От 17 декември започва продажбата на
електронни винетки от сайта bgtoll.bg

От 17 декември започва продажбата на електронни винетки от сайта bgtoll.bg ...

......... На водача, който не е заплатил винетка, ще бъде дадена възможност да заплати компенсаторна такса на място. Проф. Асенов поясни, че размерът на компенсаторните такси в момента е качен за обществено обсъждане - за леки автомобили е 70 лв.; за автомобили от 3.5 т. до 12 т. – 125 лв. и за тежкотоварните над 12 т. е 175 лв.


Североамериканското подразделение на
INFINITI обяви, че по време на международното
изложение в

Североамериканското подразделение на INFINITI обяви, че по време на международното изложение в ...

......... отношение на интериорния простор, възможностите за по-луксозно оформление на вътрешността и нови решения по отношение на системите за асистиране на управлението. В началото на тази година, INFINITI обяви, че от 2021 година, всички нови модели на марката ще се предлагат и в , а през същата година, в продажба ще бъде пуснатата и първата изцяло електрическа кола на марката.


Новите Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter са
победителите

Новите Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter са победителите ...

......... Car на Европа". Победителите в останалите отличени от AUTOBEST категории - MANBEST, TECHNOBEST, DESIGNBEST и SPORTBEST, бяха обявени в средата на , а официалната церемония по връчването на наградите ще се състои на 7 февруари в Белгия. С представители от 31 държави, AUTOBEST е най-голямото независимо автомобилно жури в Европа, покривайки не по-малко от 95% от нейното население.


Hyundai постигна троен успех по време на
тазгодишното издание на престижния
конкурс

Hyundai постигна троен успех по време на тазгодишното издание на престижния конкурс ...

......... както и за практичността, която предлага колата.
Коментирайки новите си отличия, Hyundai Великобритания анонсира, че офанзивата по електрификацията на портфолиото на компанията ще продължи, като първата стъпка ще бъде направена още в началото на следващата година с пазарното лансиране в страната на изцяло новото водородно . До 2025 година марката обещава да пусне в продажба общо 18 електрифицирани коли.


Впечатляващ дизайн и неимоверно
удоволствие от управлението. По този
начин описват от

Впечатляващ дизайн и неимоверно удоволствие от управлението. По този начин описват от ...

......... и интериорен пакет, основната цел на които е да подсилят допълнително динамичното излъчване на автомобила. Новата модификация идва с няколко варианта 18- и 19-цолови джанти, възможност за поръчна на виртуалния кокпит на марката, прагове на вратите с подсветка, три пакета на цветово изпълнение на интериора, интерент свързаност с Apple CarPlay и Android Auto, луксозна аудиосистема Bang & Olufsen и други.


Развойният проект FastCharge, в който
участват BMW, Porsche, Allego GmbH, Phoenix

Развойният проект FastCharge, в който участват BMW, Porsche, Allego GmbH, Phoenix ...

......... kW, която може да бъде използвана от всички електрически автомобили, използващи система CCS (Combined Charging System) Type 2. По време на демонстрацията, с прототипен автомобил на Porsche с батерия 90 kWh и с възможност за зареждане на батерийния блок с над 400 kW, е било отчетено зареждане за изминаването на 100 километра за по-малко от 3 минути.Буквално няколко дни след световната си
медийна премиера в Лондон, и

Буквално няколко дни след световната си медийна премиера в Лондон, и ...

......... контрол с асистент на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за автономно задействане на спирачната система и много други. Любопитни подробности за новия EVOQUE, както и за бъдещото пазарно лансиране на първия в историята на компанията изцяло електрически модел I-PACE, можете да научите в долното видео