Война или дипломация? "Лесно може да се тръгне и в

Война или дипломация? "Лесно може да се тръгне и в ...

......... те са достигнали своя пик. По сходен начин стоят нещата и в останалите сфери", но "няма вече много какво да се направи на икономическия фронт", обяснява Слейвин. "Ако единствената цел е да бъде отслабен Иран и да бъде унищожено ядреното споразумение", резултатът ще е "Иран, който действа още по-необуздано". /БТА/


Кремена Халваджиян спретна голям купон по повод 50-я си рожден

Кремена Халваджиян спретна голям купон по повод 50-я си рожден ...

......... програмата на партито бе Димитър Рачков, докато Мария се радваше на компанията на продуцента на "Супершоу Невада" - Димитър Станчев."Кремена ще го запомни този рожден ден! Рачков, Геро, Малин, Рафи, Албена Михова и Милица направиха абсолютно лудо шоу! А аз и Любо дори ударихме един дует!", похвали се Маги Халваджиян.


Един милиард души са станали жертва на различни форми на

Един милиард души са станали жертва на различни форми на ...

......... насилие. Статистиката е идентична и за бедни, и за богати държави.Едно от пет момичета става жертва на сексуално насилие веднъж в живота си. Това са 20 процента от жените в света, допълни Петкова. След Варна подобни срещи ще има и в други градове на страната, сред които са Стара Загора и Кюстендил.


След минаване през проверката собственикът на колата ще получава час,

След минаване през проверката собственикът на колата ще получава час, ...

......... Регистър на всички сервизи ще се съхранява в ДАИ.  Проектът на закон обръща внимание и на търговията на авточасти втора употреба. Те трябва да се извършват само от регистрирани търговци. Те също трябва да бъдат вкарани в регистър. Нерегламентираната търговия с части ще се наказва също с глоба от 5000 лв.


Областният управител на Русе обяви бедствено положение за цялата територия

Областният управител на Русе обяви бедствено положение за цялата територия ...

......... община Русе. Бедственото положение се обявява на основание чл. 50 (1) от Закона за защита при бедствия и Контингенс плана за борба с особено опасни заразни заболявания.Краят на обявеното бедствено положение се предвижда за 29.07.2019 г., като при необходимост, срокът ще се удължи след съгласуване с министъра на вътрешните работи


В периода 01.07.2019 - 31.07.2019 от 09:00 ч. до 16:00

В периода 01.07.2019 - 31.07.2019 от 09:00 ч. до 16:00 ...

......... 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Варна - местност Боровец - юг, местност Боровец - север, района около обръщача на автобуса. Прекъсването ще бъде само в делничните дни за посочения период.Международният валутен фонд (МВФ) днес обяви, че е преразгледал към

Международният валутен фонд (МВФ) днес обяви, че е преразгледал към ...

......... да намали силната си зависимост от дълговете. Вашингтонската институция освен това не е толкова оптимистично настроена и за Латинска Америка, прогнозирайки растеж от 0,6 на сто или с  минус 0,8 процентни пункта спрямо предишния доклад. Експертите на МВФ очакват, че през 2020 година Латинска Америка вече ще има по-динамична икономика.


Сеул отправи силно възражение към Москва, след като руски военен

Сеул отправи силно възражение към Москва, след като руски военен ...

......... южната част на Корейския полуостров.Никакъв "предупредителен огън" не е имало от страна на южнокорейските изтребители. "Ако руските пилоти бяха почувствали заплаха за сигурността", щеше да последва отговор, каза руското министерство и добавя"Въздушно-космическите сили на Русия и военновъздушните сили на Китай за първи път извършиха съвместно въздушно патрулиране в Азиатско-тихоокеанския регион."


Фейсбук
Интересна снимка, направена по време на движение на теснолинейката Септември

Фейсбук Интересна снимка, направена по време на движение на теснолинейката Септември ...

......... Септември загива само защото си е подало главата навън. Откъснал се е камък от канарите....", предупреждава потребител."Лайкнах снимката заради това, че е малко по-различна, но иначе на фона на останалите фотографии на двойката, които са далеч по-изпипани от фотографска гледна точка, тази е слаба", гласи друг от коментарите под публикацията.


Община Варна се включва в инициативата на Министерството на туризма

Община Варна се включва в инициативата на Министерството на туризма ...

......... история на медицината. Инициативата "Денят за Вас“ стартира през юни т. г. Целта е в един ден през летния сезон всички туристически обекти на територията на съответната община да са без входни такси, като по този начин се привлекат повече посетители, които да се запознаят с различни културно-исторически и природни забележителности.


77 години от разстрела на Никола Вапцаров бяха отбелязани днес

77 години от разстрела на Никола Вапцаров бяха отбелязани днес ...

......... днес с тържествена церемония в двора на ВВМУ. От името на Община Варна венец бе поднесен от Пейчо Пейчев, зам.-кмет. Слово по случай гибелта на поета произнесе капитан I ранг проф. д-р Калин Калинов, зам.-началник по учебната и научна дейност на висшето училище. Събитието бе организирано от ВВМУ "Н. Вапцаров".В близките 10 години практиката нямало как да влезе масово в

В близките 10 години практиката нямало как да влезе масово в ...

......... са ключът, защото не можем да кажем, че четиридневна работна седмица е добре, ако през това време те изтощават максимално", категорична бе Григорова. Още преди 5 г. Международната организация по труда препоръча работната седмица да стане четиридневна. Миналата година експеримент в нова Зеландия показа, че така 78% от служителите стават по-продуктивни.


Бургазлията Емил Василев Танев на 38 години е в неизвестност

Бургазлията Емил Василев Танев на 38 години е в неизвестност ...

......... на 38 години е в неизвестност от 12 юли. Мъжът се е прибрал от Германия в дома си и от тогава близките му нямат контакт с него. В апартамента му в Бургас е открит само портфейла му, съобщават негови близки.Ако някой има информация за Емил, може да сигнализира в полицията.


Много са събитията в лятна Варна, които превръщат града в

Много са събитията в лятна Варна, които превръщат града в ...

......... от варненските институции. Форума е финансиран от Община Варна, чрез Фонд "Култура", като една от най-колоритните части от културния календар на Варна.Заповядайте на 1 август от 20 часа пред Сцена "Раковина" в Морската градина на Варна, където с концерт-спектакъл ще се открие 23-тия Международен панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика".   


С ритуал по полагане на цветя благоевградската общественост почете 77

С ритуал по полагане на цветя благоевградската общественост почете 77 ...

......... си стихосбирка "Моторни песни". В нея са побрани едни от най-значимите произведения в българската литература. Арестуван е през март 1942 г., а на 23 юли е осъден на смърт и още същата вечер - разстрелян. Вапцаров получава и световно признание – наградата на Световния съвет на мира, поднесена през 1952


Причината за мащабното спиране на ток във Венецуела късно в

Причината за мащабното спиране на ток във Венецуела късно в ...

......... без необходимост. Режимът на президента Николас Мадуро въведе режим на електроенергията в над 20 щата от април насам, като изключение прави столицата Каракас, за да се избегне разпалването на протести. На практика обаче ограничаването на електричеството е в сила на територията на цялата страна, включително и в Каракас, от години.Тя има за цел да повиши обществената осведоменост и да

Тя има за цел да повиши обществената осведоменост и да ...

......... от Оперативна програма "Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Основната цел на проекта е разработване и отправяне на препоръки за подобряване на регулаторната среда и ефективността на политиките за превенция и ограничаване на недекларираната заетост в България при спазване на принципа на открито и отговорно управление.


Малко повече от месец имат родителите, за да запишат децата

Малко повече от месец имат родителите, за да запишат децата ...

......... в направленията изкуство, наука и спорт. От новата учебна година, която по традиция започва на 1 октомври, в ОДК ще заработи и нова театрална школа, която носи името "Пиеси под наем". Неин ръководител ще бъде Тихомир Трифонов, който до този момент работи заедно с Маргарита Шишкова в куклен театър "Палечко".


Прочутият Светлин Русев, концертмайстор на Оркестъра на Романска Швейцария в

Прочутият Светлин Русев, концертмайстор на Оркестъра на Романска Швейцария в ...

......... незабравим красив спомени у своите гости, който ги кара да се връщат отново.Екипът на Парк и СПА Хотел Марково, изразява своята изключителна благодарност към Светлин Русев за честта да бъде гост в комплекса и пожелава успех на Европейски младежки симфоничен оркестър "PROGRESSIVE" в предстоящото събитие на Римския стадион в Пловдив.


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със ...

......... не може да бъде страна по казуса. След разговор на министър Кралев с председателя на федерацията по бадминтон Володя Златев той пое ангажимент да окаже необходимото съдействие на Габриела и Стефани Стоеви. Златев съобщи, че вече е потвърдил заявката им за участие в Световното първенство през 2019 година в Базел.


Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури

Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури ...

......... Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури между 24 и 29 градуса. Вълнение на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 24-27 градуса. За Варна максимална температура около 28 градуса.


Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването

Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването ...

......... стане) ще трябва да се минат доста инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма откъде да минат, за да бъдат пречистени! В амбицията си да отнемат децата от майките им (в случая безпредметно) е грозно и неморално. За какъв морал да говорим, когато името и постъпките говорят сами!!!"


Скандал се завихри между еколози и екипа на най-новото риалити

Скандал се завихри между еколози и екипа на най-новото риалити ...

......... историята и вековните традиции.Освен това, темата за опазването на околната среда и хармоничното съжителство между хора и девствена природа ще са акценти в съдържанието на предаването.Екипът ни сам изяви желание да почисти плаж "Листи" и изнесохме над 30 чувала битoви отпадъци“, завършва водещата на "Игри на волята: България“ Алекс Сърчаджиева.


Бившият съпруг на тв водещата Радост Драганова е арестуван като

Бившият съпруг на тв водещата Радост Драганова е арестуван като ...

......... и мъжът ѝ Махмуд. В събота съдът освободил и Калоян Хранов и Иван Димов. Явор Златанов обаче остава в ареста. Имената на Явор и Илия Златанови нашумяха за последно през 2018 г., когато стана ясно, че заради конфликта им не работят асансьорите в два подлеза на “Цариградско шосе" в София.


Западнонилска треска, пренасяна от обикновените комари, е голямата опасност за хората у

Западнонилска треска, пренасяна от обикновените комари, е голямата опасност за хората у ...

......... по южното Черноморие и в крайдунавските региони. Такъв обаче няма в София и в областните градове с по-голяма надморска височина."За разлика от нашенските комари, тигровият комар е по-дребен, хапят по краката, защото летят ниско. В момента тигровите комари не разпространяват никои от тропическите болести, които фактически ги правят опасни", заключи специалистът.


Най-успешният ни боксьор – Кубрат Пулев, е пратил в историята

Най-успешният ни боксьор – Кубрат Пулев, е пратил в историята ...

......... новия живот на спортиста са категорични, че той е лудо влюбен в новата си приятелка и въпреки че тя е с 16-години по-малка от него, двамата вече планират да създадат и наследници. Вече няма причина да крият любовта си и нищо чудно и за сватба да се чуе съвсем скоро.


Американският президент Доналд Тръмп заяви днес на среща в Белия

Американският президент Доналд Тръмп заяви днес на среща в Белия ...

......... и счита, че Пакистан ще има важна роля да гарантира, че Афганистан няма да стане база за войнствени групировки като "Ислямска държава". Тръмп спря миналата година възлизащата на милиони долари помощ в сферата на сигурността за Пакистан с мотива, че страната служи за убежище на ислямисти. Исламабад отрича тези обвинения. 


В периода 01.07.2019 - 31.07.2019 от 09:00 ч. до 16:00

В периода 01.07.2019 - 31.07.2019 от 09:00 ч. до 16:00 ...

......... за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Аспарухово, община Дългопол.На 23.07.2019 от 08:00 ч. до 11:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: фирма МАНЕКС, фирма Черноморска риба ЕООД, фирма СОГАРД ЕООД.


Фестивал на хляба организираха в Албена тази събота. По време

Фестивал на хляба организираха в Албена тази събота. По време ...

......... до хотел Добруджа във ваканционното селище. Фестивалът на хляба е част от богатия събитиен календар на ваканционно селище, който включва концерти всяка събота, кино вечер всеки петък и много други изненади. На 24 август Албена ще отбележи своя 50-годишен юбилей с грандиозен спектакъл – Софийската опера гостува с "Мамма Миа“.


Огромен интерес предизвика кастинга за Мис Варна 2019, сред желаещите

Огромен интерес предизвика кастинга за Мис Варна 2019, сред желаещите ...

......... е модна агенция VIP Fashion Group, чийто екип отново подготвя грандиозен спектакъл, който ще се проведе на 22 август в зоната на Пристнище Варна.По традиция участничките в Мис Варна ще преминат през сериозно обучение и подготовка, а натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес тренировки, фотосесии и благотворителни инициативи.   


През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, ...

......... морето ще бъде 2-3 бала.На 23.07.2019 слънцето ще изгрее в 06:09 часа и ще залезе в 20:57 часа. Продължителност на деня 14:48 часа. На 23.07.2019 луната ще изгрее в 00:04 часа и ще залезе в 12:12 часа. Осветеност на диска в 0h UT 70 %. Фаза на луната: последна четвърт.


Празни плажове и заведения на българското Черноморие това лято. В

Празни плажове и заведения на българското Черноморие това лято. В ...

......... на всички екоизисквания, са с пъти повече – 430. По Черноморието с екосертификата "син флаг" могат да се похвалят едва 14 плажа и едно яхтено пристанище."Положителното е, че ние ще си преструктурираме бизнеса и че може би цените ще станат по-приемливи за клиентите", споделя български хотелиер, цитиран от Нова тв.


Малка сова бе спасена в

Малка сова бе спасена в "Западен“ в Пловдив. Птицата бе ...

......... предадена на "Зелени Балкани“. Чухалът е една от най-малките птици от семейството на совите. Обитава почти всички континенти, като се среща и в България. Характерно за него е, че е единствената сова, която наесен отлита на юг. Основна храна на чухалите са насекомите – най-често твърдокрили, гъсеници и нощни пеперуди.


Димитър Рачков е обявил пред продуцентите си, че смята да

Димитър Рачков е обявил пред продуцентите си, че смята да ...

......... има нищо общо с новото шоу. Театърът много му липсва и той иска да наблегне на него", споделят запознати с плановете на комика. Наскоро той се включи към култовата постановка на Александър Морфов "Хъшове 300", макар и с малка роля - на румънски сервитьор, но бил доволен, че играе на сцена.


На 64 години почина бившият австралийски тенисист и треньор Питър

На 64 години почина бившият австралийски тенисист и треньор Питър ...

......... тренирал Марк Филипусис, Григор Димитров, Матю Ебдън и Цян Ван. През 1983 година Макнамара достига до рекордното за него седмо място в ранглистата. Заедно с бившия директор на Sofia Open Пол Макнами - Макнамара печели Australian Open 1979, а също на два пъти Уимбълдън. При двойките е бил максимум №3.


Славена Вътова отдавна не беше нагорещявала така социалните мрежи, при

Славена Вътова отдавна не беше нагорещявала така социалните мрежи, при ...

......... спретнали много закачливо гости, поне съдейки по емоциите от градината, пише Блиц."... да "запечатваме" щурите моменти и да не забравяме, че е важно да ги създаваме и изживяваме!", пише Вътова в социалната мрежа, а от коментарите след това става пределно ясно колко много е допаднал този фотос на почитателите й.


Фейсбук
За изключително неприятен инцидент на събора на Рожен съобщиха днес

Фейсбук За изключително неприятен инцидент на събора на Рожен съобщиха днес ...

......... около 08:00 часа на същата дата в местността "Роженски поляни" в палатков лагер №3 неизвестни лица, представили се за охранители, са нанесли побой на тъжителя и на негови приятели и са им счупили озвучителната техника. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ и ОД МВР-Смолян. Установяват се извършителите".


Безплатни скринингови изследвания за хепатит В и C ще се

Безплатни скринингови изследвания за хепатит В и C ще се ...

......... през октомври, като към настоящия момент изследванията за двата вируса не са включени в годишния пакет с профилактични изследвания. Единственият начин човек да се изследва е или да ги заплати самостоятелно в лаборатория или да се възползва от безплатните изследвания, предлагани при подобни скринингови акции или в регионалните здравни инспекции.


Държавата, бизнесът и синдикатите няма да договорят механизъм за увеличаване на

Държавата, бизнесът и синдикатите няма да договорят механизъм за увеличаване на ...

......... малко по-бързо от средната заплата, но това е положителна тенденция."В бюджетната прогноза имаме параметър, по който се движим за следващата година. Тя е определена в размер от 610, така че ако не се стигне до договаряне, имаме референтна стойност, която ние можем да предложим на правителството за следващата година“, заяви Златанова.


Ето какво споделиха за медията ни създателите на обичаната варненска

Ето какво споделиха за медията ни създателите на обичаната варненска ...

......... пътуваме и разбира незаменими са спомените от нашите творчески лагери.Ние създадохме всичко това с много любов и с Божия благословия вече 20 години винаги водени от своето мото "За един по-добър детски свят“.Част от изпълнението по време на концерта вижте във видеото! За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


"Докато съм жив, надали ще видя новия 8-милионен българин, но ...

......... е обявен за почетен гражданин на Пловдив, което му давало правото на привилегии."Баща ми беше комунист идеалист и като такъв той отричаше всяка привилегия, която не е заслужена. За него и майка ми това, че съм се родил на определена дата, не бе заслуга и е прав", спомня си Хаджиев.


В петък е бил опериран, а в събота през нощта

В петък е бил опериран, а в събота през нощта ...

......... 24 декември 1960 г.  Основател е на "Бараби Блус Бенд“ и автор на всичките песни в шестте албума на групата: "Песни от гаража“, "Лоши времена“, "Срещу вятъра“, "18 карата кал“, "Без право на обжалване“ и "Бесните кучета на блуса“. Съавтор на хита на Васко Кръпката – "Няма бира“. За Георги Минчев е написал песента "Равносметка“.Хороскоп за днес, 22 юли:ОвенИмайки предвид тенденцията на днешния ден,

Хороскоп за днес, 22 юли:ОвенИмайки предвид тенденцията на днешния ден, ...

......... може дори да получите някой дребен подарък от съдбата. Не прекалявайте, обаче с хвалбите, за да не си останете “с пръст в устата".РибиДнес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все отлагате.


Православната църква почита днес Св. Мария Магдалина. Личността на св. Мария

Православната църква почита днес Св. Мария Магдалина. Личността на св. Мария ...

......... Дан Браун и други произведения. То се дължи на непознаване на светото писание.На този ден е и пренасянето на мощите на светия свещеномъченик Фока към 404 г. от Понт в Цариград. (Паметта му се празнува на 22 септември.)Имен ден имат Магдалена, Магдалина, Магда, Мадлен, Мадлена, Меглена, Миглена, Лина и Лена.


Понеделник - 15 юлиМайка алармира за опасност в Морската градина на

Понеделник - 15 юлиМайка алармира за опасност в Морската градина на ...

......... е максималната скорост по новия бул. "Левски“ !Огнен ад в центъра на ВарнаПремиерът във Варна: За варненци АМ "Хемус“ е основата на всичко!Борисов към пожарникарите във Варна: Вдигаме заплатите, но да не правя сметка нощем спите ли на чаршафСъстоянието на бебенцето Калина се влоши, родителите й очакват дата за операцията


Министерство на околната среда и водите започна изпълнението на проект

Министерство на околната среда и водите започна изпълнението на проект ...

......... "Околна среда 2014-2020 г.“. Бенефициент по него е Дирекция "Национална служба за защита на природата“ в МОСВ. Общата стойност на проекта е 4 300 000 лв., от които 3 655 000 лв. от Европейски фонд за регионално развитие и 645 000 лв. национално съфинансиране. Срокът на изпълнение до 14.05.2023 г. 


След като преди време шеф Манчев напусна семейството си заради

След като преди време шеф Манчев напусна семейството си заради ...

......... готвач на страницата си във Фейсбук:"Добре дошъл при нас!С радост ви съобщавам, че с любимата ми Цветомила станахме родители на прекрасно малко момченце - Александър.Благодаря за професионализма на д-р Максим Яков и неговия екип от Майчин дом-Варна, както и на лекуващия лекар д-р Стратиева от Първа АГ Болница "Св. София".


Бившата социална министърка Емилия Масларова се маже с крем против

Бившата социална министърка Емилия Масларова се маже с крем против ...

......... дължи удивително изгладеното си лице именно на прескъпата помада. Синът на Масларова имал ангажимент да поръчва от САЩ кремчето по интернет, който куриер доставял своевременно. В резултат на грижата лицето на Емилия буквално сияело и конкурирало по свежест даже това на 20 години по-младата от нея Корнелия Нинова, пише "Уикенд".


Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването

Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването ...

......... – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на баща му не по-късно от 17,00 часа в неделя. Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не трябва да съвпада с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.


Премиерът Бойко Борисов стана кръстник на внуците си Бойко-младши и

Премиерът Бойко Борисов стана кръстник на внуците си Бойко-младши и ...

......... стана ден след големия християнски празник- Илинден. "Бойко и Иван вече са християнчета“, написа Борисов и показа снимки от кръщенето. Двете момченца приеха Христовата вяра с красиви костюмчета, а майка им Венета заложи на стилна бяла рокля. Иван скоро навърши годинка, а батко му през януари стана на 3 години.


Сериозно изпитание за нервите на Гала е рубриката

Сериозно изпитание за нервите на Гала е рубриката "Любопитно със ...

......... се отърва само с уплаха. "Извинявам се", сети се репортерът, че не е много удачно да псува в ефир и изтъкна колко много се страхува. Репортажът продължи с друга любопитна информация и още шеги, но нито на Гала, нито на коментаторите, а и на зрителите, им беше забавно, отбелязва "Уикенд".


На 58 години си отиде големият български музикант Марио Събев,

На 58 години си отиде големият български музикант Марио Събев, ...

......... гаража“, "Лоши времена“, "Срещу вятъра“, "18 карата кал“, "Без право на обжалване“ и "Бесните кучета на блуса“. Съавтор на хита на Васко Кръпката – "Няма бира“. За Георги Минчев е написал песента "Равносметка“. Новината за смъртта на Буги Барабата беше разпространена от неговите колеги от Z-Rock, където музикантът беше водещ. Мир на праха му!


Британски министри планират да наложат на Иран санкции след задържането

Британски министри планират да наложат на Иран санкции след задържането ...

......... Иран поставя много сериозни въпроси за корабоплаването в Ормузкия проток. Кризисният комитет "Кобра" на британското правителство обсъди ситуацията и в понеделник ще направи пред британския парламент изявление за следващите мерки, които ще предприеме Великобритания, заяви пред медиите Хънт, цитиран от Ройтерс. Лондон желае намаляване на напрежението с Иран, подчерта той.


В тазгодишното издание на събора на Рожен освен над 200

В тазгодишното издание на събора на Рожен освен над 200 ...

......... била в университет в родината си, чула български песни в изпълнение на български хор. По думите ѝ песни са я впечатлили, а това е било причина да започне да ги слуша и изучава. В момента участва в трио, което изпълнява славянски песни. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Лекари от Каролинския институт в Швеция установиха пациентите с коя

Лекари от Каролинския институт в Швеция установиха пациентите с коя ...

......... употребата на противовъзпалителни нестероидни лекарства.Според Националния център за биотехнологична информация на САЩ хората с кръвна група I са по-склонни към заболявания, причинени от норовирус и бактерията Хеликобактер Пилори, която нарушава храносмилателния процес и се имплантира във вътрешните стени на стомаха и става почти невидима за антителата. Тя причинява гастрит и язва.


Венета Райкова се вбеси от слуховете по свой адрес, че

Венета Райкова се вбеси от слуховете по свой адрес, че ...

......... с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали.Много мразя да ме замесват в лъжи и интриги!! Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха сега в Анталия съм се била скрила с богат турчин?!"


В неделният ден ще бъде слънчево, след обяд с купеста,

В неделният ден ще бъде слънчево, след обяд с купеста, ...

......... вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.Предимно слънчево ще бъде над планините, около и след обяд с купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 23 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.


Кошмарно преживяване с железниците по пътя към морето в съботния

Кошмарно преживяване с железниците по пътя към морето в съботния ...

......... се закупят билети предварително", обясняват те.От БДЖ обясниха, че извършват проверка, но към момента няма данни да има проблем със системата за запазените места, предава бТВ. Иначе по-сериозно струпване на пътници е имало главно между Ямбол и Карнобат, където са пътували общо 282-ма души при 222 седящи места във влака.


Носителката на титлата Мис Плеймейт 2017г., Нора Недкова беше специален гост на

Носителката на титлата Мис Плеймейт 2017г., Нора Недкова беше специален гост на ...

......... Носителката на титлата Мис Плеймейт 2017г., Нора Недкова беше специален гост на официалното представяне на новите претендентки за титлата във варненски клуб миналата вечер и разкри, че не се кефи много на новите момичета."Тази година не ги харесвам. Е, не всичките, но повечето!“, в своя закачлив стил изрази неодобрението си Нора, пише "Телеграф“.


Търговското напрежение между САЩ и Китай и надигащият се протекционизъм

Търговското напрежение между САЩ и Китай и надигащият се протекционизъм ...

......... бъде постигнато до август. При наличие на забавяне в ръста на световната икономика и свиване на бизнеса, наложително е многостранният подход в търговията да бъде засилен в лицето на протекционистките тенденции. Идеята за широко, тясно партньорство между TPP-11 и ЕС може да се окаже подходящо средство за постигане на това.28-годишната жителка на Германия Мартина стана известна на света след

28-годишната жителка на Германия Мартина стана известна на света след ...

......... с постъпките си.Странно, но Мартина споделя, че се е решила на тези промени в голяма степен заради приятеля си Майкъл, който в момента също си бие инжекции за потъмняване. Той вече е похарчил 65 000 долара за процедурите на любимата си, а сметката все още не е спряла да расте.


Фейсбук
Компютърният спец Кристиян Бойков, обвинен за хакерската атака срещу НАП,

Фейсбук Компютърният спец Кристиян Бойков, обвинен за хакерската атака срещу НАП, ...

......... справя добре, коментира запознатият с проблема."На позицията спец по киберсигурност едва ли ще му дадат повече от 1000-1200 лева“, коментира информаторът.Припомняме, че вчера Кристиян проговори за първи път и каза, че не е толкова богат, колкото се твърди и че "пуши цигари за пет лева и яде дюнери от лавката".


Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който осъществява детската

Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който осъществява детската ...

......... добри поръчители", спомня си Георги.След 6 години като шериф в щата Вирджиния, от 13 години Георги Андреев е и пожарникар. Но освен с огъня, той понякога трябва да се бори и със спомени, които не се потушават.Но тъжните случки се редуват с щастливи и дори понякога и със забавен край. l


За повечето от нас буболечките нямат място в менюто ни.

За повечето от нас буболечките нямат място в менюто ни. ...

......... и ми каза - дай ми още едно парче", сподели Кремена.  Над 2 милиарда души в Южна Америка, Азия и Африка се хранят с насекоми всеки ден.Отвъд кулинарния експеримент у дома ресторанти, компании и фирми за кетъринг се престрашават да опитат и да поръчат вкусотийките с червейчета или щурците на Креми.


Екипът на Слави Трифонов няма никаква яснота дали само след

Екипът на Слави Трифонов няма никаква яснота дали само след ...

......... която да се менажират участията на известните лица, пише "България Днес"."Това, което той със сигурност е казал, е, че няма да развали "Ку-ку бенд" и групата ще издава нови песни. Нищо повече обаче. А за другите 120 човека от екипа съвсем нищо не се знае", чудят се за бъдещето в екипа.


ТВ КИС
За ново огнище на африканска чума по свинете в област Русе потвърди

ТВ КИС За ново огнище на африканска чума по свинете в област Русе потвърди ...

......... на унищожаване.БАБХ незабавно предприе мерки, съгласно Наредба № 102 от 21.08.2006 г. за профилактика, ограничаване и ликвидиране на болестта Африканска чума по свинете и за условията и реда за прилагането им (обн. в ДВ. бр. 83 от 13.10.2006 г.) и Плана за спешни действия при контрол на африканската чума по свинете.


Германия и Франция призоваха Иран да освободи задържания в Ормузкия

Германия и Франция призоваха Иран да освободи задържания в Ормузкия ...

......... солидарност с Великобритания", се казва в изявлението. Иран започна днес разследване във връзка със задържания в Ормузкия проток петролен танкер под британски флаг. Задържането на танкера според Лондон е неприемливо. Британските власти посъветваха плавателните съдове под британски флаг да заобикалят стратегически важния проток, където напоследък инцидентите с танкери зачестиха.  


Бенямин Нетаняху надмина днес Давид Бен-Гурион, основателя на еврейската държава,

Бенямин Нетаняху надмина днес Давид Бен-Гурион, основателя на еврейската държава, ...

......... периода между 2003 и 2005 г. Нетаняху е финансов министър, като печели уважение за това, че значително подобрява икономическото състояние на Израел. Той напуска правителството заради плановете за едностранно изтегляне на Израел от ивицата Газа. След връщане му на власт през 2009 г., мирният процес продължава да е в застой.