Технологиите и фармацията може да привличат вниманието на пазарите през

Технологиите и фармацията може да привличат вниманието на пазарите през ...

......... цената на акциите на дружеството се удвои и оценката му възлиза на 6,6 милиарда долара. Другият руснак - Несис, притежава 27 на сто в дружеството Polymetal International чрез фирмата си ICT Group. Ал Амуди, от своя страна, управлява минното дружество Midroc Gold Mine, което е изчислявано на 9,2 милиарда долара.


Преди години Сео Юн-джин се оказва принуден да взема пари

Преди години Сео Юн-джин се оказва принуден да взема пари ...

......... от лихвари. Към днешна дата благодарение на подема във фармацевтичния сектор от началото на годината акциите на дружеството са нараснали със 75%. През последните години книжата са поскъпнали петкратно. В резултат на това Сео Юн-джин вече е вторият най-богат човек в Южна Корея след председателя на Samsung Electronics Лий Кун-ий.


Най-заможният човек в Азия - индиецът Мукеш Амбани, стана още

Най-заможният човек в Азия - индиецът Мукеш Амбани, стана още ...

......... съоснователите на Alphabet Лари Пейдж и Сергей Брин отчетоха свиване на нетното си богатство до съответно 71,6 и 69,4 милиарда долара. Състоянието на Илън Мъск се оценява на 68,6 милиарда долара. Богатството на инвеститора Уорън Бъфет отчете спад през миналата седмица, след като дой даде 2,9 милиарда долара за благотворителност.


Преди повече от 15 години Джим Радклиф, който е един

Преди повече от 15 години Джим Радклиф, който е един ...

......... Така той създава един от водещите производители на химикали в света. Заедно с това, според Bloomberg Billionaires Index Радклиф е най-заможният човек на Острова. Милиардерът изгражда бизнеса си, като купува производствена база на BP в Антверпен през 1998 година, а през следващите две десетилетия продължава с агресивни придобивания в сектора.


Години наред да работиш усилено една от най-тежките професии в

Години наред да работиш усилено една от най-тежките професии в ...

......... съм образован, но искам нещата да се вършат професионално. Така че бих желал моите деца да бъдат квалифицирани", добавя Саниниу Лайзер. Независимо от това, че днес вече е милионер, той не смята да променя ежедневието си и признава, че ще продължи да се грижи за стадото си от 2000 крави.


Бивш служител на Google бе класиран като втория най-богат човек

Бивш служител на Google бе класиран като втория най-богат човек ...

......... "Изминаха много години и те пропиляха най-ценното си време". Въпреки, че все още не може да мери богатството си с официално най-заможния човек в света, Хуанг все още има начин да настигне технологичния милиардер Джеф Безос. В момента Forbes изчислява, че богатството на основателят на Amazon е 162,2 млрд. долара.Най-заможният човек в Азия успя да постигне нов успех благодарение

Най-заможният човек в Азия успя да постигне нов успех благодарение ...

......... на Амбани, особено телеком гигантът Jio, просперираха и неговото богатство нарасна значително", посочва Джаяти Гош от Centre for Economic Studies and Planning в Jawaharlal Nehru Univestity. Най-богатият човек в Азия, който спечели 50% от инвестициите в телеком сектора за $30 милиарда Той успя да привлече инвеститори като Facebook и KKR


Един руски магнат се бори да докаже, че той е

Един руски магнат се бори да докаже, че той е ...

......... през 2004 година, но 9 години по-късно е принуден да се оттегли след като получава обвинения заради двойно гражданство и притежанието на имоти в чужбина. Към днешна дата той е гражданин на Монако, а нетното му богатство е изчислявано на 1 милиард долара, според данни на Forbes към 2020 година.


Майкъл Джордан спечели около 100 милиона долара, докато беше играч

Майкъл Джордан спечели около 100 милиона долара, докато беше играч ...

......... Кевин Гарнет говори за стъпките на Джордан и закупуването на Минесота Тимбъруулвс. Освен че спечели шест първенства в НБА, Джордан спечели и други престижни награди. През 2016 г. президентът Барак Обама го награди с президентския медал за свобода, защото, както Обама се шегува, Джордан е "нещо повече от интернет меме".


Преди близо десетилетие Лен Блаватник прави голям залог в музикалния

Преди близо десетилетие Лен Блаватник прави голям залог в музикалния ...

......... от приходите си от дигитални продажби. През 2011 година, когато Блаваник купува гиганта, продажбите в цялата индустрия възлизат на 15 милиарда долара, като минимална част от тях идват от стрийминг услуги и платформи. Към 2019 година приходите са 20,2 милиарда долара, а делът на стрийминга е с над 900% нагоре.


Тревър Милтън, 38-годишният основател на Nikola, стана новият мултимилиардер с успешното

Тревър Милтън, 38-годишният основател на Nikola, стана новият мултимилиардер с успешното ...

......... от програмата на САЩ за защита на заплатите - заем от администрацията за малък бизнес, който има за цел да помогне на компаниите да задържат работниците си по време на пандемията. Милтън заяви, че правителственото финансиране е било необходимо, за да помогне на компанията да бъде стабилна, преди листването си.Някои от големите имена във финансовия свят успяха да натрупат

Някои от големите имена във финансовия свят успяха да натрупат ...

......... на IPO-то през април 2019 година и допълнително още 13 милиона акции през март. Това означава, че той е спечелил от тях около 2,1 милиарда долара. Бумът на Zoom: Платформата, която "превърна" $850 000 000 инвестиция в $3 000 000 000 за година Умното вложение на най-заможният човек в Хонконг


Авиационната индустрия е сред най-засегнатите сектори на фона на глобалната

Авиационната индустрия е сред най-засегнатите сектори на фона на глобалната ...

......... склад от авиопревозвачите в случай, че светът отново бъде пленен от тежка инфекция. "Идеята за подвижен комплект има смисъл, когато нуждата от санитарни мерки е временна и/или ограничена до географска зона", казва създателят на идеята. Апокалипсис сега: Авиокомпании правят пътническите самолети карго Положението за авиокомпаниите сега е сравнимо с апокалипсис


Докато САЩ е държавата, в която живеят най-много супербогаташи в

Докато САЩ е държавата, в която живеят най-много супербогаташи в ...

......... се казва в доклада. Въпреки че броят на милиардерите е почти незабележим на фона на цялото възрастно население на Земята, то те управляват близо една трета от световното богатство. Така към 2019 година те притежават активи за над 104 трилиона долара при такива за 50 трилиона долара към 2005 година.


Не всеки може да се похвали, че е получил лична

Не всеки може да се похвали, че е получил лична ...

......... наложи да съкраща персонал заради кризата. Нападките от Тръмп към Стивънсън обаче не засягат това. Президентът е недоволен как CNN, която AT&T придоби през 2016 г. като част от сделка на стойност $110 млрд. за Time Warner, отразява управлението му. Още тогава департаментът по правосъдие се опита да спре сделката.


Допреди време Виджай Малая е един от супербогаташите във Великобритания

Допреди време Виджай Малая е един от супербогаташите във Великобритания ...

......... момента е под гаранция, има право да обжалва решението пред Върховния съд във Великобритания. През 2016 година Индия отне паспорта на бизнесмена заради огромните дългове, натрупани от неговата компания. Тогава властите в родината му издадоха и заповед за арест, като те имаха планове и за депортирането му от Обединеното кралство.Най-богатият човек в света става все по-богат дори по време

Най-богатият човек в света става все по-богат дори по време ...

......... света - Walmart, също записаха ръст през последните седмици. Това увеличи богатството на най-заможното семейство в света - Уолтън, с близо 5% до 169 милиарда долара. Деветте най-богати жени в света, които управляват близо $290 милиарда Две от тях влязоха в класацията на най-заможните хора в света през 2019 година


През тази седмица престижното издание Forbes публикува традиционната си класация

През тази седмица престижното издание Forbes публикува традиционната си класация ...

......... 1982 година тя става най-големият акционер в BMW. 9. Лорийн Пауъл Джобс - 16,4 милиарда долара Източник: Лорийн притежава милиарди долари под формата на акции в американският технологичен производител Apple, както и в първенеца в развлекателната индустрия Disney. Тя ги наследи от съпруга си - създателя на iPhone Стив Джобс.


Лий Ка-шин е известен като най-богатият човек в Хонконг, успял

Лий Ка-шин е известен като най-богатият човек в Хонконг, успял ...

......... седмици в резултат на ограниченията за движението на хора заради разпространението на коронавируса. Успоредно с ръста на потребителите акциите на компанията записаха рекордно поскъпване. Лий обаче не е единственият, който печели от истинския бум на Zoom. Основателят на компанията Ерик Юан е увеличил финансовото си състояние до 6,5 милиарда долара.


Един предприемач от Индия се оказа най-големият печеливш от това,

Един предприемач от Индия се оказа най-големият печеливш от това, ...

......... за 3-седмичната си карантина. Кирус Поонавала е другият индийски предприемач измежду всички 12 в Bloomberg Billionaires Index, който е забогатял през 2020 година. Той е собственик и основател на производителят на ваксини Serum Institute of India. Неговото нетно състояние се е увеличило с 2,6 на сто до 8,9 милиарда долара.


Докато повечето от нас ще трябва да се примирят със

Докато повечето от нас ще трябва да се примирят със ...

......... рамките на пет дни, които обикновено получава за около 30 седмици. "Някои искания бяха от името на музиканти, които искат да се приберат, преди повече граници да бъдат затворени", казва Уилямс Мартин. Той казва, че за дни търсенето нараснало до около 300 запитвания в рамките на три или четири дни.


На фона на блокираните цели индустрии и икономики в момента

На фона на блокираните цели индустрии и икономики в момента ...

......... от началото до 2020-а до общо 69,3 милиарда долара. Така само за няколко месеца той "слезе" от позицията на вторият най-заможен човек в света и вече е на четвърто място по богаство. Най-заможният европеец забогатя с $11,3 милиарда за ден След рекорден скок на Dow Jones в САЩ Източник: Източник:


Броят на жените милиардери в световен мащаб достигна 100 през

Броят на жените милиардери в световен мащаб достигна 100 през ...

......... имоти (14) и технологии, медии и комуникации (14). Най-богатата жена в света е 70-годишната Алис Уолтън, най-голямата дъщеря на основателя на Walmart Сам Уолтън. Тя има лично състояние от 59 милиарда щатски долара. От топ 20 на най-богатите жени в света само три са направени самостоятелно, според доклада на Hurun.


В САЩ се намират 5 от топ 10 на градовете,

В САЩ се намират 5 от топ 10 на градовете, ...

......... спортни стоки Nike Фил Найт заедно със семейството си. Той оглавява Орегон с нетно състояние от 40 милиарда долара. На десета позиция е собственикът на гиганта в хранителната индустрия Mars Жаклин Марс. Тя е първа по богатство във Вирджиния с 30,2 милиарда долара. Ето и кои са останалите лидери: Източник:


Броят на мултимилионерите в Азия ще нарасне с 44 процента

Броят на мултимилионерите в Азия ще нарасне с 44 процента ...

......... мултимилионерите в Азия се дължи на факта, че и икономиките в региона са сред най-бързо растящите. Прогнозата се основава на няколко фактора, включително растеж на БВП, поскъпване на имотите, лихвите и инфлацията. Индия вече е петата най-голяма икономика в света За последните 25 години тя е нараснала с над 700%


Можете лесно да шофирате през това предградие на Силициевата долина,

Можете лесно да шофирате през това предградие на Силициевата долина, ...

......... да стават по-богати. В тазгодишния индекс за да може едно населено място да влезе в класацията, средният доход на домакинствата трябва да бъде над 220 000 долара, което е с 11 000 долара повече спрямо година по-рано. 30-те най-желани технологични компании за работа Много от тях са в Силициевата долина


60 години след като напуска Милано като скромен чирак, днес

60 години след като напуска Милано като скромен чирак, днес ...

......... - собственикът на производителя на Nutella и Ferrero Rocher. Основната част от финансовото му състояние или 21,2 милиарда долара от него е под формата на активи в гиганта EssilorLuxottica. Заедно с Mediobanca той има още участие в Covivio - инвестиционна компания, специализирана в имотния сектор, както и в застрахователя Generali.


Шведският милиардер Стефан Персон получи хубав подарък за пенсионирането си

Шведският милиардер Стефан Персон получи хубав подарък за пенсионирането си ...

......... продължава с изкачването в кариерата си. При назначаването на Карл-Йохансон за главен изпълнителен директор през 2009 година ефектът беше подобен - около 10% ръст на акциите на производителя. H&M от 40-те години до днес: Шведската марка, превърнала се в емблемата на масовата мода Тя остава една от най-разпознаваемите скандинавски компании


Nutella е име, познато в цял свят. И то има

Nutella е име, познато в цял свят. И то има ...

......... Доказателство за това, че той се различава от стандартния предприемач, е неговата страст да пише. Джовани пише романи, като действията на някои от тях се развиват в Африка. Що се отнася до личния живот на Фереро е известно, че той е женен за Паола Роси, която работи за Европейската комисия.


Джулия Флешер Кох е съпруга на покойния милиардер Дейвид Кох,

Джулия Флешер Кох е съпруга на покойния милиардер Дейвид Кох, ...

......... York Times. Преди да стане президент на фондацията на покойния си съпруг, Джулия е била в съвета на директорите на американското училище за балет, като е ръководила и събития за различни фондации. 25-те най-богати жени в Русия според Forbes Елена Батурина ​​остават на върха на списъка с 1,2 милиарда долара


Изабел душ Сантуш е едно от най-известните имена в Африка,

Изабел душ Сантуш е едно от най-известните имена в Африка, ...

......... диаманти, който е контролиран от руско-израелския милиардер Лев Левиев. Когато все още няма 30 години тя получава и 25% дял от Unitel. Вероятно предстои да излязат още подробности в тази посока до влизането на делото срещу Изабел душ Сантуш в съда. А това се очаква да стане през март месец.


2019 година се оказа повече от добра за богаташите на

2019 година се оказа повече от добра за богаташите на ...

......... 22,3 милиарда долара. Валутите, акциите и облигациите записаха ръстове през 2019 година на фона на глобалната тенденция за намаляване на основните лихви, в която се включи и американският Федерален резерв. Руският фондов пазар, въпреки санкциите, записа най-добро представяне в света, докато рублата е втората най-добре представящата се валута в света.


Бижута на стойност 64 млн. долара са били откраднати от

Бижута на стойност 64 млн. долара са били откраднати от ...

......... избягат, преди патрулът да се появи на местопрестъплението. Все пак от охраната на сградата са видели трима мъже вътре. "За съжаление мога да потвърдя, че е имало обир в дома на Екълстоун-Рутланд", предаде говорител на семейството. "Тамара и съпругът ѝ са добре, но очевидно са ядосани и разтърсени от инцидента."


Кралят на облигациите Джефри Гъндлах отпразнува 10 години на своя

Кралят на облигациите Джефри Гъндлах отпразнува 10 години на своя ...

......... разказа история за това, че е смятал, че на надгробният му камък ще казва: "Винаги е имал оферта", подходяща фраза за търговец. Сега той смята, че ще пише: "Четиридесет и пет души скочиха от дъска за гмуркане в басейна, без да знаят дали има вода. Никога няма да забравя това."


LVMH, собственик на редица луксозни марки от Louis Vuitton до

LVMH, собственик на редица луксозни марки от Louis Vuitton до ...

......... €46,8 милиарда за 2018 година, в която влизат още 75 марки, включващи мода, вина и спиртни напитки, козметика и други. Повече за историята на LVMH може да прочетете тук: LVMH - империята, която направи французина Арно третия най-богат човек в света Историята на компанията започва в средата на 19-ти век


Съединените щати са дом на повече милиардери, отколкото всяка друга

Съединените щати са дом на повече милиардери, отколкото всяка друга ...

......... Tesla Илън Мъск израства в Южна Африка и работи в Канада, преди да се премести в САЩ. Богатство: 20,7 млрд. долара Компания: Tesla 48-годишният Мъск се мести в САЩ, за да учи в Университета на Пенсилвания. Той е основател на SpaceX и е сред основателите на Tesla Motors и PayPal.


Джеф Безос и Бил Гейтс със сигурност биха могли да

Джеф Безос и Бил Гейтс със сигурност биха могли да ...

......... и да застане на първата позиция. Само от началото на годината ценните книжа на LVMH са се изкачили с 33%, а в резултат на сделката с Tiffany те може да продължат да вървят нагоре. Обновена Най-богатият европеец официално купува американската Tiffany за $16 милиарда Сделката бе официално обявена в понеделник


Някога родният в Шотландия и успял да осъществи американската мечта

Някога родният в Шотландия и успял да осъществи американската мечта ...

......... милиона долара, равняващи се на милиарди долари днес, на различни каузи. Част от дългия списък включва финансирането на над 2500 публични библиотеки по света и на над 7600 органа на черкви. Също така той дарява земята и покрива разходите за изграждането на известната днес зала Карнеги хол в Ню Йорк.


Кой би отказал да има в гаража си Ferrari 812

Кой би отказал да има в гаража си Ferrari 812 ...

......... долара. Той няма тази сума и се принуждава да продаде къщата си и заедно със съпругата си и двете им деца се местят в каравана. Истинският успех за него идва след 1998 година, когато пуска интернет платформа за продажба на използвани коли - едва три години след създаването на eBay.


Европейският милиардер номер 1 успя за кратко да се превърне

Европейският милиардер номер 1 успя за кратко да се превърне ...

......... LVMH, в който влизат марки като Louis Vuitton и Sephora, са поскъпнали с 33%. В края на октомври те нараснаха още след като излезе информация, че от холдинга са предложили да придобият американския луксозен бранд Tiffany. Около 90% от богатството на Бернар Арно е под формата на акции в LVMH.


Класацията на най-богатите италиански граждани оглави собственикът на компанията за

Класацията на най-богатите италиански граждани оглави собственикът на компанията за ...

......... най-големите световни производители на очила и рамки. Притежава марките Ray-Ban, Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples. През 2017 г. Luxottica се слива с френския Essilor, водещ световен производител на лещи. 10 успешни бизнесмени, които изобщо не са посещавали университет Това не променя значението на доброто образование за реализацията на човека


Бутилка шотландско уиски от 1926 година счупи световния рекорд, като

Бутилка шотландско уиски от 1926 година счупи световния рекорд, като ...

......... от същото уиски е било продадено за 5 000 паунда - или около 7 500 долара - през 1987 година. Това означава възвръщаесмот от 29 000 процента за 32 години, или средно по 20 процента годишно. Предходният рекорд бе поставен преди година, когато бутилка Macallan се продаде за $1,1 милиона.


В света през 2019 г. има 47 милиона милионери, показва

В света през 2019 г. има 47 милиона милионери, показва ...

......... от населението, Швейцария се нарежда на първа позиция по растеж с нови $17 790, следвана от САЩ ($11 980), Япония ($9 180) и Холандия ($9 160). Големият губещ е Австралия (спад от $28 670, при средни $70 хил. за света), Норвегия ($7 250), Турция ($5 230) и Белгия ($4 330).,


Богатството на Китай се концентрира все повече в ръцете на

Богатството на Китай се концентрира все повече в ръцете на ...

......... една трета от богатството си, тъй като компанията му търпи спад в глобалните продажби на смартфони. Въпреки това той все още притежава 10,8 милиарда долара и е в топ 30. Това са най-богатите жени в света Голяма част от тях са наследили своите милиарди от семейството или от съпрузите си


Петролният магнат Харолд Хам имаше голям ден. Акциите на неговата

Петролният магнат Харолд Хам имаше голям ден. Акциите на неговата ...

......... инвеститори и анализатори запита дали си заслужава тя да остане публична. Колко ще нарасне цената на петрола глобално след атаката срещу Saudi Aramco? В зависимост от това колко бързо Саудитска Арабия възстанови добива, стойността на брент може да нарасне до между 75 и 100 долара за барел, смятат различни експерти


Някои от най-успелите личности в света, разполагащи със солидни финансови

Някои от най-успелите личности в света, разполагащи със солидни финансови ...

......... цели три години преди да успее да пробие. Когато е прохождал като комедиант през късните 80 година на миналия век, някои от изявите му отпадат и така той се озовава на улицата. Използвал е баните на хотели, бензиностанции и плувни байсейни прeди успехът му с шоуто "Showtime at the Apollo".


Бащата на младата Холи Брансън - Ричард Брансън може и

Бащата на младата Холи Брансън - Ричард Брансън може и ...

......... поне невинаги. "Не е луксозно и трябва да минеш през всички проверки и процедури на летището, но е доста икономично решение. За икономичната класа има много повече възможности. Тя предлага повече полети до различни бизнес центрове. Има над 20 града, от които мога да избера", обяснява той за избора си.


През тази седмица светът на автомобилната индустрия загуби един от

През тази седмица светът на автомобилната индустрия загуби един от ...

......... парите му трябва да бъдат разпределени между две частни фондации в Австрия. Техен ръководител ще бъде жена му Урсула Пиех, като обаче има едно основно условие това да се случи - тя да не се омъжва повторно. Случи ли се това, тя автоматично ще загуби правата си в двете фондации.


Ако разполагате с излишни $28 милиона, може да си купите

Ако разполагате с излишни $28 милиона, може да си купите ...

......... Twitter през септември. Неговият самолет все още не е продаден, но се очаква евентуалните постъпления да бъдат използвани за подпомагане на усилията на мексиканското правителство за намаляване на миграцията от Централна Америка към САЩ, пише Reuters. Личните самолети на техно милиардерите Повечето от тях имат повече от един частен самолет


Борам е YouTube влогър само на 6-годишна възраст и има

Борам е YouTube влогър само на 6-годишна възраст и има ...

......... хиляди неподходящи коментари под клипове с участие на деца от над 400 канала. Освен това е премахнала и редица клипове с цел да защити децата. 8-годишното момче, което спечели $22 милиона от YouTube през 2018-а (ВИДЕО) Играчките на Раян не са само повод за радост, но и източник на средства


Само на 20 години Дан Лок вече е бил затънал

Само на 20 години Дан Лок вече е бил затънал ...

......... използвайки социалните мрежи като канали, тъй като има много последователи. Дан записва поредица от видео уроци и издава няколко книги. Той предлага практически и майсторски класове, за които участниците получават сертификати. Сега той е уважавано име в своята сфера и е бил един от лекторите на известната поредица събития TEDx.


Благодарение на наследството на богатите фамилии, семейният бизнес и технологичните

Благодарение на наследството на богатите фамилии, семейният бизнес и технологичните ...

......... Браун-Людик притежава 12-процентов дял от германската фармацевтична компания B. Braun Melsungen AG и е братовчедка на Лудвиг Теодор Браун, който заема петото място в тази класация. Компанията произвежда медицински и хирургически инструменти. През 2017 година продажбите ѝ възлизат на 7,9 милиарда долара. 31-годишната Ева има богатство от 1,3 милиарда долара.


Въпреки че днес са едни от най-разпознаваемите имена в Силициевата

Въпреки че днес са едни от най-разпознаваемите имена в Силициевата ...

......... казино компания в света. Основателят на технологичната компания Oracle Лари Елисън притежава впечатлителното състояние от 71,1 милиарда долара. Той е отгледан от своята леля, но след като тя умира, Елисън се мести в Калифорния и работи доста странни неща, преди да основе малка софтуерна компания, която сега водеща в сектора.


Британският милиардер Джеймс Дайсън е новият собственик на най-скъпият и

Британският милиардер Джеймс Дайсън е новият собственик на най-скъпият и ...

......... навлезе на пазара в Сингапур чрез изграждането на завод за електрически коли още през миналата година. Освен прахосмукачките, компанията произвежда и устройства за пречистване на въздуха, както и уреди за грижа за косата като сешоари. Повечето от продуктите на марката се проектират в Обединеното кралство, но се произвеждат в Азия.


Американският индустриален гигант Koch Industries е създаден през 1940 година

Американският индустриален гигант Koch Industries е създаден през 1940 година ...

......... години, поема ролята на главен изпълнителен директор. През 1970 година неговият по-малък брат Дейвид се присъединява към компанията като става технически ръководител на компанията. 8 години по-късно става президент на инженерната дивизия на конгломерата. В началото на 90-те години ръководството на Koch Industries започва да инвестира в сектори извън енергийния.


Ален и Джерард Вертхаймер са съсобственици на луксозната марка Chanel

Ален и Джерард Вертхаймер са съсобственици на луксозната марка Chanel ...

......... 2015 година се сдобиват с винарната St. Supery в долината Напа в Калифорния. Ален и Джерард Вертхаймер притежават редица имоти във Франция, луксозни апартаменти на 5-то Авеню в Ню Йорк, както и хижа в Швейцарските Алпи. Те колекционират и творби на известни художници, с които декорират някои от домовете си.


Хенрик Дубуграс, който е на 23 години и Педро Франсечи

Хенрик Дубуграс, който е на 23 години и Педро Франсечи ...

......... занимаващи се с наука за живота. Освен услугите за стартъпи, Brex иска да работи и за по-големи компании, предлагайки карти с награди, както и управление на разходите. Brex са отказали да коментират плана си, но преди Дубуграс е казвал, че бизнесът с електронна търговия представлява 1/3 от приходите на компанията.


Едно от най-големите прехвърляния на богатство в историята предстои да

Едно от най-големите прехвърляния на богатство в историята предстои да ...

......... Същото важи и за раздялата на съоснователя на Google Сергей Брин с неговата съпруга през 2015 година. Преди време Макензи обяви, че ще даде половината от полученото състояние за благотворителни каузи. Макензи Безос ще даде половината от състоянието си за благотворителност Благотворителната организация се финансира от хора, натрупали огромно богатство


Джан Коум имигрира на 16-годишна възраст от Европа в Америка

Джан Коум имигрира на 16-годишна възраст от Европа в Америка ...

......... общество, в което всичко, което направиш, бе записвано и следено. Никой не трябва да има право да подслушва или да упражнява тоталитарен режим като в държавата, от която избягах като дете, за да дойда в тази страна, където има демокрация и свобода на словото. Нашата цел е да я защитим."


Най-богатият човек в Хонконг Ли Ка-Шинг ще плати таксите за

Най-богатият човек в Хонконг Ли Ка-Шинг ще плати таксите за ...

......... бизнес инвестициите си. Поради това печели и названието "Супермен". Миналия месец подобна постъпка направи и милиардерът Робърт Смит, който пое отговорността да плати студентските заеми на курс студенти от американски колеж. Близо 400 студенти могат да се възползват от възможността да покрият дълга си, който е около 40 милиона долара.


Двойката обвинена в парична измама срещу компанията Berkshire Hathway на

Двойката обвинена в парична измама срещу компанията Berkshire Hathway на ...

......... долара Два модела Bentley за 372 009 долара Моделите на колите не са ясни. 2007 Ford Mustang GT 500 Super Snake за 1 милион долара За последния автомобил Карпоф твърдят, че са купили на благотворителен търг, за в подкрепа на ранени в стрелбата в Лас Вегас през октомври 2017 година.


48-годишната Зоуи Куинфей е основател и главен изпълнителен директор на

48-годишната Зоуи Куинфей е основател и главен изпълнителен директор на ...

......... изкачване в планината Дауей. Зоуи е разделила служителите си на групи, като някои са искали да се откажат, но тя е настояла те да продължат. "Когато стигнеш до половината и се откажеш, нямаш куража да се върнеш и да започнеш отначало. Но с постоянство се получават нещата", сигурна е Куинфей.


Джей-Зи e първият хип-хоп изпълнител в света, чието състояние се

Джей-Зи e първият хип-хоп изпълнител в света, чието състояние се ...

......... дори се повява заедно с Уорън Бъфет на предната корица на списание Forbes. Изглежда Бъфет е бил впечатлен от рапъра, тъй като казва за него още през 2010 година: "Jay преподава в много по-голяма класна стая, отколкото аз някога ще преподавам. Той е човекът, от когото трябва да се учим."


Дъщерята на президента Доналд Тръмп Иванка Тръмп и нейният съпруг

Дъщерята на президента Доналд Тръмп Иванка Тръмп и нейният съпруг ...

......... още 90% от недвижимите му имати са под негов контрол. Той е продал своята част от сградата на адрес 666 Fifth Avenue, за която милиардерът е платил 1,8 милиона долара преди. Къшнър е прибрал и 5 милиона долара от жилищен комплект в Ню Джърси, който е част от семейния бизнес.


Много от децата на милиардерите както в технологичната индустрия, така

Много от децата на милиардерите както в технологичната индустрия, така ...

......... Неговото богатство се оценява на 50 милиарда долара. Технологичният магнат Майкъл Дел, основател на Dell има 4 деца, най-голямото от които е дъщеря му Алекса на 26 години. Семейството вероятно ще запази богатството си, тъй като тя е сгодена за милионера Аршия Рефоуа с бизнес в областта на недвижимите имоти.


Има много примери как децата на известните родители в Холивуд

Има много примери как децата на известните родители в Холивуд ...

......... парите си за благотворителни каузи. Синът му Майкъл Дъглас притежава 300 милиона долара. Следвайки стъпките на баща си, той също записва доста успешни роли в киното като тази в "Американският президент". Майкъл печели "Оскар" за играта си в "Уолстрийт" през 1988 година и по-късно продължава кариерата си като филмов продуцент.


Американският предприемач Джеф Безос е най-богатият човек в света от

Американският предприемач Джеф Безос е най-богатият човек в света от ...

......... година) - $169 милиарда Източник: Роденият в Германия Астор емигрира в Ню Йорк, когато е на 20 години. Там той първоначално развива търговия с кожи и печели добре. По-късно инвестира в недвижими имоти в американския град, а бързото разрастване на мегаполиса го прави най-богатият човек в страната по това време.


Верена Балзен - наследница на известната компания за сладкарски изделия Bahlsen

Верена Балзен - наследница на известната компания за сладкарски изделия Bahlsen ...

......... да публикуват резултатите от него. А Верена Балзен все пак реши да се извини за думите си: "Беше грешка да се обостря този дебат с лекомислени изявления. Извинявам се за това. Не съм си и помисляла да омаловажавам престъпленията на националсоциализма и последиците от тях", увери наследницата на семейния бизнес.


Американският бизнесмен Марк Кубан е известен с това, че притежава

Американският бизнесмен Марк Кубан е известен с това, че притежава ...

......... повече, отколкото притежава най-бедната част от половината население на Щатите според данни на Института за политически изследвания. Кубан обаче казва, че не му пука кой какво казва и според него е добре да бъдеш богат. "Богатството носи полза за вас и вашето семейство и ви дават финансова власт", добавя той.


Заетият в сектора на недвижимите имоти Доналд Тръмп живее в

Заетият в сектора на недвижимите имоти Доналд Тръмп живее в ...

......... е провалът на компаниите на Тръмп през 80-те и 90-те години да генерира стотици милиони загуби според Стивън Розентал, старши сътрудник в Центъра за данъчна политика Urban-Brookings. Тъй като предприятията се провалят, загубите им налагат нуждата от използването на собствените печалби на Тръмп и той компенсира приходи от друг бизнес.