На 24-ти юли, от 22 ч., до 5 ч. на

На 24-ти юли, от 22 ч., до 5 ч. на ...

......... тунела ше се осъществява в една лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. *Източник: www.api.bg


Впечатляващо маскираните предсерийни
автомобили подсказват с QR код за
собствената си уебстраница

Впечатляващо маскираните предсерийни автомобили подсказват с QR код за собствената си уебстраница ...

......... свързаност и много място в интериора. С това то разполага с идеалните предпоставки да вдъхнови нови, ориентирани към дизайна целеви групи за типичната за марката радост от шофирането. BMW Серия 2 Гран Купе ще се предлага по целия свят и е атрактивно обогатяване на гамата от модели най-вече за пазарите с висок афинитет на клиентите към триобемните каросерии. *Източник: www.bmw.bg


Днес Volkswagen обяви, че производството на SUV
модела Touareg, който е

Днес Volkswagen обяви, че производството на SUV модела Touareg, който е ...

......... Suzuka, тонирани задни светлини, луксозни ONE Million вложки за праговете на вратите, допълнителните обозначителни табелки, черни вежди на калниците и заден дифузьор, седалки с Puglia кожена тапицерия и други, както и възможност за надграждане с пакет R-Line Black Style. Специалната серия Touareg ONE Million стартира на цена от 80 880 евро за модификацията V6 TDI с 286 конски сили.


Ford продължава работата си по
разработката на изцяло електрическа
версия на легендарния

Ford продължава работата си по разработката на изцяло електрическа версия на легендарния ...

......... Първата по-сериозна стъпка в развитието на поректа за електрифициране на Ford F-150 ще бъде направена през следващата година, когато ще започнат продажбите на неговата хибридна версия F-150 Hybrid. През миналата година, Ford анонсира плановете си да инвестира 11 млрд щатски долара в електрификацията на своето портфолио, като обеща 40 нови хибридни и изцяло електрически коли до 2022 година.


Инвестиционното подразделение на Volvo Cars-
Volvo Cars Tech Fund, обяви, че

Инвестиционното подразделение на Volvo Cars- Volvo Cars Tech Fund, обяви, че ...

......... лекарите още преди да са достигнали до мястото на инцидента. Вторият стартъп, в който инвестира Volvo Cars Tech Fund- UVeye, е разработил интелигентна технология за автоматична сканираща инспекция на купето за щети по конструкцията. От инвестиционната компания не само инвестират, но и възнамеряват да използват технологията на UVeye за проверка на качеството след слизането на автомобилите на марката от поточната линия.


Още името на този автомобил подсказва за
какво е създаден –

Още името на този автомобил подсказва за какво е създаден – ...

......... 30-годишна история на модела серия отвори Land Rover 2016-а в Парижкия салон. С пускането на пазара през пролетта на 2017 г., на петото поколение на този неразрушим многофункционален агрегат с неговия самоносещ алуминиев корпус отвори нова територия за марката. В същото време Land Rover продължава да го предлага като особено просторен седемместен модел, защото и децата постепенно порастват и стават хора.На 23-ти юли, от 22 ч., до 5 ч. на

На 23-ти юли, от 22 ч., до 5 ч. на ...

......... за Варна в тунела ше се осъществява в една лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.


BMW Brilliance Automotive обяви, че компанията е
станала първата производител на
автомобили

BMW Brilliance Automotive обяви, че компанията е станала първата производител на автомобили ...

......... поредица от тестове и оптимизиции, в момента локалната мрежа е в съсотяние да предложи скорост на трансфер на данни от 1 гигабит в секунда. От BMW Group споделят, че в момента тече подготовка за изграждането на локална 5G мрежа в заводите на гиганта в Германия, а крайната цел е реализирането на същото и във всички останали комплекси на компанията.


От днес до 28 юли се провежда операция за
контрол на

От днес до 28 юли се провежда операция за контрол на ...

......... TISPOL и аналогични действия се провеждат на територията на останалите страни-членки. У нас в проверките участват и представители на Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“, Икономическа и Криминална полиция. Целта на операцията е да се обърне внимание на водачите, че при възникване на пътнотранспортно произшествие с участието на автобус или товарен автомобил, последиците, броят на загиналите и ранените са значително по-големи. *Източник: www.api.bg


Интересни неща за Бърни разкрива в
интервю с него писателят Матю

Интересни неща за Бърни разкрива в интервю с него писателят Матю ...

......... дома, със семейството ще си им в тежест и всички ще те жалят. Защо да ги напрягам? И защо трябва да страдат заедно?” Кого бихте застреляли първи? - “Списъкът на целите ми непрекъснато се променя. Имам доста народ в него...” - Какъв некролог бихте искали да имате, като какъв искате да ви запомнят? - “Пука ми на жилетката!”


Обновената SKODA SUPERB: Старт на
производството В края на миналата седмица,

Обновената SKODA SUPERB: Старт на производството В края на миналата седмица, ...

......... Флагманът предлага на потребителите най-новите решения по отношение на технологиите и функционалността, както и типичните за автомобила изключителен вътрешен простор и множество решения, типични за модели от по-високите сегменти. От SKODA споделят също така, че от лансирането на първото от модерната история поколение на SUPERB на пазара, до момента реализираните му представители са на ниво от около 1.25 млн единици.Новосформираната от SEAT марка CUPRA
разпространи първото изображение на
изцяло нов и

Новосформираната от SEAT марка CUPRA разпространи първото изображение на изцяло нов и ...

......... За момента от не анонсират подробности за новата си концепция, като споделят само това, че тя ще бъде четириврат кросовър с излъчване на SUV модел, но и изтънченост на купе автомоби. Друго, което споделят от CUPRA е това, че с изцяло електрическа задвижваща система, новата концептуална разработка ще се отличава с богат набор високотехнологични системи и цялостен емоционален дизайн.


До края на 2021 година българският участък
Сливница – Драгоман –сръбска

До края на 2021 година българският участък Сливница – Драгоман –сръбска ...

......... път на страните от Западните Балкани към ЕС. Днешният разговор беше изцяло в дневния ред на отношенията между България и Сърбия и отношението между ЕС и Сърбия. Аз съм безкрайно удовлетворен от нивото на разговорите и от изключително откровения дух на доверие между двамата министри”, изтъкна извънредният и пълномощен посланик на Република България в Република Сърбия Радко Влайков. *Източник: www.government.bg


-Над 20-годишни традиции с водеща роля в
областта на високотехнологичните
нововъведения;
-Toyota Prius

-Над 20-годишни традиции с водеща роля в областта на високотехнологичните нововъведения; -Toyota Prius ...

......... за осезаемо по-високото усещане за качество във вътрешното пространство на новия модел. Наред с изброените подобрения в интериора, външността на новия модел също е обновена и изведена на ново, по-високо ниво. Новият Prius Plug-in Hybrid ще се предлага с нов външен цвят Черен металик, а новите 17-инчови алуминиеви колела са на разположение на клиентите на модела като допълнителна възможност.


Днес BMW разпространи първите изображение
на волана на революционния си бъдещ
модел

Днес BMW разпространи първите изображение на волана на революционния си бъдещ модел ...

......... като стилистика от автомобилните моторни спортове, гарантират по-лесен достъп до интериора, по-добър комфорт, какот и по-добра видимост за водача върху контролните уреди. Воланът на модела , който ще бъде пуснат в серийно производство през 2021 година, идва с интегрирани в страничната си част оптични влакна, които чрез светлинна индикация показват на водача дали съществуват условия за активирането на автоматизираното управление на автомобила.


Животът в кемпер или караван може да бъде
много удобен. Някои

Животът в кемпер или караван може да бъде много удобен. Някои ...

......... със съществуващите правила на закона за докладване. Въпреки това, разпоредбите на закона за докладване на адрес се сблъскват с правилата за строителството. От една страна, животът в къмпингите може да наруши закона за строителството, защото местата са в зони за отдих, в които това не е позволено. От друга страна, малките терени често не отговарят на приложимите разпоредби за противопожарна безопасност.•	Служителите от службата за пожарна
безопасност ще се запознаят с
устройството на

• Служителите от службата за пожарна безопасност ще се запознаят с устройството на ...

......... и спасителни дейности, за придобиване на необходимите познания и умения за действие при произшествия с електрически леки автомобили, с което да се гарантира безопасност на служителите и гражданите, чрез бързи и адекватни действия на спасителите. Благодаря на ръководството на Рено Нисан България за проявената отзивчивост и ангажираност.“, допълни старши комисар Веселин Гетов, директор на Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.


С началото на приемането на заявки за
закупуването на изцяло новия

С началото на приемането на заявки за закупуването на изцяло новия ...

......... с активен паркинг асистент, адаптивен круз контрол с функционалност от до 210 км/ч, активен спирачен асистент с функция за разпознаване на пешеходци, система за индиректно осветляване на интериора, предупреждаване при опасност от удар с превозно средство отпред, система за предупреждаване при неволно пресичане на осевата линия, система за задържане на превозното средство на пътното платно, подпомагане на потеглянето по наклон и други.


Toyota Motor Corporation разкри първите подробности
за специално транспортно решение, което
компанията

Toyota Motor Corporation разкри първите подробности за специално транспортно решение, което компанията ...

......... движение от 19 км/ч, транспортното средство обещава свободен пробег от 100 километра. От Toyota са предвидили две версии на APM- Basic и Relief. Първата от тях идва с конфигурация за водач с пет човека на борда или водач с двама човека и място за инвалидна количка, а втората идва с възможност за безопасно транспортиране на до две носилки.


BMW AG обяви, че надзорния борд на гиганта е
взел решение

BMW AG обяви, че надзорния борд на гиганта е взел решение ...

......... борд на BMW AG. Той ще даде на BMW Group свеж момент във формирането на мобилността на бъдещето", коментира Норберт Райтхофер, председател на надзорния борд на BMW AG. Ципше е част от структурата на BMW AG от 1991 година, а от 2015-а е член на управителния й борд. В момента той е отговорен за производствата девизия на баварския гигант.


Във връзка с провеждането на
традиционния събор „Рожен 2019“ от 6

Във връзка с провеждането на традиционния събор „Рожен 2019“ от 6 ...

......... поради това на шофьорите на товарни автомобили се препоръчва да използват обходни маршрути: Пловдив – Кричим – Девин – Стойките – к. к. Пампорово – Смолян и обратно; Пловдив – Кърджали – Ардино – Смолян и обратно. АПИ призовава шофьорите да се движат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки пътна сигнализация и указанията на контролните органи. *Източник: www.api.bg


Още при първия си анонс на възроденият
модел Puma, от Ford

Още при първия си анонс на възроденият модел Puma, от Ford ...

......... на багажника, като самата тя е конфигурируема по няколко начина. Подподовият обем е с основно предназначение за превозване на по-дълги товари, а при необходимост изпълнява ролята и на пространство за мръсни багажи. Почистването му е хитроумно замислено, като в долната му част е интегрирана тапа, през която да се изтича мръсната вода.