Кристалина Георгиева има необичайно ярък спомен къде и кога е

Кристалина Георгиева има необичайно ярък спомен къде и кога е ...

......... прави хората щастливи, тя е човек, който се съгласява с всичко и ще направи каквото Макрон или някой друг влиятелен политик иска“, допълва представителят. Други са доволни. „Тя ще поеме поста с огромни знания за финансовите министри в по-бедната част от света, не само Г-20“, казва високопоставен представител на банката.


Поп певецът Миро е направо неузнаваем. Синеокият блондин отслабна драстично,

Поп певецът Миро е направо неузнаваем. Синеокият блондин отслабна драстично, ...

......... който си почиват по традиция и всяко лято.Певецът явно е твърдо решен да направи пълна метаморфоза на живота си."Аз променям Елица, тя променя мен, създаваме съвсем нови отношения. Връзката ни се подобраява с годините", признава наскоро Миро, който вече няма нищо общо с предишния си образ, с който стана популярен в България.


Голям пожар избухна преди зазоряване днес в огромен нефтопреработвателен комплекс

Голям пожар избухна преди зазоряване днес в огромен нефтопреработвателен комплекс ...

......... на Ал Каида срещу Абкаик през 2006 г. Aramco се готви да листва на борсата своите акции, вероятно още тази година, в рамките на усилията за диверсифициране на икономиката на Саудитска Арабия - най-големия износител на петрол в света, която засега е почти изцяло зависима от добива на петрол. /БТА/


Английските медии се възмутиха от филма на близначките от Казан,

Английските медии се възмутиха от филма на близначките от Казан, ...

......... близначки. По-специално хората бяха възмутени от самото видео и странния текст за котките: "Тези близначки са толкова далеч от реалността, че дори не разбират как да помогнат на бездомните“, цитира изданието един интернет потребител. Освен това, според статията, видеоклипът няма нищо общо с "искрените намерения да се помогне на човек“.


Събота, 14.09.2019 г.:В периода 09.09.2019 - 20.09.2019 от 08:30 ч.

Събота, 14.09.2019 г.:В периода 09.09.2019 - 20.09.2019 от 08:30 ч. ...

......... на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Варна - местност Боровец, района около обръщача на автобуса, част от м-ст Боровец - юг и част от м-ст Боровец - север. Прекъсването ще бъде само в делничните дни за посочения период.


Китай ще освободи някои американски селскостопански стоки от допълнителни мита,

Китай ще освободи някои американски селскостопански стоки от допълнителни мита, ...

......... доклада. По-нископоставени официални представители на САЩ и Китай се очаква да се срещнат следващата седмица във Вашингтон преди разговорите между висши преговарящи в областта на търговията в началото на октомври. Американският президент Доналд Тръмп съобщи вчера, че предпочита обхватно търговско споразумение с Китай, но не изключи възможността за преходно споразумение.За участие в обучението са поканени експерти от морските администрации

За участие в обучението са поканени експерти от морските администрации ...

......... за разследване на морски произшествия и инциденти от България, Албания, Хърватия, Естония, Грузия, Израел, Казахстан, Латвия, Черна Гора, Полша, Молдова, Румъния, Руската Федерация, Турция, Туркменистан, Украйна.Курсът ще бъде открит от заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев на 16 септември, от 09:30 ч. в сградата на ВВМУ, Варна.


заболeваемост се движи в характерните за сезона граници. Броят на

заболeваемост се движи в характерните за сезона граници. Броят на ...

......... 47 лица. Проведени са 33 имунизации. С ваксина против жълта треска са обхванати 4 лица.В кабинета за анонимно и безплатно консултиране за СПИН (КАБКИС) са преминали и изследвани 11 лица. Регистриран е един случай на ухапан от кърлеж. Извършени са 32 епидемиологични проучвания на болни с остри заразни болести (ОЗБ).


По повод Световния ден на първата помощ, който тази година

По повод Световния ден на първата помощ, който тази година ...

......... тренировка по първа помощ на Младежки авариен екип (МАЕ) в събота, 14 септември, от 11:30 часа в сградата на ОС на БЧК- Варна на ул. "Братя Шкорпил" 3.Желаещите да придобият начални знания и умения за оказване на първа помощ на пострадал могат да се присъединят към тренировката на МАЕ - Варна.


БГНЕС
Сватбарите, водени от музиканти, се разходиха по улица

БГНЕС Сватбарите, водени от музиканти, се разходиха по улица "Алабин“ посока ...

......... финансовата институция или под балкона на царската двойка.Любопитна подробност е, че според стара българска традиция булки не бива да се виждат и да се срещат или, ако това се случи трябва да си пъхнат монета в обувката. Практиката обаче показва, че за съвременните младоженки традициите не са това, което бяха.


АрхивПътуващите в посока Карнобат се отклоняват през село Ивански и

АрхивПътуващите в посока Карнобат се отклоняват през село Ивански и ...

......... АрхивПътуващите в посока Карнобат се отклоняват през село Ивански и село Кълново, а в посока Шумен през село Кълново и Ивански. Движението се регулира от полицейски служители. Водачите на МПС стриктно да спазват указанията им.ТВ водещата на

ТВ водещата на "Мармалад“ Радост Драганова и продуцентът и главен ...

......... но авантюрата им приключи бързо, пише "Галерия“.Заради Николов Радост се раздели със съпруга си Явор Златанов. Двамата се разведоха през 2009 г. след грандиозен скандал. Явор нае частни детективи, които спипаха Драганова да му кръшка с Ники. Продуцентът също има първи брак, от който, както като Радост, има едно дете.


Бивши и настоящи студенти отВВУ

Бивши и настоящи студенти отВВУ "Никола Йонков Вапцаров":виж ощеНамерете бивши ...

......... положат военна клетва и поединично ще преминат под знамената.Положилите военна клетва ще бъдат поздравени от началника на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров“ – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров. От името на първокурсниците слово ще произнесе курсант Рафаел Кънев. Приветствено слово от името на родителите ще произнесе Мирослава Пеева.Ритуалът ще завърши с тържествен марш.


Деян Неделчев–Икебаната ще стане персона нон грата на варненските плажове,

Деян Неделчев–Икебаната ще стане персона нон грата на варненските плажове, ...

......... пише "Галерия“.Напъните му се повтаряли многократно, което за възрастните наоколо може да е смешно, но за малките гледката е повече от шокираща, обясняват още възмутените. Самият Неделчев не давал вид да е притеснен от реакциите на хората, нито обърнал внимание на забележките, които се осмелили да му отправят някои жени.


"Повечето инциденти в морето пък са ставали заради неспазване на правилата ...

......... се говори от години. Шефът на ДКЦ 1 “Света Клементина" разкри, че на плажните медици понякога се налага да влизат и в ролята детегледачи, като се грижат за изгубени на плажа деца.Mедицинските екипи по варненските плажове ще работят до 30 септември. Работното време на медицинските екипи е от 8.00 до 18.00 часа.


Спасителният парашут на Жана Бергендорф най-накрая се отвори и късметът

Спасителният парашут на Жана Бергендорф най-накрая се отвори и късметът ...

......... Оттогава не сме чували нищо конкретно за нея, освен че ту спирала, ту отново започвала да взима "бело“. След като се сдобие с паричната си награда от Националната лотария, най-вероятно духът на Жана ще се вдигне и ако разумът й проработи, ще чуваме само хубави новини за нея и кариерата й.Google
Бивши и настоящи студенти отМУ

Google Бивши и настоящи студенти отМУ "Проф.д-р Параскев Стоянов":виж ощеНамерете бивши ...

......... стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.На 16 септември от 10.00 до 12.30 ч. във връзка с откриването на учебната година в Медицинския университет, ще бъде преустановено движението, престоят и паркирането на превозни средства по ул. "Проф. Марин Дринов“ в отсечката между ул. "Чаталджа“ и бул. "Цар Освободител“.


Фейсбук
Общинският приют за безстопанствени кучета в Каменар вече официално е

Фейсбук Общинският приют за безстопанствени кучета в Каменар вече официално е ...

......... вземем последните 3 кучета от нещастния мрак, глад и мирис на смърт. Общинският приют за бездомни кучета вече е официално празен. Оптимисти сме, че заедно с местната управа на Варна ще направим промяна в "хуманното отношение“ към бездомните улични кучета. Приюти като този нямат място в нашия живот или общество.


Всеки, който има желание да подкрепи Алекс в предстоящото й

Всеки, който има желание да подкрепи Алекс в предстоящото й ...

......... 196000лв. Остава да съберем сумата от 592000 лв.Вярваме, че с вашата подкрепа отново ще се сбъднат нашите мечти – Алекс да бъде едно нормално развиващо се дете , радващо се на детските игри наравно с другите деца.Нека запазим нейната харизматична усмивка, която винаги успява да ни зареди с положителна енергия.


Ники Дойнов за трети път това лято излязъл в отпуск,

Ники Дойнов за трети път това лято излязъл в отпуск, ...

......... в социалните мрежи, че агитира народа да почива там вместо у нас. Тв звездата пусна снимка на сметката си от таверна в Гърция, която показваше, че само за 35 евро е опитала цели 6 вида морски ястия. Феновете ѝ обаче я разкритикуваха и минути след това Ани изтри публикацията си.


> ИлюстрацияБивши и настоящи студенти отВВУ

> ИлюстрацияБивши и настоящи студенти отВВУ "Никола Йонков Вапцаров":виж ощеНамерете ...

......... от турските Военноморски сили е капитан ІI ранг Кадир Атасевен (Commander Kadir Ataseven).В програмата за посещението във Варна са предвидени протоколни визити, посещения и разглеждане на ВВМУ "Н.Й. Вапцаров" и Военноморския музей, както и спортни срещи между отбори на българските и турските курсанти.Корабът ще напусне пристанище Варна на 18 септември.


С тузарска ваканция се глези певицата Гери-Никол. Изпълнителката, която цяло

С тузарска ваканция се глези певицата Гери-Никол. Изпълнителката, която цяло ...

......... работата по новата си песен, Гери реши да му отпусне края, пише "България днес".Тя пръска пачки на поразия в емирството и не се лишава от нищо. След като отседна в един от най-скъпите хотели в емирството, изпълнителката си накупи един куп чанти с дрехи от една от най-скъпите марки в света.


Експертите на фирма за хостинг услуги предлагат мерки за повишаване

Експертите на фирма за хостинг услуги предлагат мерки за повишаване ...

......... на хакерите и създателите за зловреден софтуер. Препоръчително е да се инсталира антивирусен софтуер и на телефона, да ограничат приложенията и да не се свалят приложения от непознати разработчици, за които няма достатъчно позитивни отзиви. Регулярното обновяване на инсталираните мобилни апликации също е важно, посочват от фирмата за хостинг услуги.> ИлюстрацияВследствие на инцидента са пострадали трима души, като един

> ИлюстрацияВследствие на инцидента са пострадали трима души, като един ...

......... г. е настанен за лечение в Реанимацията на МБАЛ «Св. Анна» с фрактура на черепа и контузия на мозък, с опасност за живота. Водачът и друг пътник (87 г.) са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.


Турция изпрaщa нoв пocлaник в Coфия. Зa пръв път в

Турция изпрaщa нoв пocлaник в Coфия. Зa пръв път в ...

......... - Хacaн Ceкизьoк, cъщo e диплoмaт и e нaзнaчeн зa пocлaник нa Турция в Ceвeрнa Мaкeдoния. Oбщo 26 ca нoвитe нaзнaчeния нa турcки пocлaници в рaзлични cтрaни - Ecтoния, Бeлaруc, Кaзaхcтaн, Шри Лaнкa, Лaoc, Виeтнaм и др. Иcмaил Aрaмaз, кoйтo e бивш пocлaник в Coфия, щe бъдe пocлaник в Йoрдaния.


Българката Цонка и нейното семейство – съпруг и три дъщери,

Българката Цонка и нейното семейство – съпруг и три дъщери, ...

......... давят от понеделник средиземноморското крайбрежие на Испания, причиниха смъртта на брат (61 г.) и сестра (51 г.) в 10-хилядното градче Каудете край Албасете, съобщава "Ел Паис“. Надигналата се вода обърнала колата, в която пътували към Фонт де ла Фигера, и двамата останали вътре в смъртоносен капан, без възможност да излязат.


Пореден случай на провалена ваканция в чужбина - този път

Пореден случай на провалена ваканция в чужбина - този път ...

......... собствеността на обекта се сменяла и те не получавали редовно заплатите си.От Министерството на туризма потвърдиха тази информация и обясниха, че българите, които вече имат резервации за същия хотел, могат да ги променят или да ги отменят и да получат парите си обратно.Мизерен хотел провали почивката на българи в Турция


Българките са направили 5 338 аборта в страната само за три

Българките са направили 5 338 аборта в страната само за три ...

......... рязко скачат, като статистиката отбелязва своя пик през 70-те години. През 1972 г. например у нас са родени близо 131 000 бебета, а абортите за същата година са над 154 000.От 2013 г. насам всяка година се раждат по около 60 000 български бебета, а абортите са над 25 000 годишно, сочи статистиката.


Голямата любов на Ивана - Стоян Стоев от оркестър

Голямата любов на Ивана - Стоян Стоев от оркестър "Канарите", ...

......... оттук-нататък. Животът е прекалено хубав, за да го пропиляваш с токсични хора", категорична е Колева.Ваня Вълкова бе омъжена в Раковски, но се е разделила със съпруга си преди време. Сега тя е лудо влюбена в Стоян и е готова на всичко, за да го задържи до себе си, пише "България Днес".> ИлюстрацияИзяснено е, че поради движение с несъобразена скорост лек

> ИлюстрацияИзяснено е, че поради движение с несъобразена скорост лек ...

......... на автомобила – 20-годишен мъж от село Сушина. Той е изваден от превозното средство и транспортиран от екип на центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ Шумен. При прегледите е установено, че е с контузни рани на крайниците и е оставен за наблюдение. По случая работят служители  РУ Велики Преслав.


Живущите между бул.

Живущите между бул."Левски", ул."Ал.Стамболийски" и бул."Княз Борис Първи " в кв. ...

......... Живущите между бул."Левски", ул."Ал.Стамболийски" и бул."Княз Борис Първи " в кв. "Чайка" остават без вода до около 12 часа днес, съобщават от ВиК-Варна.Поради възникнали аварии днес ще бъде нарушено водоподаването в гр.Долни чифлик от 8 ч. до отстраняване на авариите.


За първи път Варна ще бъде домакин на Международен панаир

За първи път Варна ще бъде домакин на Международен панаир ...

......... производители на пчелен мед в страните от Черноморския басейн.На тридневния панаир ще се проведат семинари за устойчиво пчеларство и биологично земеделие, ще бъдат показани добри практики. Организаторите са предвидили състезания и игри за посетителите. Участието във форума е безплатно.Официалното откриване е в 10:00 часа на 17.09.2019г. в хотел "Черно море“.


Екатерина Мичева от София е 104-ят тотомилионер на България. Тя

Екатерина Мичева от София е 104-ят тотомилионер на България. Тя ...

......... си онлайн. Тя продължава семейната традиция и също като баща си не пропуска тираж. Новият тотомилионер вече планира екскурзия за цялото семейство. Екатерина мечтае да обиколи Европа, а сред фаворитите ѝ са Лондон, Париж и Рим. Докато отдъхват, тя и цялата фамилия заедно ще правят планове как да инвестират милионите.


Днес е

Днес е "фатален" петък 13-и. Много хора се страхуват да ...

......... смъртта си, пропадайки шест етажа надолу.12. Голяма част от небостъргачите нямат 13-и етаж. В много хотели също липсват 13-и етаж или 13-а стая. Във Формула 1 няма болид с номер 13.13. Всеки месец, който започва в неделя, съдържа петък, 13-и, и това се случва поне веднъж във всяка календарна година.


Вчера в Арт салона на Радио “Варна

Вчера в Арт салона на Радио “Варна" се проведе заключителна ...

......... За нас е изключително удоволствие да виждаме толкова активни и предприемчиви млади хора. Щастливи сме, че участниците имат желание да надградят проекта и своите знания и самочувствие да стартират свой бизнес и да изграждат активно гражданско общество.", бяха част от думите на националния координатор на Сдружение АМОР – Иван Станков.


В представянето участва и адв. Светлозар Николов от Варненската адвокатска

В представянето участва и адв. Светлозар Николов от Варненската адвокатска ...

......... бъдат внесени в парламента заедно с предложенията за реформа в адвокатурата. Скандалните твърдения за схема с незаконно увеличаване на лихвите и разноските от страна на банките, чиято жертва според Янев са множество българи, загубили домовете си и станали клошари - гледайте във видеото! За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Синът на Маги Халваджиян ще се бори да проходи отново

Синът на Маги Халваджиян ще се бори да проходи отново ...

......... се знаело дали крайникът му няма да атрофира. За него грижи полагали цялата фамилия Халваджиян, а най-травмирана от случката била майка му Кремена, която първа пристигнала на мястото на инцидента, писа "Ретро“.Преди две години Бебо пак се размина на косъм със смъртта, врязвайки се с джипа си в столичен автобус.


Църквата почита днес Св. свщмчк Корнилий стотник. Корнилий живеел в Кесария

Църквата почита днес Св. свщмчк Корнилий стотник. Корнилий живеел в Кесария ...

......... времето неговият гроб бил забравен и изоставен. Но светецът се явил на троадския епископ Силуан, посочил му своя гроб и внушил да се изгради на това място храм Божи. Епископът изпълнил нареждането с помощта на благодетелния християнин Евгений.От мощите на св. Корнилий се извършили много чудеса. Имен ден празнува Корнелия.


Цеци Красимирова е прибягнала до древни ритуали с надежда да

Цеци Красимирова е прибягнала до древни ритуали с надежда да ...

......... ясно дали далеч по-едрият от Цеци неин съпруг Майкъл също е минал през тесния процеп. Почти сигурно е обаче, че и той е бил на Бегликташ, тъй като от деня на сватбата не се е отделял от съпругата си, а малко преди да пристигнат в България, двамата бяха в Скопие.


Един от най-актуалните играчи на столичния пазар Георги Станоев -

Един от най-актуалните играчи на столичния пазар Георги Станоев - ...

......... е негов приближен, е успял да избяга малко преди да усети строгостта на закона.Танев също е издирван с червената бюлетина, тъй като е издирван от българските власти по подозрения във финансови афери. Предвид лошото финансово състояние на Универсалния обаче се очаква скоро той да се озове в стая без прозорци.


bTV
Стена на жилищна сграда се е срутила на бургаската улица

bTV Стена на жилищна сграда се е срутила на бургаската улица ...

......... към настоящия момент. Ще бъде образувано административно наказателно производство към всички участници в строителния процес", заяви пред bTV Милен Ненчев от РДНСК - Бургас. Основните строителни дейности по новата сграда ще продължат, след като срутената бъде укрепена. Багажът на евакуирания възрастен мъж ще бъде изнесен, след като сградата бъде обезопасена.


Втората съпруга на големия Тодор Колев – Йорданка, с която

Втората съпруга на големия Тодор Колев – Йорданка, с която ...

......... години, но всички българи продължават да го помнят. Той беше мой съпруг 17 години и е баща на любимия ми син“, цитира "Ретро“. В Канада втората жена на Адама живее с дъщеря си Анриет, която е от първия й брак с богат белгиец. Наскоро и тя я дарила с внук.


Митата, които вече са наложени или има опасност да бъдат

Митата, които вече са наложени или има опасност да бъдат ...

......... Investor припомня, че късно вечерта в сряда американският президент Доналд Тръмп написа в Twitter, че отлага увеличаването на митата върху китайските стоки до 15 октомври. По думите на Тръмп това решение е било взето заради молба от страна на Лю Хъ и засяга честването на 70-годишнината на Китайската народна република.


В периода 09.09.2019 - 13.09.2019 от 09:00 ч. до 16:00

В периода 09.09.2019 - 13.09.2019 от 09:00 ч. до 16:00 ...

......... м-ст Боровец - юг и част от м-ст Боровец - север. Прекъсването ще бъде само в делничните дни за посочения период.В периода 12.09.2019 - 13.09.2019 от 08:30 ч. до 16:30 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Долище.


През нощта облачността ще е разкъсана, над западните райони ще

През нощта облачността ще е разкъсана, над западните райони ще ...

......... вятър. Максимални температури на въздуха 26-27°, температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.На 13.09.2019 слънцето ще изгрее в 07:04 часа и ще залезе в 19:41 часа. Продължителност на деня 12:37 часа.На 13.09.2019 луната ще изгрее в 19:47 часа и ще залезе в 06:00 часа.


Културистът Тихомир Рангелов е голямата находка в новия сезон на

Културистът Тихомир Рангелов е голямата находка в новия сезон на ...

......... че не е добре да таят емоциите си и няма нищо срамно и страшно в това да заживеят под един покрив. Така и станало – Красимир и Тихомир се врекли във вярност и дори разменили халки на специално парти, на което присъствали малцина техни приятели. След това заживели в хармония и сговор.


Черно море
Мъж си глътна езика на плажа между втора и

Черно море Мъж си глътна езика на плажа между втора и ...

......... Черно море Мъж си глътна езика на плажа между втора и трета буна във Варна, съобщава "Черно море".Екипите на ДКЦ 1 "Света Клементина“ са му оказали незабавно спешна медицинска помощ. Пациентът, на видима възраст около 35 години, е интубиран и откаран с линейка в МБАЛ "Света Анна“.


Дейностите по събаряне на незаконни постройки в

Дейностите по събаряне на незаконни постройки в "Максуда" продължават. По ...

......... ще бъде обработено, ще има поставена ограда, за да бъде преустановено безразборното изхвърляне на боклуци по ската към бул. "Васил Левски". От началото на строителството на новия булевард от този район бяха изринати над 40 000 тона отпадъци. До момента в "Максуда" са премахнати над 200 опасни или незаконни обекта.


На 41-годишна жена от Русе бе наложена глоба, затова че

На 41-годишна жена от Русе бе наложена глоба, затова че ...

......... подсъдимата намерила изпуснатия телефон, но не споделила нищо на спътниците си. Вместо до седмица да предаде намерената чужда вещ на властите, да съобщи или да направи опит да се свърже със загубилия телефона си собственик, подсъдимата предала в заложна къща чуждия мобилен апарат. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.


Традиционната кампания

Традиционната кампания "Подкрепи своето училище“, с която в навечерието на ...

......... варненските училища.Над 300 награди са предвидени и за самите участници в гласуването. Първите печеливши бяха изтеглени с томбола на 10 септември, а следващите "тиражи“ ще бъдат на 17, 24 и в последния ден от кампанията - 30 септември. Както се казва, пилците (и феновете на варненските училища) се броят наесен.


Пленер-конкурс по изобразително изкуство за ученици “Архитектурното наследство на Таляна

Пленер-конкурс по изобразително изкуство за ученици “Архитектурното наследство на Таляна":"Таляна" ...

......... произведения от пленер–конкурсаВ началото на октомври предстои да се открие изложба с произведенията в културно-развлекателен комплекс "Морско казино“. Авторитетно жури ще класира най-добрите творби.Младите художници и презентатори ще получат сертификат от Сдружение "Таляна“, че са придобили познания за културно-историческото наследство в сърцето на Стара Варна и са развили съответните уменията.
След успешното приключване на предпоходната подготовката в базови условия, корабите

След успешното приключване на предпоходната подготовката в базови условия, корабите ...

......... от хеликоптер на ход. Водолазните групи от състава на дивизион спомагателни кораби и от отряд кораби със спомагателно назначение упражниха действия по търсене и спасяване на море, оказване на помощ и буксировка на аварирал кораб.Учението на флотилия бойни и спомагателни кораби продължава до 13 септември, запазвайки динамиката на отработваните задачи.


Аделина Радева най-после проговори за отношенията с екранния си партньор

Аделина Радева най-после проговори за отношенията с екранния си партньор ...

......... на телевизията майка за пръв път ги слага рамо до рамо като екранна двойка. Виктор обаче бързо напуска националната медия и се насочва към Нова. Пътищата им са разделени до 2018 г., когато и тя постъпва на работа в Нова, на мястото на бившата му екранна дружка – Анна Цолова.


bTV
Светльо Витков използва социалната мрежа Фейсбук, за да изрази мнението си

bTV Светльо Витков използва социалната мрежа Фейсбук, за да изрази мнението си ...

......... се случи. Ако се случи.И накрая един безплатен съвет от "убит" общински съветник, ако позволиш, защото виждам, че много омраза са събрали, надявам се, само хората около теб, а тя не е добър политически съветник: Омразата накрая погубва всички. Затова се пази от хора, които са изпълнени с нея!Оставам с уважениеСветльо


Категорична подкрепа с 89,5% на българското общество за правото на

Категорична подкрепа с 89,5% на българското общество за правото на ...

......... да заплати такава процедура, ако им се наложи. Проучването регистрира сходни позиции по тези въпроси сред всички социално-демографски групи в страната: както сред по-младите, така и сред по-възрастните, в големите и в малките населени места, както сред жените, така и сред мъжете, сред хора с различен образователен и социално-икономически статус.


Иконата на балканската музика, големият Горан Брегович, отправи специален видеопоздрав

Иконата на балканската музика, големият Горан Брегович, отправи специален видеопоздрав ...

......... в продажба в мрежата на Eventim и локалните каси на Дворец на културата и спорта Варна, Туристически информационен център Велико Търново и Билетен център НДК. Цените са между 35 и 65 лв.Билети за концерта във Варна, могат да се купят освен от Двореца на културата и спорта, още и онлайн.


Varna24.bg Във Варна започнаха снимките на филма, посветен на легендата

Varna24.bg Във Варна започнаха снимките на филма, посветен на легендата ...

......... ще бъде поверена на Гюркан Уйгун.Исмаил Хаджъоглу, Угур Гюнеш, Ренан Билек и други известни турски изпълнители са включени в изпълнителския състав. Те ще пресъздават личности, свързани с живота и кариерата на Наим на подиума, в дейността му в турските и международните спортни институции. Филмът ще бъде сниман в България, Турция и Азербайджан.


Инициативата

Инициативата "С велосипед из Варна" събира всички привърженици на безмоторното ...

......... подсигурен от екипи на Общинска полиция, КАТ и лекарски екип с линейка.Доброволци на велоклуб "Спартак", екипирани със светлоотразителни жилетки, ще бъдат разпределени на пешеходните пътеки и ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци. За най-малките участници ще бъде обособена отделна площадка за колелета и тротинетки - алеята пред сградата на Общината.


Популярният актьор и мастит тв продуцент Любо Нейков отново прибягна

Популярният актьор и мастит тв продуцент Любо Нейков отново прибягна ...

......... не са направили сравнителен анализ кое шоу се гледа повече – дали последните епизоди от "Шоуто на Слави", предаване, приключило завинаги на 31 юли, или пък новите издания на "Комици и приятели". От екипа на Любо Нейков обаче се фукат из коридорите на първата частна телевизия: "Бием по рейтинг Слави!".


38 незаконни постройки се събарят в момента в циганската махала

38 незаконни постройки се събарят в момента в циганската махала ...

......... повечето от обитателите на незаконните постройки са били предупредени и повечето от тях са намерили къде да се преместят. Само за един човек с увреждания е предвидено да бъде настанен в СУПЦ – Варна. "Имаме още много постройки за събаряне, като в момента разчистваме една част от района“, добави Христов.


Ако глобалното затопляне продължи със същите темпове, в края на

Ако глобалното затопляне продължи със същите темпове, в края на ...

......... на цимент. Академикът изчислява, че при производството на един тон цимент се отделя един тон въглероден диоксид, а азотните оксиди са главните виновници за повишаване на температурата на земята. Предизвикателствата пред устойчивото строителство са свързани с икономично използване на материалите и създаване на здравословни условия за живот, категоричен е Иванов.


Продажба на добре хранени съпруги, тъщи и свекърви ще се

Продажба на добре хранени съпруги, тъщи и свекърви ще се ...

......... на Варварски събор - 2019", приканват организаторите.Началото на събора ще бъде на севлиевския мегдан с варварско шествие по улиците на града навръх петък, 13-и. Освен продажбата на булки ще има робски пазар, стрелби с лък и арбалет, лотария и коронация на избраните за "Мис и Мистър варвари", съобщава "България Днес".


>Тазгодишното издание ще протече под мотото

>Тазгодишното издание ще протече под мотото "Под ритъма на българския ...

......... дадат полезни, професионални съвети по въпроси касаещи детското развитие. Събраните средства от вход, томбола с награди, процент от продажбите, детската зона, както и от щанда на Карин дом ще подпомогнат новосъздадения от Карин дом “Център за семейно-медиирана интервенция", който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила.


Британски престъпник е засечен от журналист от Острова да живее

Британски престъпник е засечен от журналист от Острова да живее ...

......... казват.В "Надежда" не желаят да коментират пастора и да го обсъждат пред външни хора. Някои от бедняците го обожават заради помощите, които им дава – било в пари, било дрехи или други вещи. Май ги учел и на английски език и продължавал да проповядва. Чувало се, че много обичал децата.


Френска компания трябва да плати компенсация на семейството на служител,

Френска компания трябва да плати компенсация на семейството на служител, ...

......... работното място". Осигурителната компания настоява, че половият акт е съвсем нормално нещо като "да си вземеш душ или да хапнеш" и апелативният съд в Париж прие тази идея, обяснява Би Би Си.Съдът смята, че служителят има право на социална защита "през цялото време на мисията си" и независимо от обстоятелствата.


В сезона на зимнината – откриха опасни капачки за буркани

В сезона на зимнината – откриха опасни капачки за буркани ...

......... към капачките е важен, защото стерилизирането на зимнината става при висока температура, а тя засилва преминаването на вещества от буркана към всичко, което е вътре.Уплътнителите от вътрешната страна на капачките са изградени от т.нар. вещества – пластификатори. Именно оттук, според лабораторните тестове, проникват най-много опасни вещества към буркана със зимнината.