Луната e в знак Овен (до 15:41ч.)  прави човек нетърпелив

Луната e в знак Овен (до 15:41ч.)  прави човек нетърпелив ...

......... не се влоши здравето и като застраховка от различни неприятности. Сънища, които предстоят(вижте времето) ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.


Луната e в знак Овен до 15:41ч на 24 януари.

Луната e в знак Овен до 15:41ч на 24 януари. ...

......... подстригване - ще предизвика кавги и загуби. Можете да оцветите косата си, но само с естествени оцветители. Сънищата на 8 лунен ден (които предстоят) са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.


Луната e в знак Риби до 08:28ч, след което преминава

Луната e в знак Риби до 08:28ч, след което преминава ...

......... ще ви възнаградят. За седмия лунен ден има много успешни цветове, но виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и силен. Секс - При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия започнете, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти. Подстригване – подходящо е.


Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари.

Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари. ...

......... за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.


Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари.

Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари. ...

......... купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго. Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.  


Луната e в знак Водолей до 22:28ч. Емоциите са променливи,

Луната e в знак Водолей до 22:28ч. Емоциите са променливи, ...

......... Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега. Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.Луната e в знак Водолей до 22:28 ч на 19

Луната e в знак Водолей до 22:28 ч на 19 ...

......... то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми. Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.


Луната e в знак Козирог. Емоционалният тонус е нисък. В

Луната e в знак Козирог. Емоционалният тонус е нисък. В ...

......... установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници. Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.


Тази прогноза се отнася за родените през 9-11 януари; 9-11

Тази прогноза се отнася за родените през 9-11 януари; 9-11 ...

......... ви помогнат да се освободите от страховете си, да развиете увереност или да се обърнете за помощ към психолог, лекар хомеопат. Промените могат да бъдат трудни и болезнени за вас, ако в наталната ви карта Плутон заема неблагоприятно положение и заедно с транзита на Плутон има и други напрегнати влияния.


Луната e в знак Козирог. Спада емоционалният тонус. В постъпките

Луната e в знак Козирог. Спада емоционалният тонус. В постъпките ...

......... Подстригване – не се препоръчва. Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче. Поблагодарете на отминаващият лунен месец за уроците и откритията, които ви е донесъл и се пригответе с чисто сърце да встъпите в новият лунен месец.


Луната e в знак Козирог. В дните, когато Луната се

Луната e в знак Козирог. В дните, когато Луната се ...

......... на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести. Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.Луната e в знак Стрелец, последна фаза. Носи философска нагласа.

Луната e в знак Стрелец, последна фаза. Носи философска нагласа. ...

......... до сриване на вътрешната енергия и до депресии. Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието. Благоприятно за посещение на църква или храм.  


Луната влиза в знак Стрелец в 09:04ч, последна фаза. Денят

Луната влиза в знак Стрелец в 09:04ч, последна фаза. Денят ...

......... че причиненото ви зло да се върне с тройна сила към този, който ви го изпраща. Привлича необходимите хора към вас. Пази от измяна, съхранява любовта, укрепва семейните връзки, надарява с талант притежателя си да убеждава другите хора, въздействайки им, но не нарушавайки благополучието им, а само за благи цели.


Луната e в знак Скорпион, последна фаза. Не трябва да

Луната e в знак Скорпион, последна фаза. Не трябва да ...

......... за които отдавна сте събирали пари. Подстрижка - Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни. Сънища - Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.


Луната e в знак Скорпион. Енергията през този период действа

Луната e в знак Скорпион. Енергията през този период действа ...

......... шансове по-късно отново да се съберете със съпруга/та си. Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Луна в Скорпион също прави половите органи уязвими и при мъжете и жените. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.


2018-а ще мине без съдбоносни сътресения, не ни очаква апокалипсис,

2018-а ще мине без съдбоносни сътресения, не ни очаква апокалипсис, ...

......... действа с ум дори в най-стресовите ситуации. Трябва да се съсредоточим как да намерим твърда почва под краката си през годината. Жълтото куче помага на търсещите разбирателство, на избягващите скандали и конфликти, на милосърдните, на тези, които дават, без да очакват в замяна. Годината не е добра за бездушните чиновници.Луната e в знак Везни създава атмосфера на спокойствие и

Луната e в знак Везни създава атмосфера на спокойствие и ...

......... символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.


Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма. Луната e

Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма. Луната e ...

......... дребните грижи и несъществените детайли. Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.


Луната се движи на празен курс в знак Дева до

Луната се движи на празен курс в знак Дева до ...

......... много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници напразно. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бритона си или милиметър от някой кичур.


Луната е в знак Дева в трета фаза. Ключовите думи

Луната е в знак Дева в трета фаза. Ключовите думи ...

......... бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Практика на деня: Избавете се от ненужни привързаности. За профилактика може да правите въртеливи движения около тялото със запалена църковна свещ (наблегнете върху пъпа и гърдите) и после я оставете да изгори до край. В никакъв случай не я гасете.


Луната се движи на празен ход в знак Лъв до

Луната се движи на празен ход в знак Лъв до ...

......... Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт. 19 лунен ден започва в 21:24ч и продължава до 22:32ч на следващия ден


Днес Венера прави секстил с Нептун. Възхитителната Венера хармонично си

Днес Венера прави секстил с Нептун. Възхитителната Венера хармонично си ...

......... това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. 17 лунен ден започва в 19:00ч и продължава до 20:12ч на следващия ден – 17-ти лунен ден обаче е празник за любовта и секса. Няма нужда да сдържате вече своите еротични фантазии и желания и може да им се отдадете напълно.


Астрологът Светлана Тилкова - Алена направи своята прогноза за новата

Астрологът Светлана Тилкова - Алена направи своята прогноза за новата ...

......... налага да бъде смирен, кротък и тактичен. Нужно е да постигне хармония в отношения, които до момента не а били добри“. „Президентът е в година на себеанализ и осъзнаване на грешките до юли. След това навлиза в кармична година и може да получи разплата за грешките си“, предупреди още Алена.


В 04:25ч е пълнолунието в знак Рак. Пълнолунието действа неблагоприятно

В 04:25ч е пълнолунието в знак Рак. Пълнолунието действа неблагоприятно ...

......... днес водят до падение. Противопоказни са и сексуалните занимания. Полезно е да се направи спокойна разходка сред природа. Ден, в който се обновява кръвта. Не трябва да се употребяват месо и гъби. Не трябва да се убиват птици. Сънищата като правило се сбъдват, но трябва правилно да се тълкуват.  


Овен – 2018 е година на промяна, ново начало и

Овен – 2018 е година на промяна, ново начало и ...

......... в някои нови области, за да реализират неизползваните си досега таланти. Вашите начинания ще получават одобрение и подкрепа. В живота ви ще има много романтика, увлечения и приключения за всеки вкус. Неочаквана главозамайваща любов може да имате още през първата половина на годината. Благоприятно е за изграждане на личните взаимоотношения.


Всяка година е неповторима сама по себе си и си

Всяка година е неповторима сама по себе си и си ...

......... характер. Как точно ще се стекат събитията за вас, зависи единствено и само от личния ви хороскоп. Въпреки трудните времена, в които живеем, не спирайте да бъдете оптимистично настроени. Вярвайте, че лошото ще ви заобиколи и се надявайте на най-доброто – това е най-добрата рецепта за оцеляване! Щастлива нова година!


Луната сключва дисхармоничен аспект със Сатурн, което ще се отрази

Луната сключва дисхармоничен аспект със Сатурн, което ще се отрази ...

......... да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.


Луната е в опозиция на Меркурий (14:31ч) – това е

Луната е в опозиция на Меркурий (14:31ч) – това е ...

......... то сега е най-подходящо време да си я купите. Няма значение дали е нещо малко или по-голямо. Когато 14 лунен ден се падне в неделя, може да се смята за щастлив ден. Щастлив цвят виолетов, лилав и бял. Щастливо число на деня – 5. Весело посрещане на Новата 2018 година!


Луната е в знак Телец и се движи на празен

Луната е в знак Телец и се движи на празен ...

......... за старите проблеми можем да получим сега и от сънищата си. Възможно е нужната информация да не ни се даде направо, а чрез символи и алегории. Опитайте се да разшифровате съня - той е правдив и отразява вашите реални проблеми, които е необходимо колкото може по-скоро да намерят своето решение.


Точно по обяд Луната прави дисхармоничен аспект с Юпитер. Дава

Точно по обяд Луната прави дисхармоничен аспект с Юпитер. Дава ...

......... любов, нежност, доброта и разбиране. Подстрижка при Луна в Телец, Растяща – Подстрижката ще ви позволи да запазите здравето си и ще ви предпазва от отрицателната енергия. Оказва положително влияние на косата. Ако нямате намерение да се подстригвате, добре е да отрежете сами по няколко милиметра от някой кичур.  


Луната е в знак Телец. Внася някаква умиротвореност в живота.

Луната е в знак Телец. Внася някаква умиротвореност в живота. ...

......... се сдържайте. Това е времето на екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия. Сънищата нямат никакво значение.  


На 21 декември в 18:29ч Слънцето премина в знак Козирог,

На 21 декември в 18:29ч Слънцето премина в знак Козирог, ...

......... гранат и лунен камък, но да избягват да носят рубин и опал. Най-добрите партньори за тях са родените между 21.12 и 20. 01, 21. 04 и 20. 05 и 21. 08 и 20. 09. Намират се под влияние на Слънцето. Важни години: 21, 30, 31, 41 , 50, 57.  


Средата на деня ще е белязана от напрегнатият аспект между

Средата на деня ще е белязана от напрегнатият аспект между ...

......... гръдния кош, гръбначните прешлени изискват повишено внимание. Те са застрашени от заболяване, но лечението им в този период е нежелателно. Секс - Това е най-подходящото време за зачеване на дете (10-и л. д). Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми.  


Слънцето и Луната днес са в квадрат (11:21ч) - Интуицията

Слънцето и Луната днес са в квадрат (11:21ч) - Интуицията ...

......... се от сексуални отношения. Жените е по-добре да не провокират мъжете. Съновиденията, които сте имали показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.


По това време на годината действат енергиите на Любовта и

По това време на годината действат енергиите на Любовта и ...

......... По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може. Ден за покаяние и опрощаване на греховете. Секс - Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.


Съществува вярване, че в полунощ на Коледа небето се отваря

Съществува вярване, че в полунощ на Коледа небето се отваря ...

......... януари границата между небето и земята казват изчезва. Разделението между този и онзи свят временно се заличава. По време на поганските дни, духовете на умрелите идват в света на живите. Битува страхът, че някой от тях може да си хареса човек от фамилията и да го отнесе със себе си.


Луната е в знак Риби. Лунното влияние засилва интуицията и

Луната е в знак Риби. Лунното влияние засилва интуицията и ...

......... мед и вино. Може да се направи пита с паричка, за да се види какъв ще е късметът ви през идната година, всеки чупи по един орех. Ако е хубав и пълен ще бъде здрав и няма да боледува. У когото се е паднала парата, негов е късметът през годината.


Днес добрата новина е, че Меркурий излиза от ретроградност и

Днес добрата новина е, че Меркурий излиза от ретроградност и ...

......... че може да хванете пърхут или косата ви да започне да пада. За сънищата, които сте видели през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.


Луната прави квадрат към Юпитер (в 11:18ч) – това е

Луната прави квадрат към Юпитер (в 11:18ч) – това е ...

......... между членовете на семейството. Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес, да бъде отпускащ и успокояващ. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.


Днес Слънцето преминава в знак Козирог в 18:29ч и това

Днес Слънцето преминава в знак Козирог в 18:29ч и това ...

......... апатия. Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега. Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.  


На 20 декември в 06:49ч Сатурн премина в Козирог, знака

На 20 декември в 06:49ч Сатурн премина в Козирог, знака ...

......... дълги периоди. Козирог е знак на здравия разум и очаква хората да мислят повече и да действа рационално. Сатурн не толерира хаоса, безпорядъка, разстройство, безплодните мечти. „Вземете го и го направете” - това е девизът му. Не чакайте другата седмица. Не отлагайте за утре. Направете това, което трябва сега.  


Сатурн днес преминава в знак Козирог, където ще остане в

Сатурн днес преминава в знак Козирог, където ще остане в ...

......... проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми. Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.  


Луната е в знак Козирог. Ключови думи са точност, срочност,

Луната е в знак Козирог. Ключови думи са точност, срочност, ...

......... се навиват. Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо. Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.


Съгласно Брусовия календар, който е назован така по името на

Съгласно Брусовия календар, който е назован така по името на ...

......... - 1, 15, 12 Ноември - 1, 7,11 Декември - 18 Молитва към Ангела Пазител: "Ангел Божи, свети мой пазител, даден ми от Бога за защита, моля те усърдно: Ти днес ме вразуми и пази от всяко зло, научи ме на добри дела и ме отведете на пътя на спасението".


На 18 декември в 08:32 часа започва Новолуние в знака

На 18 декември в 08:32 часа започва Новолуние в знака ...

......... очи. Не е подходящо да давате заеми - после целия месец ще трябва все да плащате, без да получавате. Не е подходящо и да вземате заем. После с нарастване на Луната ще нарастват и вашите дългове и няма да можете да се измъкнете от това положение през целия месец.  


Луната е в знак Стрелец. Хората са по-изпълнителни към препоръки

Луната е в знак Стрелец. Хората са по-изпълнителни към препоръки ...

......... Такива занимания като размишления, мечтаене, за тях са предпочитани повече, отколкото активните действия. Те могат да създават емоционални и мислени модели, които с успех въплъщават в живота. Затова трябва да са много внимателни в своите желания и емоции. Заради здравето си, трябва да се откажат от алкохола и пушенето.  


Луната е в знак Стрелец. По това време хората са

Луната е в знак Стрелец. По това време хората са ...

......... хора като правило са дълголетници. Нуждаят се от молитви, постоянно покаяние и очистване на себе си и своите постъпки. След 19:30ч напрежението ще се снижи малко благодарение на съединението на Венера и Луната.То ще пробуди стремеж към комфорт и топлота, вкусна храна, съзерцание на красивите неща, ще подтикне към романтичност.


Слънце тригон Уран Период на неочакваните неща и изненадите, както

Слънце тригон Уран Период на неочакваните неща и изненадите, както ...

......... в професионалната сфера. Освен това притежават прекрасна интуиция и умеят да предвиждат бъдещето. Имат голямо самосъзнание. През целия си живот се опитват да стигнат до първопричините на събитията. Някои от тях живеят живот без никакви привързаности и емоции, а други израстват като самоотвержени алтруисти, към които се протягат другите хора.


Луната е в знак Скорпион. Създава възбудимост, промени в настроението,

Луната е в знак Скорпион. Създава възбудимост, промени в настроението, ...

......... се занимават с водни спортове. Тяхното слово е много силно. От тях произлизат добри учители, лечители, изобретатели, мистици. При високо равнище на развитие, те са способни да се самопожертват. При по-ниско ниво на развитие, могат да станат пияници, наркомани и други антисоциални хора. Имат музикални или други способности в сферата


Луната е в знак Скорпион днес, утре и до 03:08ч

Луната е в знак Скорпион днес, утре и до 03:08ч ...

......... материална обезпеченост. Могат да печелят добри пари. Обикновено родените в този ден имат много деца. Цял живот са принудени да дават обещания и трябва да ги изпълняват. Привързани са към материалния свят и недостатъчно разбират духовните закони на нашето битие. Живеят доста сложен живот и трудно намират хармония със света.


Луната е в знак Везни. Ден, в който цари дух

Луната е в знак Везни. Ден, в който цари дух ...

......... точното време. Имат голяма вътрешна сила. От рано съзряват, гледат на света без илюзии. Често се явяват любимци на съдбата. С голяма предпазливост трябва да следят за своите мисли, емоции и желания, защото са способни неосъзнато и чрез силата на ума си да създават опасна реалност. Не трябва да бързат.


Луната е в знак Везни. Хората са по-деликатни и приятни

Луната е в знак Везни. Хората са по-деликатни и приятни ...

......... да направят нещо, но първо трябва да ги побутнат. Няма да се развият, а енергията им се блокира, ако изкарват целия си живот в „сън” и реагират потиснато и неадекватно. Препоръчва им се активно физическо натоварване и упражнението стойка на глава. Полезна за тях е сметаната, подправките и целината.  


Луната е в знак Везни от 07:02ч. Хората стават по-деликатни

Луната е в знак Везни от 07:02ч. Хората стават по-деликатни ...

......... намерят подход към хората, както и да заблудят или хвърлят прах в очите на другите. Сред тези хора може да срещнете авантюристи. Ако се развиват духовно, могат да станат добри проповедници, учители или монаси. Наред с всичко, имат много негативни емоции. Не бива да им се поддават, нужен е самоконтрол.


Луната е в знак Дева. Изострят се възприятията ни към

Луната е в знак Дева. Изострят се възприятията ни към ...

......... до дълбока старост, при това запазват отлична памет и бистър ум. Имат всички шансове за успех. Ключът към този успех е постоянното саморазвитие. Умеят да виждат това, което другите не виждат. Често са способни да предскажат бъдещето. Дълголетници, като през тези дълги години трябва да донесат полза на много хора.


Планетата Марс влиза в знак Скорпион, където ще остане до

Планетата Марс влиза в знак Скорпион, където ще остане до ...

......... Ако не се развиват духовно, от тях могат да произлязат подлеци, за които целта оправдава средствата. Препоръчва им се да се занимават със спорт, бойни изкуства, йога, но да внимават с натоварването. Не трябва да ядат много тежки и мазни храни. Полезни за тях са червените зеленчуци, плодове и ягоди.


Нощта срещу Аниното зачатие се смята за най-дългата в годината.

Нощта срещу Аниното зачатие се смята за най-дългата в годината. ...

......... ги превъзхождат. За тях е опасно да надценяват обаче себе си и своите възможности и достижения. В противен случай ги чакат поражения и разочарования. Ако сте родени в този ден, бъдете внимателни с физическото натоварване. Отделяйте повече време за почивка със семейството си и в кръга на близките си приятели.


Луната е в знак Лъв. Сега можете да се почувствате

Луната е в знак Лъв. Сега можете да се почувствате ...

......... апатия, раздразнение са главната опасност за родените в този ден. Такива емоции трябва да се държат под контрол. Често пият твърде много, но алкохола им действа пагубно. Те трябва да знаят това и да избягват употребата му. 20 лунен ден започва от 21:22ч и продължава до 22:31ч на следващия ден


Луната е в знак Рак до 22:38ч. Проявлението на Луната

Луната е в знак Рак до 22:38ч. Проявлението на Луната ...

......... актьори, те влагат артистизъм във всяка една работа. Най-голяма вреда ще им носи егоизма. Да пребивават по-често на море, до река, особено ако имат Луна във воден знак (Рак, Скорпион, Риби). Препоръчват се занимания с водни спортове. 19 лунен ден започва от 20:12ч и продължава до 21:22ч на следващия ден


Хармоничния транзит тригон на Луната с Нептун (16:51ч) се характеризира

Хармоничния транзит тригон на Луната с Нептун (16:51ч) се характеризира ...

......... да живеят сами. Само в любовта, партньорство и брака, те придобиват истинско щастие. Податливи са на алкохолизма, но колкото и да е странно, алкохола не им носи вреда, а им дава сила за освобождаване на вътрешната енергия. 18 лунен ден започва от 19:06ч и продължава до 20:12ч на следващия ден


Хармонията между Луната и Уран (14:38ч) ще спомогне за нестандартното

Хармонията между Луната и Уран (14:38ч) ще спомогне за нестандартното ...

......... Неблагоприятен ден за всички покупки. Няма да забележете някой скрит дефект относно покупката и после може да съжалявате, че сте я купили. Сънища – Единственият лунен ден, в който образите в съновиденията не носят никакъв съществен смисъл. 17 лунен ден започва от 18:05ч и продължава до 19:06ч на следващия ден.


Луна в Близнаци - Един добър ден за комуникативните и

Луна в Близнаци - Един добър ден за комуникативните и ...

......... в хармония със света. Имат добро развито въображение. По природа са романтици, мечтатели и идеалисти. Трябва да следят за своите мисли и емоции, за да не би несъзнателно да ги материализират в гняв или депресия. Обичат дрехи в светъл цвят и са склонни да носят всичко синьо, бяло и сребристо.


Луната е в знак Телец – Хората се чувстват по-

Луната е в знак Телец – Хората се чувстват по- ...

......... да управляват емоциите си, то емоциите ще управляват живота им. Имат свободна душа, не се поддават на влияния и за тях не съществуват никакви авторитети. Тези хора често страдат от панкреас и са склонни да развият диабет, също така обичат сладки, но за съжаление следва да се ограничават в това.


Луната е в знак Овен до 22:39ч. – Нарастване на

Луната е в знак Овен до 22:39ч. – Нарастване на ...

......... Понякога могат да се въртят в кръг, да извършват едни и същи грешки, и да зациклят на едно място. Ако не използват своя потенциал, могат да станат прекалено дребнави и придирчиви. Това може да бъде сериозна пречка в живота им и да ги отвлича от нещата, които действително имат значение.


Луната е в знак Овен. Може да нарасне емоционалното напрежение,

Луната е в знак Овен. Може да нарасне емоционалното напрежение, ...

......... отвърнат на удара за тях е трудно. Имат нужда от някой, когото да обичат – това е смисълът на живота им. В името на тази любов те са готови да се жертват. Хората родени в 12-ти лунен ден трябва да работят с медитация и сънищата си. Често имат пророчески сънища.


Луната е в знак Риби. Вашето внимание през този период

Луната е в знак Риби. Вашето внимание през този период ...

......... ума. Ако днес живеят неправилно, утре могат да развият епилепсия или други неврологични заболявания. Могат да попаднат в катастрофи, да ги хапят насекоми и животни – това се явява показател, че трябва да променят нещо в начина си на живот, както и да бъдат по-внимателни към себе си и другите.


Луната е в знак Риби. Романтична, сантиментална, емоционална и мечтателна

Луната е в знак Риби. Романтична, сантиментална, емоционална и мечтателна ...

......... егоистични и пресметливи мисли. Да развият у себе си алтруизъм и загриженост към другите хора. Околните трябва да се вслушват в техните съвети, защото рядко грешат. Родените в 10-ти лунен ден обикновено имат достъп до кармичните връзки и знанията на предците. Често се явяват своеобразен източник на енергия за околните.


Луната става растяща. Слънцето и Луната са в квадрат -

Луната става растяща. Слънцето и Луната са в квадрат - ...

......... и постоянно да се самоусъвършенстват. Добре ще им се отрази да се обърнат към религията, която може да им помогне да се справят с недостатъците си и да намерят спокойствие за душата си. В 9-ти лунен ден обикновено се раждат хора с труден характер и в последствие с трудна съдба.


Луната е в знак Водолей. Подходящо време да се занимаваме

Луната е в знак Водолей. Подходящо време да се занимаваме ...

......... и способност да предвиждат събитията. Те като птицата феникс - могат да изгорят до основи и отново да се възродят след космически или земни бури. Биха били чудесни лекари, йоги, алхимици, лечители. Ако постоянно се занимават със себеусъвършенстване, те могат да постигнат много и да донесат на хората много добро.


Днес църквата почита Св. Екатерина. Празнуват имен ден Екатерина, Катя,

Днес църквата почита Св. Екатерина. Празнуват имен ден Екатерина, Катя, ...

......... се да има връзка с мъже с имената Анатолий, Антон, Борис, Виталий, Григор, Димитър, Игор, Михаил, Петър, Симеон, Сергей, Ярослав. В минал живот са били куртизанки, дворцови дами, но доста разкрепостени за времето си. Владеели са всички любовни трикове и изкуството на любовта, имали са пълен контрол над емоциите си.


Луната е в знак Водолей. Започват да се прокрадват бунтарски

Луната е в знак Водолей. Започват да се прокрадват бунтарски ...

......... им и този на другите. Често от тези хора стават добри брокери, консултанти, търговци, писатели, преводачи, журналисти. Като цяло за тях е крайно противопоказно уединението или изолацията от обществото, тъй като могат да се реализират само чрез общуването, информационния поток и словото, въпреки че има моменти, когато трябва да замълчат.