Хороскоп за днес, 22 февруари:ОвенВъзможно е усложняване на отношенията с

Хороскоп за днес, 22 февруари:ОвенВъзможно е усложняване на отношенията с ...

......... да донесе усещането за щастие. Опитайте се да задълбочите или да подредите отношенията си с всеки от околните. Подбирайте средства за постигането на своята цел и не си струва да рискувате. Много Риби успяват да подобрят значително материалното си положение в резултат на успешно завършване на нещата или неочаквана помощ.


Истински ад в столичния квартал

Истински ад в столичния квартал "Гео Милев". В блок 26 ...

......... се притеснява и е взело мерки, за да се пази: "Взели сме си паник бутон и спрейове за самозащита", признава Полина. "Не искаме да бъдем поредната трагедия, която е можела да бъде предотвратена, като тази с четворното убийство в Нови Искър с брадва. Тук става въпрос за тесла", завърши Иван.


Почина 29-годишният американец Шон Миликън, който се прочу през 2016

Почина 29-годишният американец Шон Миликън, който се прочу през 2016 ...

......... му в социалната мрежа. "Появиха се проблеми с дишането. Лекарите успяха да го реанимират, но малко след това сърцето му спря", пише Мат Миликън във Фейсбук. Той добавя, че синът му е бил много страхотен човек с добро сърце и се чувства опустошен след смъртта му.Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/tv-rialiti-ne-uspya-da-iztrgne-400-kilogramov-mzh-ot-lapite-na-smrtta-snimkivideo_news658634.html


Телевизионерката Добрина Чешмеджиева е опак характер и понякога доста рязка

Телевизионерката Добрина Чешмеджиева е опак характер и понякога доста рязка ...

......... като магнит. Въпреки че изглеждала доста влюбена в италианеца, тя го разочаровала и друг път, отказвайки му да свият гнездо в неговата страна. Като му върнала пръстена, се надявала и да го тества дали той ще е готов да изчака, когато тя реши, че й е време за по-сериозното обвързване.


Унизителна загуба с 44 точки разлика от Русия записаха баскетболистите

Унизителна загуба с 44 точки разлика от Русия записаха баскетболистите ...

......... противника. На тази база се получава и голямата разлика. Много съжалявам, че днес изглеждахме по този начин. Едно от нещата, на които акцентирах на играчите е, че последните впечатления са най-трайни, а за съжаление днес бяхме коренно различни от представянерто си в последните три години", коментира селекционерът Любомир Минчев пред БНТ.


Моника Валериева не успя да докаже в съда, че не

Моника Валериева не успя да докаже в съда, че не ...

......... известно списание дори се появи коментар на нейно бивше гадже, което заяви, че Моника е на повикване. Изглежда Валериева няма против всички тези публикации, след като не е предприела нито едно дело срещу медия. Нито пък осъди Николета Лозанова и Андреа, които също я нарекоха проститутка, дори обсъждаха тарифата й.Ако и вие се притеснявате за това дали ще можете

Ако и вие се притеснявате за това дали ще можете ...

......... Възможно е комбинацията между правителствени бюджетни съкращения, ниски лихви по спестявания и по-слаба пазарна възвръщаемост да направят бъдещите положението на бъдещите пенсионери дори още по-тежко от това на сегашните. Ако това се окаже така, то страховете за бъдещето на хората и от двете страни на Океана ще се окажат оправдани.


С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си

С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си ...

......... екзотични дестинации. Затова тя решава да вземе любимия със себе си в САЩ през май.Софка ще прави турне зад океана в разгара на пролетта. Изпълнителката ще вземе най-близките си хора - Гринго и сина й Лоренцо - с нея. Освен Щатите ромската перла и семейството й ще посети и Канада.


С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си

С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си ...

......... екзотични дестинации. Затова тя решава да вземе любимия със себе си в САЩ през май.Софка ще прави турне зад океана в разгара на пролетта. Изпълнителката ще вземе най-близките си хора - Гринго и сина й Лоренцо - с нея. Освен Щатите ромската перла и семейството й ще посети и Канада.


>В периода 01.02.2019 - 28.02.2019 от 09:00 ч. до 16:00

>В периода 01.02.2019 - 28.02.2019 от 09:00 ч. до 16:00 ...

......... Левски, с. Изгрев.В периода 18.02.2019 - 28.02.2019 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Щипско - абонатите, електрозахранени от ТП 2. Прекъсването ще бъде само в делничните дни за посочения период.


Правителството на Нигерия е разпоредило чуждестранните компании, които развиват бизнес

Правителството на Нигерия е разпоредило чуждестранните компании, които развиват бизнес ...

......... и президентството на Нигерия, министерството на петрола и NNPC. Искът e отправен на фона на уреждането на спора между нигерийското правителство и местните общини за разпределението на приходите от производството на въглеводороди. Страните се договориха през миналата година, че правителството в столицата Абуджа ще плати на общините няколко милиарда долара.НИМХ
За много области на страната утре е обявен

НИМХ За много области на страната утре е обявен "жълт" код ...

......... но по-късно ще се ориентира от североизток и значително ще се усили. Максималните температури ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще е 2 бала, но с усилването на вятъра вечерта и през нощта срещу събота ще се повиши и ще достигне 3-4 бала.


Брейк танците да станат олимпийски спорт, предложиха организаторите на Олимпийските

Брейк танците да станат олимпийски спорт, предложиха организаторите на Олимпийските ...

......... е включено в списъка за Париж 4 години по-късно, което провокира Световната федерация по карате са изрази "дълбоката си тъга". За място сред олимпийските спортове от Париж`2024 безуспешно се бореха още скуошът, билярдът и шахматът. След 12-годишно прекъсване сред олимпийските спортове през 2020 г. ще се завърнат бейзболът и софтболът. 


"Не пея песни на Ку-ку бенд“, това приза певицата Цветелина ...

......... Самата певица избягва да коментира отношенията си с бившия си шеф. Тя сама си тръгна от шоуто с намерението да гради самостоятелна кариера. Споделя, че е запазила добри отношения с бившите си колеги, но имала нужда от развитие. Заради постоянните репетиции около предаването имала и проблеми с приятеля си Кристиян.


Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път

Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път ...

......... Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път обиди водещата. "Защо не съм бил в "На кафе“? Попитайте Гала и мъжа й. А пък не изгарям от желание да гостувам на тези тетки. Нека в предаването си ме обсъждат на воля като бабички пред блока“, изригна Кулагин.


Началникът на отдела за инвестиции в отбраната към Министерството на

Началникът на отдела за инвестиции в отбраната към Министерството на ...

......... подготвяме за война. Това, което купуваме днес, какви учения провеждаме, това е подготовка за война", изтъкнал Салм.Според Салм е важно да се придобият "колкото е възможно повече боеприпаси, оръжия и комуникационно оборудване" от всеки един инвестиран в отбраната цент.Той обаче не уточнил най-важното - с кого точно планира да воюваприбалтийската държава.Димитър Желязков-Очите - отново пред съда. След решението на Специализирания

Димитър Желязков-Очите - отново пред съда. След решението на Специализирания ...

......... Очите като задоволително.Желязков е уличен като лидер на организирана престъпна група за палежи, побои и разпространение на наркотици. За тези престъпления законът предвижда до 15 години затвор. Той беше екстрадиран от Турция, след като прекара 6 месеца в турския арест. Какво решение ще вземе съдът предстои да стане ясно по-късно.


Бивши и настоящи студенти отВСУ

Бивши и настоящи студенти отВСУ "Черноризец Храбър":виж ощеНамерете бивши съученици, ...

......... – председател на парламентарната комисия по околната среда и водите. Като един от значимите резултати на форума беше стартирането в Смолян и във Варна на магистърски програми по "Кръгова икономика" под патронажа на ЕК и Джордж Кремлис, почетен директор на Генерална дирекция "Околна среда" и с участие на европейски лектори.


В световния ден на социалната справедливост, 20 февруари, се проведе

В световния ден на социалната справедливост, 20 февруари, се проведе ...

......... на медиите. Всички те заедно събраха сумата от 32 884 лв. Съфинансиране към събраните дарения се предоставя от Фондация "Работилница за граждански инициативи“ с подкрепата на Фондация "Америка за България“. Събитието е подкрепено и от Академия за развитие на филантропията, Полша в рамките на програмата "Глобални предизвикателства – местни решения“. 


Първа национална екскурзоводска конференция в България се проведе днес във

Първа национална екскурзоводска конференция в България се проведе днес във ...

......... тази наредба, които оптимално да хармонизират българското с европейското законодателство, да защитят професионалните интереси на тази толкова важна професионална общност", заяви зам.-министър Христина Неделчева. По повод празника тя награди доайени в професията. Специална благодарствена грамота за ползотворно професионално партньорство получи и Соня Ангелова, директор на дирекция "Туризъм“ в Община Варна.


До дни започваме ремонт на шест улици в Дългопол и

До дни започваме ремонт на шест улици в Дългопол и ...

......... програмен период. Това означава повече инвестиции в регионално развитие, инфраструктура, околна среда и заетост, по-ускорени стъпки към високия стандарт на живот, който всички искаме да има у нас и в частност във всяка от българските общини", заключи Георгиев, коментирайки предстоящите евроизбори в качеството си на ръководител на ГЕРБ - Дългопол.


Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път

Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път ...

......... Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път обиди водещата. "Защо не съм бил в "На кафе“? Попитайте Гала и мъжа й. А пък не изгарям от желание да гостувам на тези тетки. Нека в предаването си ме обсъждат на воля като бабички пред блока“, изригна Кулагин.


Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път

Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път ...

......... Войната между Кулагин и Гала продължава. Устатият гримьор за пореден път обиди водещата. "Защо не съм бил в "На кафе“? Попитайте Гала и мъжа й. А пък не изгарям от желание да гостувам на тези тетки. Нека в предаването си ме обсъждат на воля като бабички пред блока“, изригна Кулагин.


Представители на венецуелското правителство на Николас Мадуро са поръчали на

Представители на венецуелското правителство на Николас Мадуро са поръчали на ...

......... или подкрепят председателя на венецуелския парламент Хуан Гуайдо, който се самопровъзгласи за временен президент на 23 януари. Мадуро определи случилото се като опит за преврат и заяви, че къса дипломатическите отношения със САЩ. В негова подкрепа се обявиха Русия, Беларус, Боливия, Иран, Китай, Куба, Никарагуа, Салвадор, Сирия и Турция. /БТА/


До края на 2019 г., а вероятно и до средата

До края на 2019 г., а вероятно и до средата ...

......... класната стая". Ще има и насоки за оборудването на класните стаи с технологии. Той съобщи, че още през тази година ще бъдат финансирани всички училища, които желаят да купят права за електронни дневници. Чрез електронните дневници лесно се нанасят оценките и отсъствията на учениците, а родителите бързо получават тази информация.


Срещите на единадесетокласниците от Варненска търговска гимназия

Срещите на единадесетокласниците от Варненска търговска гимназия "Г. С. Раковски“ ...

......... въпросите, които вълнуваха младите хора. Като интересни, полезни и обогатяващи, определи срещите с магистрати преподавателят по право във ВТГ "Г. С. Раковски“ г-жа Зорница Любчева. Лекциите на съдии по Образователната програма на ВСС продължават и през месец март, като предстоят и други съвместни форуми до края на учебната 2018/2019 г.


От 22 до 25 февруари на посещение във Варна ще

От 22 до 25 февруари на посещение във Варна ще ...

......... като на 23 и 24 февруари, събота и неделя, ще бъдат отворени за посещение от граждани и гости на гр. Варна, всяка сутрин от 10:00 до 12:00 часа и следобед от 14:00 до 16:00 часа.При качването на корабите на посетителите ще бъде извършвана проверка от органите на служба "Военна полиция".


МВР виж галерията
Над 200 фалшиви ТЕЛК решения са издадени само

МВР виж галерията Над 200 фалшиви ТЕЛК решения са издадени само ...

......... той е изправен пред съда", коментира главният комисар.Той е на мнение, че обвиненията срещу него ще издържат в съда, защото са събрани много факти, които говорят за организирана престъпна група.На въпрос какво е правил Бенчо Бенчев в Турция с него, Спиридонов заяви, че не са засичани по-особени контакти между тях.


btv виж галерията
Рано сутринта хубавата Натали Трифонова отново прикова мъжките

btv виж галерията Рано сутринта хубавата Натали Трифонова отново прикова мъжките ...

......... северозападен вятър. Температурите слабо ще се повишат. Във вторник северозападният вятър в Дунавската равнина ще се усили, ще има повече облачност, на отделни места са възможни и слаби превалявания. В сряда от север-североизток ще нахлуе нова порция студен въздух. Облачността ще е значителна и на места ще превали слаб сняг.


АрхивДвете помощнички на баба Марта са с богат опит в

АрхивДвете помощнички на баба Марта са с богат опит в ...

......... най-големите правени до сега у нас от метал! Автор на фигурите е известния варненски склуптор Венци Марков. Негово дело са "Делфините" пред Черно море, както и по-малките Пижо и Пенда ( до 2 м.) на "Слънчевия часовник". За откриването се шият специални одежди на двете фигури от бял и червен цвят.


Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи заплаха да наложи

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи заплаха да наложи ...

......... въведат мита, ако Вашингтон реши да вдигне налозите за европейски автомобили. През 2017 година малко под половината (8,3 милиона) от общо 17 милиона продадени в САЩ коли са били вносни. Според проучване на института EY мита от 25 на сто върху колите биха стрували 5 милиарда евро на германските автомобилостроители.


btv Рано сутринта хубавата Натали Трифонова отново прикова мъжките погледи,

btv Рано сутринта хубавата Натали Трифонова отново прикова мъжките погледи, ...

......... северозападен вятър. Температурите слабо ще се повишат. Във вторник северозападният вятър в Дунавската равнина ще се усили, ще има повече облачност, на отделни места са възможни и слаби превалявания. В сряда от север-североизток ще нахлуе нова порция студен въздух. Облачността ще е значителна и на места ще превали слаб сняг.


btv виж галерията
Рано сутринта хубавата Натали Трифонова отново прикова мъжките

btv виж галерията Рано сутринта хубавата Натали Трифонова отново прикова мъжките ...

......... северозападен вятър. Температурите слабо ще се повишат. Във вторник северозападният вятър в Дунавската равнина ще се усили, ще има повече облачност, на отделни места са възможни и слаби превалявания. В сряда от север-североизток ще нахлуе нова порция студен въздух. Облачността ще е значителна и на места ще превали слаб сняг.


Инженери от Варна са готови да участват в създаване на

Инженери от Варна са готови да участват в създаване на ...

......... през 1924 г."Радецки" е единственият пътуващ кораб-музей в Европа,  като осъществява туристически пътувания от април до октомври.  В него съществува експозиция, в която могат да се видят ценни реликви като знамето на Ботевата чета, униформи на Ботеви четници и последните писма, писани от воеводата Христо Ботев на борда на кораба.


><IMG SRC=

>

......... >


<div Във връзка с въведените промени в маршрута на тролейбусния

.........


Главоболие отвежда все повече пациенти до лекарските кабинети през последните

Главоболие отвежда все повече пациенти до лекарските кабинети през последните ...

......... най-различни - от съвсем безобидни и банални като недоспиване и стрес до по-сериозни – хормонални проблеми, неврологични или съдови заболявания. Най-важноте е те да се установят навреме. Диагностицирането става с различни методи, сред които кръвни изследвания, неврологичен статус снет от невролог, КАТ на глава, ЕЕГ, магнитно–ядрен резонанс, ангиография и доплер.


Партньорката на министър-председателя на Сърбия Ана Брнабич - Милица Джурджич,

Партньорката на министър-председателя на Сърбия Ана Брнабич - Милица Джурджич, ...

......... Белград, съобщава Блиц. Джурджич е станала майка на момче. Раждането е преминало добре, съобщават от кабинета на премиера. По всяка вероятност  момченцето ще носи името на име Игор. Сръбският премиер Ана Брнабич и партньорката й са в дългосрочна връзка и, по думите на техни познати, отдавна искат да станат родители.


Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата

Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата ...

......... е била собственик на заведение, а в момента е главен готвач. Майка е на три деца. Нашумя със скандалите след края на формата, когато реши да чисти сметки с бившите си съперници. Тогава Малакова разпространи чат от обща група на участниците, в които обижда семействата им, включително и децата им.


Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте

Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте ...

......... легнете на дъното“. По този начин може да избегнете много негативни въздействия от страна на околните. Възможно е предложение за изгодна работа. Този ден е благоприятен за делови и лични срещи, а също и за оформянето на важни документи. Може да сключвате дълготрайни финансови договори и да взимате важни решения.


В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи

В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи ...

......... В студиото, освен поканените гости присъствала и пародираща актриса, преоблечена в костюм на матка. Тя изпяла песен за устройството на женската полова система и методите на контрацепция. В Twitter зрителите предположиха, че такива представления намекват за "безумието“ на водещата. Дори предложиха иронично изпълнението да се изпрати на Евровизия, съобщава Блиц.


Новият ментор в

Новият ментор в "Гласът на България“ Михаела Филева днес е ...

......... предразсъдъци, че след като се появява по телевизията, трябва да има определен стандарт на живот. Чак към края на следването си купила по-скъп автомобил, а после се пренесла и в самостоятелно жилище. В знак на благодарност миналата година Михаела купи къща на майка си в родния й град Велико Търново.


Хърватски съд нареди днес едномесечен арест за жена, заподозряна в

Хърватски съд нареди днес едномесечен арест за жена, заподозряна в ...

......... на разследването.Случаят шокира Хърватия. Убитата Ясмина е била обявена за изчезнала през 2005 г., макар последно да е била видяна през 2000 г., когато е била на 23 години.Тялото на Ясмина бе открито в събота от неин роднина във фризер в семейната къща в село на стотина километра от Загреб.


Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) освободи майор Георги

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) освободи майор Георги ...

......... 5% от брутната сума по направените залози.Установено е също, че майор Петров е бил упълномощен от дружество, собственост на неговата съпруга, и е разпространявал от името на "Евробет" ООД и билети за моменталната лотарийна игра "Лотария България" срещу месечно възнаграждение в размер на 6% от стойността на продадените лотарийни билети.


Потенциално рискова за живота на децата играчка ще бъде изтеглена

Потенциално рискова за живота на децата играчка ще бъде изтеглена ...

......... да имат предвид информацията и да не използват артикула. Те могат да върнат закупения продукт във всички магазини на "Кауфланд". Сумата за покупка ще бъде възстановена дори без представяне на касов бон.За повече информация клиентите ни могат да се свържат с националния безплатен клиентски телефон на веригата – 0800 12 220.


Внезапно почина бизнесменът Пламен Минчев, създател на марката на соковете

Внезапно почина бизнесменът Пламен Минчев, създател на марката на соковете ...

......... - в предаването Всяка неделя. Самият той преди време в едно интервю казва: "Винаги съм обичал журналистиката, но в един момент реших да погледна какво имам в джобовете си". Допълва обаче, че журналистите имат изключително важна роля в обществото и стига до стъпалото на един от най-богатите хора в България.


В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в

В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в ...

......... са, информира БНТ. След въпрос до просветното министерство защо в анкетата за пол фигурира графа "друго", при положение, че това противоречи на нашето законодателство, оттам отговориха, че SELFIE се провежда в 28 страни-членки на Европейския съюз. Методологията е ангажимент на Европейската комисия, а МОН единствено е разпространило информацията по училищата


Днес Православната църква почита Свети Евстатий, архиепископ Антиохийски. Той бил

Днес Православната църква почита Свети Евстатий, архиепископ Антиохийски. Той бил ...

......... да постави там пастири за новопокръстените.Като се върнал оттам, той продължавал усърдно да се занимава с делата на църквата и бил обичан и уважаван от християните като човек, изпълнен с добродетели и дълбока християнска мъдрост. Заради необикновеното му дело днес имен ден празнуват всички с имената Евстати, Евстатий и Евстатия.


Новият ментор в

Новият ментор в "Гласът на България“ Михаела Филева днес е ...

......... предразсъдъци, че след като се появява по телевизията, трябва да има определен стандарт на живот. Чак към края на следването си купила по-скъп автомобил, а после се пренесла и в самостоятелно жилище. В знак на благодарност миналата година Михаела купи къща на майка си в родния й град Велико Търново.


Новият ментор в

Новият ментор в "Гласът на България“ Михаела Филева днес е ...

......... предразсъдъци, че след като се появява по телевизията, трябва да има определен стандарт на живот. Чак към края на следването си купила по-скъп автомобил, а после се пренесла и в самостоятелно жилище. В знак на благодарност миналата година Михаела купи къща на майка си в родния й град Велико Търново.


В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи

В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи ...

......... В студиото, освен поканените гости присъствала и пародираща актриса, преоблечена в костюм на матка. Тя изпяла песен за устройството на женската полова система и методите на контрацепция. В Twitter зрителите предположиха, че такива представления намекват за "безумието“ на водещата. Дори предложиха иронично изпълнението да се изпрати на Евровизия, съобщава Блиц.


Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата

Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата ...

......... е била собственик на заведение, а в момента е главен готвач. Майка е на три деца. Нашумя със скандалите след края на формата, когато реши да чисти сметки с бившите си съперници. Тогава Малакова разпространи чат от обща група на участниците, в които обижда семействата им, включително и децата им.


Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте

Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте ...

......... легнете на дъното“. По този начин може да избегнете много негативни въздействия от страна на околните. Възможно е предложение за изгодна работа. Този ден е благоприятен за делови и лични срещи, а също и за оформянето на важни документи. Може да сключвате дълготрайни финансови договори и да взимате важни решения.


Днес Православната църква почита Свети Евстатий, архиепископ Антиохийски. Той бил

Днес Православната църква почита Свети Евстатий, архиепископ Антиохийски. Той бил ...

......... да постави там пастири за новопокръстените.Като се върнал оттам, той продължавал усърдно да се занимава с делата на църквата и бил обичан и уважаван от християните като човек, изпълнен с добродетели и дълбока християнска мъдрост. Заради необикновеното му дело днес имен ден празнуват всички с имената Евстати, Евстатий и Евстатия.


В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи

В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи ...

......... В студиото, освен поканените гости присъствала и пародираща актриса, преоблечена в костюм на матка. Тя изпяла песен за устройството на женската полова система и методите на контрацепция. В Twitter зрителите предположиха, че такива представления намекват за "безумието“ на водещата. Дори предложиха иронично изпълнението да се изпрати на Евровизия, съобщава Блиц.


В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи

В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи ...

......... В студиото, освен поканените гости присъствала и пародираща актриса, преоблечена в костюм на матка. Тя изпяла песен за устройството на женската полова система и методите на контрацепция. В Twitter зрителите предположиха, че такива представления намекват за "безумието“ на водещата. Дори предложиха иронично изпълнението да се изпрати на Евровизия, съобщава Блиц.


Днес Православната църква почита Свети Евстатий, архиепископ Антиохийски. Той бил

Днес Православната църква почита Свети Евстатий, архиепископ Антиохийски. Той бил ...

......... да постави там пастири за новопокръстените.Като се върнал оттам, той продължавал усърдно да се занимава с делата на църквата и бил обичан и уважаван от християните като човек, изпълнен с добродетели и дълбока християнска мъдрост. Заради необикновеното му дело днес имен ден празнуват всички с имената Евстати, Евстатий и Евстатия.


> Емилия КушвалиеваПочиналият бизнесмен Пламен Минчев минал през голяма семейна

> Емилия КушвалиеваПочиналият бизнесмен Пламен Минчев минал през голяма семейна ...

......... че "две дини под една мишница трудно се носят". В един период от време той е заемал постовете президент на "BBB груп", директор на "Лайнс" ООД и председател на бизнесклуб "Възраждане", бил е и президент на Българската федерация по тенис и на тази по подводен риболов. Колекционирал риби и корали.


Партньорката на министър-председателя на Сърбия Ана Брнабич - Милица Джурджич,

Партньорката на министър-председателя на Сърбия Ана Брнабич - Милица Джурджич, ...

......... Белград, съобщава Блиц. Джурджич е станала майка на момче. Раждането е преминало добре, съобщават от кабинета на премиера. По всяка вероятност  момченцето ще носи името на име Игор. Сръбският премиер Ана Брнабич и партньорката й са в дългосрочна връзка и, по думите на техни познати, отдавна искат да станат родители.


В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в

В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в ...

......... са, информира БНТ. След въпрос до просветното министерство защо в анкетата за пол фигурира графа "друго", при положение, че това противоречи на нашето законодателство, оттам отговориха, че SELFIE се провежда в 28 страни-членки на Европейския съюз. Методологията е ангажимент на Европейската комисия, а МОН единствено е разпространило информацията по училищата


Внезапно почина бизнесменът Пламен Минчев, създател на марката на соковете

Внезапно почина бизнесменът Пламен Минчев, създател на марката на соковете ...

......... - в предаването Всяка неделя. Самият той преди време в едно интервю казва: "Винаги съм обичал журналистиката, но в един момент реших да погледна какво имам в джобовете си". Допълва обаче, че журналистите имат изключително важна роля в обществото и стига до стъпалото на един от най-богатите хора в България.


В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в

В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в ...

......... са, информира БНТ. След въпрос до просветното министерство защо в анкетата за пол фигурира графа "друго", при положение, че това противоречи на нашето законодателство, оттам отговориха, че SELFIE се провежда в 28 страни-членки на Европейския съюз. Методологията е ангажимент на Европейската комисия, а МОН единствено е разпространило информацията по училищата


Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата

Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата ...

......... е била собственик на заведение, а в момента е главен готвач. Майка е на три деца. Нашумя със скандалите след края на формата, когато реши да чисти сметки с бившите си съперници. Тогава Малакова разпространи чат от обща група на участниците, в които обижда семействата им, включително и децата им.


Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте

Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте ...

......... легнете на дъното“. По този начин може да избегнете много негативни въздействия от страна на околните. Възможно е предложение за изгодна работа. Този ден е благоприятен за делови и лични срещи, а също и за оформянето на важни документи. Може да сключвате дълготрайни финансови договори и да взимате важни решения.


Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) освободи майор Георги

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) освободи майор Георги ...

......... 5% от брутната сума по направените залози.Установено е също, че майор Петров е бил упълномощен от дружество, собственост на неговата съпруга, и е разпространявал от името на "Евробет" ООД и билети за моменталната лотарийна игра "Лотария България" срещу месечно възнаграждение в размер на 6% от стойността на продадените лотарийни билети.


виж галерията
> Емилия КушвалиеваАко имате духовна връзка с един човек,

виж галерията > Емилия КушвалиеваАко имате духовна връзка с един човек, ...

......... че "две дини под една мишница трудно се носят". В един период от време той е заемал постовете президент на "BBB груп", директор на "Лайнс" ООД и председател на бизнесклуб "Възраждане", бил е и президент на Българската федерация по тенис и на тази по подводен риболов. Колекционирал риби и корали.


Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте

Хороскоп за днес, 21 февруари:ОвенЩастието е редом с вас, постарайте ...

......... легнете на дъното“. По този начин може да избегнете много негативни въздействия от страна на околните. Възможно е предложение за изгодна работа. Този ден е благоприятен за делови и лични срещи, а също и за оформянето на важни документи. Може да сключвате дълготрайни финансови договори и да взимате важни решения.


Партньорката на министър-председателя на Сърбия Ана Брнабич - Милица Джурджич,

Партньорката на министър-председателя на Сърбия Ана Брнабич - Милица Джурджич, ...

......... Белград, съобщава Блиц. Джурджич е станала майка на момче. Раждането е преминало добре, съобщават от кабинета на премиера. По всяка вероятност  момченцето ще носи името на име Игор. Сръбският премиер Ана Брнабич и партньорката й са в дългосрочна връзка и, по думите на техни познати, отдавна искат да станат родители.


Партньорката на министър-председателя на Сърбия Ана Брнабич - Милица Джурджич,

Партньорката на министър-председателя на Сърбия Ана Брнабич - Милица Джурджич, ...

......... Белград, съобщава Блиц. Джурджич е станала майка на момче. Раждането е преминало добре, съобщават от кабинета на премиера. По всяка вероятност  момченцето ще носи името на име Игор. Сръбският премиер Ана Брнабич и партньорката й са в дългосрочна връзка и, по думите на техни познати, отдавна искат да станат родители.


Читатели на Plovdiv24.bg сигнализираха, че са усетили слабо земетресение около

Читатели на Plovdiv24.bg сигнализираха, че са усетили слабо земетресение около ...

......... институт по геофизика, геодезия и география (НИГГГ) при БАН уточниха , че трусът е регистриран на територията Турция около 20.20 часа, в близост до град Чанаккале. Той е бил с магнитуд около 5 по скалата на Рихтер и дълбочина около 10 км.За момента няма индикации за по-силни трусове в Пловдив.