"От името на социалистите в Европа, предадох на премиера Заев ...

......... на огромния опозиционен митинг. Днес виждам, че освен тежката политическа отговорност да придвижат страната си напред, те успешно носят и тази на изпълнените предизборни ангажименти. "ПЕС решително ще подкрепи СДСМ в предстоящите парламентарни избори през 2020 г. Обмисляме голяма конференция, посветена на Югоизточна Европа с домакинството на Скопие“, заключи Станишев. 


Група Е: Наполи - Ливърпул 0:0РБ Залцбург - РК Генк

Група Е: Наполи - Ливърпул 0:0РБ Залцбург - РК Генк ...

......... Халанд (45) Доминик Шобошлай (45+3`)Група F:Интер - Славия Прага 1:1 0:1 Питър Олайинка (64) 1:1 Николо Барела (90+3)Борусия Дортмунд - Барселона 0:0Група G: Лион - Зенит 1:1 0:1 Сeрдар Азмун (41) 1:1 Мемфис Депай (51-д)Бенфика - РБ Лайпциг 0:0Група Н: Челси - Валенсия 0:0Аякс - Лил 1:0 Куинси Промес (18)


избори в Испания ще са на 10 ноември. Това обяви

избори в Испания ще са на 10 ноември. Това обяви ...

......... избори в Испания ще са на 10 ноември. Това обяви и.д. премиер проведе консултации с основните политически лидери, за да установи дали е възможно създаването на работещо правителство. Държавният глава няма да предлага друг кандидат за премиерския пост, обяви дворецът.Учениците в музикалните училища се справят много по-добре с изпитите

Учениците в музикалните училища се справят много по-добре с изпитите ...

......... Освен това е забелязана закономерност, че колкото по-ярко се изявяват учениците в една или друга област на музиката, това е свързано със степента им на изява по математика, изучаване на езици и естествени науки. И както са казали мъдрите, математиката е музиката на разума, а музиката е математиката на чувствата...В дълбините на известната в Китай река Яндзъ откриха чудовище,

В дълбините на известната в Китай река Яндзъ откриха чудовище, ...

......... местността през последните години, което означава, че нейната екосистема е станала по-тясна, а не по-широка.* Най-голямото същество, за което се смята, че съществува във водите понастоящем, е китайският гигантски саламандър, който може да достигне около 1,8 м дължина. Този вид е критично застрашен, до голяма степен в резултат на замърсяване.


В рамките на резидентната програма на Галерия +359 за 2019

В рамките на резидентната програма на Галерия +359 за 2019 ...

......... кулата - празния резервоар за вода. Тук разказът на Полин Тойер и Селсиан Ланглуа не свърша, защото започва "свободното падане" - обратно по спиралата на цветовете, растенията и триизмерните модели до двора, пълен с диворастящи дървета и храсти, сред които се намира постройката, обгърната от превърнала в дърво дива лоза.


Под лупа ще следят всички бъдещи булки дефилето на сватбени

Под лупа ще следят всички бъдещи булки дефилето на сватбени ...

......... сияние на залеза и нежните отблясъци на скъпоценни камъни и материи, като включва нежни полупрозрачни кристални мъниста, цирконии, пайети, 3D флорални елементи и точки. Радослава Лазарова акцентира също на роклите две в едно, ръчно изработени елементи и моделирани набори, голото рамо, дълбоките и V-образни деколтета, голите гърбове и високата талия.


Дано авторът на повестта

Дано авторът на повестта "Сами срещу слънцето" не ми се ...

......... селянинът Павел Бебов от град Кнежа, защото тази земя беше богата и плодородна." И дано се намерят нови млади българи, потомците на тези от повестта, които да я заобичат истински.Слово, подготвено от Велин Георгиев, за несъстоялото се представяне на книгата на Павел Бебов през януари т.г. в НЛС "Старинният файтон"


Индонезийска представителна колекция - дарение, е подредена в Националната галерия

Индонезийска представителна колекция - дарение, е подредена в Националната галерия ...

......... на забележителни предмети, експонирани в зала 20 на Квадрат 500. Добрите приятелски отношения между Индонезия и Националната галерия в София може да бъдат проследени още от 1960 г., когато президентът Сукарно посещава престижната културна институция. Днес, десетилетия по-късно, благодарение на щедрото дарение, Националната галерия вече разполага с артефакти и от Индонезия. Софийската филхармония ще открие 30-ите юбилейни дни на японската култура

Софийската филхармония ще открие 30-ите юбилейни дни на японската култура ...

......... частично се възвръща.Фуджико Хеминг преподава 15 години в Хайделберг, Германия, след което се завръща в Япония. Феноменалният успех на нейния запис на "Ла кампанела", който се продава в над 2 млн. копия, води до дебюта й в Карнеги хол през 2002 г. и концерти в цяла Европа с големи оркестри.


Изпратихме за пореден път първия учебен ден. С по-малко деца,

Изпратихме за пореден път първия учебен ден. С по-малко деца, ...

......... се изказват? Ами, наясно са, че при бизнеса празно не се търпи, че политиката трябва да насърчава бизнеса, а не да го принуждава да търпи загуби. И че когато си на граница, по-разумното е с едно око да гледаш на Изток, с другото - на Запад. Някои го и могат.  


Заплаха за националната сигурност заради пране на пари е обвинението,

Заплаха за националната сигурност заради пране на пари е обвинението, ...

......... да създава висока принадена стойност, плюс нехайството на държавата към неговото здраве и възпитание, включително в родолюбие, плюс натрапваната нагласа за всепозволеност.И при това положение да твърдиш, че Малинов бил национална запраха заради връзките му с две руски НПО-та, значи да изпаднеш в положението на крадеца, който вика "Дръжте крадеца".


КАТЯ ГЕОРГИЕВА е родена в Ямбол през 1972 г. Завършва

КАТЯ ГЕОРГИЕВА е родена в Ямбол през 1972 г. Завършва ...

......... да не забравим, че изборите са възможност за гражданите да изберат по-добрия модел на управление.Вярвам в силата на всеки, вярвам в мъдростта на ямболци, вярвам в правилността на техния избор и разчитам на тяхната подкрепа, защото заедно сме водени от обичта си към Ямбол и искаме най-доброто за нашия град.


Организирането и завършването на концесии не е силата на Столичната

Организирането и завършването на концесии не е силата на Столичната ...

......... и не на последно място - имат неясна визия за бъдещето. От друга страна, една нестартирала или нефинализирана концесия е далеч по-добър вариант, отколкото лошо договорираната на гърба на столичани. Като например тази за "Софийска вода". Скоро трябва да приключи 20-годишният й срок. А какво ли ни чака след това?Служители в Хонконг проучват инцидента с градския влак, който дералйила

Служители в Хонконг проучват инцидента с градския влак, който дералйила ...

......... имаше пет бебета. Мигрантите бяха спасени край испанския бряг, плавайки на малко кану през Средиземно море Китайският премиер Ли Къцян (вляво) и руският му колега Дмитрий Медведев със съпругата му Светлана разглеждат експозицията на Павловския държавен музей в Санкт Петербург. Къцян е на посещение в Русия за задълбочаване на двустранното сътрудничество


Министерството на отбраната на САЩ е за сдържан отговор на

Министерството на отбраната на САЩ е за сдържан отговор на ...

......... е позицията на цялото държавно ръководство на страната и че "всички официални лица в Ислямската република единодушно вярват" в това. Имаше съобщения за евентуална среща между американския президент Доналд Тръмп и иранския му колега Хасан Рохани по време на предстоящото Общо събрание на ООН в Ню Йорк по-късно този месец.


България и Русия ще работят за увеличаване на стокообмена между

България и Русия ще работят за увеличаване на стокообмена между ...

......... Денис Мантуров при провелото се във Варна XVII заседание на Междуправителствената българо-руска комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество.  По време на комисията бяха подписани меморандум за сътрудничество между "Интер експо център България" и изложбено обединение "Рестек", както и споразумения за сътрудничество между "Техноинженеринг груп България" и Инженерна компания "Интерблок" Русия.


България е единствената държава в ЕС, която е наложила ограничение

България е единствената държава в ЕС, която е наложила ограничение ...

......... посочиха от ЕК в мотивите си. Това е втори иск пред Съда на Европейския съюз за неспазване от страна на България на стандартите на ЕС за качество на въздуха. В решението си от април 2017 година съдът потвърди, че страната ни не е спазила пределно допустимите стойности за прахови частици.


Шоковото поскъпване на петрола и очакванията горивата да го последват

Шоковото поскъпване на петрола и очакванията горивата да го последват ...

......... Това ще е риск, който оттук нататък ще бъде калкулиран в цените на суровия петрол. Ако това се случи, това ще бъде най-лошо за всички, включително и за световната икономика. Ще доведе до цени от над 100 долара на барел. Никой няма интерес, това ще доведе до рецесия", заяви Бенчев. 


С предизборни послания и равносметка за едва пет спасени от

С предизборни послания и равносметка за едва пет спасени от ...

......... Защото иначе решаваме нещата на парче и на пожар, заяви Милка Христова от БСП. Кметът Йорданка Фандъкова пък се оправда, че досега не са спасени само тези терени, но и още 10 други чрез обезщетения. В същото време стана ясно, че само в "Младост" има още 35 спорни междублокови пространства.


Ниските заплати в администрацията и

Ниските заплати в администрацията и "глупави специалисти" се оказаха причина ...

......... МВР работело с морални хакери.Малко по-късно представители на властта, МВР и прокуратурата се преместиха на втора конференция за киберсигурността, организирана от КРИБ. На нея главният прокурор Сотир Цацаров отново подкрепи Иван Гешев за свой заместник. Цацаров се обяви за поредно спешно преразглеждане на Наказателния кодекс по отношение на компютърните престъпления.
След като разгледа докладите на длъжностните лица от несъстоялата се

След като разгледа докладите на длъжностните лица от несъстоялата се ...

......... Спартак Пл, СТК на БФС отлага  разглеждането на инцидента за следващото си заседание. Призовани са упълномощен представител на ръководството на Спартак Пл, старши треньорът, помощник-треньорът и капитанът на отбора да се явят на заседанието в четвъртък от 13.00 ч. в сградата на БФС на ул. „Цар Иван Асен II“ №26.


България е съвсем близо до класиране за историческия първи турнир

България е съвсем близо до класиране за историческия първи турнир ...

......... имаме отбор в историческия турнир в Австралия.Според тегления жребий досега са ясни:Група А: Сърбия, Франция и Южна Африка +1; Група В: Испания, Япония, Грузия +1; Група С: Швейцария, Великобритания, Белгия +1; Група D: Русия, Италия, САЩ +1; Група E: Австрия, Хърватия, Аржентина +1; Група F: Германия, Гърция, Канада и Австралия.


Първите ни представителки при жените на Световното по борба в

Първите ни представителки при жените на Световното по борба в ...

......... - Никола Петров" и в тях финалистите също взимат визи за Токио 2020.Днес на тепиха излизат Мими Христова (57) и Мария Оряшкова (76) в олимпийските категории, както и Юлияна Янева (65) в неолимпийската.Утре са последните ни представителки - Тайбе Юсеин (62 кг) и София Георгиева (68) също в олимпийски категории.


Генералният директор на БНР Светослав Костов не вижда причини да

Генералният директор на БНР Светослав Костов не вижда причини да ...

......... би трябва да я търсим някъде по-назад, в хората, които евентуално са доставяли различна техника, хората, които евентуално са работили по техническото изграждане. Мисля, че е по-добре да разберем къде е проблемът, за да бъде решен и за да не стават такива неща, е позицията на генералния директор на БНР.


По повод  Деня на София общинският съвет удостои 11 души

По повод  Деня на София общинският съвет удостои 11 души ...

......... церемонията присъстваха вицепрезидентът Илияна Йотова, Негово Светейшество българският патриарх Неофит, много гости, представители на чужди мисии у нас.Отбелязването на празника на София ще продължи до 18.30 часа в Народния театър, където ще бъдат връчени наградите на изявени личности на културата. След това ще бъде осветена сградата на Националната художествена галерия.


Анализи по теми като хибридни атаки, киберсигурност и комунистическо минало

Анализи по теми като хибридни атаки, киберсигурност и комунистическо минало ...

......... тинк-танка към Европейската народна партия "Център за европейски изследвания Вилфрид Мартенс".Отделно от това до десетина дни от центъра планират да имат и позиция по проекта за АЕЦ "Белене" например. Чакало се и становище за военните партньорства със САЩ. Ще даваме и изявления, ще имаме телевизионни участия по всички актуални събития.


Безсрочен протест с искане за оставката на здравния министър Кирил

Безсрочен протест с искане за оставката на здравния министър Кирил ...

......... Припомняме че още, че единственият шанс за много от чакащите е емиграция. Четирима пациенти вече са в чужбина с надеждата, че там ще бъдат спасени. От асоциацията знаят за още четири такива случая - на хора, които са в процедура по смяна гражданство, за да получат права в друга държава.


Лятото на 2019 година е било най-топлото за Северното полукълбо

Лятото на 2019 година е било най-топлото за Северното полукълбо ...

......... трети по най-високи температури.Температурата на световния океан е достигнала най-високата регистрирана досега стойност за август. В Африка периодът юни-август е бил най-топлият, откакто се правят измервания.Другата седмица в Ню Йорк предстои среща на върха на държавите от ООН. Промените в климата ще бъдат една от основните точки в дневния ред.


БНР е имало възможност за излъчване. Не е имало, каквото

БНР е имало възможност за излъчване. Не е имало, каквото ...

......... директор на медията, а не гереналният директор, въпреки че той е подписал заповедта.Генералният директор на националното радио е бил уведомен за извършване на вътрешностудийна профилактика. В това уведомление нямало и дума за прекъсване на излъчването, обясни Цацаров. И още веджът подчерта, че БНР е имало пълна техническа възможност да излъчва.


Наказателният кодекс се нуждае от спешно преразглеждане и ремонт по

Наказателният кодекс се нуждае от спешно преразглеждане и ремонт по ...

......... с целия спектър от нови форми на посегателство по отношение на информационните системи, мрежи и компютърни данни. Цацаров отчете, че са необходими нови състави на престъпления, които да криминализират нелегалното използване на търговска информация, придобита чрез компютърни престъпления.По думите му трябва да има завишаване на санкциите за такива престъпления.        


Да ни е честит светлият християнски празник на Света София

Да ни е честит светлият християнски празник на Света София ...

......... да вярват в себе си и в собствените си възможности. Нека имаме надежда, че заедно като народ можем да постигнем много. Пожелавам ви любовта да топли вашите семейства, близки и приятели. А над всички ни да бди София - мъдростта. Честит празник на имениците. Честит празник на софиянци, допълни Нинова.


Инициативният комитет на независимия кандидат за кмет на София Мая

Инициативният комитет на независимия кандидат за кмет на София Мая ...

......... ще управлява града без общински съветници, Мая Манолова отвърна, че ще се справи с помощта на столичани.Ще управлявам София със столичани, с потенциала, капацитета и енергията на всички граждани на София. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани, допълни в заключение Манолова 


Заради повишението на петрола на световтните пазари е възможно горивата

Заради повишението на петрола на световтните пазари е възможно горивата ...

......... е трудно е да се прогнозира с колко точно би било поскъпването.  Българският пазар е малък пазар, той изцяло зависи от това, което се случва в европейски план, така че начинът, по който вървят цените в Европа, предопределя и начина, по който се изменят и в България, каза още експертът.


Бойко Борисов обясни как заради ниските заплати в държавната администрация,

Бойко Борисов обясни как заради ниските заплати в държавната администрация, ...

......... ни върнат към механичните пишещи машини. На въпрос дали трябва да се промени Наказателния кодекс за хакерите, Борисов посочи, че има предложения за промени: „Вижте, те законите и сега не са лоши, просто трябва да се спазват. Не може след всяко престъпление да променяме закона и да правим по-тежки наказания“.


Приключи проверката на БНР, постановено от прокуратурата за безпрецедентното спиране

Приключи проверката на БНР, постановено от прокуратурата за безпрецедентното спиране ...

......... проблем за предаването на сигнала от Централната апаратна до входната точка на НУРТС.Същевременно от БНР не е била прекъсвана работата на програма "Хоризонт", която се е излъчвала он-лайн и е можела да се слуша в интернет на сайта на БНР. Този начин на слушане се ползва от ограничен кръг слушатели.


Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Нормална таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; ...

......... получат по 32 мандата в новия парламент. Заедно с гласовете на съюзните на „Ликуд“ партии, Нетаняху може да си осигури общо 58 места.По този начин решаваща за съдбата на бъдещото правителство може да се окаже ролята на партията на Авигдор Либерман "Израел бейтену". Либерман е против коалиция с религиозните партии.


Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Нормална таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; ...

......... България. Визуалното шоу по време на концерта ще бъде създадено от Лора Шопова.„София градски вибрации – 140 удара в минута“ ще представи образи от звуци и картини, сътворени от популярни млади творци от различни жанрове и стилове, които изграждат пулса на града ни до кулминацията от 140 удара в минута.


ПО БНТ 3ЕВРОВОЛЕЙ 2019 (МЪЖЕ)18.30 Франция - България (п)20.20 Италия

ПО БНТ 3ЕВРОВОЛЕЙ 2019 (МЪЖЕ)18.30 Франция - България (п)20.20 Италия ...

......... - Славия Пр22.00 Наполи - ЛивърпулПО ЕВРОСПОРТ 1СТРЕЛБА С ЛЪК11.30 Финал на СК в Москва, компаунд12.00 Финал на СК в Москва, рекървКОЛОЕЗДЕНЕ13.00, 21.15 Обиколка на Испания, обзор14.00 Обиколка на Франция, обзор15.00 Обиколка на Италия, обзорТЕНИС17.30 Открито първенство на Австралия, обзор18.30 Открито първенство на Франция, обзор19.30 Открито първенство на САЩ, обзор


Волейболистите на България допуснаха първата си загуба на Евроволей 2019,

Волейболистите на България допуснаха първата си загуба на Евроволей 2019, ...

......... играят 1/8-финали срещу третия и четвъртия от група С (в Словения). Временно класиране:1. Франция        4 4 0 12:0 12 т.2. Италия           3 3 0 9:2 93. БЪЛГАРИЯ    4 3 1 9:4 94. Гърция          4 1 3 4:10 35. Португалия   3 0 3 1:9 36. Румъния       4 0 4 2:12 0


пред сградата на прокуратурата в града на тепетата на пл.

пред сградата на прокуратурата в града на тепетата на пл. ...

......... тепетата на пл. "Съединение" и се организира от гражданската инициатива "Понеделници за правосъдие".Организатор на събитието е сдружение "Боец". Недоволните се събраха този път пред сградата на Министерския съвет. Исканията остават същите - оттегляне на кандидатурата на Гешев за нов главен прокурор, реформи в съдебната система, както и оставка на правителството.


„Целта на БСП е да променим модела на управление, който

„Целта на БСП е да променим модела на управление, който ...

......... СЕМ, в който мнозинство имат вашите представители. Кой точно прави метежа срещу правителството? Докога, г-н Борисов, ще се оправдавате - било то с БНР или с други медии, че са ви виновни и някой иска да Ви сваля? Ако това е така, това е голям проблем вече“, заключи Георги Свиленски. 


"Моментът е труден, очевидно имаме много голямо желание да направим ...

......... "Моментът е труден, очевидно имаме много голямо желание да направим това, но не искам хората да си мислят, че то непременно е "в кърпа вързано". Не е непременно в кърпа вързано, ще трябва да се свърши усилена работа", каза


1.В нощта на 14-и септември небето над Саудитска Арабия пламна

1.В нощта на 14-и септември небето над Саудитска Арабия пламна ...

......... в състояние да опазват пръснатото си по цял свят имущество. Нещо повече - осъдени са на една постоянна и растяща несигурност. По-рано, само преди години, възможностите за нанасяне на далечен удар принадлежаха само на шепа държави "ракетоносители". Днес това е във възможностите дори на една неголяма въоръжена групировка. А утре?


Отиващото си лято на 2019-а даде началото на затопляне в

Отиващото си лято на 2019-а даде началото на затопляне в ...

......... срещу речта на Макрон. "Дълбоката държава" обаче се напъва да съхрани "геополитическата Арктика" пред затопляне с Русия. Така проамериканските ни атлантици изпадат от новите повеи в геополитиката и остават провинция на Студената война. Това щеше да си е само за тяхна сметка, ако обаче така не вредяха на страната ни.  


Пожарът, който гори край селата Агалас и Кери на остров

Пожарът, който гори край селата Агалас и Кери на остров ...

......... сърбите трябва да разглеждат събитията през 1999 г. от "по-широка перспектива" и ги призова да подобрят отношенията със САЩ.Европейският парламент се събра в Страсбург за първото си заседание от новия политически сезон. Предвижда се във вторник евродепутатите да гласуват за назначаването на Кристин Лагард за председател на Европейската централна банка


Президентите на Турция, Русия и Иран провеждат в Анкара 5-а

Президентите на Турция, Русия и Иран провеждат в Анкара 5-а ...

......... наполовина.  Междувременно Ердоган проведе отделно двустранни срещи с Путин и Роухани. Срещата Ердоган-Путин започна на "четири очи", при необходимост към нея ще се включат делегациите, представяни от министрите на външните, работи, отбраната и енергетиката. Очаква се пресконференция на тримата президенти след края на Петата им среща, планирана да започне в понеделник следобед.  


Игор ПерминовКогато след преместването със семейството ми в България по-малкият

Игор ПерминовКогато след преместването със семейството ми в България по-малкият ...

......... украинци ще стрелят срещу други. И така, докато новите собственици на тези територии не застроят цялото пространство с ядрени гробници (първата вече се изгражда в зоната на Чернобилската катастрофа), с циментови заводи и други вредни производства. Една истинска "зона на отчуждаване"...И война - до победен край. Край на собствения народ.


Над 700 000 ученици, от които 60 000 първокласници, откриха

Над 700 000 ученици, от които 60 000 първокласници, откриха ...

......... просветното министерство срещу нови промени, които ги задължават да посещават по домовете отсъстващите ученици. Учителските синдикати се разграничиха от демонстрацията, а от МОН все пак обещаха да ревизират идеята си. Вълчев заподозря, че това е "политическа акция на опозицията", зад която стояла същата група, протестираща и срещу Стратегията за детето.


Саботажи срещу Агенцията за приходите, Агенцията по вписванията, правителството и

Саботажи срещу Агенцията за приходите, Агенцията по вписванията, правителството и ...

......... заплахи, се множат и нагнетяват отровна среда за журналистическата професия, а и за демокрацията в обществото като цяло, констатира тя. Тодорова напомни, че вече 2 г. медийната комисия в НС не се произнася по законодателните предложения на съюза, които целят да осигурят гаранции за журналистическия труд и свободата на словото.


Световноизвестният актьор Джеки Чан се извини на феновете си, че

Световноизвестният актьор Джеки Чан се извини на феновете си, че ...

......... ви!"Звездата също така отправи поздрав по случай 70-годишнината от установяването на дипломатически отношения между Москва и Пекин и пожела приятелството между Русия и Китай да продължи вечно."Тайната на печата на дракона" е втората част от франчайза, режисиран от Олег Степченко за приключенията на пътешественика и картограф Джонатан Грийн (Джейсън Флеминг).


Година след първата колаборация на Дара, Павел и Венци Венц,

Година след първата колаборация на Дара, Павел и Венци Венц, ...

......... мечти - мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го превръща в музеен експонат, а Дара е опасна и цветна енергия. https://www.youtube.com/watch?v=FwIuyIg0VfAhttps://www.youtube.com/[email protected] Facebook https://bit.ly/[email protected] Instagram https://bit.ly/2KLXjAOhttps://bit.ly/33T3eM3Последвайте DARA:@Facebook: https://bit.ly/[email protected]: https://bit.ly/2PROsNdПоследвайте "Вирджиния рекърдс":@ YouTube http://goo.gl/Vdxk0N @ Website http://virginiarecords.com/http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/http://www.instagram.com/virginiarecords/


"Ъпсурт" и Rudi, Duli, Muden I Kukusheff разтърсват сцената на ...

......... са безкрайни - рисуване с брашно, изработка на мандали от прежда, както и на красиви лотоси са само част от програмата на тридневната проява. Любителите на здравословния начин на живот ще могат да се научат как да приготвят невероятно вкусно и засищащо смути, сурови бонбони, както и изкушаващи закуски с гранола.https://moodforfood.bg/. https://www.youtube.com/watch?v=ounSSssQd_E


През последните години проблемите в семейна среда отбелязва ръст и

През последните години проблемите в семейна среда отбелязва ръст и ...

......... кампанията за ненасилие над жени. Още първите срещи на екипа с публиката довеждат до диалог. Зрителите търсят контакт с артистите и споделят чути, видени и преживени ситуации на насилие. Оказва се, че този социален феномен е с огромни мащаби. А "Премълчаното разказано" е разпознато като артистична алтернатива за обговарянето му.


Софийската галерия

Софийската галерия "Контраст", ул. "Цар Самуил" 49, представя изложбата на ...

......... Софийската галерия "Контраст", ул. "Цар Самуил" 49, представя изложбата на Виолета Радкова, озаглавена "През годините". Откриването е днес, 17 септември, от 19 ч. Творбите ще може да се видят в столичния арт салон до 7 октомври. Куратор е проф. Аксиния Джурова.


Изложбата

Изложбата "Ликовете на Гогол", посветена на 210-ата годишнина от рождението ...

......... 1852 г., Аксаков пише очерка "Историята на моето познанство с Гогол", откъдето черпим безценна информация за живото възприятие на писателя от неговия забележителен съвременник.Всъщност именно Аксаков и Горяев  "подсказаха" идеята за тази изложба: ликовете на Гогол като камертон на творчеството му, посочват от пресслужбата на представителството на Россътрудничество в България.


Регионалният исторически музей на София открива официално постоянната археологическа експозиция

Регионалният исторически музей на София открива официално постоянната археологическа експозиция ...

......... ЦГМ на СУ и на ТУ. Всички, получили читателски карти, трябва да посетят библиотеката, за да ги активират. Продължава до 18 септември инициативата "Споделени книги" - "Вземи, прочети, върни". Освен участието си в кампанията "Зареди карта - стани читател", СБ ще предложи на всички желаещи софиянци безплатни едногодишни читателски карти.


Петранка Димитрова,Велико ТърновоГрупа политици, между които небезизвестният Александър Йорданов, сега

Петранка Димитрова,Велико ТърновоГрупа политици, между които небезизвестният Александър Йорданов, сега ...

......... милиона декара от най-плодородната българска земя.Все пак се надявам, че няма да го сторите, защото ще върнете България век назад. Всички декларираме, че милеем за родината си. Спрете с хулите, нека я изграждаме заедно - всеки според възможностите си, силите си, ума си, с цялата отговорност да я има България.


Светлозар Елдъров е роден през 1956 г. Завършил е история

Светлозар Елдъров е роден през 1956 г. Завършил е история ...

......... на един мой родственик е на стената с убитите при комунизма пред НДК. Но това не ме лишава от моята обективност като историк и от моя граждански дълг да не индоктринираме омраза. Аз не съм ляв, не съм и десен, аз съм историк. Ако продължаваме така, омразата ще се задълбочава.


Това е неморално от страна на ЕК и е поредна

Това е неморално от страна на ЕК и е поредна ...

......... - факт, констатиран и от Резолюция на ЕП за напредъка на Турция. С този документ също така се препоръчва и замразяване на предприсъединителна помощ за Турция. Евентуалното допускане на инвестиции от страна на "Фолксваген" в Турция е поредното лицемерие и проява на двойни стандарти от страна на ЕК, твърди Джамбазки.


Бензиностанциите ще се възползват от случващото се и ще вдигнат

Бензиностанциите ще се възползват от случващото се и ще вдигнат ...

......... бъдат възстановени веднага. Властите в Саудитска Арабия разчитат, че националната петролна компания "Сауди Арамко" ще успее да възстанови обема на добива с една трета, твърди в. "Уолстрийт джърнъл". Междувременно Доналд Тръмп съобщи, че е разрешил отпускането на петрол от стратегическия петролен резерв на САЩ, ако се наложи стабилизиране на пазарите.


Ръководството на Ботев Пд подложи служителите на клуба и футболистите

Ръководството на Ботев Пд подложи служителите на клуба и футболистите ...

......... никога не е чувал. Мога само да му пожелая успех", заяви Киров и допълни, че не му харесало оправданието за "двете нулеви години", с което бе освободен от "жълто-черния" клуб, с който вдигна купата и Суперкупата през 2017 г. и игра с отбора в 3-тия предварителен кръг в Лига Европа.


Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри е жертвал

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри е жертвал ...

......... нямаше сила, краката му се слепваха, не се държеше добре. Волята му за победа е ненадмината, но в мача той вложи много усилия в нея. И то срещу ограничен боксьор като Валин. Тази аркада може да сложи край на кариерата му, може да се наложи даже операция", заяви Джон Фюри.


Левски разби Черно море с 3:0 само за 14 минути

Левски разби Черно море с 3:0 само за 14 минути ...

......... 2 контраатаки. Те нямат победа в седми пореден мач, след като на 20 юли  надиграха с 3:1 ЦСКА-София на "Българска армия" във II кръг. Така варненци останаха 7-и с 11 т. след втората загуба за сезона. Сините фенове запалиха факли за победата на Левски с 3:0 над Черно мореСнимка Спортал


Първата ни ракета при жените Виктория Томова (№181) си осигури

Първата ни ракета при жените Виктория Томова (№181) си осигури ...

......... в тениса Серина Уилямс (САЩ). Японката продължи настъплението си и тази година стана шампион и на Australian Open. Това няма да е първи звезден сблъсък за Томова, която преди година игра срещу Серина Уилямс във II кръг на "Уимбълдън"  при дебюта си в основната схема на турнир от Големия шлем.


Българин е на върха на професионалния бокс! Различните боксови асоциации

Българин е на върха на професионалния бокс! Различните боксови асоциации ...

......... 367,2 8. Луис Ортис (Куба) 363,7 10. Адам Ковнацки (Пол) 247,3.Ранглистата на IBF: 1. КУБРАТ ПУЛЕВ 2. Вакантно 3. Адам Ковнацки (Пол) 4. Агит Кабайел (Гер) 5. Антъни Джошуа (Вбр)  6. Тайсън Фюри  (Вбр) 7. Сергей Кузмин (Рус) 8. Джералд Уошингтън (САЩ) 9. Луис Ортис (Куба) 10. Майкъл Хънтър (САЩ).