Кечистът Джон Сина може да влезе в ролята на емблематичния

Кечистът Джон Сина може да влезе в ролята на емблематичния ...

......... – устатият герой е наказан без свое заглавие или каквато и да било главна роля. Вместо това го видяхме като допълнителен герой в игри като Choplifter HD и Bulletstorm: Full Clip Edition. През 2016 г. пък бе пусната отново Duke Nukem 3D, за да се отбележи 20-тата годишнина на серията.


По-рано този месец научихме, че вече е факт първият емулатор

По-рано този месец научихме, че вече е факт първият емулатор ...

......... да върви едва с 1 кадър в секунда. Очевидно е, че има още доста път преди Yuzu да стане пълноценен емулатор.От своя страна, самият Retroarch е наличен директно за Switch, стига да имате конзола с фърмуер 3.0.0 и експлойта PegaSwitch. Към момента емулаторът поддържа още NES, NES и Jaguar заглавия.Отдавна не бяхме чували новини около We Happy Few, но

Отдавна не бяхме чували новини около We Happy Few, но ...

......... век. То е било окупирано от немците през войната, когато обаче жителите му извършват нещо непростимо. Днес те вземат специални халюцогени, за да забравят за това. Така под привидно вечно усмихнатите маски на жителите му се крият зли, покварени същества, които наказват всеки, който не желае да е вечно усмихнат.


Анонсирана преди близо три години, Kursk най-после е готова за

Анонсирана преди близо три години, Kursk най-после е готова за ...

......... истинска подводница. Освен това, съобщават те, след дебюта на Kursk ще излязат два допълнителни пакета със съдържание: Kengir, разказващ за затворник, успял да избяга от трудовия лагер от съветско време Кенгир през 1954. Това ще бъде изцяло различна история в различна обстановка. Второто DLC ще представи поддръжката на виртуална реалност.Microsoft обявиха, че Age of Empires: Definitive Edition ще излезе

Microsoft обявиха, че Age of Empires: Definitive Edition ще излезе ...

......... чрез Xbox Live и LAN. Както вероятно знаете, в момента се подготвя и Age of Empires 4, от Relic Entertainment. А така също Definitive издания на Age of Empires 2 и 3, припомнят от Gamingbolt.Ако желаете да се включите в мултиплейърната бета, може да научите как да направите това тук.


DICE разкри, че следващото допълнение към Battlefield 1, Apocalypse, ще

DICE разкри, че следващото допълнение към Battlefield 1, Apocalypse, ще ...

......... специално за Air Assault режима. Сред новите оръжия ще намерите месарски сатър, както и нещо по-полезно: Chauchat-Ribeyrolles SMG и шест други оръжия. Assault Class получават противосамолетна тежка картечница. Разбира се тук присъстват и нови назначения за извършване, като е добавен и режима Affliction, с който получавате една степен по-голямо предизвикателство.


Изпълнителният директор на Activision Publishing Ерик Хиршберг обяви вчера, че

Изпълнителният директор на Activision Publishing Ерик Хиршберг обяви вчера, че ...

......... изпълнителният директор на Activision Blizzard) за това, че ми даде тази трансформационна за мен възможност и още за това, че притежаваше визията и убедителността да издигне човек с творчески профил за роля от подобен мащаб“, споделя на свой ред Хиршберг.От Activision споделят, че все още нямат готов заместник на Хиршберг.


Историческата военна стратегия Steel Division: Normandy 44 ще получи своето

Историческата военна стратегия Steel Division: Normandy 44 ще получи своето ...

......... това ще е Операция „Атлантик“, кооперативна мисия 2v2 и ще включва за пръв път 11 Бронирана дивизия, заедно с добре познатата 3-та канадска пехотна дивизия, които се изправят срещу 16. Luftwaffen-Felddivision и the 21. Panzerdivision. Steel Division: Normandy 44 – Back To Hell излиза на 13.02 на цена от $14.99.


Stardew Valley е най-продаваната дигитална игра за Nintendo Switch през

Stardew Valley е най-продаваната дигитална игра за Nintendo Switch през ...

......... RMX, Kamiko и Steamworld Dig 2 завършват челната десетка. В същото време, значително по-готини игри като Enter the Gundgeon, Oceanhorn и Mr.Shifty остават извън топ 10.В Япония тя изглежда малко по-различно като там на първо място е Minecraft, а присъстват и доста портове на стари игри като тези за NeoGeo.Тривиална, скучна и без да носи тази тръпка, която имаше

Тривиална, скучна и без да носи тази тръпка, която имаше ...

......... и пълното подреждане на десетте най-продавани заглавия в Съединените щати за миналата година:Call of Duty: WWII NBA 2K18 Destiny 2 Madden NFL 18 The Legend of Zelda: Breath of the Wild Grand Theft Auto V Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands Star Wars: Battlefront II Super Mario Odyssey Mario Kart 8


Сякаш анонсът на картонените играчки Labo за Switch не бе

Сякаш анонсът на картонените играчки Labo за Switch не бе ...

......... реално дете; това е само яйце с нарисувано лице“, „Това са глупости! Майка ми и баща ми не искат да ме заведат само защото Nintendo смята, че на 44 години вече съм твърде стар“, „Знаех си, че сексът отпреди девет години ще се окаже полезен в крайна сметка“ и др.


Определена за една от най-добрите игри на изминалата година, Night

Определена за една от най-добрите игри на изминалата година, Night ...

......... живот и да се свърже отново с приятелите, които е оставила тук. Но нещата не са същите като преди. Домът ѝ е различен, а приятелите ѝ са пораснали и са се променили. Листата падат и вятърът навява хлад. Странни неща се случват, когато падне мрак“, гласи официалния анонс на играта.


Макар и за кратко да влязоха във фокуса на медиите

Макар и за кратко да влязоха във фокуса на медиите ...

......... леко на черен PR (все пак тази година студиото именно издава нова игра, след тригодишно мълчание – достатъчно време за всеки недоволен да изкаже своята истина), а може и да не е. Тъй като обаче тя няма пряко отношение към видеоигрите, ще гледаме да не ви занимаваме вече с нея.


Закриването на Lionheads от страна на Microsoft беше грубо и

Закриването на Lionheads от страна на Microsoft беше грубо и ...

......... Microsoft били впечатлени от Horizon Zero Dawn. Сингъл ретро-футуристичното приключение на Guerilla Games обра овациите на критика и медии, а силните му продажби – 3.4 млн. от излизането му през миналата година, доказаха за пореден път безсмислеността на спора за жизнеността на сингъл видеоигрите с традиционна история, начало и край.Ubisoft обяви, че първото DLC за Assassin’s Creed Origins, The

Ubisoft обяви, че първото DLC за Assassin’s Creed Origins, The ...

......... като тавана на нивото, което може да се достигне се качва на 55. То ще ви отведе към Древна Тива, където ще срещнете митологични зверове и едно ужасно заклинание, вдигащо мъртвите от гроба. И подобно на The Hidden Ones ви очаква ново оръжие и различни аксесоари и друг тип снаряжение.


„Роузмари Рийд, впечатляваща 35-годишна жена, пристига пред прага на пенсиониран

„Роузмари Рийд, впечатляваща 35-годишна жена, пристига пред прага на пенсиониран ...

......... година и тази седмица се появи официален трейлър към играта, съчетаващ кътсцени с геймплей, от което може да видим, че става дума за една доста кървава игра.Играта излиза по-късно тази година за персонални компютри и конзоли и е ппървата от планирана трилогия, които са замислени като духовен наследник на Clocktower.


Nintendo изненада всички с анонса на Labo – причудливи картонени

Nintendo изненада всички с анонса на Labo – причудливи картонени ...

......... не, но кутии от картон – да“.Най-хапливото изказване обаче дойде от самия Каз Хирай, бивш шеф на PlayStation и сегашен изпълнителен директор на Sony.„Мисля, че Nintendo Labo ще бъде огромен успех. Ще има точно толкова конзоли в картонени кутии, колкото имаше по рафтовете след пускането на Wii U“, написа той.


Скоро ще стартира Robot Cache – нова блокчейн платформа, която

Скоро ще стартира Robot Cache – нова блокчейн платформа, която ...

......... от стандартното за бизнеса“, твърдят от Robot Cache.За сравнение, Steam взима цели 35 процента от приходите.За транзакциите е въведена и нова криптовалута на име IRON. Потребителите не само ще могат да плащат с нея, но и да я добиват и ползват за нови игри.Robot Cache трябва да стартира тази пролет.


F2P шутърът Ironsight проведе успешни закрити тестове в края на

F2P шутърът Ironsight проведе успешни закрити тестове в края на ...

......... за заплащане на различни ресурси. Ще може да избирате от един от трите комплекта Founder’s Packs от $20, $50 или $100., които ще ви дадат достъп до игровата валута, сандъци с плячка, оръжия и други неща. Повече за условията за включване в бетата и самата игра може да разберете тук.


Epic анонсира за тази седмица нова карта за Fortnite Battle

Epic анонсира за тази седмица нова карта за Fortnite Battle ...

......... и е достъпен за всички платформи. И за да поставя цялата ситуация в контекст, то бих привел някои от хората от офиса, които смятат, че това може да се превърне в най-голямата Battle Royale игра в западния свят, което е наистина лудо“, споделя за медията водещият системен дизайнер Ерик Уилиамсън.


През миналата година излязоха достатъчно качествени видеоигри, като няколко могат

През миналата година излязоха достатъчно качествени видеоигри, като няколко могат ...

......... Game Awards, получи и шест номинации за наградите D.I.C.E. Поредно признание получи играта тази седмица, когато стана ясен носителя на наградата на Авторската гилдия на Обединеното кралство за Най-добро писане за видеоигра, което отиде за Hellblade: Senua’s Sacrifice, предава PlayStation Lifestyle. Конкурент за приза беше и военният шутър Battlefield 1.


Светът на Final Fantasy XV ще стане още по-голям на

Светът на Final Fantasy XV ще стане още по-голям на ...

......... Изданията включват също така и всеки епизод от сезонния пропуск: Episode Gladiolus, Episode Prompto, Comradrades Multiplayer, и Episode Ignis.Заявките за предварителна поръчка на Final Fantasy XV Windows Edition се откриват на първи февруари, като тези, които го направят ще получат специални бонуси: пакетите Powerup Pack, Fashion Collection и Decal Selection.


Не остана много до мартенската премиера на Far Cry 5

Не остана много до мартенската премиера на Far Cry 5 ...

......... партньор е долу на земята в джип, докато той се рее във въздуха в хеликоптер и му покрива гърба. Показват се и някои други неща, като например поглед над животните в играта и няколко от оръжията. Играта излиза на 27.03 за PC и конзоли и се разработва от Ubisoft Montreal.


Ако все още не сте се впуснали в бетата на

Ако все още не сте се впуснали в бетата на ...

......... на другите и именно кооперативния елемент е една от силните страни на заглавието. Освен това, може разбира се и да приемете роля по ваше желание – васал или господат, рицар, фермер или благородник, вие ще трябва да сте пълноценен член на вашата гилдия и съсловие за едно по-голямо, общо благо.


Човечеството се е самоунищожило. След години на кървава война, ядрени

Човечеството се е самоунищожило. След години на кървава война, ядрени ...

......... в атаки и щурмове заедно с вашите роботи.Играта се разработва за PC и се очаква да излезе по-късно тази седмица. Нейни създатели са Symmetric Games Studio и се издава от авторите на Hello Neighbor, tinyBuild. Ако искате да я пробвате, може да се запишете за участие в безплатните тестове тук.


Netmarble обявиха официално, че мобилната им MMORPG игра Lineage 2:

Netmarble обявиха официално, че мобилната им MMORPG игра Lineage 2: ...

......... символи за различни теми в играта (5,000 Adena box, 500 Soulshots, 1 Recovery Consumable Box, 1 Herb Random Box, 2 Grade-S Question Scroll Box и 1 Grade-SR Equipment Random Box).Lineage 2: Revolution е достъпна за iOS и Android. Може да научите повече за специалните събития в играта на сайта ѝ.


През това поколение Sony влага по-малко усилия в PlayStation, но

През това поколение Sony влага по-малко усилия в PlayStation, но ...

......... PS4 остава на трето място при домашните конзоли.Разбира се, това са данни само от един месец; през ноември PS4 бе най-продаваната конзола. Въпреки това е интересно, че потребителските предпочитания се движат в повече посоки.Като цяло, пазарът на геймърски хардуер е добър и всички компании могат да са спокойни, коментира NPD.


Pearl Abyss have продължават да доставят ново съдържание и подобрения

Pearl Abyss have продължават да доставят ново съдържание и подобрения ...

......... по потребителския интерфейс, а заедно с това играещите ще получат възможността да смесват определени умения, за да получат изцяло нови способности без да е нужно следването на сегашните формули за смесване. Една от най-големите промени, които се чакат е намаляване на размера на гейм клиента: от 51 на 27 гигабайта,.


Прекрасно нарисуваното приключение на Zoink, Fe, ще излезе на 16.02.

Прекрасно нарисуваното приключение на Zoink, Fe, ще излезе на 16.02. ...

......... не е предначертан. Авторите на играта споделят, че ще получите пълна свобода на избора. Музиката и цялостната обстановка е вдъхновена от скандинавската митология.#td_uid_41_5a59f93ee00aa .td-doubleSlider-2 .td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/01/ea-blog-image-art-of-fe-06.jpg.adapt_.crop16x9.1455w-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a59f93ee00aa .td-doubleSlider-2 .td-item2{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/01/ea-blog-image-art-of-fe-03.jpg.adapt_.crop16x9.1455w-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a59f93ee00aa .td-doubleSlider-2 .td-item3{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/01/hieroglyph_screenshot.jpg.adapt_.crop16x9.1455w-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a59f93ee00aa .td-doubleSlider-2 .td-item4{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/01/marsh_concept_OlovRedmalm.jpg.adapt_.crop16x9.1455w-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a59f93ee00aa .td-doubleSlider-2 .td-item5{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/01/ea-blog-image-art-of-fe-07.jpg.adapt_.crop16x9.431p-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}1 от 5


Един от най-чаканите шутъри свързан с Втората световна война, Battalion

Един от най-чаканите шутъри свързан с Втората световна война, Battalion ...

......... месец.Battalion 1944 се разработва с помощта на Unreal Engine 4 и бива промотирана като опит за пресъздаване на класическите шутъри от миналото за днешното поколение геймъри. В нея може да вземете участие в 5v5 битки на взводове, като създателите ѝ предлагат стройна ранкинг система, състезателен матчмейкинг и поддръжката на модове.


Безплатното приключение от света на Dungeons & Dragons, Neverwinter, получава

Безплатното приключение от света на Dungeons & Dragons, Neverwinter, получава ...

......... новото изпитание, Cradle of the Death God. Става дума за възможност да изследвате изцяло нови тунели от Гробницата на деветте бога. Там ще се изправите срещу могъщия Асерерак. Победете го и проклятието ще бъде свалено. Заедно с Lost City of Omu играта получава и решения за докладвани проблеми и оптимизации.


Тези дни Deep Silver анонсира следващата игра, която ще издаде

Тези дни Deep Silver анонсира следващата игра, която ще издаде ...

......... организираща ралито – б.а.) и Koch Media, за да ви поднесем реалистичното състезателно преживяване. В качеството си на официален разработчик на проекта, ние сме убедени, че Dakar 18 ще бъде най-доброто пресъздаване на истинския живот на Дакар във видеоигра“, споделя в изявление за пресата Паоло Дж. Хамес, директор на Bigmoon.


Академията за интерактивни изкуства и науки обяви тази седмица номинираните

Академията за интерактивни изкуства и науки обяви тази седмица номинираните ...

......... of the Wild Outstanding Achievement in Game Direction Gorogoa Horizon Zero Dawn The Legend of Zelda: Breath of the Wild Uncharted: The Lost Legacy What Remains of Edith Finch Game of the Year Cuphead Horizon Zero Dawn PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Super Mario Odyssey The Legend of Zelda: Breath of the Wild


Две класики се завръщат с издания за Nintendo Switch: Hyrule

Две класики се завръщат с издания за Nintendo Switch: Hyrule ...

......... Power Tour (Game Boy Advance). Switch се оказа страхотен успех за Nintendo, като само в САЩ тя се оказа най-бързо продаващата се конзола. Компанията добавя постоянно нови нови заглавия към вече сериозния си каталог, като последно бяха анонсирани версии на Titan Quest, Payday 2, Darkest Dungeon, Bayonetta 2 и 3.


Емблематичният британски музикант, творец, актьор и поклоник на йога Стинг

Емблематичният британски музикант, творец, актьор и поклоник на йога Стинг ...

......... да взема тези митични и фантазни светове, които откриваме в американските фолк песни и истории и да ги обединя около този период от историята. И както заради този период, така и заради общото настроение в музиката, играта трябваше да навява истинско чувство за тъга, за трагедия и борба“, споделя той.


Потенциалните банкови обирджии вече пет години планират и извършват нападения

Потенциалните банкови обирджии вече пет години планират и извършват нападения ...

......... няма да направи дебюта си и за другите платформи. Заедно с това, издателят на играта 505 Games обяви, че Switch версията на Payday 2 ще предложи локален мултиплейър в CRIME.NET, както и това, че играещи в същата локална мрежа ще могат да се присъединят към купона. Играта излиза на 28.02.2018.


2017 беше отново чудесна година за гейминга – Assasin’s Creed

2017 беше отново чудесна година за гейминга – Assasin’s Creed ...

......... Великобритания, Италия, Холандия, Норвегия, Полша, Австрия, Португалия, Швейцария, Швеция и Испания. Във всички тези държави номер едно е новата FIFA! Второто място е за Call of Duty WWII, но третата позиция определено изненадва: GTA V. Това е признание за Take 2 и техният труд, който вече пета година се отплаща.


Конзолният порт на PlayerUnknown’s Battlegrounds се радва на приличен интерес,

Конзолният порт на PlayerUnknown’s Battlegrounds се радва на приличен интерес, ...

......... Corp обещават, че ще продължат с ъпдейтите и вече пуснаха четири пача, откакто играта излезе на 12 декември. Сред новите обновления са допълнителна оптимизация и картата Miramar. На свой ред, РС версията на PUBG достигна 1.0 на 20 декември, след което усилията на разработчиците се насочиха най-вече към Xbox One.


Темата за липсата на нови игри съм коментирал толкова, че

Темата за липсата на нови игри съм коментирал толкова, че ...

......... поддръжка, ако играете на PlayStation 4 Pro или Xbox One X. Алтернативно, тя ще върви в 1080p на стандартните PS4 и Xbox One.Assassin’s Creed: Rogue Remastered все още няма дата на излизане. Но ще ви издам една тайна – вече може да я играете на вашата 13-годишна конзола. Чудо, нали?!


През миналата година, геният зад Dark Souls сериите Хидетака Миязаки

През миналата година, геният зад Dark Souls сериите Хидетака Миязаки ...

......... може да се очаква, преработената версия ще излезе за Switch, но също така и за PC, Xbox One и PS4. А освен истинска 4К резолюция и 60 кадъра в секунда, ремастерираното издание ще се допълва и от допълнението към оригиналната игра, Artorias of the Abyss.Dark Souls: Remastered излиза на 25.05.2018.


Paradox Interactive обяви официално името на следващия експанжън за звездната

Paradox Interactive обяви официално името на следващия експанжън за звездната ...

......... закупуване.Ще получите достъп до могъщия Colossus, споменатото оръжие, с което ще може да разрушавате цели планети, както и до Titan, огромни звездни кораби, които предлагат чудесни бонуси. Ако пък сте по-пацифистки настроен, то ще има и за вас нещо, като нова характеристика, с която ще призовавате за мир и обединение.


Valve даде зелена светлина на геймърския проект Hunt Down The

Valve даде зелена светлина на геймърския проект Hunt Down The ...

......... добре озвучени герои, нова система на инвентара и над 45 минути кинематографски сцени. За комфортна игра е необходим процесор от нивото на Intel Core 2 Duo E6600 или AMD Phenom X3 9750, 8 GB RAM. видеокарта с 2 GB памет и 60 GB дисково пространство. Проектът излиза на 2 февруари.


Vampyr, най-новата игра на създателите на Rmember Me и Life

Vampyr, най-новата игра на създателите на Rmember Me и Life ...

......... жертва. Борете се и живейте с последствията от направените от вас избори… те ще спасят или погубят Лондон“, гласи част от официалния анонс на играта. Следващите епизоди на играта: Making Monsters, Architects of the Obscure, Human After All и Stories From the Dark все още нямат посочена дата на излизане.


В края на миналата година беше обявено, че Darkest Dungeon

В края на миналата година беше обявено, че Darkest Dungeon ...

......... си ужас. Обикаляйки подземието на имението срещате всякакви предизвикателства и мистериозни създания. Но преодоляването на ужаса на тъмницата с вашите другари е само от част от историята, която ви се предлага. Излизайки на повърхността, в селото до имението ви, ще трябва и да помогнете на вашите приятели да се възстановяват.


Niantic скоро ще спре поддръжката на Pokémon Go за iPhone

Niantic скоро ще спре поддръжката на Pokémon Go за iPhone ...

......... го прави, това става с голямо закъснение. Niantic потвърди, че проблемът все още не е решен. Така ако все още играете някога популярната мобилна игра на iOS 11 устройство, ще трябва да имате предвид деликатната ситуация – нерешени проблеми на тази версия и заплаха от липса на поддръжка на предната.


След като през 2015 излезе в Steam, 2D платформърът Albert

След като през 2015 излезе в Steam, 2D платформърът Albert ...

......... достатъчно интерес и ресурси, за да може първоначалните обещания да бъдат спазени.Albert & Otto за малко момче и заека на отвлечената му сестра, които тръгват на пътешествие с много неизвестни, за да я намерят. Действието на играта се развива през 1939 в Германия и предлага множество любопитни загадки за разрешаване.


Team Junkfish анонсираха датата на излизане на тяхната игра Attack

Team Junkfish анонсираха датата на излизане на тяхната игра Attack ...

......... в Attack of the Earthlings е взаимстван от ленти, като IT Crowd и Father Ted. Играещите влизат в ролята на извънземните и ще трябва да планират много добре стратегията си и да използват защитата на стелт способностите си, за да се промъкват в сградите на хората без да събуждат подозрение.


Дни преди премиерата си за PS4 и PS Vita през

Дни преди премиерата си за PS4 и PS Vita през ...

......... новата Ys VIII: Lacrimosa of Dana е една от най-добрите игри в каталога на PS4 и PS Vita и чакането със сигурност ще си заслужава. Друг е въпросът защо някой изобщо ще иска да я играе на компютър, когато като повечето заглавия, тя също прозихожда и принадлежи на конзолна платформа.


Creative Assembly разкриха вчера следващата игра от света на Total

Creative Assembly разкриха вчера следващата игра от света на Total ...

......... враг. Бъдещето на китайското царство зависи от тяхната задружност, но под повърхността започват да назряват личните дрязги и скрита борба за надмощие.Така, след две игри от вселената на Warhammer и няколко DLC допълнения,Creative Assembly се завръщат към историческите RTS игри. Total War: Three Kingdoms се очаква да излезе тази есен.


Първият голям експанжън за Civilization VI: Rise and Fall ще

Първият голям експанжън за Civilization VI: Rise and Fall ще ...

......... преимущество пред врага, което отново, ако използвате правилно, ще ви възнагради. Уникалната структура тук е грузинската крепост. Построена на високи и труднодостъпни места, вашето укрепление ще затрудни и най-могъщия враг. Основната бойна единица тук са хевсуретите, силни и тежко въоръжени воини, те ви дават специален бонус, когато влизат в бой.


Тази седмица, Telltale Games обявиха, че четвъртият епизод на Batman:

Тази седмица, Telltale Games обявиха, че четвъртият епизод на Batman: ...

......... е разбито и малката му тайна, разкрита. Тук ще стане ясно също така и бъдещето на „Пакта“ и какъв е начина Батман да се изправи лице в лице с тях. А какво ще стане с приятелството между гениалния Джон Доу и Батман, ще разберете сами, когато What Ails You излезе.


Първият сингъл плейър експанжън на историческия екшън Assassin’s Creed: Origins

Първият сингъл плейър експанжън на историческия екшън Assassin’s Creed: Origins ...

......... скоро ще включват и предмети от платената козметична селекция и по-точно от Nightmare, First Civilisation, Gladiator и Wacky.Ubisoft все още не дава точна премиерна дата на The Hidden Ones, но експанжънът със сигурност ще дойде съвсем скоро, имайки предвид, че трофеите за PS4 версията на играта вече изтекоха в мрежата.


Виртуалната реалност израства с всяка изминала година и настоящата няма

Виртуалната реалност израства с всяка изминала година и настоящата няма ...

......... 280 до края на тази година. Компанията може да се похвали с над два милиона доставени устройства досега, с което водят VR революцията по продажби на шлемове за виртуална реалност от висок клас. През юни миналата година, Sony регистрира един милион продадени шлема от пускането на устройството през ноември 2016.


Миналата година беше без съмнение много силна за гейминга и

Миналата година беше без съмнение много силна за гейминга и ...

......... спечели тук“, завършват GI.Ако искате да научите повече за класациите на GameInformer и избора за победителите тук, може да погледнете също класациите за най-добър шутър, най-добра екшън игра, най-добра спортна игра и за най-добро RPG.А какви са вашите лични класации за изминалата година, може да споделите по-долу, в коментарната секция.


Изоставена звездна станция и мистерия, която трябва да разрешите. Не

Изоставена звездна станция и мистерия, която трябва да разрешите. Не ...

......... от мислите и чувствата му, докато се е намирал на вече изоставената звездна станция. Ще може да разбирате всичко това, благодарение на имплантирани устройства в участниците в звездната мисия, които се активират в случаи на повишен стрес или изпитване на силни емоции.Играта излиза за PlayStation 4 и Steam на 04.02.


Групата Fail0verflow хвърли ръкавицата на своите колеги с новината, че

Групата Fail0verflow хвърли ръкавицата на своите колеги с новината, че ...

......... версии на фърмуера.Team Xecuter вече обяви, че възнамерява да направи „своя“ експлойт защитен и срещу бъдещи ъпдейти на фърмуера, което на теория е голям плюс. Това означава, че Nintendo ще трябва да пусне нова хардуерна ревизия на конзолата, за да запуши уязвимостта.Интересни времена, наистина.We made a nice scroller for Switch


Група геймъри на GTA Online са се събрали пред голям

Група геймъри на GTA Online са се събрали пред голям ...

......... мощност е твърде голяма и не е балансирана. Въпреки високата цена на всеки изстрел, в GTA Online има достатъчно геймъри, харчещи реални долари за вътрешна валута, които могат да си позволят редовно да стрелят с орбиталните оръдия. Това, че оръдието може да стреля веднъж на 48 минути, не променя нещата.


Burnout Paradise, спечелилата огромна популярност на студио Criterion игра с

Burnout Paradise, спечелилата огромна популярност на студио Criterion игра с ...

......... през повторни ревюта на критиците, според които играта е на ръба на „съвършенството в гейминга“. Би било добра идея и за Electronic Arts да я издаде за нови конзоли въпреки скорошното издаване и на следващото попълнение във франчайза Need for Speed – Payback. Компанията обаче също мълчи упорито по въпроса.


В популярната игра Overwatch героинята Милост (Mercy) има дълга история

В популярната игра Overwatch героинята Милост (Mercy) има дълга история ...

......... обаче уверява, че това са само експерименти, които може след дълго време или въобще да не излязат от тестовия сървър.Междувременно в редовните сървъри много скоро се очаква нова карта и събитие и дори се разработва нов герой. Електронните спортове започват тази седмица и това кара Blizzard да работи още по-трескаво.


Без някакви предварителни подготовки, The Astronauts обявиха, че Xbox One

Без някакви предварителни подготовки, The Astronauts обявиха, че Xbox One ...

......... в една от бляскавите във визуално отношение игра. Играта е доста мрачна в своя разказ, но и няма как да е по друг начин, вземайки предвид, че създателите ѝ черпят вдъхновение от автори, като Х.П. Лъвкрафт и Стефан Грабински, полски писател на ужаса, често наричан „полския По“ и „полския Лъвкрафт“.


По-рано 2К Games изненадващо анонсира дебютът на нов лидер и

По-рано 2К Games изненадващо анонсира дебютът на нов лидер и ...

......... изследване. Туутозис сподели, че е разочарован от това, че разработчиците не са се свързали с реални представители на племето, с помощта на които достоверно да предадат портрета на хората Крий. Но по негови думи и това „Не е нищо ново…“ и че холивудските продукции също са изобразявали Първите нации грешно.


„Изкуствен интелект“ е магическата фраза, за която всеки днес говори.

„Изкуствен интелект“ е магическата фраза, за която всеки днес говори. ...

......... New World, като се засяга само модерното време. Ще може да проучвате решения от областта на машинното обучение, да конструирате AI лаборатории и да сте първият развил истински изкуствен суперинтелект. Ако обаче не инвестирате достатъчно в безопасност и сигурност, то един такъв суперинтелект ще превземе света и ще го унищожи.


Nintendo Switch завоюва поредно признание, превръщайки се в най-бързо продаваната

Nintendo Switch завоюва поредно признание, превръщайки се в най-бързо продаваната ...

......... Nintendo of America. От компанията се похвалиха, че добрите продажби се дължат на силната на библиотека от игри, идваща от техните привилегировани партньори. В Щатите, повече от 60% от притежателите на конзолата са закупили и Super Mario Odyssey, а над 55% – The Legend of Zelda: Breath of the Wild.


Zenimax Online Studios направи важен анонс тази седмица с даването

Zenimax Online Studios направи важен анонс тази седмица с даването ...

......... идва специалната Outfit система, с която да промените външния си вид, както и характеристика, която да ви позволи да съхраняват неща в дома си. Освен това ще получите достъп до две нови бойни полета: Mor Khazgur и Deeping Drome (изисква се Morrowind), новият инструмент, Skills Advisor и още много неща.


„Вашият остров е под обсада!“ определено е причина за тревога,

„Вашият остров е под обсада!“ определено е причина за тревога, ...

......... също толкова семплия хит Kingdom. Изглежда Bad North върви по същия път, стараейки се да освободи играча от всички излишни елементи в геймплея. Очаква се играта да излезе тази година. И въпреки че все още няма видео, на което да се насладим, можете да посетите сайта на Bad North тук.


Месец по-рано финансовият мениджър на проекта Star Wars: Battlefront II

Месец по-рано финансовият мениджър на проекта Star Wars: Battlefront II ...

......... Frosty Mod Manager, ако искате да подкрепите подигравката.Блейк Йоргенсен адресира и излишността да се направи и скин на Дарт Вейдър в бяло под същия предлог. Естествено, същият потребител реши отново да превърне опасенията на финансовия мениджър в реалност. Даже в описанието на мода сте осведомени: „Внимание! Може да наруши канона!“


Един необичаен факт: Испания субсидира бизнеса на разработване на видеоигри

Един необичаен факт: Испания субсидира бизнеса на разработване на видеоигри ...

......... на компаниите, работещи в тази област, е скочил, но има и много „новородени“ студия с минимален капитал. От иберийската страна са излезли и се очаква да излязат заглавия като Crossing Souls от Fourattic, Metroid: Samus Returns от MercurySteam, както и хитът Rime и The Sexy Brutale от студио Tequila Works.


Въпреки средата „Отворен свят“, първоначално Need for Speed Payback не

Въпреки средата „Отворен свят“, първоначално Need for Speed Payback не ...

......... на Need for Speed Payback през ноември. Новото заглавие се отличаваше с геймплей стил и история, вдъхновени от екшъна на „Бързи и яростни“. Играта събра положителни оценки от критиците, особено с обширния отворен свят, за който феновете горещо очакваха да обикалят неограничено онлайн, но на първо време нямаха тази възможност.