Точно година след като  PS4 хакерската сцена бе разтърсена от

Точно година след като  PS4 хакерската сцена бе разтърсена от ...

......... но въпреки това са отваряли път към конзолата.Анонсът идва броени дни след като научихме за два други експлойта, които засега не изглеждат свързани с този. Така изглежда, че периодът около Нова година отново ще бъде доста вълнуващ за PS4 сцената точно както миналата зима видяхме първия експлойт на фърмуер 4.05.


Nintendo обяви, че популярните ретро ревизии на двете класически конзоли

Nintendo обяви, че популярните ретро ревизии на двете класически конзоли ...

......... преработени и преиздадени за актуални системи като 3DS, DS и Xbox 360.Nintendo изключи вероятността да видим нови игри в каталога на сегашните си две редки конзоли.Това ясно показва, че плановете на компанията са да гледа повече напред, развивайки Switch като универсална платформа както за модерни, така и за класически заглавия.


Bandai Namco не преставаха да ни поднасят видео и информация

Bandai Namco не преставаха да ни поднасят видео и информация ...

......... едно RPG или някоя приключенска игра“, обясняват от компанията. Ако сте истински ас, игровото време е повече от десет часа. Ако някой играч обаче желае да изследва всичко подробно и цели да се състезава с всички самолети, то се предполага, че ще може да го направи за около 50 часа“.


По време на The Game Awards 2018, Ubisoft разкри следващата

По време на The Game Awards 2018, Ubisoft разкри следващата ...

......... среда, но и към герои от Far Cry V, като например пастор Джероум, който се появява във видео, което Ubisoft публикуваха тази седмица. В него виждаме една от мисиите в играта, в които вие и пастор Джероум трябва да освободите пленени от Хайуеймен жени.Играта излиза през пролетта на следващата година.


След пет години, прекарани в средата на Early Access, DayZ

След пет години, прекарани в средата на Early Access, DayZ ...

......... начин. DayZ може да е трудна, но понеже е изградена около идеята за развиващ се геймплей в средата на един открит свят, тя е толкова забавна за игра, колкото вие (или другите около вас) си я направят“, написа по повод безплатната оферта за уикенда Юджийн Хартън, водещ продуцент на играта.


Играта черпи вдъхновение от третата книга от поредицата.Metro Exodus, третата

Играта черпи вдъхновение от третата книга от поредицата.Metro Exodus, третата ...

......... сендбокс нива, реален денонощен цикъл, който ще влияе на историята и поведението на враговете ви, нови механики и подобрена технология, включително използването на RTX. Заедно с анонса за приключване на работата по играта, 4А съобщиха също така, че играта ще излезе по-рано от предвиденото – на 15.02.2019 вместо на 22-ри.Paranoid Productions представиха нов трейлър към The Church in the

Paranoid Productions представиха нов трейлър към The Church in the ...

......... ви забележат, да се освободите от пазачите по несмъртоносни начини или да убивате всеки, който ви се изпречи на пътя. Но ще трябва да живеете с последствията от тези избори“, гласи анонса на играта. Създателите ѝ обещават, че всяко повторно преиграване ще ви предлага уникални сценарии и елементи от историята.


Случайни неща не се случват просто така.Fallout 76 се оказа

Случайни неща не се случват просто така.Fallout 76 се оказа ...

......... работят по звездно приключение с името Starfield в момента, но от дискусията в Twitter няма как да не си помислим за думите на потребител на 4chan, който твърди, че е запознат с проблемите в студиото и вида на Fallout 76 не е случаен. Все пак знаем приказката за рибата, нали?


Придружете великите герои в тяхното последно епично приключение.Obsidian Entertainment и

Придружете великите герои в тяхното последно епично приключение.Obsidian Entertainment и ...

......... поемат на едно последно рисковано пътуване. Новата тъмница, която ще е наистина огромна, ще ви изправи пред най-големите предизвикателства досега, а героите ще трябва да решат дали да помогнат на магьосниците или да тръгнат срещу тях.The Forgotten Sanctum може да се закупи отделно или заедно със сезонния пропуск на играта.


Заглавието получава и добра отстъпка на цената си.Ако искате да

Заглавието получава и добра отстъпка на цената си.Ако искате да ...

......... на цената си – с 30%. И нещо последно. По време на безплатния уикенд ще получите достъпа до едно ексклузивно возило: Xbox One – BMW Z4 GT3 (2011), PS4 – Maserati Gran Turismo S 2009 – Touring Car Edition. а за PC – Ford GT 2005 – Touring Car Edition.


През втората част на тази година се състояха премиерите на

През втората част на тази година се състояха премиерите на ...

......... много възможности и нашата общност са развълнувани от тях. Никога досега Farming Simulator не е достигал един милион продадени копия толкова бързо и ние сме горди и щастливи, че толкова много хора се присъединиха към нашето невероятно пътешествие“, сподели при съобщаване на новината изпълнителният директор на Giant Software Кристиян Амман.Без съмнение, Resident Evil 2 е една от най-чаканите видеоигри

Без съмнение, Resident Evil 2 е една от най-чаканите видеоигри ...

......... че тя ще съдържа интензивно представени насилие, груб език, кръв и… „вътрешноигрови покупки“. Под каква форма обаче ще бъдат реализирани тези микротранзакции не е ясно. Играта е сингъл заглавие и да се надяваме, че става дума за козметики. Предстои да разберем повече, когато играта излезе в края на месец януари.


Откакто беше пусната за пръв път още през 2010 г.

Откакто беше пусната за пръв път още през 2010 г. ...

......... ускорение по традиция са отлично демо за графичните възможности на новите устройства. Засега онези, които притежават някоя от трите Infinity Blade игри, все още ще могат да ги свалят през съществуващите си акаунти. Остава да видим дали в някакъв бъдещ момент, ъпдейт на iOS ще ги направи недостъпни или неизползваеми.


Играта изглежда невероятно.Ubisoft показаха светът на Beyond Good and Evil

Играта изглежда невероятно.Ubisoft показаха светът на Beyond Good and Evil ...

......... предположим, че това ще е един от големите хитове в годината, в която излезе. Особено любопитно звучи факта, че Ubi ще разчитат много на феновете на оригиналната игра, за да добавят стойност и съдържание към този огромен свят, посредством програмата Space Monkey, част, от която може да сте и вие.


Просто Холивуд…Когато преди шест години MGM купиха правата за филмирането

Просто Холивуд…Когато преди шест години MGM купиха правата за филмирането ...

......... не работи. Те подмениха „черните“ с някакви случайни чудовища, и тъй като те не изглежда по никакъв начин като хора, цялата история за ксенофобията просто не работи, която пък за мен е от изключително важна, който съм убеден интернационалист. Те превърнаха всичко в нещо доста повърхностно и общо“, завършва Глуховски.


Разбира се, че чичо Гейб няма да фалира, но поводи

Разбира се, че чичо Гейб няма да фалира, но поводи ...

......... Epic ще предлага безплатно на всички. В интерес на истината, Valve явно са притеснени, което си пролича в промяната на разпределението на приходите между тях и издателите, но не е съвсем сигурно, дали това няма да се окаже автогол за компанията, вземайки предвид това, че с промяната пренебрегва независимите разработчици.Не е известно, дали ще има такова предложение и за

Не е известно, дали ще има такова предложение и за ...

......... до чудовищата, то ще получите възможността да срещнете чудовища, като Diablos и Rathalos. Ако притежавате вече играта може да се впуснете в преследване на участниците от безплатния период. Ако през седмицата на безплатна игра, играта ви е харесала и я закупите, направеният от вас прогрес ще се пренесе в нея.


Ако сте фенове на класическите походовите класически игри, то най-вероятно

Ако сте фенове на класическите походовите класически игри, то най-вероятно ...

......... играта. Това, което може да очаквате са седем героя, които може да персонализирате и обогатявате по ваше желание, както и 13 големи нива с над 50 типа врагове, загадки и капани. Може да научите повече за играта на страницата ѝ в Steam, както и да поискате достъп до откритата бета.


Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom, без съмнение една от

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom, без съмнение една от ...

......... отнася до всичко материално, което ще внесе The Lair of the Lost Lord, то става въпрос за над 80 неща, между които и ново оръжие. Разбира се има и набор от нови куестове. А какво още ще ви достави DLC-то, ще трябва да почакате до четвъртък, за да разберете повече.


Любопитна случка от кулоарите на гейм индустрията разкрива, че дори

Любопитна случка от кулоарите на гейм индустрията разкрива, че дори ...

......... във Франция Грене настоява, че тъй като английският език не му е първороден, EA е трябвало да вземе това предвид по време на разследването. Адвокатът му твърди, че ЕА е действала „по абсолютно преднамерен начин“, а уволнението е „злонамерено“, тъй като ищецът не е получил позиция, за която е кандидатствал.


Judgement, следващата игра на японското студио зад Yakuza сериите, Ryu

Judgement, следващата игра на японското студио зад Yakuza сериите, Ryu ...

......... убийства. След като един от основните заподозряни се оказва невинен, Ягами се впуска в преследване на истината и разобличаването на корумпирания кръг около Камурочо. Играта не е свързана идейно с Yakuza сериите и не включва герои от игрите, тъй като техните създатели подчертават, че става дума за изцяло различна вселена.


Funcom и Petroglyph анонсираха нова игра от вселената на Conan.

Funcom и Petroglyph анонсираха нова игра от вселената на Conan. ...

......... настъпват постоянно, а колко дълго ще издържите на натиска им, зависи от умението ви да изградите укреплението си и водите армията си“, гласи официалния анонс на играта. Тя ще се появи през втората част на следващата година и ще може да се играе, както в сингъл режим, така и co-op.


Кога ще бъде сложена точка на сагата, все още не

Кога ще бъде сложена точка на сагата, все още не ...

......... името на му, ще излезе на 19.01.2019. Това беше анонсирано по време на шоуто Kinda Funny Games. По третия епизод, освен Skubound, работи и екип от 40 човека, които са разработвали играта досега, екип, нарекъл се Still Not Bitten. Датата на излизане на последния епизод все още не е известна.


Relic Entertainment обяви, че прави чудесен подарък на всички фенове

Relic Entertainment обяви, че прави чудесен подарък на всички фенове ...

......... за това как трябва да изглежда една RTS игра: смес от класически механики с нови характеристики и технология“, дадоха присъдата си за Company of Heroes, на свои ред от Destructoid. Може да свалите и инсталирате играта от страницата ѝ в Steam тук. И побързайте, понеже става дума за уикенд промоция.


Няма как да не се случи, нали?Още по време на

Няма как да не се случи, нали?Още по време на ...

......... него. „Resident Evil 3 е вече в разработка. Надявам се Code Veronica един ден да излезе, тъй като смятам, че е играта от поредицата, която има най-голяма нужда от римейк. (…) Няма да кажа нищо повече, но разработката на римейка по RE3 е в пълен ход в момента“, пише той.


Grinding Gear Games и Крис Уилсън имаха чудесна седмица. По

Grinding Gear Games и Крис Уилсън имаха чудесна седмица. По ...

......... също време в Steam. И е повече от два пъти пиковата бройка едновременни играчи, която беше регистрирана преди три месеца. Но ако се вземат думите на Уилсън за хората, които влизат в Path of Exile през собствения клиент на играта, бройката може да е значително повече – близо 200 000!


Още един художествен шедьовър от малкото студио.По време на The

Още един художествен шедьовър от малкото студио.По време на The ...

......... да не се превърнете от ловец в жертва. Изследвайте мистериозни гори, пълни със скрити тайни, разрешавайте загадки, скрити сред древни руини и тествайте вашите способности в епични битки“, гласи анонса на играта, която трябва да се появи през следващата година. Тя ще е достъпна в новоотрития дигитален магазин на Epic.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... 1 Earth Defense Force 5екшън Sandlot/Xseed Games PS4 11 декември 2 Insurgency: Sandstormшутър New World Interactive/Focus Home Interactive PC 12 декември 3 DayZсървайвъл Bohemia Interactive/Bohemia Interactive PC 13 декември 4 Omensight: The Definitive Editionролева Spearhead Games/Spearhead Games Switch 13 декември 5 Belowекшън приключение Capybara Games/Capybara Games PC/Xbox One 14 декември


Тазгодишните награди The Game Awards привлякоха вниманието с интересни заглавия,

Тазгодишните награди The Game Awards привлякоха вниманието с интересни заглавия, ...

......... на хората на нея.„Това беше една сбъдната мечта – да разкрием нашия проект по време на The Game Awards“, споделя техническият директор на студиото и съ-основател Риахи, цитиран от Variety. „Бяхме развълнувани да видим положителните реакции от зрителите и нямаме търпение да поднесем Journey to the Savage Planet следващата година“.


Fallout играта, която Bethesda трябваше да направи?По време на The

Fallout играта, която Bethesda трябваше да направи?По време на The ...

......... на другите и ще обогатяват възможностите на групата ви. Всеки от тях ще има собствено мнение за начина, по който трябва да се случат нещата.The Outer Worlds звучи доста интересно и това може да го видим от горното геймплей видео. Играта излиза за конзоли и PC още през следващата година.


След като Marvel манията завладя киносалоните, въпрос на време бе

След като Marvel манията завладя киносалоните, въпрос на време бе ...

......... Студиото Midwinter Entertainment, което е отговорно за популярния Warzone режим в Halo 5: Guardians, анонсира нова онлайн игра на име Scavengers. BioWare отново загатна за неизбежната нова Dragon Age игра, а РS3 инди класиката Journey ще получи РС порт. Накрая, The Last Campfire е изненадващо ново приключение от Hello Games.


The Game Awards са вече тук и широката публика успя

The Game Awards са вече тук и широката публика успя ...

......... се похвали с открит свят, широк набор от възможности за къстъмизация и превозни средства.Що се отнася до конкретното демо, в него може да се запознаете с основния интерфейс в играта и различните начини, по които ще може да елиминирате вашите врагове, които в случая се впускат към вас на орди.


Абонаментната услуга ще дойде и за мобилни устройства.Вчера разбрахме за

Абонаментната услуга ще дойде и за мобилни устройства.Вчера разбрахме за ...

......... PC, а след това и мобилно устройство“, а той ясно заявява „всяко устройство“, коментира Джеймс Батчелър от GamesIndustry. Това звучи доста невъзможно, имайки предвид колко ревностно Sony пази територията си, а и японците имат PlayStation Now. Дали пък не може да се случи все пак, предстои да видим в бъдеще.


The Game Awards 2018 стартира ударно с множество анонси и

The Game Awards 2018 стартира ударно с множество анонси и ...

......... В слуая, това са Рейдън и Скорпион, които въобще не си поплюват – изкормвания, обезглавявания, здрави шутове, и въобще, Mortal Kombat. За съжаление, освен синематиката, не виждаме геймплей. Такъв ще видим в края на януари в специално организирано събитие.Mortal Kombat 11 излиза на 23.04 за PC, Xbox One и PS4.


id Software и Avalanche Studios присъстваха на The Game Awards

id Software и Avalanche Studios присъстваха на The Game Awards ...

......... доста за заглавието, основните механики и герои, както и историята му. Засега знаем, че става въпрос за игра с открит свят, която се разработва с енджина на Avalanche Apex, а не с id Tech, поради това, че Apex е по-пригоден за създаването на открити светове и отразяването на мащабни разрушения.


Ubisoft потвърдиха слуховете, които витаеха в последно време, че ще

Ubisoft потвърдиха слуховете, които витаеха в последно време, че ще ...

......... първите не остават живи дълго време око Близначките. Играещите ще трябва да изградят арсенал, който ще наклони везните в тяхна полза и да обединят сили с нови и познати лица, за да защитят оцелелите от бандата“, гласи анонса на играта.Far Cry New Dawn излиза за конзоли и PC на 15.02.2019.


Още с излизането си през 2012 година играта Counter-Strike: Global

Още с излизането си през 2012 година играта Counter-Strike: Global ...

......... използват своите навици, оръжие и ресурси, за да вземат парите и арсенала на противниците.Преходът към безплатна версия и режимът Battle Royale ще дадат възможност на Valve да противопостави Counter-Strike: Global Offensive на игри като Fortnite и PUBG. Досега в тази игра безплатен бе само режимът на офлайн игра с ботове.


Запознайте се с Купе.Общността на Civilization VI очаква с нетърпение

Запознайте се с Купе.Общността на Civilization VI очаква с нетърпение ...

......... единица на маорската цивилизация се нарича Тоа и се изразява в умението им да строят фортификационни съоръжения, докато уникалния им тип сграда носи името Марае. Всичко, което засяга маорската, унгарската и други цивилизации, които ще влязат в Gathering Storm, ще видим, когато експанцънът излезе, което ще се случи на 14.02.2019.


Capybara Games обявиха, че след продължителен период на разработка, тяхната

Capybara Games обявиха, че след продължителен период на разработка, тяхната ...

......... акцент в Below ще е оцеляването. Играта получи няколко забавяния от начално анонсираната година на своя дебют, който трябваше да е през 2016. По-рано тази година обаче, Capybara Games обявиха, че Below ще излезе именно тази година – обещание, което беше спазено.Below излиза на 14.12 за Xbox One и Windows.


Вижте в действие един истински въздушен хищник.Малко повече от месец

Вижте в действие един истински въздушен хищник.Малко повече от месец ...

......... от над 30 самолета, с които да летите, вълнуваща история, която ще е привлекателна, както на феновете на поредицата, така и на тези, които тепърва влизат в света на Ace Combat, и много часове забавление. Ace Combat 7: Skies Unknown излиза за конзоли на 18.01.2019, а на 01.02.2019 за PC.


Посрещнете отново могъщия Тайрънт.Макар и Capcom да не наричат Resident

Посрещнете отново могъщия Тайрънт.Макар и Capcom да не наричат Resident ...

......... Клеър, която се изправя пред поти неразрушимия Тайрънт и неговата чудовищна сила, като в случая на Клеър не ѝ оставя друго освен да бяга. Гледайки това видео и онова с ликърите, изглежда Capcom са напълно сериозни, когато говоря за завръщане към хорър корените на поредицата.Resident Evil 2 излиза на 25.01.2019.


Майк Лейдлоу, бивш творчески директор в Bioware, известен най-вече с

Майк Лейдлоу, бивш творчески директор в Bioware, известен най-вече с ...

......... влизат участия, като ръководител по дизайна по Dragon Age: Origins и Dragon Age II, както и творчески директор на Dragon Age: Inquisition.Що се отнася до Dragon Age, то през седмицата се появиха слухове, че по време на започващото утре The Game Awards, може да чуем за следваща част от поредицата.


Square Enix се похвалиха със забележителния успех на една от

Square Enix се похвалиха със забележителния успех на една от ...

......... Automata ще се появи за Nintendo Switch, не е известно, но преди време директорът на заглавието Йоко Таро намекна именно за подобна възможност. Отново той, през април тази година заяви в интервю за GameReactor готовност да се заеме с продължение на играта. Всичко обаче зависи от Square Enix, подчертава Таро.


Един от скритите хитове на годината?Ако сте фенове на X-Com,

Един от скритите хитове на годината?Ако сте фенове на X-Com, ...

......... Year Zero: Road to Eden стъпва на вълнуващо нова почва за жанра на походовите стратегии. Дори и с някои механики, които не се смесват по перфектен начин с геймплея, тя гъделичка ума ви по интересен и вдъхновяващ начин“, написаха IGN в ревюто си за играта, давайки ѝ оценка от 7.9.


Сега топката е във Valve.Тази седмица, Epic Games анонсираха появата

Сега топката е във Valve.Тази седмица, Epic Games анонсираха появата ...

......... Black Ops 4, прикрепени към техните собствени сайтове. Fortnite, играта, за която всички говорят тази година, също пренебрегна магазина. А освен това, Steam вече има и нов съперник в лицето на Discord Store, за които да се притесняват“, обобщава тя. Е, вече и друг сериозен конкурент се появи на хоризонта.


Следващият голям пробив на Дезиле?Анонсирана преди повече от три години,

Следващият голям пробив на Дезиле?Анонсирана преди повече от три години, ...

......... – на 06.12 в Microsoft Center в Лос Анджелис.„Време е Ancestors: The Humankind Odyssey да излезе от сенките! Гледайте по време на The Game Awards този четвъртък предварителен преглед и се включете в лайвстрийма на GameSpot след шоуто за продължителна геймплей сесия“, написаха от Panache в Twitter акаунта на студиото.


Това, което прави Bohemia Interactive е похвално. Пет години след

Това, което прави Bohemia Interactive е похвално. Пет години след ...

......... в Steam Workshop, както и герои чиито лица са създадени по модел на някои от хората от Bohemia, използвани като тестова база за новия фотограметричен подход, който студиото възнамерява да използва и в бъдеще. Пълният списък с промени, които носи със себе си току-що излязлото обновление, може да видите тук.


Ubisoft продължава да доставя нови предизвикателства на хората, които играят

Ubisoft продължава да доставя нови предизвикателства на хората, които играят ...

......... играта за това. По време на специалната PC Referral Program, която ще се проведе от 11.12,2018 до 11.02.2019, тези, които поканят хора да играят Ghost Recon Wildlands ще получат Battle Crates, когато тези, които са поканили си закупят играта. Поканените ще получат Battle Crates като бонус също“, поясняват от Ubisoft.


Поредният WW2 шутър, търсещ място под слънцето.Разработчикът Black Matter обяви,

Поредният WW2 шутър, търсещ място под слънцето.Разработчикът Black Matter обяви, ...

......... реализъм игра, в която битките, оръжията, снаряжението и фронта са предадени с изключителен реализъм и внимание към детайла. Става дума за тийм-базирана игра, в която може да участват до 100 човека в отбори от по 50. Основен акцент е поставен над екипната работа и тактическата експертиза и умения на играещите.


Campo Santo разкри официалната дата, на която ще излезе Firewatch

Campo Santo разкри официалната дата, на която ще излезе Firewatch ...

......... истински хит, когато се появи преди две години. Играта беше посрещната радушно, заради интересните си геймплей механики, история и начин на разказване. Що се отнася до Campo Santo, по-рано тази година, компанията беше закупена от Valve и в момента разработчикът подготвя своята следваща игра – In the Valley of Gods.


Големите гейм компании, като например Rockstar Games и други подобни,

Големите гейм компании, като например Rockstar Games и други подобни, ...

......... момент е, че Dino може да се играе и без интернет. Достатъчно е в адресния ред да се въведе chrome://dino/. Показва се малко странно изображение, че няма интернет връзка:Но всичко е наред. Достатъчно е да се натисне интервала и играта започва.В Google Play се предлагат няколко версии на тази игра.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... PS4/Xbox One 4 декември 3 Just Cause 4екшън приключение Avalanche Studios/Square Enix PC/PS4/Xbox One 4 декември 4 Monster Boy and the Cursed Kingdomплатформър Game Atelier/FDG Entertainment PC/PS4/Xbox One/Switch 4 декември 5 Super Smash Bros. Ultimateбойна Bandai Namco Studios/Nintendo Switch 7 декември 6 PlayerUnknown’s Battlegroundsшутър PUBG Corporation/PUBG Corporation PS4 7 декември


Влакът пое,а към британските острови.Kalypso Media анонсираха излизането на следващото

Влакът пое,а към британските острови.Kalypso Media анонсираха излизането на следващото ...

......... Той може да извежда нарочно сгрешени доклади на стоковата борса, така че да манипулира стойността на компаниите. „Придобиването на компания също е променено, така че вече ще може да владеете 100% от дадена компания без да ви се налага да преминавате през процесите по пълно сливане“, пишат авторите на играта.


InXile Entertainment вече могат да дишат по-спокойно, след като стана

InXile Entertainment вече могат да дишат по-спокойно, след като стана ...

......... игра, появила се през вече далечната 1988. Във връзка с това, последовател на студиото в Twitter задал и логичния въпрос, дали InxXile не възнамеряват да излязат с ремастерирана версия на играта. Точно това и се случва в момента, потвърдили от студиото: „Ние, всъщност работим по преработена версия на оригиналния Wasteland“.


Mundfish публикуваха ново видео към Atomic Heart, ретро-футуристичното забавление на

Mundfish публикуваха ново видео към Atomic Heart, ретро-футуристичното забавление на ...

......... го виждаме. Средствата, които ще получим от предварителните поръчки ще ни позволят да не правим компромиси и да се съсредоточим над една отлична игра – такава, която самите ние бихме играли“, обяснява той. Така че, ако вярвате в проекта, макар и далеч от осъществяване, може да го подкрепите още днес.


След големия интерес, който предизвика на E3 в Лос Анджелис,

След големия интерес, който предизвика на E3 в Лос Анджелис, ...

......... свое привю Polygon нарече The Elder Scrolls: Blades „най-скъпата мобилна игра“, намеквайки за качествата ѝ.Управлението става с жестове, а телефонът е във вертикално положение, така че лесно да играете с една ръка. Едно почукване кара героят ви да се движи, плъзването управлява камерата, а атаката става с натискане и задържане.


Всичките шест конзоли на Sony са уникални системи, дали ни

Всичките шест конзоли на Sony са уникални системи, дали ни ...

......... нея. Но когато другата есен (или най-късно през 2020 г.) на пазара излезе PS5, Switch отново ще остане безнадеждно назад като хардуер и поддръжка.Microsoft ще бъде на далечно трето място и през 2019 г. с едва 10 милиона Xbox One продадени конзоли, твърди Strategy Analytics. Поне тук „експертите“ са познали.


<a href=

......... и Fairly Odd Parents: Breakin da Rules.Миналата година се появи информацията, че със сценария на Gears of Wаr се е заел сценаристът на Avatar 2 Шейн Салерно. Не е известно, дали Салерно вече е бил подготвил, и дали Фрейзър ще се опира на неговата концепция или ще гради отначало историята.


Рейсърът GRiD Autosport ще излезе за Nintendo Switch през 2019

Рейсърът GRiD Autosport ще излезе за Nintendo Switch през 2019 ...

......... типа на „Понеже работи на смартфони, защо не вземем да я портнем за Switch?!“ Но, какво пък – още една игра е добре дошла за всяка платформа.Ето, и аз уплътних още един ред в новината, повтаряйки изказването си от по-горе. Същото спокойно може да важи и за една петгодишна игра.


Sony анонсира последните попълнения в PlayStation Plus за тази година.

Sony анонсира последните попълнения в PlayStation Plus за тази година. ...

......... версии за PlayStation 4 и PS Vita. Портативното бижу ще получи още и мрачното приключение Papers, Please. Накрая, собствениците най-добрата конзола за последното десетилетие PlayStation 3 ще се зарадват на визуалния роман Steins;Gate и на аркадния шутър с rogue-like елементи Steredenn.Всички нови заглавия идват в PlayStation Plus от 4 декември.


Запознайте с един наистина легендарен асасин.Ubisoft обяви, че първата част

Запознайте с един наистина легендарен асасин.Ubisoft обяви, че първата част ...

......... търсене на потъналия град“, гласи анонса на допълнението.Legacy of the First Blade е част от сезонния пропуск към Odyssey, в който са включени също така и ремастерираните версии на Assassin’s Creed III и Assassin’s Creed Liberation, които на свой ред излизат през март. DLC-то може да се поръча и отделно.


След като последната част от сериите излезе във времето на

След като последната част от сериите излезе във времето на ...

......... затвора. „Земята днес е овладяна от седемте смъртни гряха, от мистични създания и дегенерирали създания, които им служат. Съветът призовава Ярост да слезе от височините на небето в лоното на ада с мисия да възстанови баланса и да докаже, че тя е най-силния сред Конниците“, гласи анонса на новата игра.


Преди броени дни Nintendo пусна фърмуер 6.2.0 за своята конзола

Преди броени дни Nintendo пусна фърмуер 6.2.0 за своята конзола ...

......... в мрежата циркулира версия на Super Smash Bros Ultimate, която води до софт брик на конзолата ви при инсталация. Спасението е само да имате NAND бекъп отпреди това. Затова както винаги бъдете внимателни какво и откъде сваляте или просто си купете играта от магазина, когато тя излезе на 7 декември.


Организаторите се включват в каузата на българската игра Squirrel Attack

Организаторите се включват в каузата на българската игра Squirrel Attack ...

......... по Squirrel Attack Board Game, част от серия благотворителни игри – “Коледни катерици”, които подкрепят мисията на фондация “Сийдър”. Фондацията е най-голямата организация в България, предоставяща 24-часова семейна грижа на деца и младежи в неравностойно положение. Участието в Game Dev Summit Monthly е напълно безплатно, но изисква регистрация на :https://bit.ly/2QN3lSr


Тайло превзема и сърцата на притежателите на PlayStation 4 и

Тайло превзема и сърцата на притежателите на PlayStation 4 и ...

......... съвети, когато чуем такива! Заедно с това, ние бяхме информирани, че PlayStation 4 версията на играта ще е готова към началото на годината, вероятно през февруари. Така че решението дойде от само себе си: ще направим едновременна конзолна премиера на Ghost of a Tale през февруари“, пишат създателите на играта.


Вероятно най-доброто тепърва предстои.Когато преди близо две години шефът на

Вероятно най-доброто тепърва предстои.Когато преди близо две години шефът на ...

......... сериозен брой качествени ексклузиви за следващото поколение Xbox – Scarlett? Едва ли само ще да е това, особено вземайки предвид желанието на компанията за „обединяване на преживяването“ от всички устройства на компанията. Определено може да се заяви, че ако сте геймър и потребител на Windows 10, ви очакват приятни изненади.


Бета тестовете на Red Dead Online започват от днес, 27

Бета тестовете на Red Dead Online започват от днес, 27 ...

......... екшън Grand Theft Auto V бе навъртял 2.3 милиарда часа игра само за периода 1 октомври 2013 – 31 октомври 2014 г. В него до момента са участвали геймъри от общо 224 държави, твърди още Rockstar. В онлайн режима са били закупени 342 милиона оръжия и 422 милиона превозни средства


Още преди да излезе играта, ревютата не бяха особено ласкави.Overkill

Още преди да излезе играта, ревютата не бяха особено ласкави.Overkill ...

......... (печалбата преди приспадане на данъци, амортизация, лихва и понижение) за Q4 остава“, пишат Overkill.Все пак, подчертават от компанията, тези обстоятелства няма да попречат на Overkill да продължи с усилията по подобряване на играта и добавяне на стойност и съдържание към нейния свят. The Walking Dead излиза за конзоли на 06.02.2019.


SCS Software направи анонс на следващото допълнение, което ще излезе

SCS Software направи анонс на следващото допълнение, което ще излезе ...

......... Латвия и Естония. Общо 13 000 километра пътища биват добавени, както и възможността да посетите Калининград и Санкт Петербург. Общият брой на големите градове, които биват добавени тук са 23, заедно с многобройни по-малки селища. Добавени са и над 30 местни докове и индустрии, както и постижения, които да отключвате.


Компанията има ясна политика в това отношение.Миналата седмица ви предадохме

Компанията има ясна политика в това отношение.Миналата седмица ви предадохме ...

......... Bethesda свали още пет долара от нея. Виждайки това, мнозина започнаха да питат за връщане на част от парите си и ранни доклади посочиха, че те в действителност ги получават“, пише медията.Само че подобен процес не е започнал в действителност. От компанията уверяват, че скоро и това ще се случи.