Атмосферното налягане днес ще остане по-високо от средното за месеца.

Атмосферното налягане днес ще остане по-високо от средното за месеца. ...

......... морето ще бъде 2-3 бала. На 15.09.2019 слънцето ще изгрее в 07:06 часа и ще залезе в 19:37 часа. Продължителност на деня 12:31 часа. На 15.09.2019 луната ще изгрее в 20:35 часа и ще залезе в 07:58 часа. Осветеност на диска в 0h UT 99 %. Фаза на луната: пълнолуние.


Днес ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността, главно

Днес ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността, главно ...

......... силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 20 градуса, на 2000 метра – около 12. Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 26-27 градуса, температурата на морската вода е 24-25. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.  


Днес ще преобладава слънчево време, но ще има и временни

Днес ще преобладава слънчево време, но ще има и временни ...

......... градуса, на 2000 метра – около 12. Над Черноморието облачността ще е разкъсана, по-значителна в часовете преди обяд, на отделни места със слаб валеж. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 26-27 градуса, температурата на морската вода е 24-26. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.  


Днес ще преобладава слънчево време с разкъсана, предимно висока облачност.

Днес ще преобладава слънчево време с разкъсана, предимно висока облачност. ...

......... 20 градуса, на 2000 метра – около 13. Над Черноморието ще е е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Валежи са малко вероятни. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 25-28 градуса, температурата на морската вода е 24-25. Вълнението на морето ще е 3 бала.  


Днес над страната ще преобладава слънчево време. Ще има и

Днес над страната ще преобладава слънчево време. Ще има и ...

......... метра ще бъде около 20 градуса, на 2000 метра 13. Над Черноморието ще се задържи предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 25 и 26 градуса. Температурата на морската вода е 24-25. Вълнението на морето ще бъде 2 -3 бала.  


През втория ден от седмицата над България ще е предимно

През втория ден от седмицата над България ще е предимно ...

......... ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 25-30 градуса, в София около 26 градуса. Атмосферното налягане ще е малко по-високо от средното за септември. По крайбрежието температурите ще бъдат: между 18-26 градуса във Варна и 17-25 градуса в Бургас.Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността.

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. ...

......... ще бъде около 21 градуса, на 2000 метра 13-14. Над Черноморието ще се задържи предимно слънчево с до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 26 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 24-25. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.      


Атмосферното налягане днес ще бъде близо до средното за месеца

Атмосферното налягане днес ще бъде близо до средното за месеца ...

......... бала. На 08.09.2019 слънцето ще изгрее в 06:58 часа и ще залезе в 19:50 часа. Продължителност на деня 12:52 часа. На 08.09.2019 луната ще изгрее в 16:49 часа и ще залезе в 01:16 часа. Осветеност на диска в 0h UT 69 %. Фаза на луната: след първа четвърт преди пълнолуние.


Днес над Западна България ще се развива купеста облачност и

Днес над Западна България ще се развива купеста облачност и ...

......... вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 20 градуса°, на 2000 метра – около 14. По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури 25-27 градуса. Температурата на морската вода е 24-26. Вълнението на морето ще е около 2 бала.


В съботния ден се очаква над западната част на страната

В съботния ден се очаква над западната част на страната ...

......... градуса. Сандански, където традиционно е най-топло, в съботния ден ще очаква дъжд и температури между 18 и 28 градуса. През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време, с разкъсана висока облачност. Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца и ще се задържи почти без промяна.


Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността ...

......... – северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 20 градуса, на 2000 метра – около 13. Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 25-26. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.Днес ни очаква поредният топъл септемврийски ден. Това съобщават от

Днес ни очаква поредният топъл септемврийски ден. Това съобщават от ...

......... превалявания се очакват планинските райони на Западна България. Максималните температури ще са между 15 и 20 градуса. Максималните температури ще бъдат между 25 и 30 градуса, за района на София - 27 градуса. През следващите дни не се очакват значителни промени. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца.


Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността

Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността ...

......... на 2000 метра – около 13°. Над Черноморието ще преобладава слънчево време с повече облаци преди обяд, главно по северното крайбрежие. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури 24-26°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, но през деня малко ще се успокои.


Днес облачността ще е променлива, по-значителна над планинските и североизточните

Днес облачността ще е променлива, по-значителна над планинските и североизточните ...

......... 13°. Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове. На отделни места ще превали и прегърми. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максимални температури 26-29°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, след обяд на места по южното крайбрежие до 4 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите София, София - град, Перник, Плевен, Благоевград. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес ще бъде предимно слънчево, над Западна България с временни

Днес ще бъде предимно слънчево, над Западна България с временни ...

......... умерен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра - около 22°, на 2000 метра - около 14°. По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 28°-29°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.Днес ще бъде слънчево, след обяд над Западна България с

Днес ще бъде слънчево, след обяд над Западна България с ...

......... духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 24°, на 2000 метра – около 16°. Над Черноморето ще бъде слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-28°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.  


София. Екстремален индекс за пожароопасност има на места в 20

София. Екстремален индекс за пожароопасност има на места в 20 ...

......... бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и на места в по-голямата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


София. Екстремален индекс за пожароопасност има на места в 18

София. Екстремален индекс за пожароопасност има на места в 18 ...

......... бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и на места в по-голямата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес отново ще е слънчево. Ще духа слаб, в Източна

Днес отново ще е слънчево. Ще духа слаб, в Източна ...

......... от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра – около 15°. По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха 27°-29°. Температурата на морската вода ще е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност има на места в 21

София. Екстремален индекс за пожароопасност има на места в 21 ...

......... бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и на места в по-голямата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


София. Екстремален индекс за пожароопасност има на места в 19

София. Екстремален индекс за пожароопасност има на места в 19 ...

......... бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и на места в по-голямата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Уикендът ще бъде слънчев, по не толкова горещ, колкото последните

Уикендът ще бъде слънчев, по не толкова горещ, колкото последните ...

......... ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26-27 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.В неделя времето ще остане без съществена промяна, но се очаква да бъде с 1-2 градуса по-топло.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите Плевен, Велико Търново, Русе, Силистра, Добрич, Бургас, Ямбол, Стара Загора, Пазарджик. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите София, София - град, Перник, Плевен, Благоевград. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес ще е предимно слънчево, в следобедните часове с временни

Днес ще е предимно слънчево, в следобедните часове с временни ...

......... духа до умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра – около 15°. Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 27-28°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Очаква ни поредният горещ ден с температури над 30 градуса

Очаква ни поредният горещ ден с температури над 30 градуса ...

......... има слаб вятър от изток-североизток, в източните райони - до умерен. Максималните температури са в интервала 30-35 градуса, малко по-ниски по Черноморието, а в крайния югозапад - малко по-високи. Нощните температури са предимно между 14 и 19 градуса. Температурата на морската вода е около 27 градуса, вълнението е 2-3 бала.


София. Месец септември ще започне със слънчево време и максимални

София. Месец септември ще започне със слънчево време и максимални ...

......... има около 14-15-и и около 18-и септември, когато и температурите относително ще се понижат. През третото десетдневие температурите бавно ще се понижават. През повечето дни от периода ще е относително сухо и спокойно. Вероятност за преминаване на атмосферни смущения с валежи има около 22-и, 26-и и в края на месеца.


Днес отново ще е слънчево, след обяд в низините -

Днес отново ще е слънчево, след обяд в низините - ...

......... изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около 25 градуса, на 2000 метра – около 16. По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 28-30 градуса. Температурата на водата е 27-28. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.  


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите София, София - град, Перник, Плевен, Благоевград. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


През деня отново ще е слънчево, след обяд в низините

През деня отново ще е слънчево, след обяд в низините ...

......... вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра - около 16 °. По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 28°-30°. Температурата на водата е 27-28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Източна

Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Източна ...

......... духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 25°, на 2000 метра – около 17°. Над Черноморието също ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите София, София - град, Перник, Плевен, Благоевград. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите София, София - град, Перник, Плевен, Благоевград. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес отново ще бъде слънчево и горещо. В следобедните часове

Днес отново ще бъде слънчево и горещо. В следобедните часове ...

......... вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра - около 17°. Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 28°-31°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите София, София - град, Перник, Плевен, Благоевград. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите София, София - град, Перник, Плевен, Благоевград. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес отново ще е слънчево, след обяд и горещо. След

Днес отново ще е слънчево, след обяд и горещо. След ...

......... четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра - около 16°. Над Черноморието ще е предимно слънчево и топло. Ще духа умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха: 28°-31°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите Перник, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Русе и Силистра. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


През деня отново ще е слънчево, след обяд и горещо.

През деня отново ще е слънчево, след обяд и горещо. ...

......... четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра - около 16°. Над Черноморието ще е предимно слънчево и топло. Ще духа умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха: 28°-31°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в други участъци от същите региони, както и в части от областите Перник, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Русе и Силистра. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес ще е слънчево, около и след обяд – горещо.

Днес ще е слънчево, около и след обяд – горещо. ...

......... Ще духа слаб до умерен предимно източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 24°, на 2000 метра – около 16°. По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури ще са 28°-32°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Благоевград и Пазарджик. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Пазарджик и Благоевград. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес ще е предимно слънчево, около и след обяд в

Днес ще е предимно слънчево, около и след обяд в ...

......... температура на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, на 2000 метра – около 16. По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха между 29 и 32 градуса. Температурата на морската вода е 26-27. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Пазарджик и Благоевград. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


София. Днес ще е предимно слънчево, около и след обяд

София. Днес ще е предимно слънчево, около и след обяд ...

......... морето ще е 2-3 бала. В планините ще е слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра – около 16°.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Варна и Добрич. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес ще е слънчево, след обяд, главно над планинските райони

Днес ще е слънчево, след обяд, главно над планинските райони ...

......... слаб до умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 26°, на 2000 метра – около 16°. Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа умерен, временно и силен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 29°-33°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Хасково, Сливен, Ямбол, Бургас и Добрич. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата страна. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес отново ще е слънчево, след обяд и горещо. След

Днес отново ще е слънчево, след обяд и горещо. След ...

......... температура на височина 1200 метра ще е около 24 градуса, на 2000 метра – около 16. Над Черноморието ще е слънчево, след обяд с незначителна облачност. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 28-32 градуса. Температурата на морската вода е 26-27. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Ямбол, Стара Загора, Пазарджик и Благоевград. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата страна. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Четвъртъкът ще бъде слънчев, с временно увеличение на облачността в

Четвъртъкът ще бъде слънчев, с временно увеличение на облачността в ...

......... Вълнението на морето ще е 1-2 бала. В планините ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен североизточен, по високите и открити части - северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около 24 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Пазарджик, Стара Загора, Русе и Благоевград. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата страна. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес отново ще е слънчево, след обяд и горещо, в

Днес отново ще е слънчево, след обяд и горещо, в ...

......... ще е около 24°, на 2000 метра – около 17°. По Черноморието ще е слънчево, около и след обяд с незначителна облачност. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха между 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Добрич, Бургас, Ямбол, Благоевград и Пазарджик. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата страна. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... Добрич, Бургас, Ямбол, Пазарджик и Благоевград. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони. Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата страна. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес ще е слънчево и топло, след обяд на места

Днес ще е слънчево и топло, след обяд на места ...

......... температура на височина 1200 метра е около 23°, на 2000 метра – около 16°. По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.


Днес ще е слънчево и топло, след обяд на места

Днес ще е слънчево и топло, след обяд на места ...

......... температура на височина 1200 метра е около 23°, на 2000 метра - около 16°. По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... от страната има много голям индекс за пожароопасност. Индексът включва територии от областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Добрич, Варна, Бургас, Пловдив, Кюстендил Перник, Русе, Хасково и София град и област. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.


Днес ще е слънчево, след обяд над планинските райони с

Днес ще е слънчево, след обяд над планинските райони с ...

......... билата до умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра – около 15°. Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха: 27° и 30°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... сила на места в пет области на страната. Това сочи справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Индексът обхваща територии от областите: Ловеч, Велико Търново, Плевен, Добрич и Пазарджик. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони.


Първият ден от седмицата ще бъде слънчев, с максимални температури

Първият ден от седмицата ще бъде слънчев, с максимални температури ...

......... вятър.От вторник нататък ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове в низините ще бъде отново горещо. Ще духа слаб източен вятър. Температурите ще се повишават. В сряда преобладаващите максимални температури ще са между 31 и 36 градуса. В сряда ще има временно увеличение на облачността, но валежи не се очакват.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... в пет области на страната за 19 август. Това сочи справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Индексът обхваща територии от областите: Ловеч, Велико Търново, Плевен, Бургас и Пазарджик. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони.


Неделният ден ще бъде слънчев, почти без валежи и типични

Неделният ден ще бъде слънчев, почти без валежи и типични ...

......... ориентиран от север-североизток, в източните райони в следобедните часове - до умерен. Максималните температури в по-голямата част от страната са в интервала 27-32 градуса, по черноморското крайбрежие - около 24-25. Нощните температури: 12-16 градуса. Температурата на морската вода се запазва в досегашните стойности от 26-27 градуса. Вълнението е 1-2 бала.


Днес ще преобладава слънчево време. По-съществени увеличения на облачността ще

Днес ще преобладава слънчево време. По-съществени увеличения на облачността ще ...

......... . На 17.08.2019 слънцето ще изгрее в 06:35 часа и ще залезе в 20:26 часа. Продължителност на деня 13:51 часа. На 17.08.2019 луната ще изгрее в 21:43 часа и ще залезе в 08:06 часа. Осветеност на диска в 0h UT 98 %. Фаза на луната: след пълнолуние преди последна четвърт.


Днес ще преобладава слънчево време. По-съществени увеличения на облачността ще

Днес ще преобладава слънчево време. По-съществени увеличения на облачността ще ...

......... и на отделни места ще превали. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури 25-28°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, след обяд на места по южното крайбрежие и временно до 3. Снимката е направена благодарение на Motorola moto g7 plus.


София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места

София. Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места ...

......... места в три области на страната за 17 август. Това сочи справка на сайта на Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Индексът ще важи за територии в областите: Благоевград, Пазарджик и Пловдив. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони.


Днес с умерен и временно силен, предимно северозападен вятър, ще

Днес с умерен и временно силен, предимно северозападен вятър, ще ...

......... 21°, на 2000 метра – около 13°. Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в часовете преди обяд и на места ще превали и прегърми. Ще духа предимно умерен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 25-28°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


Днес облачността ще е променлива. Над централните и планинските райони

Днес облачността ще е променлива. Над централните и планинските райони ...

......... 14. По Черноморието ще е предимно слънчево, след обяд от запад, главно по северното крайбрежие облачността ще се увеличи. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 26 и 31 градуса. Температурата на морската вода е 26-27. Вълнението на морето ще е около 2 бала.