Wakefield Interactive и издателят Whitethorn Digital обявиха, че тяхната игра

Wakefield Interactive и издателят Whitethorn Digital обявиха, че тяхната игра ...

......... промени се развива на работното ѝ място, където тя се чувства на кръстопът, мислейки какво да прави с живота си по-нататък. Спомените, които може да изиграете спомагат за прехода между сезоните, а самият геймплей се различава значително, когато става дума за сезоните, спомените и отделните моменти“, гласи анонса на играта.


My Memory of Us излезе в края на миналата година

My Memory of Us излезе в края на миналата година ...

......... това са мрачни времена и не иска да говори за насилието и смъртта, така че намира свой собствен начин да подходи към темата. Така че визуалния стил ни въвежда в една приказка, но даваме достатъчно елементи на играещия да разбере, че този свят е вдъхновен от реални събития“, допълва Янчуко.


Издателят на хитове като Shadow of the Tomb Raider и

Издателят на хитове като Shadow of the Tomb Raider и ...

......... пазара по-скоро от очакваното. Има вероятност голямата ААА игра, която Square Enix подготвя, да излезе и следващата година, но най-късно до март. Най-вероятният кандидат е римейка на Final Fantasy VII. Носят се слухове, че това може и да е тайният проект „Отмъстителите„. Във всеки случай ще научим повече това лято.


Знаехте ли, че можете да гледате ексклузивни видеа в Steam?

Знаехте ли, че можете да гледате ексклузивни видеа в Steam? ...

......... още ще е достъпен за вас. И сега имате шанса да го изтеглите отново и да го гледате. Действието на Valve най-вероятно е свързано с нарастващата конкуренция от страна на каталога Epic Games Store. Миналата година компанията реши да изчисти библиотеката си и премахна цели 170 игри с вредно съдържание.


Thatgamecompany обяви, че Flower and Journey ще направят дълго чаканата

Thatgamecompany обяви, че Flower and Journey ще направят дълго чаканата ...

......... чрез GOG, Steam и Epic Games Store.„Отпразнувайте десетгодишния юбилей с нас, завинаги Валентин! Flower за PC (Steam/GOG/Epic GAMES Store) е достъпна от днес, благодарение на Annapurna Interactive“, написаха създателите на играта в Twitter.Що се отнася до Journey, играта ще е достъпна по-късно тази година за PC посредством Epic Games Store.


Чухте ли за Norwich Fortnite фестивала в Източна Англия? Това

Чухте ли за Norwich Fortnite фестивала в Източна Англия? Това ...

......... Fortnite. Според Лорд, приходите от събитието (поне каквото е останало от искащите си парите обратно) ще се разделят между инвеститорите. Преди това обаче Exciting Events трябва да заплати огромна такса на HMRC (Приходите на Нейно Величество). Тези, които са поръчали билети за следващите събития също ще си получат парите обратно.Google и видеоигри… звучи необичайно. Кой би си помислил, че

Google и видеоигри… звучи необичайно. Кой би си помислил, че ...

......... кодово име „Йети“, макар че никой не знаеше дали той ще има комерсиален дебют. Google накрая привлече дори един от главните специалисти от екипа на PlayStation VR. В поканата на интернет гиганта се казва: „Всичко ще бъде разкрито на презентацията на Google„. Но дотогава ще трябва да почакаме няколко седмици.


В нашето ново време се счита едва ли не за

В нашето ново време се счита едва ли не за ...

......... озвучаването. Заглавието най-вероятно ще бъде заредено предварително с английски дублаж (в САЩ и Европа е така, с изключение на Испания, Франция, Германия и други страни). Една малка промяна в Game Settings и ще играете играта както разработчиците са я предвидили. Това, между другото, се отнася и за цялата поредица Metro.


Определено вече сте чували за Apex Legends, безплатната Battle Royale

Определено вече сте чували за Apex Legends, безплатната Battle Royale ...

......... са от китайски купувачи, които се чувстват измамени, въпреки че ние не сме направили нищо лошо„.Според разработчиците, много от геймърите ще си получат парите обратно, за да започнат с Apex Legends без повече грешки. Въпреки това, конфузната ситуация е послужила като много добър и качествен маркетинг за Apex Construct VR.


Джон Ромеро, създателят на оригиналната игра Doom от 1993-та година,

Джон Ромеро, създателят на оригиналната игра Doom от 1993-та година, ...

......... (защото точно това искате в момента). Двете издания бързо бяха разпродадени и вече не се предлагат на пазара. Това обаче не е причина за тъга – всъщност заглавието ще може да се изтегли безплатно. Sigil ще се разпространява като megawad модификация на оригиналната Doom за персонални компютри (подобно на експанжън).


Наскоро от Ubisoft представиха новия сезон от Година 4 на

Наскоро от Ubisoft представиха новия сезон от Година 4 на ...

......... тук няма да има изцяло нова карта, а локация с обновен дизайн – картата Theme Park.В допълнение към това, очаква се промени да претърпят някои от главните действащи лица в битките, а именно, Lion, Glaz, Capitão и Dokkaebi. Все още обаче няма яснота относно това кога може да очакваме това.Това е най-необичайната история стил „разказ в разказа“, която сме

Това е най-необичайната история стил „разказ в разказа“, която сме ...

......... гигабайт и не се изпълнявало плавно на компютъра му. Така че докато Microsoft не усъвършенства механизма, опцията ще си остане личен избор на любителите. Може би в бъдеще някои сървъри на Minecraft сесии ще могат да изпълняват кратки въвеждащи клипчета с правила на света, преди новите геймъри да започнат игра.https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/02/781.mp4


Да продаваш видеоигри е сложна задача. Привличането на клиенти и

Да продаваш видеоигри е сложна задача. Привличането на клиенти и ...

......... ще се ползва отново в следващите начинания на компанията.Razer Game Store излезе през април миналата година с девиза „Купете игри, останете възнаградени!“. Акцентът на каталога беше да се използва специалната валута, като едновременно с това Razer да предлага атрактивни предложения за игри и аксесоари в зависимост от предпочитанията на клиентите.


Освен на студията, видеоигрите носят и големи доходи на някои

Освен на студията, видеоигрите носят и големи доходи на някои ...

......... да покажете колко добре играете с приятелите си, наскоро бе въведен и „отборен режим“. Софтуерът ще направи видеомонтаж от различни гледни точки, за да разкрие постиженията на всички.Освен това услугата за момента е напълно безплатна. Вярно, логото Athenascope ще рамкира целия резултатен видеоклип, но въпреки всичко възможностите ѝ са големи.


Би трябвало да оценявате движенията, които могат да вършат вашите

Би трябвало да оценявате движенията, които могат да вършат вашите ...

......... епизод на ситкома.Макар и жалбата на Рибейро да е отхвърлена, действията му ще бъдат забелязани от много хореографи и артисти, чиито произведения присъстват в световната медия. И нека не забравяме, че макар Epic да продължава да продава танца във Fortnite, Microsoft го премахна от играта за спортни коли Forza Horizon.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... Aragami: Shadow Editionстелт Lince Works/Merge Games Switch 21 февруари 2 Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogyприключение Capcom/Capcom PS4/Xbox One/Switch 21 февруари 3 Almost There: The Platformerплатформър Bony Yousuf/Bony Yousuf PPC/S4/Xbox One/Switch 21 февруари 4 Anthemонлайн шутър BioWare/Electronic Arts PC/PS4/Xbox One/ 22 февруари 5 Unexplored: Unlocked Editionролева Ludomotion/Digerati PS4/Xbox One/ 22 февруариИзмамниците се въртят около популярните неща, затова никой не би

Измамниците се въртят около популярните неща, затова никой не би ...

......... игра. Очаква се да бъде въведен и специален механизъм за алармиране за неприятни чийтъри (засега можете само да използвате външен сайт). Respawn сподели: „Както навярно можете да си представите, когато пуснеш нова игра и 25 милиона души се появят още в първата седмица, винаги се откриват всякакви бъгове или експлойти...“


Очакваният римейк на класиката Resident Evil 2 залегна предимно на

Очакваният римейк на класиката Resident Evil 2 залегна предимно на ...

......... цяло Resident Evil 2: Ghost Survivors не ви изправя срещу комплексни условия за оцеляване. Дават ви се оръжия и зомбита, сега трябва да стигнете края на нивото. Уви, тук няма да имате възможността да надхитрите г-н Х, но въпреки това, допълнението може да предложи много на търсачите на хардкор преживявания.


Колко може да струват старите Nintendo касетки? Изглежда повече, отколкото

Колко може да струват старите Nintendo касетки? Изглежда повече, отколкото ...

......... едно? Всеки се интересува и така започва наводнението. Не бих се учудил, ако видим още заглавия в следващите пет години, продаващи се за пет или шестцифрови суми„. Според Кан дори това конкретно копие на Super Mario просто ще поседи в колекцията на един от тримата купувачи, докато пазарът се разрасне.


Това, което се планираше като безплатно допълнение към хита Hollow

Това, което се планираше като безплатно допълнение към хита Hollow ...

......... времето съдържанието стана твърде голямо… за да остане само като DLC, както планирахме„.От своя страна оригиналната Hollow Knight е запомнена като гениална и красива игра, събрала много награди редом с най-добрите платформъри. Във всеки случай можете да опитате втората част, когато тя излезе, дори и да не сте играли първата.


Остава малко до края на фискалната година на Ubisoft, а

Остава малко до края на фискалната година на Ubisoft, а ...

......... излезе чак в началото на 2017-та година.Във всеки случай да не забравяме, че Ubisoft запазва правото си да изненадва феновете с нови неочаквани хитове. Миналата година на Е3 събитието компанията разкри Starlink: Battle for Atlas като ексклузивна ААА игра. Възможно е и този юни Ubisoft да постъпи по същия начин.


Apex Legends връхлетя на сцената на Battle Royale заглавията стремглаво

Apex Legends връхлетя на сцената на Battle Royale заглавията стремглаво ...

......... е важна тактиката и отборната игра, Apex Legends е за вас. Ако обаче търсите възможността да променяте света, в който играете, Fortnite може да ви предложи повече. За наше щастие и двете игри са напълно безплатни, така че можете да ги пробвате заедно и да решите коя става за вас.


Вчера се състоя премиерата на поредния епизод на Nintendo Direct,

Вчера се състоя премиерата на поредния епизод на Nintendo Direct, ...

......... за които тя вече излезе. Grid Autosport за Switch ще излезе това лято. Nintendo Direct завършва с потвърждение на новината, че за пръв път за конзола на компанията излиза игра от света на Асасина. Това ще е ремастерираната версия на Assassin’s Creed III.Всички анонси може да видите във видеото по-горе.


Преди 14 години една книга накара милиони да заговорят за

Преди 14 години една книга накара милиони да заговорят за ...

......... носи и удоволствие. Предпочитам да намеря талантливи партньори и да им дам свобода. Когато се нуждаят от консултация, те могат да дойдат при мен с въпроси. Но докато се движи в съответствие с чувството в „Метро“, докато са предани на духа, то аз нямам проблем с тяхната интерпретация“, обяснява Глуховски.


Година преди да инвестира 3 милиарда долара в закупуването на

Година преди да инвестира 3 милиарда долара в закупуването на ...

......... сподели: „Не всичко в книгата е достоверно, но се надяваме хората да запомнят, че бъдещето на VR не се дефинира от една компания, един екип, или дори един човек. Тази индустрия бе изградена от много пионери, които вярваха във виртуалната реалност, въпреки че шансовете им за успех не бяха големи„.


Nintendo Direct презентацията тази седмица разкри много нови игри, подготвяни

Nintendo Direct презентацията тази седмица разкри много нови игри, подготвяни ...

......... е принуден да търси магически предмети, за да напусне Кохолинт. Nintendo обяви много други интересни неща на своята презентация. Освен бъдещия хит Link’s Awakening компанията се очаква да издаде и Super Mario Maker 2 през юни. Бяха представени и играта Fire Emblem: Three Houses и революционен тетрис стил Battle Royale.


Ако сте фенове на Call of Duty, вероятно ще останете

Ако сте фенове на Call of Duty, вероятно ще останете ...

......... останат без работа. Заедно с това, стана ясно, че Blizzard няма да издава нова игра за персонални компютри тази година. Такава може да се очаква чак след 2020 година. Все пак, студиото пуска две игри тази година, но те ще бъдат за мобилни платформи: Diablo Immortal и Warcraft 3 Reforged.


Феновете бяха достатъчно разочаровани от изненадата, че ако не са

Феновете бяха достатъчно разочаровани от изненадата, че ако не са ...

......... кара да си зададем въпроса, на кого симпатизира Deep Silver, на Valve или Epic? Очевидно щом закъснелите на Steam трябва да чакат цяла година, а не ден-два, приоритетът е насочен към новия каталог. Пренебрегването обаче на една толкова проста, но полезна функция определено не се вмества в логиката на нещата.


Ексклузивите за PlayStation не излизат толкова начесто и обикновено разработката

Ексклузивите за PlayStation не излизат толкова начесто и обикновено разработката ...

......... на продукта: „Ей! Какво означава това, че я местите с 30 дена, 60 или 90 дни?“. Но веднъж пуснали играта на пазара всеки си казва: „О, Боже мой, толкова се радвам, че го направихте“, защото единствения начин да отговорим на това разочарование е да доставим един удивителен резултат“, обобщава Лейдън.


Ако сте се чудели какъв би бил животът във фантастичните

Ако сте се чудели какъв би бил животът във фантастичните ...

......... арт книга с концепции и други подаръци. Ако проектът не събере търсената сума, ще си получите парите обратно. За момента Kraken Unleashed подготвя Crossroads Inn за издание за персонални компютри. Възможно е играта да излезе и за Xbox One конзолата, но това зависи от окончателно събраните пари от KickStarter кампанията.


На конференцията за четвъртото ѝ тримесечие вчера Activision поднесе неприятна

На конференцията за четвъртото ѝ тримесечие вчера Activision поднесе неприятна ...

......... бъде чак след 2020-та година. Междувременно Activision се ориентира към мобилния гейминг. Тази година се очаква да бъдат издадени две нови заглавия за смартфони и таблети (вероятно). Това са спинофите Diablo Immortal и Warcraft 3 Reforged. Това съвсем не са продуктите, очаквани от традиционните геймъри, но са по-добре от нищо.


От издаването си през ноември миналата година Battlefield V непрекъснато

От издаването си през ноември миналата година Battlefield V непрекъснато ...

......... DLSS технологията, която многократно би ускорила производителността на вашия компютър по време на игра. Новият пач носи много други промени. Коригирани са някои досадни бъгове. За жалост Battle Royale режимът за Battlefield V не дебютира с новото обновление. EA DICE планира да го пусне официално следващия месец под името Firestorm.


Едно от най-обичаните качества във видеоигрите е способността им да

Едно от най-обичаните качества във видеоигрите е способността им да ...

......... критици и играчи, страдащи от аутизъм.Не че е задължително темите за болестите да присъстват във всяка една игра. Те са неудобни за изследване, но във всеки случай подходящото им засягане разкрива разрасналия се опит и майсторство на студията в създаването на уникални преживявания. И те биха спечелили много от това.


На старта на току-що започналата четвърта година на Rainbow Six

На старта на току-що започналата четвърта година на Rainbow Six ...

......... и различните ѝ издания получава сериозна отстъпка в цената за ограничен период, а намаленията достигат до 70%. Междувременно, старта на новия сезон на Rainbow Six Siege даде повод на студиото да внесе корекции на различните издания на играта, които вероятно ще ви допаднат. Подробности за това може да видите тук.


Ако не искате да закупувате предварително The Division 2 и

Ако не искате да закупувате предварително The Division 2 и ...

......... се и случва, след като пандемия с неизвестен вирус удря Ню Йорк и всява хаос в населението. В The Division 2 действията се пренасят в американската столица Вашингтон. Разпространението на вируса е овладяно, но сега работата на агентите е да възстановят реда и да върнат страната към нормалното ѝ функциониране.


Activision Blizzard отчете рекордни приходи от 7.5 милиарда долара за

Activision Blizzard отчете рекордни приходи от 7.5 милиарда долара за ...

......... години.Call of Duty продължава да бъде ключова поредица за Activision, а Call of Duty World Leaguе се радва на известна популярност. Издателят потвърди нова част на шутъра за 2019 г. Overwatch League също продължава да генерира зрителски интерес.Накрая, Activision вече работи по мобилни версии на Diablo и Call of Duty.


Почитателите на зомби приключенита днес имат повод за радост, тъй

Почитателите на зомби приключенита днес имат повод за радост, тъй ...

......... консумира. Заедно, заявете ясно своята позиция и отключете смъртоносен арсенал от куршуми към стотиците зомбита от рояка. Почувствайте задоволителния повей на живота, измамвайки смъртта и спечелете в тази неравна битка. Покосявайте неживи с помощта на картечници и пушки, гранатомети, бодлива тел, огнехвъргачки и още много оръжия“, гласи анонса на играта.


Новият експанжън Civilization VI: Gathering Storm излиза само след два

Новият експанжън Civilization VI: Gathering Storm излиза само след два ...

......... на световен конгрес и въведете човечеството в ерата на бъдещето, разрешавайки проблемите с горивата, свръхпопулацията и влиянието върху климата. Имате възможност да играете с 9 нови лидера, включително Елеонора от Аквитания. За жалост промоцията не включва предстоящия експанжън. Той все още се продава в Steam на стандартната цена от €39,99.


Помните ли Mass Effect? Големият франчайз, любим на много, за

Помните ли Mass Effect? Големият франчайз, любим на много, за ...

......... началото на 2017-та година. Покрай усилията, приложени от Electronic Arts, студиото не включи редица провалили се идеи за играта, включително възможността да се генерират различни планети при всяка отделна сесия. С опита, получен от Anthem и Dragon Age, студиото определено има шанса да направи играта, за която мечтаха всички фенове.


По-малко от месец преди да излезе Total War: Three Kingdoms,

По-малко от месец преди да излезе Total War: Three Kingdoms, ...

......... Новината за забавянето на излизането на играта идва няколко дни, след като беше представен един от основните герои в играта и неговата фракция – тиранинът Донг Жуо. Междувременно, вчера излезе нова част на уеб комикса по Three Kingdoms, който ви въвежда в света на играта. Може да го разгледате тук.


Asobo Studio (ReCore) публикува третия и последен видео дневник към

Asobo Studio (ReCore) публикува третия и последен видео дневник към ...

......... се справят с всеки противник. Но също така, те имат неназована връзка с Инквизицията, която крие нещо от обикновените хора. А дали Амичия и Хюго ще успеят да се справят с тях, ще разберем в средата на май – на 14.05.2019, когато е премиерата на играта за PC и конзоли.


Beamdog, студиото станало известно с ремастърите на класически ролеви игри,

Beamdog, студиото станало известно с ремастърите на класически ролеви игри, ...

......... настолната игра с няколко ключови разлики: няма нужда от предварителна подготовка на мястото за игра и разчистване след това и не може да обърнете масата в случаите, в които губите“, шеговито отбелязва при анонса на играта изпълнителният директор на Beamdog Трент Остер.Играта влиза в Steam Early Access по-късно тази година.


Hearts of Iron IV ще получи следващото си допълнение още

Hearts of Iron IV ще получи следващото си допълнение още ...

......... подадете ръка на правителства в изгнание, а освен това да възстановите старата Конфедерация и да предизвикате гражданска война в САЩ или да форсирате деколонизацията на Британската империя. Man the Guns беше анонсиран през май миналата година по време на PDXCON 2018. Експанжънът вече е достъпен за предварително закупуване от Steam.


До момента играта Fallout 76 изобилства от запечатани бункери, които

До момента играта Fallout 76 изобилства от запечатани бункери, които ...

......... никакви наказания.Това не е първият път, в който играч на Fallout 76 получава достъп до камера 63. Преди два месеца друг геймър влезе в цели три бункера (63, 94 и 96) чрез бъг с бронята. За разлика от McStaken, той зарадва феновете с цели видеа, разкриващи съдържанието на тайните райони.


Филиалът на Sony, разпореждащ се с PlayStation 4 конзолите, ще

Филиалът на Sony, разпореждащ се с PlayStation 4 конзолите, ще ...

......... на Gran Turismo събитие, където имаха PS1, PS2, PS3 и PS4 игри, а PS 1 и 2 игрите изглеждаха праисторически, че кой ще иска да ги играе?„. Във всеки случай знаем, че не всичко е загубено – Sony все пак работи върху опция за обратна съвместимост за новата PlayStation 5.


Успехът на „дискретно“ излязлата игра Apex Legends се повишава стремглаво

Успехът на „дискретно“ излязлата игра Apex Legends се повишава стремглаво ...

......... още пред заглавието има много работа. За сравнение Fortnite, която е на пазара от много по-отдавна, се слави с цели 200 милиона регистрирани играчи и пик на конкурентни играчи от 8,3 милиона. Но все пак постигнатото за толкова кратко време от Apex Legends, също е ненадминато само по себе си.Praey For The Gods вече е в Steam Early Access

Praey For The Gods вече е в Steam Early Access ...

......... да поднасям един по-сложен начин на разказване на историята. Намирам, че позволявайки на играещите сами да събират отделните парчета от историята и да споделят това, което знаят с други, е нещо много възнаграждаващо. Планираме също така да разширим настоящата основа на играта посредством дневници, оставени от загинали герои“, добавя Парнел.


Warner Bros. Japan и Level-5 обявиха съвместен проект, съвместно с

Warner Bros. Japan и Level-5 обявиха съвместен проект, съвместно с ...

......... поверено не на кого да е, а на самия Джо Хисаиши, който освен, че е автор на музиката на оригиналната игра, е създател на музиката към много от прекрасните анимации на Ghibli. Сценарият е дело на изпълнителния директор на Level-5 Акихиро Хино, който е също и изпълнителен продуцент на лентата.


Creazn Studio и Soedesco представиха ново видео към тяхната обща

Creazn Studio и Soedesco представиха ново видео към тяхната обща ...

......... в опит да разплетете обърканото кълбо от откъслечни спомени, което представлява паметта ви. Знаете само едно нещо със сигурност – дъщеря ти Емили почина тази нощ. Ще разкриеш ли истината?“, гласи анонса на играта. Играта се намира в Steam Early Access и излиза по-късно тази година за PC и PS4.


По-малко от месец остава до излизането на Total War: Three

По-малко от месец остава до излизането на Total War: Three ...

......... за трите царства“) режим, при който ще влезете в една приказна реалност на велики воини с различни и понякога свръхестествени способности. Една от многото други отличителни черти на заглавието ще са променените системи на дипломацията и шпионажа в сравнение с други игри от серията.Total War: Three Kingdoms излиза на 07.03.


The Outer Worlds се очаква с огромен интерес от геймърите

The Outer Worlds се очаква с огромен интерес от геймърите ...

......... това, че със сигурност няма да присъстват микротранзакции. Що се отнася до извънземни, то ще има такива, но не като интелигентна раса. Освен това, само две от планетите от Млечния път ще могат да се изследват свободно. За сметка на това, ще може да изследвате планети-джуджета, луни и звездни станции.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... Software/Nippon Ichi Software PS4/Switch 12 февруари 2 Crackdown 3екшън приключение Sumo Digital/Xbox Game Studios PC/Xbox One 15 февруари 3 Far Cry New Dawnшутър Ubisoft Montreal/Ubisoft PC/PS4/Xbox One 15 февруари 4 Jump Forceбойна Spike Chunsoft/Bandai Namco Entertainment PC/PS4/Xbox One 15 февруари 5 Metro Exodusшутър 4A Games/Deep Silver PC/PS4/Xbox One 15 февруари


Остават малко повече от две седмици до излизането на Dirt

Остават малко повече от две седмици до излизането на Dirt ...

......... тази пролет.Dirt Rally 2.0 беше анонсирана през есента на миналата година и ще включва различни подобрения в сравнение с първата игра с нови машини (повече от 50), прецизирано управление, писти, повърхности и среди, дневни, седмични и месечни предизвикателства, в които ще може да мерите сили с хора от цял свят.


Още с анонса на Assassin’s Creed Odyssey, стана ясно, че

Още с анонса на Assassin’s Creed Odyssey, стана ясно, че ...

......... Assassin’s Creed Origins и Liberation, които са включени в споменатия сезонен пропуск. Те могат да бъдат закупени и отделно. По-рано тази седмица, студиото представи и видео, с което се сравняват оригинала и ремастерираната версия на Assassin’s Creed III Remastered, а заедно с това бяха публикувани и PC изискванията за играта.


Много Fallout фенове чакат игра, която въобще не принадлежи на

Много Fallout фенове чакат игра, която въобще не принадлежи на ...

......... в игра, подходяща за „повтаряне“. Това значи, че главният сюжет може да е много по-кратък от очаквания. „Ние искахме да се концентрираме върху това заради бюджета и размера (на студиото) ни. Това доведе до изграждане на по-строго контролирана игра от гигантската пясъчна кутия, в която сте свикнали да тичате насам-натам„.


Освен Crytek, Activision също планира преразпределение на екипите си… или

Освен Crytek, Activision също планира преразпределение на екипите си… или ...

......... затягане на колана, Activision Blizzard нямаше проблем да награди новия ѝ главен финансов директор Денис Дъркин с премия от 15 милиона долара (защото е приел работата), заедно с $900 хиляди заплата и още един бонус от $1,35 милиона. Аналитиците предвещават продажбите на Activision да спаднат с два процента тази година.


Ако ви липсват интересните приключения от вече затвореното студио Telltale

Ако ви липсват интересните приключения от вече затвореното студио Telltale ...

......... средата… сега е перфектното време да основем студио, което да се фокусира върху създаването на съдържание за една нова област“.Уви, изявлението не акцентира върху потенциална игра за персонални компютри, но все пак Adhoc Games са още в началото. Групата увери, че ще разкрие повече от прогреса си в близкото бъдеще.


Номинираните за ежегодните награди на Steam бяха обявени през декември,

Номинираните за ежегодните награди на Steam бяха обявени през декември, ...

......... (номинирани: No Man’s Sky, Path of Exile, Dota 2 и Stardew Valley)VR игра на годината: The Elder Scrolls V: Skyrim VR (номинирани: VR Chat, Beat Saber, Fallout 4 VR и Superhot VR)Игра на годината: Playerunknown’s Battlegrounds (номинирани заглавия: Monster Hunter: World, Kingdom Come: Deliverance, Hitman 2 и Assassin’s Creed: Odyssey)


Някогашното ентусиазирано студио Crytek вече е на ръба на финансово

Някогашното ентусиазирано студио Crytek вече е на ръба на финансово ...

......... PC през 2013 г., а после беше портнат за Xbox 360, PlayStation 4 и Xbox One. На върха на популярността си играта имаше 25 милиона потребители. През ноември 2018 г. тя получи поддръжка за мишка и клавиатура за Xbox One, заедно с Warframe, War Thunder, Wargroove и Warhammer: Vermintide 2.


Провалът на 2018 г. PlayStation Classic продължава стремителният си полет

Провалът на 2018 г. PlayStation Classic продължава стремителният си полет ...

......... Classic. Точно така, в този случай конзолата става ваша буквално безплатно.И за да си припомним мащабите на падението, през декември Gamestop не даваше повече от една ретро конзола на клиент, за да няма спекулации и да не се завишава търсенето. Е, в известна степен този проблем вече не съществува, нали?!


Новият научнофантастичен филм Replicas, в който участва звездата Киану Рийвс,

Новият научнофантастичен филм Replicas, в който участва звездата Киану Рийвс, ...

......... струват само частица от цената им преди. „След десет години ще можем да направим това, което Камерън (и неговите 200 милиона) успя да направи – от технологии за запис на движението до CG герои в изцяло изкуствен свят. Тези енджини за симулации в реално време ще доведат именно до това„.


Остава по-малко от един месец до издаването на новото попълнение

Остава по-малко от един месец до издаването на новото попълнение ...

......... May Cry. Петата част на този франчайз обаче му е отнел много повече време и усилия от Dragon’s Dogma.Devil May Cry 5 излиза на 8-ми март за Xbox One, PlayStation 4 конзоли и персонални компютри. Дано обаче няма нужда да чакаме много, преди да чуем за следващото творение на Ицуно.


Разработчикът на Get Even, The Farm 51, обяви официално, че

Разработчикът на Get Even, The Farm 51, обяви официално, че ...

......... приятелка и откриете мрачната тайна, криеща се зад нейното изчезване. Подгответе се не само да посрещнете опасността от радиация и военните, но и опасностите, свързани с тези мистериозни случки, за които всички говорят. Бъдете с трезва мисъл и винаги нащрек, защото Chernobylite ще предизвика вашия разсъдък“, гласи анонса на играта.


FoxNext Games, Humble Bundle и разработчикът Altered Matter обявиха, че

FoxNext Games, Humble Bundle и разработчикът Altered Matter обявиха, че ...

......... допълнено от среда, която е вдъхновена от най-ярките експресионисти от този и миналия век, както и от саундтрак, който ще ви предложи внимателно подбрана музика, която е различна за всяко едно ниво.Играта излиза за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и в Steam тази пролет на все още неуточнена дата.


След дебюта на Epic Games каталога конкуренцията му със Steam

След дебюта на Epic Games каталога конкуренцията му със Steam ...

......... dll файловете на Valve, затова изключих всички файлове със Steam в името… упс.“Другият ироничен момент е, че играчите трябваше да се съберат и да търсят създателя във форумите на Steam. Магазинът на Epic все още няма такава секция. Играта обаче е вече оправена, файловете са върнати и всичко работи изправно.Ако сте почитатели на света на Warhammer, то знайте, че

Ако сте почитатели на света на Warhammer, то знайте, че ...

......... разкъсван от война и доминиран от магия, вие трябва да се изправите срещу пълчищата на хаоса. Играейки сам или с приятели в кооперативен режим, изберете един герой от възможни четири класа и се подгответе за епични битки, печелейки някои от най-могъщите артефакти на Стария свят“, гласи анонса на Warhammer: Chaosbane.


Тази седмица Take-Two сподели отчета си от третото фискално тримесечие,

Тази седмица Take-Two сподели отчета си от третото фискално тримесечие, ...

......... Dead Redemption 2 заедно с добриte резултати от NBA 2K19. Заедно с това клиентите останаха очаровани от нашите оферти, като повторните покупки са се покачили с 31% – нов рекорд„.За новата година Take-Two планира да разработва нови технологии, които да подобрят преживяванията на потребителите, както и да разшири пазара си.


Firefly Studios, известни най-вече с поредицата си Stronghold Kingdoms, анонсираха

Firefly Studios, известни най-вече с поредицата си Stronghold Kingdoms, анонсираха ...

......... на Romans: Age of Caesar.Играта ще поддържа онлайн свят с до 16 човека на град, изисквайки от тях да си взаимодействат и помагат, да споделят ресурси, строят търговски пътища и удържат на атаките на варварите. Планира се също така и пълна поддръжка на кросплатформена игра между PC и мобилни устройства.