази есен.


След дълго чакане, римейка на Resident Evil 2 вече е

След дълго чакане, римейка на Resident Evil 2 вече е ...

......... може да се превърне в нещо далеч повече от пробив в сигурността. Последвайте елитен боец, пилот на хеликоптер и горски рейнджър, които изиграват своите роли в събитие, което преобразява един малък спокоен град в смъртоносна зона, а жителите му в кръвожадни чудовища“, гласи част от описанието на играта в Steam.


Тази седмица Sony Pictures Television заедно с продуцентската фирма Hivemind

Тази седмица Sony Pictures Television заедно с продуцентската фирма Hivemind ...

......... всяко кътче на света, които желаят да уважат завета на франчайза и милионите му фенове…“Тъй като холивудските студия рядко имат добро отношение към адаптациите за видеоигри, все още има вероятност този проект да бъде прекратен. Като се има предвид прогреса му, възможно е да видим първи трейлър чак следващата година.


С появата на The Division 2, Ubisoft разшири значително вселената

С появата на The Division 2, Ubisoft разшири значително вселената ...

......... вирус се разпространява бързо чрез банкнотите, редуцирайки населението на Ню Йорк и убивайки милиони. Ако цивилизацията има някаква надежда за измъкване от хаоса, то тя зависи от Дивизията – група добре обучени граждански лица, които имат за цел да спасят това, което е останало от обществото“, гласи анонса на филма.


Behaviour Interactive, HBO и Gaea направиха анонс на играта Game

Behaviour Interactive, HBO и Gaea направиха анонс на играта Game ...

......... правят уникален спрямо останалите.Следва се хронологията на HBO, която се различава от бъдещите книги на Джордж Р.Р. Мартин, където ще видим друг край на сагата. Историята е написаната на един път, в рамките на голям сценарии. След това е разделена на части и е разхвърляна в различните модули на играта.


Джордан Мекнер е отговорен за продуцирането на класиката Prince of

Джордан Мекнер е отговорен за продуцирането на класиката Prince of ...

......... се очаква да излезе през пролетта съобразно датата на издаване на оригиналната Prince of Persia преди тридесет години. Уви, не знаем нищо за потенциално продължение на стария франчайз, тъй като Мекнер допълни, че няма какво повече да сподели по въпроса публично. Възможно е да научим повече на 30-годишнината на играта.


Конфликтът между САЩ и Китай повлия драстично върху технологичната индустрия,

Конфликтът между САЩ и Китай повлия драстично върху технологичната индустрия, ...

......... също ще бъдат повлияни. Предложението на Правителството на Тръмп се отнася също и към видеоигрите, гейминг аксесоарите, аркадните машини и дори семейните настолни игри. Трите компании изпратиха писмо, с което защитават конкретно въпроса с гейминг конзолите. Не се знае дали и кога новото предложение би влязло в сила като закон.


Играта Wolfenstein: Youngblood, един шутър за момичета, оръжия и избиване

Играта Wolfenstein: Youngblood, един шутър за момичета, оръжия и избиване ...

......... мислене и съчувствие. Интерактивната природа на игрите ги прави несравнимо подходящи да породят дискусии и казуси и да повлияят на младото поколения така, както никоя друга медия“.Все още имаме съмнения колко мислене ще породи един шутър като Wolfenstein, но това ще разберем, когато Youngblood излезе на 26-ти юли тази години.


Последните месеци много гейминг компании бяха принудени да представят статистики

Последните месеци много гейминг компании бяха принудени да представят статистики ...

......... на статистики е решението на Световната здравна организация да класифицира прекомерната консумация на видеоигри като психично разтройство. Epic също представи данни от използването на безплатната игра Fortnite и накрая компанията беше принудена да елиминира кутиите плячка на случаен принцип поради обвинения, че представляват хазарт. През комитета премина и Electronic Arts.


Разработчиците от ЕА Dice са подготвили още една малка шега

Разработчиците от ЕА Dice са подготвили още една малка шега ...

......... повече, че след като вие умрете, губите „въображаемото пистолетче“. Освен това не е много ясно как се открива – знаем, че то действително се третира като оборудване и трябва да се намери, заровено някъде по картите в определени сървъри. Може би разработчиците ще направят великденското яйце по-разпространено в следващите дни.


След като в началото на миналия месец, Storm in a

След като в началото на миналия месец, Storm in a ...

......... почитатели, а критиката ѝ отреди прилично място. Close to the Sun е мистерия/хорър с перспектива от първо лице, която ви отвежда към тайнствен плавателен съд, проектиран от самия Никола Тесла. Изобилстващ от причудливи изобретения на един от най-великите умове на миналия век, пустият кораб крие тайна, която чака да разкриете.


Ако сте гледали филма „Генезис“, ще разберете защо този случай

Ако сте гледали филма „Генезис“, ще разберете защо този случай ...

......... се помещава… другият свят. Линкът е достъпен в страницата на видеото в YouTube. Това обаче не е най-учудващото творение, което сме виждали от фенове на Minecraft. Още преди пет години потребител демонстрира как е възможно да се пресъздаде твърд диск отново в сандък от играта. Възможностите в Minecraft са неограничени…


Вероятно ви се струва, че хитът God of War не

Вероятно ви се струва, че хитът God of War не ...

......... на Sony. Като вдъхновение той посочи Сам Мендес, отговорен за издаването на Skyfall и Road to Perdition. Освен това друг фактор за задържането на Атрей е било раждането на сина на Барлог: „Трябва да има персонална връзка с всяка история, която правим. Ако няма, това ще си проличи на екрана„.


Лятото е пред нас и заедно с него Valve с

Лятото е пред нас и заедно с него Valve с ...

......... Prix.Естествено, най-важното за Valve е потребителите да изхарчат повече, отколкото могат да си позволят. В тази връзка компанията предлага много игри с огромни отстъпки, понякога намалени с до 80% от цената им. Можете да намерите хитовете Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Sekiro: Shadows Die Twice или Civilization VI.


Помните ли Age of Mythology? Това е една класика на

Помните ли Age of Mythology? Това е една класика на ...

......... и други неща, които геймърите искаха от нас да премахнем… защото обичаме Myth, няма да изоставим тази игра, ще измислим какво да правим след сегашните ни задачи.“Изглежда Microsoft има големи планове за своите гейминг предложения, но любопитните ще трябва да почакат поне до след 2020-та година, за да научат повече.


Един от страхотните анонси, направени от Ubisoft по време на

Един от страхотните анонси, направени от Ubisoft по време на ...

......... самите Ubisoft работят, но както и посочва Роудс, с далеч по-неангажиращ интерфейс.„Мисля, че играещите ще получат базисно знание за начините, по които създаваме куестовете в игровата индустрия, което само по себе си е страхотно, и смятам също така че ще е от изключителна полза за начинаещи гейм дизайнери“, завършва Роудс.


Когато преди три месеца, Paradox анонсира Vampire: The Masquerade –

Когато преди три месеца, Paradox анонсира Vampire: The Masquerade – ...

......... клановете усложнява допълнително процеса на изборите, тъй като те ще са една от причините, поради които на играещия ще му се налага да взема трудни решения. Paradox Interactive потвърди по-рано тази година, че играчите ще могат да изберат да се присъединят към някой от древните вампирски кланове, които контролират Сиатъл.


Голямата политика има своето влияние – дали ще са цените

Голямата политика има своето влияние – дали ще са цените ...

......... че голяма част от WoW общността в тези страни се е обърнала към VPN технологиите за помощ, но за някои от тях ползването на подобен тип софтуер е непосилно, поради това, че VPN програмите и услугите във въпросните страни са скъпи и не е лесно да се снабдиш с тях.


Вече на няколко пъти от Ubisoft споделиха, че те много

Вече на няколко пъти от Ubisoft споделиха, че те много ...

......... ще излезе от утвърдената структура на поредицата, като няма да има един централен герой. Вместо това, играещите ще могат да влизат в ролята на всеки от жителите на съвременен Лондон, като всеки от тях ще има своя собствена история, набор от умения и възможности. Играта излиза през март следващата година.


Една от многото приятни изненади по време на Е3 2019

Една от многото приятни изненади по време на Е3 2019 ...

......... което е написал Мартин. Периодът, който ще изследва играещият все още е свързан с отминалите времена, така че откривайки бавно защо светът се е превърнал в това, което е в настоящия момент, вие научавате повече за митологията на Мартин също“, завършва той.Elden Ring излиза следващата година за конзоли и PC.


Близо седем години след излизането на Diablo 3, вече е

Близо седем години след излизането на Diablo 3, вече е ...

......... се добре познатата ни атмосфера да се комбинира с повече социални възможности в стил „World of Warcraft”и “Destiny”. Играта няма да е MMO, но има за цел да бъде наистина жива – със социални зони, където играчите да се срещат преди да тръгнат на приключение.Чакате ли с нетърпение Diablo 4?


Благодарение на потребителя tophergopher1 можете да се насладите на старата

Благодарение на потребителя tophergopher1 можете да се насладите на старата ...

......... ще изчисти проблемите, които са останали след обработка. MGS: Twin Snakes UHD може да се изтегли от линк в Google Drive (https://drive.google.com/file/d/1HfepJOH5T_L9aSneze0cRrNL0dmBG_ir/view)Както сте се досетили, играта въобще няма да стартира на оригиналната конзола Nintendo GameCube. Тя може да се играе единствено на достатъчно мощни персонални компютри с емулатор на платформата.


Един от големите хитове на Blizzard – StarCraft, ще получи

Един от големите хитове на Blizzard – StarCraft, ще получи ...

......... подчертава, че с новия си облик StarCraft ще бъде по-подходяща за използване от деца. Starcrafts пакетът ще бъде издаден официално на 10-ти юли. И не, вероятно той няма да бъде съвместим с безплатното издание на играта, а по-скоро единствено с Remastered версията. Цената на пакета все още не е уточнена.