В момента сме в ключовата фаза на делото (за качеството

В момента сме в ключовата фаза на делото (за качеството ...

......... дело, т.к. има политическа обвързаност, а и считаме, че има доста по-добри експерти от Софийски университет, БАН, които ще се справят по-добре с експертизите по делото", каза Попов. "Има подобрение, но мерките все още не отговорят на сериозността на проблема. Бихме искали ускоряване на действията на Столична община", каза той.


30 г. извършваме прехода към светлото бъдеще и за око

30 г. извършваме прехода към светлото бъдеще и за око ...

......... да сложим значката, която Борисов си сложи на ревера - това е СДС, с което той легитимира и ликвидационните съвети, и криминалната приватизация и всичко. Казвам всичко, защото България е една голяма каша, едно блато, в което крадат като разпрани - от еврофондовете, и са щастлици политици", каза проф. Дуранкев.


Вярвам, че ЕС трябва да функционира като съюз на суверенни

Вярвам, че ЕС трябва да функционира като съюз на суверенни ...

......... консерватизъм и патриотизъм. Това заяви в студиото на ФАКТИ кандидатът за евродепутат от гражданската квота на ВМРО Кристиян Шкварек. "Ние искаме да спасим ЕС, не да го счупим и виждаме, че това няма как да стане без да бъдат уважавани отделните идеи и пътя на всяка една нация", заяви той.


Всички сме наясно, че за по-малките партии шансът да вкарат

Всички сме наясно, че за по-малките партии шансът да вкарат ...

......... Български демократичен съюз - Радикали и Радикалдемократическата партия, подкрепиха ни не малко неправителствени организации и граждански сдружения", каза Мачикян. "Аз не виждам нито една дясна формация на тези избори, "Демократична България" аз я разбирам по-скоро като центристка организация, ГЕРБ са наследници на БКП, нашите идеи са по-скоро десни", коментира Мачикян.


Европа се развива твърде бавно през последните 10 години. Икономическият

Европа се развива твърде бавно през последните 10 години. Икономическият ...

......... Особено северните страни - повечето от тях са с безплатно образование, безплатно здравеопазване или на символични цени. За съжаление, последните 15-ина година Европа лази по икономическото дъно, ерозира средната класа, нарасна социалната поляризация. Протестът на жълтите жилетки е една от проявите на тлеещата вече социални противоречия", коментира той. Очаквайте подробности.


"Глас народен" предложи една програма от десет точки. Тя, както

"Глас народен" предложи една програма от десет точки. Тя, както ...

......... Ние категорично се обявихме против. Той нарушава българската конкурентноспособност", каза Маджистрели. "Подкрепям идеята за обща отбрана, не за физическа обща европейска армия. Това би коствало милиарди, а кои са най-големите индустрии - Германия и Франция, парите ще отидат отново там. Друг път е обща европейска позиция в НАТО", каза тя.Или има политическа класа и законодател, който желае да се

Или има политическа класа и законодател, който желае да се ...

......... къщата Ви, каква реакция се очаква, този полицай не може да е пред всяка къща и да охранява персонално. Няма такава държава по света, където полицията да може да осигури 100% защита на населението. Защитата на собствеността, на живота, на семейството ни, трябва да е ръцете на всеки отделен човек.


Следващият мандат на ЕП е особено важен. За мен най-силният

Следващият мандат на ЕП е особено важен. За мен най-силният ...

......... може да поддържа връзка със семейството си. След като държавата застана зад превозвачите, тогава се прояви и европейското лицемерие и се направиха промени, казаха "вие не искате да се връща шофьора, тогава ще се връща камиона". Ето в това няма никаква логика, тежък протекционизъм, мярка, която е насочена срещу България.


За съжаление, не много хора отиват да гласуват и затова

За съжаление, не много хора отиват да гласуват и затова ...

......... най-бедната страна в ЕС, имаме най-бедния регион – Видин, и страшно много други фактори, които са повлияли. Ако над 20 г. си се занимавал с политика, дай път, отстъпи назад, пусни някой 30-35 годишен. Притеснителното е, че много партии нямат такива хора и не им се доверяват“, коментира Настимир Ананиев.


Ценното в участието на "Движение 21" в евроизборите е, че

Ценното в участието на "Движение 21" в евроизборите е, че ...

......... на внушенията, че гласът за малка партия е загубен и те трябва да изберат някой от големите, за да има смисъл тяхното участие в изборите. Смятаме, че е необходимо избирателят да даде ясен сигнал, че ГЕРБ не заслужават повече да бъдат на власт и трябва да бъдат отстранени от властта.


Аз застанах зад самата партия Българско национално обединение (БНО), допадна

Аз застанах зад самата партия Българско национално обединение (БНО), допадна ...

......... БНО Динко Велев. "В надпреварата за евродепутат реших да се включа понеже съм живял 13 години в Люксембург, познавам повечето от евросветилата като Жан Клод Юнкер, мадам Рединг, и след като се завърнах в България, реших да се занимавам с това", каза Велев. В Люксембург той е имал собствен бизнес.Тези избори са по сценарий, който обаче трябва да бъде

Тези избори са по сценарий, който обаче трябва да бъде ...

......... казват, че тази сила е ГЕРБ и СДС. Никоя друга партия, независимо как се определя, не може да свърши тази работа. От 30 г. съм афиширан като противник на БСП и бе логично моето място в листа, която има най-голям шанс да се развали сценария на БСП", коментира Александър Йорданов.


Увеличаването на световните разходи за отбрана трябва да бъде прието

Увеличаването на световните разходи за отбрана трябва да бъде прието ...

......... Бразилия прави същото“. Стратегическите оръжия са важни, изтъкна Уеземан. Страни като Китай, Русия, Индия и Великобритания правят много, за да поддържат и ядрения си арсенал, добави той. „Най-важната част от увеличаването на военния арсенал обаче са конвенционалните оръжия“. Вижте целия разговор във видео материала.гледано: 50   Още видео0 гласа  


Не е лесно да вземеш решението да влезеш в кампания

Не е лесно да вземеш решението да влезеш в кампания ...

......... и министър на отбраната Красимир Каракачанов на заседанието на МС на 3.01.2018 г., тя щеше да бъде приета още тогава. Аз самият съм бил подлаган на огромен натиск - обаждания от членове на правителството да престана със съпротивата, която оказвам, защото според тях, аз съм бил причината да започне всичко.


Проблемите започват с правилата, по които се провеждат обществените поръчки

Проблемите започват с правилата, по които се провеждат обществените поръчки ...

......... в него на заплата от работника до гл. архитект на даден обект са освободени от данък общ доход. Ако България не направи нещо подобно, скоро нашите хора ще започнат да заминават и за Румъния. Аз подозирам, че там ще започне и регистрация на проектантски бюра и строителни фирми", коментира той.


Потънала до врата в тъмна и лепкава течност, шестдесетгодишната рускиня

Потънала до врата в тъмна и лепкава течност, шестдесетгодишната рускиня ...

......... на друго място, почти всички сгради са разрушени или изоставени и са заменени с нови модерни хотелски комплекси. Градът днес е смесица от кичозни дворци, където седмица настаняване и процедури може да надвиши хиляда евро и санаториуми, в които цари съветската атмосфера и една седмица престой струва само 100 евро.Социалната мрежа Twitter Inc. надмина прогнозите за приходите си за

Социалната мрежа Twitter Inc. надмина прогнозите за приходите си за ...

......... приходите за второто тримесечие да са в диапазона между 770 млн. до 830 млн. долара, доста широк диапазон със средна оценка от 800 млн. долара, по-ниска от средната прогноза на анализаторите за 819,2 млн. долара. Още технологични новини вижте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria!гледано: 59   Още видео0 гласа


Да отстояваме свободата на словото ни струва страшно много. Всеки

Да отстояваме свободата на словото ни струва страшно много. Всеки ...

......... никой не направи нищо, за да спаси тези материали", разказа Стоянов. "Имам усещането, че като разкрием публичен факт за някой в обществото, това е като атестация и управлението го издига. Особено в съдебната власт, това е много популярно. Светослав Глосов много си прилича с Димитър Франтишек, който оглавява специализираната прокуратура.


Аз преподавам социология и не вярвам на моите колеги политолози

Аз преподавам социология и не вярвам на моите колеги политолози ...

......... и една партия. Всичко е направено с цел да се затрудни независимия, мажоритарен кандидат. За мен, тенденцията е ясна, хората ще престанат да гласуват за партии и листи, за партийни послушковци", коментира Минчо Христов. Според него в листата на БСП има "смущаващи" кандидатури като номер 3 (бел. ред. Цветелина Пенкова).


Заставаме с хора ("Да, България" и "Зелените"), с които през

Заставаме с хора ("Да, България" и "Зелените"), с които през ...

......... за да знаят младите и да няма такива уклони. Трябва да се напише и истината - колко са жертвите от българския елит, какво поражение за икономиката е донесъл този режим. Част от моята борба е и обществото да дорасне и само да поиска премахването на тези паметници", коментира Марта Георгиева.


"Другите новини" е рубрика за уеб новини на БНТ. Ето ...

......... е рубрика за уеб новини на БНТ. Ето съдържанието на емисията: България се нарежда на първите места с мръсен въздух в ЕС40 години след полета на първия български космонавт"Снимка с Юки" тръгва в кинатаОперацията на Мик Джагър е преминала успешноТридневен фестивал на настолните игри започва в НДКПролетно захлаждане от утре


Разумната цена за петрола е 60-65 долара за барел, около

Разумната цена за петрола е 60-65 долара за барел, около ...

......... Финансовият анализатор смята, че ако Русия и Саудитска Арабия увеличат цената с намаляване на добива, ще видим засилване на шистовите производители. “В момента Бразилия, благодарение на плаващите платформи, се очаква тази година да повиши производството с над половин милиона барела на ден", прогнозира Николай Шуманов.Очаквайте видео материал с целия разговор.


Зоопаркът на Гребната - без тигър Зоологическата градина, чието строителство

Зоопаркът на Гребната - без тигър Зоологическата градина, чието строителство ...

......... Някои от хабитатите имат езерца и рекички, където вече се заселиха патици. За децата са монтирани катерушки. За довършителните работи в градския бюджет са планирани 523 000 лева.От Община Пловдив уверяват, че сагата със зоопарка приключва и ще го отворят през лятото. До края на тази година ще влизаме безплатно.


На фона на продължаващите безкрай улични ремонти в Пловдив един

На фона на продължаващите безкрай улични ремонти в Пловдив един ...

......... са само двама-трима работници, които да зареждат блокчетата под определена форма на машината, която след това сама ги застила. Накрая остава само да се запълнят фугите на тротоара и настилката е готова. Гледайте и цъкайте с език – и това го има по света. А защо не и у нас?


„Хубавият сладкиш е празник за душата. Може да е рядко,

„Хубавият сладкиш е празник за душата. Може да е рядко, ...

......... да сглобяваме нещо, както се сглобява една сграда – тухла по тухла“. Всички любители на вкусните и красиво декорирани десерти могат да им се насладят на в сладкарница „Захарен памук“, която се намира на ул. „Димитър Хаджикоцев“ 41 в кв. „Лозенец“ или да си поръчат на специалната Фейсбук страница. /БГНЕС


Момченце оцеля по чудо, след като бе ударено от учебен

Момченце оцеля по чудо, след като бе ударено от учебен ...

......... след като детето се претърколи от предницата на моята кола отново на пътя, и избягна за малко да бъде ударено от черно "Ауди", което ни изпреварваше", добави той пред "Сън".За щастие наблизо имало кола на Бърза помощ, които се притекли на помощ на момчето, отървало се със съвсем леки контузии.


Машинното самообучение е технологията не само на бъдещето, но и

Машинното самообучение е технологията не само на бъдещето, но и ...

......... “Истината е, че всички компютри изхождат от калкулатора. Те може да имат много нови възможности, но все пак не са нищо повече за момента от едни бързи и прецизни изчислителни машини”. Достигането ни до пълното развитие на изкуствения интелект ще бъде възможно по-скоро чрез нови за нас биохтехнологии, добави Бахчи.


Въоръжен грабеж в магазин за хранителни стоки е бил извършен

Въоръжен грабеж в магазин за хранителни стоки е бил извършен ...

......... ч., съобщава от пресцентъра на МВР. По първоначални даннив обекта нахлул маскиран и въоръжен мъж, който заплашил служителката и след като отнел наличните парични средства от дневния оборот, изчезнал в неизвестна посока. На място е извършен оглед. Предприети са оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителя на престъплението. video: https://www.vbox7.com/play:95a88eedda vesti.bg


В Северна Калифорния, САЩ, в района на град Парадайз (превежда

В Северна Калифорния, САЩ, в района на град Парадайз (превежда ...

......... събиране и да се определи пътя и маршрута, да се разпределят задълженията предварително (кой съхранява документите и кой ще спасява котката или кучето). Надяваме се, че няма да ви се наложи да взимате такива мерки, но както виждате, струва си да им отделите няколко минути от времето си. Източник: auto.blitz.bg


Вчера за поредна вечер бяха проведени в няколко града протести.

Вчера за поредна вечер бяха проведени в няколко града протести. ...

......... екстрадицията им. Семейство Арабаджиеви са обявени за издирване. По всички правила с Европейска заповед за задържане, със заповед за задържане от Интерпол. Има сигнали, че са във Франция. След като са приложени процедурите, всяка една страна е длъжна да ги провери и задържи, ако се опитат да преминат границата. www.blitz.bg


Идеята на Европейския съюз да се постигне трансгранично кредитиране се

Идеята на Европейския съюз да се постигне трансгранично кредитиране се ...

......... (бел. ред. на английски: crowdfunding, групово финансиране е новосъздаден начин за събиране на средства от много хора), която ще влезе в сила от 2019 г. "Диверсифицирането на източниците за финансиране на малкия и средния бизнес вече е в ход с различни мерки и експерименти в Германия, Холандия, Литва", коментира Иванов.


Състезателна писта, хубаво време, проверени мотоциклети, пълен набор от предпазна

Състезателна писта, хубаво време, проверени мотоциклети, пълен набор от предпазна ...

......... от първия път е трудно да се проследи точно какво се е случило. На забавените кадри, обаче, нещата се изясняват. Когато двама мотоциклетисти завършат своята маневра, голяма птица се врязва в първия от тях. От удара той изведнъж променя посоката си и в него се сблъсква приятелят му. Източник: auto.blitz.bg


Близо 20 души пострадаха при сблъсък на пътнически влак и

Близо 20 души пострадаха при сблъсък на пътнически влак и ...

......... спирачка, но композицията не успяла да спре навреме и се врязала в камиона. Движението по линията е възстановено, след като композицията била изтеглена. Във влака пътували 650 души в момента на катастрофата. Сред четиримата пострадали, нуждаещи се от хоспитализация, са водачът на камиона, машинистът и неговият помощник, уточнява РИА "Новости".


ТИР и фолксваген се удариха точно на стеснението на пътя

ТИР и фолксваген се удариха точно на стеснението на пътя ...

......... и спъват трафика в посока Тримонциум. В последния момент движещите се в две ленти автомобили трябва да се престрояс само в крайната дясна, където в същото време се движат и автобусите от градския транспорт. Според първоначалните данни катастрофата е лека, но двете возила пречат на движението. Снимки от Наташа Манева


Усилията на Министерството на финансите за въвеждане на мерки за

Усилията на Министерството на финансите за въвеждане на мерки за ...

......... експертът и настоя създаването на нова и по-модерна наредба до 31 март, като в нея задължително да са включени и електронните магазини. „Така до края на 2019 г. би имало една модерна, добра, приложима и с по-ниска административна тежест, но по-висока ефективност наредба, която да приложи бизнесът“, смята Ясен Танев.


Георги Тотев дарява на общината 1033 кв. м за улица

Георги Тотев дарява на общината 1033 кв. м за улица ...

......... Тотев дарява на общината 1033 кв. м за улица Мащабно строителство кипи на бул. „Източен“ на мястото на бившата Бирена фабрика. Там скоро ще има модерен жилищен квартал с много екстри - спортен център, закрит плувен басейн, търговски обекти и дори детска градина. Инвеститорите планират и изграждането на хотелска част.


Авария превърна един от столичните молове в море. Днес следобед

Авария превърна един от столичните молове в море. Днес следобед ...

......... молове в море. Днес следобед по неизвестни причини се наводни търговският център "Тhe Mall", който се намира на бул. "Цариградско шосе" в София. Един от етажите на сградата плувна под вода, след като воден гейзер изби от стената. В социалните мрежи се появи и видео с шляпащите във водата клиенти.


Както по-рано ви информирахме, автомобил Хюндай се самозапали в района

Както по-рано ви информирахме, автомобил Хюндай се самозапали в района ...

......... Както по-рано ви информирахме, автомобил Хюндай се самозапали в района на АМ "Тракия". Инцидентът е станал на стотния километър в платното в посока за Бургас, съобщи говорителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов. Ето и видео от инцидента.


По отношение на "Топлофикация" искаме да се помисли за привличане

По отношение на "Топлофикация" искаме да се помисли за привличане ...

......... БСП-София Калоян Паргов относно финансово положение, в което се намира "Топлофикация - София", което според него е допълнително усложнено от 1 юли. Какви мерки предлага левицата за справяне с проблемите на "Топлофикация", готви ли се за властта, какво ѝ пречи да спечели доверието на избирателите, гледайте разговора с Калоян Паргов:


Мощните критики към американския президент Доналд Тръмп след срещата му

Мощните критики към американския президент Доналд Тръмп след срещата му ...

......... ако „кресливите медии” и „елитите” са срещу него, то в подкрепа на новия курс е „мълчаливото мнозинство – американските работници, американските служители, голяма част от силовия апарат”. По думите му е важно да се проследи дали „тръмпистката партия” ще извоюва контрола над Камарата на представителите и Сената през следващите месеци.


Екстремният клуб „Адвенчър нет” възроди летните лагери, в които децата

Екстремният клуб „Адвенчър нет” възроди летните лагери, в които децата ...

......... нет” за рафтинг. Освен заниманията, които започват със звън на камбана, лагерниците участват в походи и разходки до близки местности, запознават се на живо с животинските видове, обитаващи Кресненския пролом. Сами сгъват и разгъват палатките, въобще лагерниците се сливат и живеят в хармония с природата - богатството на страната. /БГНЕС


Бих експериментирала в рамките на нормалното за самата мен. Не

Бих експериментирала в рамките на нормалното за самата мен. Не ...

......... На концертите ми те пеят с всичка сила и не чувам нещо тъпо от устите им, а чувам нещо много яко", каза изпълнителката. Михаела Маринова съобщи, че скоро е завършила съвсем сама композицията на песен. Цялото интервю с певицата и акапелно импровизирано изпълнение на песента "Лудо младо" вижте във видеото:


Често се случва луди хора да идват при мен и

Често се случва луди хора да идват при мен и ...

......... е изоставила образованието си. Тя разкри, че не предвижда скоро баладична песен. "Омръзна ми хората да ме питат дали снощи съм правила кекс и затова просто не отговарям на този въпрос", каза Дара ("Кекс" е известната песен на приятеля на певицата Константин Трендафилов). Цялото интервю с Дара вижте във видеото:


Много прилича на полет над голяма земна пустиня като Сахара,

Много прилича на полет над голяма земна пустиня като Сахара, ...

......... могат да се различат обекти на повърхността на Марс с дължина от 1 метър и да се проучи структурата на релефа, докато сондата преминава на височина 200-400 км.Мястото е известно като Хаосът Горгон - плетеница от каньони, дюни и канали, за които се предполага, че са следа от течаща вода.


Държавата не оценява смисъла на образованието, не оценява това, че

Държавата не оценява смисъла на образованието, не оценява това, че ...

......... ще бъде гласуван в петък, той заяви, че, ако не този, все някой петък, то ще падне. Какво разказа той за книгата "Ку-ку бенд: Ад и рай", как коментира спряното предаване на Милен Цветков, протеста на майките на децата с увреждания и вота на недоверие към правителството, гледайте във видеото:


Има доста хора, които искат да слушат нова българска рок

Има доста хора, които искат да слушат нова българска рок ...

......... и какви изпълнители се търсят след края на такива формати. Става трудно и да намериш своята индивидуалност, пазарът се затрупва с многото хора, които излизат от музикалните програми и всеки търси своето място", каза още Славин. Целия разговор с победителя от "X-фактор" и "Като две капки вода" гледайте във видеото:


Европа се радва на няколко успешни години. Растежът на всякъде

Европа се радва на няколко успешни години. Растежът на всякъде ...

......... повече, от колкото растем в момента. Възможностите за растеж са по-големи. Това заяви бившият финансов министър Симеон Дянков в интервю пред ФАКТИ. Той представи новата си книга „Накъде отива Европа?“. В момента имаме отворен пазар за стоки, но нямаме общ дигитален пазар, нямаме общ капиталов пазар или общ енергиен пазар.


Има разпад на общуването, имаме нужда от лидери, които да

Има разпад на общуването, имаме нужда от лидери, които да ...

......... проведе на 14 юни. То се нарича "Усмихни човек", насочено е към бизнеса и цели подобряване на обслужването в сферата на услугите. Актьорът и Милена Хаджииванова ще бъдат водещи. Какво разказа Башар Рахал за опита си като продуцент, за работата си с Димитър Бербатов и още теми гледайте във видеото:


Очаквам да ме четат предимно хора, които харесват поп култура,

Очаквам да ме четат предимно хора, които харесват поп култура, ...

......... най-качествената. Не се ангажира обаче да каже дали това ще е траен процес. За любимите автори и филми на фантаста, известен и като един от основателите на популярния сайт "Операция кино", за българското кино и за това чете ли българинът наистина повече през последните години, гледайте разговора с Благой Иванов:


В познатите серии от кинопоредицата

В познатите серии от кинопоредицата "Междузведни войни" корабът на Хан ...

......... и студено време, за сватба, дори за преговори с представители на различни космически раси.Тук е моментът да припомним, че второто ниво на играта на "Форум филм България" и "Икономедиа", свързана със Соло: "История от междузвезди войни", продължава до неделя включително.Всичко, което трябва да знаете за:Соло: История от Междузвездни войни (6)


Във френската столица бяха възобновени прекъснатите преди шест месеца изпитания

Във френската столица бяха възобновени прекъснатите преди шест месеца изпитания ...

......... насочи към чужбина, където също популяризира своите транспортни средства. Сега обаче всички светлини светят зелено", казва създателят на водните таксита.Първият прототип бе тестван на 16 юни 2017 г. по Сена с Идалго, която "продължава да подпомага този иновативен и амбициозен проект, помагащ за опазване на околната среда", както отбеляза кметството.


ГЕРБ изпълнява програмата на БСП. Борисов трябва да подаде оставка

ГЕРБ изпълнява програмата на БСП. Борисов трябва да подаде оставка ...

......... вземат Рекорда на Гинес и да осигурят целогодишна заетост на населението", пошегува се експертът. "Очевидно е, че сили много по-сериозни от правителството ни стоят зад всичко това. Има едно ходене на поклонение при Путин, Борисов и Радев се надпреварват за благоволението му", допълни Христо Иванов. Целия разговор гледайте във видеото:


Посланието на победителката в Евровизия беше много агресивно. Нямаше общо

Посланието на победителката в Евровизия беше много агресивно. Нямаше общо ...

......... ни представи на конкурса. "Хората там казват, че България вече е фактор в Евровизия, България има стил и прави сериозни неща", каза Владимир Михайлов. "Очаквайте първия официален ремикс на "Bones" до броени дни и нова музика от Еquinox", съобщи пък JJ. Целия разговор с много интересни подробности гледайте във видеото:


Да гледаме в очите на хората, защото очите не лъжат.

Да гледаме в очите на хората, защото очите не лъжат. ...

......... никой не говори за никого", заяви Монти. За това как гледат на музиката, защо Петя затвори буквално устата на Монти, когато той намекна, че е получавала неприлични предложения от български режисьор, защо тя се е върнала от Холивуд, където е била избрана за главна роля в сериал, вижте във видеото:


Наетите хеликоптери за издирването на алпиниста Боян Петров днес не

Наетите хеликоптери за издирването на алпиниста Боян Петров днес не ...

......... се вбесява, когато вижда, че компютърът на борда не е направил никакъв запис на полета, с който да докаже онова, което трябва да се смята за рекорд. Налага се да изпълни същия полет за втори път. Тогава записващата техника сработила.Всичко, което трябва да знаете за:Към върха с Боян Петров (150)


"Другите новини" е рубрика за уеб новини на БНТ.Трудовото досие ...

......... "Другите новини" е рубрика за уеб новини на БНТ.Трудовото досие минава в електронен форматТуроператори отпадат от Националния регистърПовече туристически обиколки на Варна този сезонПенелопе Крус и Хавиер Бардем откриват кинофиестата в КанЗвезди канят за Театър пред театъраКакво ще облече кралицата


"Другите новини" е рубрика за уеб новини на БНТ. В ...

......... "Другите новини" е рубрика за уеб новини на БНТ. В емисията днес:Честваме 142 години от началото на Априлската епопеяВ Сърбия отбелязват Деня на труда с пикнициПрез май ще има температури и над 30 градусаТом Ханкс и Рита Уилсън посрещат знаменитостиБукмейкъри слагат "Екуинокс" сред финалистите


Американската сграда великан

Американската сграда великан "Емпайър стейт билдинг" е официално открита през ...

......... етаж, откъдето целият Ню Йорк се вижда като на длан. Милиони туристи посещават всяка година гиганта - един от символите на Манхатън.  Поставени са 67 асансьора, 6400 прозореца, 6700 радиатора, 2500 тоалетни и мивки, 80 км водопроводни тръби. Допълнителен блясък на сградата придават 36 000 кв. метра мрамор за облицовката.


Трима души пострадаха на фестивала „Бойна стомана” в Санкт Петербург.

Трима души пострадаха на фестивала „Бойна стомана” в Санкт Петербург. ...

......... танкове от Великата Отечествена война. По време на една такава разходка върху T-60 хората започнали да падат. Един от зрителите – на 32 години, се озовал на пътя на тежката машина и тя преминала през крака му. Младият мъж е с контузия на гръдния кош и счупен глезен.    


На повърхността на кометата 67Р Чурюмов-Герасименко бушува виелица. Но не

На повърхността на кометата 67Р Чурюмов-Герасименко бушува виелица. Но не ...

......... На повърхността на кометата 67Р Чурюмов-Герасименко бушува виелица. Но не от сняг, а от прах и частици от зведното тяло, което малко над две години бе изследвано от "Розета" - сондата на Европейската космическа агенция (ЕSA).#ROSETTA


От май месец започваме да обикаляме страната. Това съобщи в

От май месец започваме да обикаляме страната. Това съобщи в ...

......... българският автор е докаран до убийство почти, това е престъпление, по този начин се убива българската култура и самосъзнание", коментира певецът. Защо с групата са решили да останат в България, кога са спирали музиката им и кои са били най-трудните години, ще влиза ли Наско в политиката, гледайте във видеото:


  Полска репортерка буквално нагази дълбоко в калта по време

  Полска репортерка буквално нагази дълбоко в калта по време ...

......... блондинката заложи на чара си и опита да вземе интервю от един от състезателите, който обаче я отразя, а след това се случи и забавната сцена, пише Блиц. 19-годишната Милена Мазур буквално бе засипана с кал след преминаването на мотора. Случката се превърна в хит в социалните мрежи.    


"Другите новини" е рубрика за уеб новини на БНТ. Ето ...

......... съдържанието на днешната емисия:Започна акция за контрол на скоросттаПринц Хари стана посланик за младежта на Общността на нациитеЩе бъде изстрелян новият космически телескоп "Тес"Спектакълът "Контрабасът" ще се играе за тристотен път."Бон Джоуви" се събраха в оригиналния си състав в Залата на славата на рокендролаДжордж Клуни няма да е полковник Каткарт


6 загинали и 20 ранени при катастрофата край Вакарел Изпратени

6 загинали и 20 ранени при катастрофата край Вакарел Изпратени ...

......... инцидент, ще бъдат транспортирани в болница "Света Анна" и в "Пирогов".   На злополучното място е предприета организация от Пътна полиция за осигуряване на трасе за спешните екипи. Движението в посока София временно е спряно, съобщиха от МВР. А от видеото може да видите километричното задръстване и хауса покрай катастрофата.


Събарянето на кула в Дания се превърна в истинска катастрофа,

Събарянето на кула в Дания се превърна в истинска катастрофа, ...

......... и културния център.   Сградата е била обезопасена още в петък вечерта, за да бъдат предотвратени още срутвания. В събота служители от библиотеката били допуснати вътре, за да оценят щетите. Вече са започнали разчистването на отломките.   Тече разследване, което трябва да установи какво се е объркало при взривяването на кулата.  


Танкер, плаващ под малтийски флаг, почти разруши историческа къща на

Танкер, плаващ под малтийски флаг, почти разруши историческа къща на ...

......... първоначалния си вид е издигната през 1697 г., е била пуста, тъй като в наши дни се използва за сватбени тържества и концерти.Тесният Босфор е едно от най-натоварените места в световния морски транспорт - през нег оминават над 3% от доставките, предимно идващи от Русия и района на Каспийско море.


Проблемът не е в шефовете на затворите. Проблемът е във

Проблемът не е в шефовете на затворите. Проблемът е във ...

......... повечето бягства е имало предварителна информация и никой не си е мръднал пръста. Това е сигнал, следва работа и на процесуално и на оперативно ниво. Всички, които трябва да обезпечават нашето спокойствие и да държат тези хора в затвора са неглижирали задълженията си", коментира Радулов. Целия разговор гледайте във видеото:


Сръчна девойка, жонглираща умело с бухалки, изненада днес шофьорите на

Сръчна девойка, жонглираща умело с бухалки, изненада днес шофьорите на ...

......... Момата, облечена в атрактивен костюм, изскочи неочаквано пред чакащите на червено автомобили и заподхвърля бухалките. Забавлението дойде тъкмо навреме за водачите, изнервени от дългото чакане по светофари и задръствания. Така сигналът на светофара изглежда по-къс, защото гледаш момичето и забравяш за изгубеното в тапите време, коментира усмихнат шофьор.    


ЧУДО! 5-годишен проговори английски, без да го е учил Петгодишният

ЧУДО! 5-годишен проговори английски, без да го е учил Петгодишният ...

......... девинското село Грохотно вече е национална сензация. Както марица.бг писа преди два дни, момченцето проговори на английски език, без изобщо да го е учило. Родителите му твърдят, че просто гледало детски филми по телевизията. Малкият е толкова добър в чуждия език, че местните дори го викат за преводач.    


Пловдивчанка реши да подари на съгражданите си красиви кадри на

Пловдивчанка реши да подари на съгражданите си красиви кадри на ...

......... си. Ето писмото на Нина Краева: Здравейте, искам да споделя с вас малко видеокадри от любимия ни град. Ако ви хареса видеото ще се радвам да го споделите на стената си с всички ваши читатели. А сега се насладете на гледката:   <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/c84XRplIl0o" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>