Жалка е тази държава, чиито високопоставен служител е събрал смелост

Жалка е тази държава, чиито високопоставен служител е събрал смелост ...

......... кръга на Прокопиев и секретарка на Борисов  - Румяна Бъчварова, която президентът Радев скоропостижно и без обсъждане пусна посланик в Израел....Тогава медиите на  Прокопиев обгърнаха с мълчание и комфорт това абсурдно назначение на една секретарка без грам опит в дипломацията и в международните институции като ООН, ЕС, ЕК и ЕП."


Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай ...

......... във властта. Цинично е, че за Слави ще гласуват именно такива, които мразят днешните партии и искат да ги изгонят от парламента. Всъщност ще превърнат Парламента в “Къща от карти” и някой, който дори не подозираме, ще издуха картите, а с това свеща и ще хлопне вратата на горката България.


Николай Бареков и Гражданско сдружение „Филибелии за национално Съединение” подадоха

Николай Бареков и Гражданско сдружение „Филибелии за национално Съединение” подадоха ...

......... изисканата щателна проверка на местно ниво, в сигнала се подчертава, че относно изнесените факти и обстоятелства, които създават основателни съмнения за огромни злоупотреби с европейски средства, ще бъде сезирана Европейската служба за борба с измамите /ОЛАФ/ и европейският главен прокурор Лаура Кьовеши, след встъпването й в длъжност. ДОКУМЕНТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!   


Смятам, че жените са по-важни и по-мъдри от 99% от

Смятам, че жените са по-важни и по-мъдри от 99% от ...

......... му е позволено. Дори гаврата с жените в ерата на #Metoo. Разбира се, може би е чисто случайно, защото по същото време ГЕРБ назначи и издигна по върховете много по-голямо количество мъже откровени идиоти и слагачи с живописни прякори от рода на Мозъка, Мамин Ваньо, Барниръбъла, Суджука, Пицата, Баничката и т.н.


Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков ...

......... посочва, че е "адаптивна и с желание за идентифициране на нови възможности"; че "упражнява преценката си и работи съобразно установените норми и ред в организацията" и че е "добре организирана и ориентирана към решение, които насърчават положителни отношения". Допълва, че е "специалист в телекомуникационните услуги и познание в медиите".  


Николай Бареков гласува сред симпатизанти и съседи в центъра на Пловдив.

Николай Бареков гласува сред симпатизанти и съседи в центъра на Пловдив. ...

......... единствения евродепутат, защитил националните интереси в Брюксел. Според него няма да има изненади и Европарламентът ще продуцира предишното партийно статукво, което води Европа по нанадолнището. За финал Бареков добави: Все пак Европа е на 5000 години и надали един Европарламент, който трае 5 години може да измени драстично съдбата ѝ.езирахме главният прокурор Сотир Цацаров и той се задейства по

езирахме главният прокурор Сотир Цацаров и той се задейства по ...

......... европейски парламент. Лидерът на Движение “Презареди България” призова българските граждани да гласуват на 26- ти  за водача на листата на формацията - Димитър Байрактаров, защото по думите му те са единствената консервативна партия в България, която носи корените на консерватизма още от времето на д-р Константин Стоилов и Атанас Буров.


„ВМРО, което аз наричам МВРО, се опитва на върне „Белене”.

„ВМРО, което аз наричам МВРО, се опитва на върне „Белене”. ...

......... този закон", пишат от партията. „Излиза, че всеки българин, който ги хули за неизпълнените обещания и за обидите, трябва да влезе в затвора. Това е нечувана цензура и ограничаване правата на гражданите. Затова ние определяме този проект  като закон срещу българския народ", завършва съобщението на политическата сила на Веселин Марешки.


Връщам се към професията си „учител”. В училището, в което

Връщам се към професията си „учител”. В училището, в което ...

......... останат социалистите и либералите. По време на срещата стана ясно, че Движение Презареди България ще се бори в Европа за увеличение на доходите на българите с 50% , приемане на Пакета „Мобилност”,който гарантира европейски условия на труд и европейски заплати, запазването на лева и недопускане въвеждане на еврото у нас.


„Властта в България е в мъртва хватка от октопода „Капитал”.

„Властта в България е в мъртва хватка от октопода „Капитал”. ...

......... които всъщност са ултра леви либерали, в лицето на Иво Прокопиев. Повтарям апела си - след краха на евровота Лозан Панов да бъде така добър да си подаде оставката като председател на ВКС и да се опита заедно със своята партийка да участва в политическия живот на България”, завърши Бареков.


„Има ли Ангел Джамбазки диплома за завършено юридическо образование? Ако

„Има ли Ангел Джамбазки диплома за завършено юридическо образование? Ако ...

......... Ви. „Казвал съм му много пъти: Ангеле, тия пари не ги дръж в теб, връщай ги обратно на хората, намери си някакви благотворителни инициативи, дарявай ги”. Той първо обеща, че ще дарява. Обаче, като му гледам банковата сметка, не виждам да е дал и евро за благотворителност”, заключи Бареков.    Николай Бареков твърдо „за” Пакета „Мобилност”, ще отстоява до последно

Николай Бареков твърдо „за” Пакета „Мобилност”, ще отстоява до последно ...

......... евродепутат, но „Презареди България” влиза в битката за евровота с млади лица. „Диалогът е подновен, преговорите с ПП АТАКА и лидера й Волен Сидеров продължават”, обяви той и разкри, че от разговори с европейските консерватори е научил, че патриотите са взели решение и ще се явят разцепени на предстоящите избори.


Бъдеща коалиция между ЕКР и ЕНП, ситуацията с мигрантите в

Бъдеща коалиция между ЕКР и ЕНП, ситуацията с мигрантите в ...

......... възможно е да бъдат вкарани двама представители в ЕП. Бареков също така е категоричен, че индивидуалното явяване на формациите ще доведе до катастрофални резултати, далеч от очакваните. Ян Захрадил, който също беше гост на предаването, подкрепи думите на Бареков и обяви, че обединени патриотичните консервативни партии ще постигнат много повече.


Поредният позорен провал за Джамбазки е факт. След като неуспешната

Поредният позорен провал за Джамбазки е факт. След като неуспешната ...

......... организирана от Джамбазки. Вижте какво написа Бареков в личният си профил в социалната мрежа!  * публикуваме без редакторска намеса  След позорния провал с “конференцията на АКРЕ”, от която избяга и Каракачанов, свалят моментално Джамбазки от скъпите билбордове. Джендърската кампания продължава обаче. Скоро ще го свалите и от самолета за Брюксел!


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... В заключение Бареков отправи съвет към така наречените "Патриоти" да не лъжат избирателите си, че ще свалят санкциите към Русия, а да бъдат реалисти, като обяснят на симпатизантите си, че че това е сложен въпрос, който ще бъде разгледан и ще се потърси начин за компенсация за третите страни.      


Ангел Джамбазки лъже, медиите тиражират фалшиви новини. Това заяви евродепутатът

Ангел Джамбазки лъже, медиите тиражират фалшиви новини. Това заяви евродепутатът ...

......... Бареков уточни още, че един такъв конгрес струва от порядъка на половин милион, като подчерта, че годишната конференция в София на консерваторитв, която ще се проведе на 22 март и неговата партия ще е домакин, се финансира изцяло от Алианса, който като легитимна формация, призната от ЕП, получава европейско финансиране.В интервю за ПИК евродепутатът Николай Бареков коментира има ли

В интервю за ПИК евродепутатът Николай Бареков коментира има ли ...

......... да става нация, когато има свой пазар. Езикът е едно на ръка,  религията едно на ръка, има нации, които имат 15 хиляди религии… Подавал съм и други сигнали, прокуратурата малко избирателно ги гледа, по някои трябва да работи веднага, други се бавят с години. Остана и недовършена работа.", каза Бареков.


Николай Бареков, “Презареди България”/Европейски консерватори и реформисти, е единственият български

Николай Бареков, “Презареди България”/Европейски консерватори и реформисти, е единственият български ...

......... в рамките на изминалите пет години той бе организатор на редица конференции в белгийската столица и в София. По негова покана десетки европейски политици на най-високо ниво посетиха България и дискутираха по теми, свързани със свободата на медиите, борбата с фалшивите новини, бъдещето на младите и консерватизма в Европа.  


Евродепутатът Николай Бареков е на посещение във Вашингтон като част

Евродепутатът Николай Бареков е на посещение във Вашингтон като част ...

......... и непоследователната българска политика през последните години. Със старши съветника за Югоизточна Европа Пол Пфайфър в Държавния департамент на САЩ евродепутатът пък е обсъдил договора за приятелство между България и Македония, корупцията и влиянието на Русия на Балканите, разширяването на ЕС и някои решения на българското правителство през последните години.


Евродепутатът Николай Бареков сподели в своят Фейсбук профил снимка от

Евродепутатът Николай Бареков сподели в своят Фейсбук профил снимка от ...

......... се - коректност, липса на административен терор, обслужване на инвеститорите на едно гише и строг контрол върху държавните харчове. И хората не критикуват само във фб, а от тях гласуват 90% на избори. Често в Малдивите крадливите политици в т.ч. президенти и министри прекарват остатъка от живота си по затворите."


Другата седмица в Страсбург ще вземем решение дали ще се

Другата седмица в Страсбург ще вземем решение дали ще се ...

......... политиката, припомни той.  Бареков показа, че не е злопаметен и чувството му за справедливост към народа го води и официално в предаването подаде ръка на пермиера Борисов и заяви, че основният стремеж е да бъде обединен българския консерватизъм в ЕП, което по думите му ще даде повече власт на ЕП.


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... гражданство и потекло, могат да се намерят само в Общините, но не и във въпросните центрове.  Оказа се, че Културно - информационния център се ръководи от Иван Николов, който е чест гост в телевизия "СКАТ", която пък, както знаем е собственост на бившия вицепремиер Валери Симеонов.         


В коалицията , която сформирахме през 2014 година, аз по

В коалицията , която сформирахме през 2014 година, аз по ...

......... консерватори и реформисти  (ЕКР)  приеха него светкавично  за член на политическата им група в Европейския парламент, но отложиха молбата на коалиционния му тогава партньор Ангел Джамбазки. „Наложи се да направя какви ли не совалки по посолства, срещнах се с редици политици с цел приемането му в Групата“,  каза още евродепутатът.


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... най - богатите в България е била 6,3 пъти, а към днешната дата тя се е възкачила на почти 9 пъти. Тя твърди, че в България около 5 милиона българи имат месечен доход по - малък от 600 лева, а 1,5 милиона са под прага на бедността.           


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... Когат направиха партия, цената на паспортите се вдигна. Петър Колев е бивш водещ в СКАТ и член на ВМРО.  Бос на паспортната мафия е К. Каракачанов и неговите протежета с главен Петър Колев, движат нещата.  Връзката на Каракачанов с Македония е единствено това , че е доносник на ДС.   


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... не е регламентиран начинът, по който да бъдат вложени тези средства. Във връзка с данъчните изменения, Гълъбинов заяви, че от години насам данъците в България не са били намалявани, а напротив. Данъците за автомобилите се увеличават, имотния данък също предстои да бъде увеличен, прогнозира гостът.           


"Влиянието на соросоидите в световен мащаб отслабва, осезаемо се усеща

"Влиянието на соросоидите в световен мащаб отслабва, осезаемо се усеща ...

......... и Парламенти на България.  Гостът заключи с това, че стратегията на Тръмп, да привлича работническите гласове, инвестирайки средства в работническите индустрии, води до големия му потенциал. Петков бе категоричен, че това може да се случи и в България, но ние грешно сме моделирали развитието на държавата, влагайки средства в администрация.


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... че има все по-малко протестиращи майки и все по-малко странични протестъри в сравнение с 2013 - а година. "Това се случва защото още на първия ден, когато Валери Симеонов изрече тези думи, трябваше да се съберем 5000 пред Народното събрание!", категоричен бе Монов.              


Евродепутатът Николай Бареков е на посещение в Република Индия, където

Евродепутатът Николай Бареков е на посещение в Република Индия, където ...

......... на техния президент у нас. Рам Натх Ковинд беше на държавно посещение в България от 4 до 6 септември тази година по покана на президента Румен Радев. Фокусът на срещата между двамата президенти беше перспективите за активизиране на политическия диалог, двустранното търговско-икономическо и инвестиционно сътрудничество и културния и образователен обмен.


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... Красимир Каракачанов са се обзавели с политически съдружник в лицето на Валери Симеонов, който е стартирал своя бизнес (телевизия СКАТ) с измама. със създаването на финансова пирамида, която ограбва спестяванията на бургазлии и с тези пари се инвестира в другата пирамида - партията и телевизията.             


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... мотив се изразява в провалени доцентури и професури.  Гостенката бе категорична: Отдавна сме доценти и професори. Това няма значение. По - важно е дали ще има кого да обучаваме! Доцент Узунова заключи в въпрос, който остана реторичен: Ако този човек не преподава, защо не се вземат мерки?       


Поставяме началото на патриотично-консервативна формация, целта ще е да излъчим

Поставяме началото на патриотично-консервативна формация, целта ще е да излъчим ...

......... още, че за една немалка част от обществото консерватизмът означава национализъм. Юристът отбеляза, че съвкупно около 10 процента от анкетираните припознават като консервативна формация "Обединени патриоти", или някоя от нейните съставки. С почти равен резултат като консерватори са "Атака" и "ВМРО", заради позицията си относно мигрантските потоци, посочи Цеков.  


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... се създаде високо налягане, а такова не е постигнато никъде до момента.  Филипов определи твърденията на Путин, че България е лош пример като празни и такива без стойност.  Гостът завърши с теза, че болшинството от българските политически лидери са "купени" и ангажирани с пари, поради което не защитават националния интерес.  


Днес предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се излъчва

Днес предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се излъчва ...

......... е имал среща на четири очи с Волен Сидеров, на която са коментирали важни теми като предстояща конференция идния петък, както и бъдещето на консерватизма в България.  Байрактаров твърди, че суданецът е задържан по настояване именно на Бареков и Байрактаров, а в противен случай е щял да бъде пуснат безнаказано. 


Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се ...

......... лидерът на "Антимафия". По повод големия "улов" на наркотици на границата, по времето, когато премиерът Борисов участваше на дискусия за наркотиците с Тръмп в ООН, Здравков изрази респект към хората, които са участвали в залавянето на огромното количество забранени вещества.  "Трябва да признаем, че това е успех", завърши Здравков.     


Никому неизвестният, комплексиран от собствените си неудачи журналя - драскач

Никому неизвестният, комплексиран от собствените си неудачи журналя - драскач ...

......... трибуна на въпросната какавида му дава ченгето на ДС и слуга на крадливите олигарси някой си О. Стефанов от някакъв си жабешки сайт. Една пълна отрепка, влачеща се в слуз от мръсните поръчки на гадовете, ограбили чрез крадлива и рушветчийска приватизация и фалити на банки България. Отврат и гнус."  


Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков ...

......... да ги правим български зетьове на децата ни, а снимките на Ботев и Левски от чичко Гугъл да теглим само срещу заплащане. Филтри и цензура от Сорос за всичко и всички за сметка на послушните му национални предатели. И понеже соросоиднитата сган победи, най-добре да прекръстят ЕС на Европейски Соросоиди.


Какво да очаквате в днешния извънреден епизод на “Бареков и Байрактаров без

Какво да очаквате в днешния извънреден епизод на “Бареков и Байрактаров без ...

......... Д-Р РОМАН ВАСИЛЕВ ЕКИП НА ПРЕДАВАНЕТО – ЕДИНСТВЕНИЯТ ДОПУСНАТ В ДОМА НА НИКОЛАЙ КОЛЕВ - БОСИЯ ЗАЩО ЗАПОЧНАХА АРЕСТИ НА ЗНАКОВИ ОЛИГАРСИ У НАС? ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ? ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ КОАЛИЦИЯТА СЛЕД СЪТРЕСЕНИЯТА?   Телефон на зрителите: 02/ 914 44 33; 02/ 914 44 37 Не пропускайте:


Какво да очаквате в днешния извънреден епизод на “Бареков и Байрактаров без

Какво да очаквате в днешния извънреден епизод на “Бареков и Байрактаров без ...

......... СГРЕШИ? БЕЗДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗХАБЕРИЕ В АПИ? САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ЧИНОВНИЦИ В АПИ - УДОБНО НАСТАНЕНИ В ТОПЛИ КРЕСЛА! НУЖНИ ЛИ СА ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ? ЧИНОВНИЦИ И ШЕФОВЕ В АПИ - ЕКСПЕРТИ ПО НИЩОПРАВЕНЕ!  КЪДЕ ПОТЪВАТ НАЛЕТИТЕ МИЛИОНИ ЗА РЕМОНТИ? Телефон на зрителите: 02/ 914 44 33; 02/ 914 44 37 Не пропускайте:


Николай Бареков направи пореден разтърсващ коментар, относно трагедията край Своге, в

Николай Бареков направи пореден разтърсващ коментар, относно трагедията край Своге, в ...

......... намалили допустимата скорост в участъка до 40 км. Ако чиновникът от АПИ си беше свършил работата след Един убит и Шест ранени за последната година на този участък, вчера нямаше да има 20 убити. Чиновникът и корупцията УБИВАТ. Докога ще мълчи фирмата строител Трейс? Рекордьорът по обществените поръчки на властта."


Николай Бареков публикува в личния си фейсбук профил снимка от

Николай Бареков публикува в личния си фейсбук профил снимка от ...

......... кв за 242 хиляди лева. Вицепремиерът Каракачанов декларира 210 кв апартамент пак в София за 262 хиляди лева. При Ченалова кв. метър излиза малко над 1000 евро, при Каракачанов около 500 евро за квадрат. Кой е по-честен? Искате ли да си купите апартамент за 500 евро на квадрат в столицата?"


Днес във Фейслук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков

Днес във Фейслук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков ...

......... от Белград и мамин Ваньо на някакъв мач, в мен нещо се пречупи и Ботев остана една романтична история в сърцето ми от 80-те, когато баща ми и дядо ми ме заведоха за първи път на стадиона да гледам как мачкахме Байерн Мюнхен, Барселона, Левски и ЦСКА близо 20 години.


Николай Бареков с ексклузивно включване от Вашингтон. Ето какво написа

Николай Бареков с ексклузивно включване от Вашингтон. Ето какво написа ...

......... в Ирак от американските Air Force. Участват колегите европейски консерватори, начело с Джефри ван Орден. Ясно е за всички кой и къде приемат. България има нужда от още работа в полза роду. Българин като мен е идеално приет в САЩ и по света. Винаги е важно да бъде България първа!"


Днес се сбогуваме с големия художник и общественик акад. Светлин

Днес се сбогуваме с големия художник и общественик акад. Светлин ...

......... каменна кариера, с кървавите следи на време, труд и мъка. Повярвах, че съм намерил пътя – илюзия!!! „Защо е път, ако не води към храма?!“ – недоумяваше старицата от онзи филм…”, пишеше в последното писмо на художника, което той подготвяше за откриването на изложбата си по случай рождения му ден.


Николай Бареков доказа пред Европа лидерските си качества и година

Николай Бареков доказа пред Европа лидерските си качества и година ...

......... замразяване на членството на турската ПСР. Причината, която изтъкнатите европейски консерватори посочиха, е системното нарушаване на човешките права в Р Турция и отстъпването от принципите на демокрацията и върховенството на закона. До тази процедура се стигна именно след инициатива от страна на Бареков, а очакванията са тя да приключи успешно.


Комисията по енергетика, промишленост и иновации в Европейския парламент прие

Комисията по енергетика, промишленост и иновации в Европейския парламент прие ...

......... FRIBS, която по подразбиране ще гарантира много по-голяма съгласуваност на бизнес статистиката”, смята Бареков.    С приемането на регламентa от една страна представителите на браншовите организации във всички страни членки на Европейския съюз ще получават по-достоверна информация, а от друга -  ще бъдат спестени огромни суми пари на европейските данъкоплатци.


Евро депутатът Николай Бареков бе част от делегацията на Европейските

Евро депутатът Николай Бареков бе част от делегацията на Европейските ...

......... Али Абдула Ал Аради. Точните думи на шейха, който е чест гост на cnn за ситуацията в Сирия, Катар, Саудитска Арабия и Иран : "Близкият Изток се промени след 2011, когато Русия запълни празнотата от липсващото американското лидерство тук." Явно Обама е оплескал работата, а не Путин. Мисията ни продължава....


- Г-н Бареков, по време на организираната от вас дискусия

- Г-н Бареков, по време на организираната от вас дискусия ...

......... както и да спрем навлизането на пари от криминални практики в медиите. Аз предпочитам да знам само 2 факта за някой или нещо, но те да са верни. Въобще, темата е доста сложна, но това не променя факта, че тя трябва да бъде разисквана и решена. Интервю на Васил Петев


Днес в личния Фейсбук профил на евро депутата Николай Бареков,

Днес в личния Фейсбук профил на евро депутата Николай Бареков, ...

......... Когато зад Гинка стои държавната Банка за развитие, а държавата е съдружник на Гинка, както иска премиерът Борисов? Хора, мислете!  Да не вземе Гинка и ЧЕЗ да ни излезнат по-скъпи от очакваното, а на ГЕРБ да плащаме сметките си за ток, с които те да си изплащат кредитите за фирмата-монополист.


Корупцията ражда фалшивите новини, фалшивите новини раждат корупцията. Има симбиоза

Корупцията ражда фалшивите новини, фалшивите новини раждат корупцията. Има симбиоза ...

......... за България”, създадена с пари от Българо-американска банка”, разказа медийният анализатор. В заключени Митев обяви, че „Репортери без граници” пък се финансират частично от Американския национален фонд за демокрация и неправителствените организации на  Джордж Сорос, което означава, че и в двата случая финансирането идва от един и същ център на влияние.


Евродепутатът Николай Бареков посочи точните факти на червения депутат Александър

Евродепутатът Николай Бареков посочи точните факти на червения депутат Александър ...

......... властта, сега ще гледате и "Слави-патерицата на Бойко". Филмът с Бареков беше цензуриран от статуквото и не го пуснаха нито по кината, нито по телевизията...да и както правилно отбелязват - вече 120 години живеем в скапания хорър на вашата партия(БКП) във всичките и разновидности - ГЕРБ, ДС, СДС и прочее.“


Евродепутатът Николай Бареков улови скритото от погледа на зрителите в

Евродепутатът Николай Бареков улови скритото от погледа на зрителите в ...

......... по-красива, но явно е решила, че по-престижно да си част от наркоманската група около Васко Гюров – Камиона (този с шапката). Ай сиктир, бе! Още по-непристойно е поведението на Цв. Василев, който от Белград насъсква малкото си останали маши да атакуват грозно от кабеларките бившите си колеги и негови служители.


Днес в социалната мрежа Фейсбук попаднахме на коментар публикуван от

Днес в социалната мрежа Фейсбук попаднахме на коментар публикуван от ...

......... господин Цв. Цветанов, ръководител на ПГ на ПП ГЕРБ. Ето и коментарът на агенция Блиц за едно от моите "грозно-скандални" участия. И да не си помислите нещо лошо за свободата на Словото в България. Темите за Корупция, Патреоти, кражби, Прокопиев, Бедност явно не вълнуват баджаците в политиката и медиите: https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/barekov-stvori-nevizhdan-skandal-v-efir-obidi-grozno-zheni-marcheva-i-si-trgna-ot-studioto-video_news456293.html


Евродепутатът Николай Бареков напрви кратък, но по всичко личи, че

Евродепутатът Николай Бареков напрви кратък, но по всичко личи, че ...

......... жалост, чувствам крайно неудобство, а останалите ни политици се гордеят с този факт. Преди 15 години Иван Костов ми каза: "Влизаме в Европа като най-бедната държава и може да сме най-бедната и на опашката, но сме в ЕС". И какво от това, бих го попитал днес, ако го срещна пак...


Евродепутатът Николай Бареков коментира актуалната тема Банско. BNews публикува коментара

Евродепутатът Николай Бареков коментира актуалната тема Банско. BNews публикува коментара ...

......... да участваме в олигархичните ви войни. Научете се да работите нещо друго, освен да крякате и викате срещу заплащане по телевизията. А Нова и БТВ скоро могат да си обединят новините в обща програма - " Баджак Тв Новините" и да спестят пари от двойни живи връзки, репортерчета и продюсъри.


Николай Бареков коментира във Фейсбук утвърждаването на т.нар Истанбулска конвенция.

Николай Бареков коментира във Фейсбук утвърждаването на т.нар Истанбулска конвенция. ...

......... в поведението си на политически еднодневки. То и без това "третият пол" отдавна е узаконен у нас в лицето на политическия травестит. Така ще запомнят хубаво в Брюксел нашето европредседателство, а ПатрЕотите ще се запишат завинаги в българската и европейска история! Нали за това мечтае целият естаблишмент на жълтите павета!


Николай Бареков направи актуален коментар за политическата колаборация между тези,

Николай Бареков направи актуален коментар за политическата колаборация между тези, ...

......... ГЕРБ. Те си знаят сами, че са за последно в играта и гледат квото могат да осребрят и продадат, на който даде нещо. Чудя се само дали Волен е привикал под елхата и "неговите" си министри да им на дърпа ушите като калпазани, които не изпълняват предизборните фишеци на коалицията?


Концерт на моите приятели Хосе Родригес, посланик на Юнеско, с

Концерт на моите приятели Хосе Родригес, посланик на Юнеско, с ...

......... на моите приятели Хосе Родригес, посланик на Юнеско, с китарата, Freddy Ginebra, доминиканският Тодор Колев, и Фелисия в навечерието на Бъдни вечер. С много топлота и за България. Casa de Teatro. Тя е домът на културата тук и се издържа с частни пожертвования близо 50 години. Николай Бареков, Фейсбук  


Ето какво написа във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков: С Хосе

Ето какво написа във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков: С Хосе ...

......... Париж пред милиони фенове с най-големите световни звезди -посланици на мира и културата. Вече съм натоварен със задачата да му предложим и български изпълнител в този музикален Олимп на 2018. По моя покана той ще гостува догодина в ЕП в Страсбург, за да говори за културния обмен между всички народи.


Днес в личният Фейсбук профил на евродепутата Николай Бареков, попаднахме

Днес в личният Фейсбук профил на евродепутата Николай Бареков, попаднахме ...

......... на плеймейтки, миски и мискини. Все забравя да ме покани, когато кани другите да ме обсъждат. И все не забравя, че преди 15 години направих сутрешният блок на БТВ пет пъти по-гледан от неговия в Нова. И все пак нашата стара школа е с класи над днешните баджаци по телевизиите...


За мен е чест да бъда единственият български политик, който

За мен е чест да бъда единственият български политик, който ...

......... бях избран и за единствения българин член на Парламентарната Асамблея Европа-Азия, която се събра за втори път лятото в Сеул, Южна Корея. Утре ми предстоят две важни двустранни срещи - ще бъда гост на посланика на ЕС в региона и на директора на ЮНЕСКО за Латинска Америка по тяхна покана.


Евродепутатът Николай Бареков, който обяви новия си проект FАIRNEWS.BG, вече

Евродепутатът Николай Бареков, който обяви новия си проект FАIRNEWS.BG, вече ...

......... на Политбюро на БКП. Вие лапайте мухите, те ще си разиграват коня. "Умните и красивите" вече са богати и имотни в центъра на София... Очаквайте скоро!“ Това написа във Фейсбук Бареков, който явно е решен и този път да даде гласност сред обществото за далаверите, които държат хората в заблуда.


По повод вълненията около връзката на бившия президент Росен Плевнелиев и

По повод вълненията около връзката на бившия президент Росен Плевнелиев и ...

......... достойнство. Чувам нелепици как (едва ли не) "Чехлю" си правел пиар със синоптичката за по-следващ мандат като президент или направо да оглави "дясното".... Вие, сериозно ли? Оставете човечеца на мира или му дайте път напред, за да стане президент на Асоциацията на синоптичките и метереологичните работници....(ако все пак има такава).


Евродепутатът Николай Бареков публикува свой коментар в социалната мрежа по

Евродепутатът Николай Бареков публикува свой коментар в социалната мрежа по ...

......... през вестници, телевизии. Кой по-добре от мен с над 20 години практика на най-високо ниво в медиите, телевизията, може да разкаже на младите хора технологията на раждането на "истинската новина"? Така, че не е fake. Имаме новина! Журналистът Бареков се завръща, макар и за няколко часа в България! Очаквайте неочакваното.


Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутатат Николай Бареков.

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутатат Николай Бареков. ...

......... се сетих. Навремето (2004) като журналист от БТВ попитах тогавашния главсек на МВР ген. Борисов дали не го е гнус от ченетата от ДС и той ми отвърна: "Защо, нали и те са ченгета, аз работя с тях...?" 2017: Доктор, ченге, баджанак, доктор до ченге, баджанак... Да му мислят гражданите.


Евродепутатът Николай Бареков отново пое гражданска инициатива и постави някои  общочовешки

Евродепутатът Николай Бареков отново пое гражданска инициатива и постави някои  общочовешки ...

......... е първоизточникът на радиоактивния облак? 4. Има ли данни за пренос на радионуклиди на територията на България, Румъния, Беларус и Украйна? 5. Има ли наличие на рискови фактори, имащи отношение към здравето на населението на тези държави? 6. Има ли необходимост от предприемане на никакви радиационно-защитни мерки на територията им?


Евродепутатът Николай Бареков внесе искане до Главния прокурор за проверка

Евродепутатът Николай Бареков внесе искане до Главния прокурор за проверка ...

......... провеждане на въпросните конкурси за красота. Целта е да бъде осъществена превенция срещу сексуалното насилие, трафика на хора, който те често прикриват, както и срещу търговията с човешка плът, каквато по своему те представляват. Очаквам да получа подкрепата на повече от 40 евродепутати. Ще бъдете своевременно информирани, когато бъде внесен.


Николай Бареков направи актуален коментар след гръмките събития около оставката

Николай Бареков направи актуален коментар след гръмките събития около оставката ...

......... като умните лидери и да се заобиколи с още по-умни хора около себе си. Пресата на посредствеността и послушанието и липсата на демократично мислене - това е капанът, в който паднаха "Главчев"(нарицателно) и ГЕРБ вчера. Лошото е, че след "ератаглавчев" ще става още по-лошо положението с интелекта на "водачите" ни.


Евродепутатът Николай Бареков отправи въпрос по отношение на жестоката трагедия

Евродепутатът Николай Бареков отправи въпрос по отношение на жестоката трагедия ...

......... дава съвети, нито е прокурор да разследва катастрофи, дори не е политик, за да си прави пиар на гърба на нещастните жертви, а обикновен администратор. Полудяла, неадекватна и нелепа държава, за жалост, в която нищо и никой не си е на място. А това често обяснява трагедиите, които ни сполетяват.


Евродепутатът Николай Бареков зададе няколко убийствени въпроса, които със сигурност

Евродепутатът Николай Бареков зададе няколко убийствени въпроса, които със сигурност ...

......... на Националната лотария и "Лафка"? Не ви ли е неудобно да бъдете двуличен и лицемерен малък мишок? А напоследък да сте обсъждали актуалните новини с моите и ваши приятели от умрялата "Протестна мрежа"? Отговорите на моите въпроси спокойно може да си ги даде и сам изстрадалият пред екраните български зрител...