Военноморският музей е първият домакин на пътуващата фотоизложба „Белезите на

Военноморският музей е първият домакин на пътуващата фотоизложба „Белезите на ...

......... изгарят 40 000 книги, Етнографския музей, Софийската синагога, църквата „Свети Спас“, двореца „Врана“ и др. Фотоизложбата „Белезите на войната: загубеното архитектурно наследство на София“ може да бъде разгледана във Военноморския музей във Варна до 30 ноември 2019 г. Тя е част от проект, финансиран от Програма „Култура“ на Столична община.


В сряда, 06 ноември 2019 г., от 18.30 часа Арт

В сряда, 06 ноември 2019 г., от 18.30 часа Арт ...

......... Швеция. През 2010 г. печели втора награда за скулптура на симпозиума “Ателие на Дунава” в Пьохларн, Австрия. Негови творби се намират в НХГ, в частни и общински колекции у нас и в чужбина. Носител е на приза „Художник на десетилетието 2008-2018” на Арт Галерия Ларго. Живее и работи в София.


В навечерието на Хелоуин, Арт Студио Калина посрещна гости и

В навечерието на Хелоуин, Арт Студио Калина посрещна гости и ...

......... се чувствам най-добре пред платното в моят собствен свят“, споделя Калина. За да разгледат експозицията в Арт Студио Калина дойдоха много от нейните ученици, близки и почитатели на невероятното й изкуство. Мис България Роси Иванова също не пропусна да се възхити на изложбата и лично избра своите фаворити сред платната.


Галерия Сердика представя първата самостоятелна изложба на Мая Иванова РОБИ

Галерия Сердика представя първата самостоятелна изложба на Мая Иванова РОБИ ...

......... -Участие в конкурса "Васил Левски и Българското възраждане", зала "Георги Баев" Бургас 2011 г. - Първа награда в конкурса-изложба "Св.Трифон Зарезан" - община Сунгурларе Галерия „Сердика“ се намира на Женски пазар на ъгъла на бул. Стефан Стамболов и ул. Лозенград. „Пазари Възраждане“ ЕАД е общинското дружество, което стопанисва Женски пазар.


Пъстрота от различни стилове ще краси залите на пловдивската галерия

Пъстрота от различни стилове ще краси залите на пловдивската галерия ...

......... галерия в Пловдив, специално предоставя възможност за представяне на японско съвременно изкуство именно през 2019 г., когато се чества тройният юбилей в японо-българските двустранни отношения и Пловдив е културна столица на Европа. Целта на събитието е да представи на българската публика един автентичен и непоказван досега формат на изложба.  


През 1950 година Алън Тюринг развива концепцията за машина „дете“,

През 1950 година Алън Тюринг развива концепцията за машина „дете“, ...

......... саунд арт, нет арт, мултимедийни пърформанси и инсталации, роботика и генеративни системи и други интердисциплинарни форми, провеждан в Националната художествена академия (НХА) в София. Проектът е част от програмата„Moving image“/Изображения в движение/ на Галерия +359. Куратор на изложбата е Ирина Баткова, а събитието може да бъде посетено до 22.11.2019 г.Известната кубинска балерина и хореограф Алисия Алонсо почина на 99

Известната кубинска балерина и хореограф Алисия Алонсо почина на 99 ...

......... декември 1920 г. в Хавана. Учи класически танци при руски емигранти, между които прочутата танцьорка Александра Фьодорова. Алисия Алонсо участва в създаването на Американския балетен театър. Работила е с Джордж Баланчин, Бронислава Нижинска и други известни артисти. През 1948 г. основава Националния балет на Куба, който оглавява до смъртта си.


На 18-ти и 19-ти октомври 2019 г. Националният исторически музей

На 18-ти и 19-ти октомври 2019 г. Националният исторически музей ...

......... победителите ще бъдат наградени с книги, любезно предоставени от детските издателства „Златното пате” и „Фют”. Фестивалът „Приключения в Древния свят” ще се проведе на 18 и 19 октомври 2019 (петък и събота), от 11.00 до 15.00 ч. в Централно фоайе на Националния исторически музей. Вход – с билети на НИМ.


На 18 октомври Музеят на хумора и сатирата представя традиционното

На 18 октомври Музеят на хумора и сатирата представя традиционното ...

......... Илия Бешков. Самостоятелната му изложба в Музея включва 35 графики. Национална изложба на карикатурата Националната изложба на карикатурата на Съюза на българските художници се провежда от далечната 1964 година. По традиция и 44-тото ѝ издание гостува в Музея на хумора и сатирата в Габрово, представяйки рисунки на 20 български карикатуристи.


Проф. Надежда Сейкова получи престижната почетна награда за театрална педагогика

Проф. Надежда Сейкова получи престижната почетна награда за театрална педагогика ...

......... Бахаров, Руслан Мъйнов, Веселин Мезеклиев, Светослав Добрев, … активно съчувстваха движението на българския театър и самоличността на днешната ни култура. През 2014 г. проф. Надежда Сейкова получава Голямата награда „Аскеер“ за цялостен принос към театралното изкуство, две години по-късно става насител на „Икар 2016“ за изключителен принос към българския театър.


„Пиша, за да забавлявам детето в мен. Но желанието ми

„Пиша, за да забавлявам детето в мен. Но желанието ми ...

......... изложби в България и чужбина. Създател е на едни от най- красивите илюстрации към детски книжки. Работи с автори като Мая Дългъчева, Янаки Петров, Пейо Пантелеев, Стоянка Грудова, Лора Стаматис. Невена Ангелова е автор на илюстрациите и графичното оформление на десетки издания за възрастни. Вижте част от творбите в галериятаТУКПо случай 4 октомври - Световен ден за защита на

По случай 4 октомври - Световен ден за защита на ...

......... да осиновяват животни, както и да помогне за възпитанието на адекватна култура по отношение на отглеждането на домашни животни по принцип. Всички инициативи на “Осинови.ме“ са насочени към разрешаването на проблемите, свързани с бездомните животни и дават пример за правилното отношение към тях. Вижте кадри от изложбата в галерията ТУК


Изложбата „Тектонски нарушения“ на македонския художник Зоран Арсовски – Бабата

Изложбата „Тектонски нарушения“ на македонския художник Зоран Арсовски – Бабата ...

......... Зоран Арсовски – Бабата трябва преди всичко да го разберем като писък и последно предупреждение до всички хора, които обичат тази планета и могат със своите действия да помогнат в опазването на околната среда, но и като част от една единствена интимна авторска креация, която той посвещава на екологичната идея.


На 4 октомври петък, 18.00 часа в Двореца, пл. „Княз

На 4 октомври петък, 18.00 часа в Двореца, пл. „Княз ...

......... България, посветено изцяло на художественото стъкло. Мисията му е насърчаването на приемственост между поколенията, давайки възможност за изява на по-млади творци, редом до международно утвърдени автори като Лино Таляпиетра (Италия), Марвин Липофски (САЩ), Иржи Шухаек (Чехия) и Вацлав Циглер (Чехия). Изложбата може да бъде видяна до 3 ноември 2019 г.


Премиерата на

Премиерата на "Българска мистерия" - пластически спектакъл на фолклорна основа, ...

......... сюжетът е замислен като еклектична структура между площадния фарс, религиозната мистерия и светското моралите. Представлението ще бъде изградено в ключа на пост модернизма с привичното смешение на стилове и изразни средства (пантомима, пластическа изразност на тялото и жеста, народни танци, съвременни танцови техники, сценичен бой, мултимедия и театър на сенките).


Арт Галерия Le Papillon с удоволствие ви кани на разходка

Арт Галерия Le Papillon с удоволствие ви кани на разходка ...

......... за малко да се откъсне от напрегнатото ежедневие и да премине „Отвъд времето“. Заповядайте на откриването на изложбата - 01.10.2019 /вторник/ от 18:00 ч. в изложбения салон на арт галерия Le Papillon за една своеобразна разходка „Отвъд времето“ с харизматичната художничка Надя Станчева! Вижте част от творбите в галерията ТУКМинистърът на културата Боил Банов не пожела да отговори конкретно

Министърът на културата Боил Банов не пожела да отговори конкретно ...

......... Кой всъщност плаща за наетите външни специалисти, Националната галерия или Министерство на културата? 11. Защо срещу бюджет от 500 000 лева и специално наети PR агенции - чужди и български, няма никакъв международен отзвук на нашето участие освен една-единствена платена публикация в e-flux, която не е критичен материал, а анонс?


Националната галерия представя фотоизложбата

Националната галерия представя фотоизложбата "Ехо от Балканите. ХХ век: Портрети ...

......... си с Кейниг в дома му на остров Вашон, близо до Сиатъл. Ролковият магнетофон „Ухер“ напомня за времето, когато с него в една класна стая в училището в Смолян Кейниг записва Валя Балканска в съпровод на двамата гайдари Стефан Захманов и Лазар Коневски. Вижте кадри от изложбата в галерията ТУК


Галерия Нюанс има удоволствието да ви покани на “Международна изложба

Галерия Нюанс има удоволствието да ви покани на “Международна изложба ...

......... Познавайки отблизо техните истории и развитието им като художници, тя ще направи интересно и различно представяне. Галерия “Нюанс” ще представи лимитиран брой каталози за изложбата, които ще можете да закупите. Също така ще имате възможност да се сдобиете с автографи на някои от художниците, които ще присъстват лично на откриването.


На 6 септември община Поморие става част от инициативата на

На 6 септември община Поморие става част от инициативата на ...

......... тройно. През юли към проекта на министерството се включи и община Варна. На тази дата, в която градът отбеляза Освобождението си и заедно с другите празнични инициативи 7 туристически обекти бяха с вход свободен. Предстои на 21 септември обектите към Историческия музей в Балчик също да бъдат с вход свободен.


Събитието е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица

Събитието е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица ...

......... аудитория. Основната му цел е децата да бъдат въведени в света на изкуството и културата, като се организират творчески ателиета по изкуство, както на открито, така и в културни институции (музеи и галерии). Проектът е некомерсиален и позволява на всички желаещи деца да се включат абсолютно безплатно в културно-образователните инициативи.


На 10 септември 2019, вторник, 19:00 - 21:00 часа ще

На 10 септември 2019, вторник, 19:00 - 21:00 часа ще ...

......... Наградата за съвременно изкуство “Гауденц Б. Руф” в категорията за млад автор (2011) и е стипендиант в Училище за живопис и скулптура Skowhegan, Мейн (2012), ZK/U- Център за изкуство и урбанизъм, Берлин (2013) и Резидентна програма за визуални изкуства BRIC, Бруклин (2014). Вижте някои от творбите ѝ в галерията ТУК


Мая Хоук беше неизвестна за холивудския свят допреди няколко месеца.

Мая Хоук беше неизвестна за холивудския свят допреди няколко месеца. ...

......... от Ethan Hawke (@ethanhawke) на Юли 5, 2019 в 6:06 PDT И ако това не е достатъчно, Мая Хоук може да се похвали и с роля в новия филм на Куентин Тарантино „Once Upon A Time In Hollywood“. Изглежда, че момичето не си пилее времето в летни почивки и ваканции. 


Комикът Джими Кимъл беше застигнат от строгата ръка на американския

Комикът Джими Кимъл беше застигнат от строгата ръка на американския ...

......... е радостна за щастливата развръзка на събитията. Съвсем други бяха отношенията между Обама и Кимъл. Снимка: Reuters Според Федералната комисия по комуникациите, Шоуто на Джими Кимъл е нарушило правилата за излъчване, защото телевизионните програми нямат право да имитират сигнали за опасност, за да се избегне объркване и паника сред зрителите.


Отмениха концерти на Пласидо Доминго. След обвиненията срещу него за

Отмениха концерти на Пласидо Доминго. След обвиненията срещу него за ...

......... нашата индустрия, той – повече от всеки друг, доказа, че успешната кариера зависи само от работата и таланта ти. Нищо друго не може да те издигне или унищожи“. Това коментира Соня Йончева по повод обвиненията към нейния колега. Българката го защити в социалните мрежи. Обвиниха Пласидо Доминго в сексуален тормоз


Емилия Кларк придоби огромна слава след като в продължение на

Емилия Кларк придоби огромна слава след като в продължение на ...

......... актьорите пеят, но има и други, където всичко се движи на фона на музиката на Майкъл. Получи се чудесен микс между мюзикъл и обикновен филм“, признава Фейг. Снимка: Reuters „Last Christmas“ ще излезе на 15 ноември по кината у нас, за да може да ви зареди с коледно настроение отрано.


Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия

Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия ...

......... компанията ще ви изплати цената, която се равнява на едногодишно обвързване с онлайн платформата. Срокът е до 3 септември, а всеки може да кандидатства тук. Ако сте късметлия и изтеглят вашето име, ще бъдете уведомен чрез имейл, затова е много важно той да е активен и да го следите редовно.


Metallica дари част от своите приходи за построяването на болница

Metallica дари част от своите приходи за построяването на болница ...

......... заради неспособната си публична администрация, корупция и бюрокрация, въпреки години на силен икономически растеж и милиарди евро, дошли от фондовете на Европейския съюз. Настоящото правителство неколкократно отлагаше плановете да построи три нови регионални болници, за които ЕС е отпуснал средства“, съобщава Ройтерс. По план болницата трябва да бъде завършена догодина.


Калин Сърменов стана татко за трети път. Съпругата му Боряна

Калин Сърменов стана татко за трети път. Съпругата му Боряна ...

......... неговата спътница пазеха в тайна новината за бременността. По-късно двамата са разкрили пола на бебето само сред най-близките. Бебето е от втория брак на 56-годишния Сърменов. Той има дъщеря на име Дария, която през юли се омъжи. Димана – второто момиченце на актьора, е от връзката му с Боряна Пашева.


Антонио Бандерас показа младото си гадже. 59-годишният актьор и продуцент

Антонио Бандерас показа младото си гадже. 59-годишният актьор и продуцент ...

......... смокинг. Преди няколко месеца звездата „блесна“ с половинката си на кинофестивала в Кан. Антонио Бандерас се раздели с колежката си Мелани Грифит през 2015 г. Няколко месеца по-късно той бе забелязан в компанията на Кимпел. Двамата са заедно цели четири години, но все още не са сключили брак. Източник: Instagram


Животът на принцеса Даяна винаги е предизвиквал интерес не само

Животът на принцеса Даяна винаги е предизвиквал интерес не само ...

......... положение и това е нещо, което трябва да се почете. Снимка: Reuters Песните, които са избрани са тематични за всеки период от живота на Даяна. Има по нещо за папараците, за кралското семейство и за аферите на принцесата. Очаква се шоуто да се появи на сцената на Бродуей следващата година.


Има хора, които отиват на морето не толкова, за да

Има хора, които отиват на морето не толкова, за да ...

......... да изберете за почивката? „Докато четеш тази книга, не се чувстваш глупав. Четеш изключително неангажиращо, а като я завършиш, се чувстваш наистина разтоварил се, което е ценно“, добави Иванов. Според редактора, четенето на трилър е подходящо рано сутрин, защото действа като кафе – човек може да се събуди с него.


Дирекцията на Музея на мадам Тюсо в Лондон реши да

Дирекцията на Музея на мадам Тюсо в Лондон реши да ...

......... създава свой собствен модерен начин на живот като кралска особа и ние искаме нейният независим статут на знаменитост да бъде показан в музейната сбирка“, заяви главният мениджър на музея Стив Дейвис. Восъчната фигура на принц Хари ще се присъедини към тези на други членове на кралското семейство в съседно помещение.


Зад името Пласидо Доминго стои една личност, която няма нужда

Зад името Пласидо Доминго стои една личност, която няма нужда ...

......... остават насаме с Доминго, дори и в асансьор. Ако все пак се окажат на една маса с него, съветите били да не си поръчват алкохол и мястото да е достатъчно оживено и винаги това да е през деня.  Предполагаемите жертви са били млади момичета, които тепърва са започвали своята кариера. 


Лейди Гага иска да помогне на общностите, които бяха засегнати

Лейди Гага иска да помогне на общностите, които бяха засегнати ...

......... на солидарност и подкрепа към жертвите на стрелбите. Снимка: Reuters Певицата се обърна и към тези, които са загубили близък в стрелбите или са пострадали от тях. „Ако страдате, моля ви, бъдете смели и се обърнете към някого, на когото вярвате. Не се страхувайте да помолите за помощ“, съветва Гага.


В сезона на подновяване на стари сериали, част от звездите

В сезона на подновяване на стари сериали, част от звездите ...

......... „Смятам, че с напредването на годините все повече се наслаждаваме на компанията си и ще се радваме да работим заедно“. Снимка: Getty Феновете на сериала може да започнат да стискат палци и One Tree Hill да се появи на екран след няколко години с малко по-старите версии на своите персонажи.


Какво значение има за Дженифър Анистън участието ѝ в сериала

Какво значение има за Дженифър Анистън участието ѝ в сериала ...

......... (@courteneycoxofficial) на Май 16, 2019 в 2:22 PDT През юни тази година Анистън бе гост в шоуто на Елън Дедженеръс, където призна, че изобщо не е против да се снима в продължение на сериала „Приятели“: „Вече ти казах. Бих направила това. Сигурна съм, че и всички приятели биха сторили същото.“


Българин стана интернет сензация след участието си във филм с

Българин стана интернет сензация след участието си във филм с ...

......... заедно с двамата си колеги. „Сега готвим изненада за националното ни турне в България. Догодина очакваме да направим европейско турне. Дай Боже да стигнем и до Щатите. Няма как хуморът, който е бил популярен преди 10 или 20 години да го правиш сега. Трябва да си актуален постоянно“, добави той.


В темата

В темата "Рокля" скулпторът Живко Седларски работи вече единадесета година. ...

......... военните художници в България. През 1977 г. завършва Техникума по керамика и стъкло в София, а през 1989 г. Националната художествена академия. Две години посещава курсове по анатомия в Медицинска академия при проф. Павлов. Специализирал е скулптура в Художествената академия в Берлин, Германия. Вижте някои от творбите в галерията ТУК


„Цар лъв“, „Аладин“, „Ангелите на Чарли“ и какви ли още

„Цар лъв“, „Аладин“, „Ангелите на Чарли“ и какви ли още ...

......... А ако въобще стигне до капани, те сигурно ще бъдат записани на камера, за да се качи клипчето в социалните мрежи.  Надяваме се да грешим за всичко това и от Дисни да успеят да направят едно достойно продължение на класиката от 90-те. Досегашните опити обаче не ни вдъхват голяма надежда.


Годината е 2011-а и талантливата Рита Иконен от Финландия си

Годината е 2011-а и талантливата Рита Иконен от Финландия си ...

......... природата или хората са това, което ги грабва, Иконен се замисля.  „Мисля, че няма голяма разлика между двете. Много е хубаво, когато след фотосесия попиташ хората как се чувстват и те ти отговорят, че се чувстват на правилното място“.  Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Sway the Future


Ален Делон е получил удар. Това съобщават световните медии и

Ален Делон е получил удар. Това съобщават световните медии и ...

......... Антъни Делон. Секссимволът Ален Делон и жените в живота му По-късно Делон е бил прехвърлен за лечение в Швейцария. През юни легендарният актьор имаше сериозни пристъпи на мигрена, заради които постъпи в болница в парижкото предградие Ньой сюр Сен. Ален Делон: Без Мирей Дарк мога да се отправя към отвъдното


Глоба грози китаристите от Rammstein. След скандалната целувка на сцената

Глоба грози китаристите от Rammstein. След скандалната целувка на сцената ...

......... в Instagram само за два дни. Много техни фенове ги поздравиха, като по-голяма част от коментарите под кадъра са срещу спорния антигей закон в Русия. „Това беше страхотна част от шоуто. Господ няма да позволи да ви забранят заради такова нещо“, пише почитател на Rammstein. Rammstein подкрепи гейовете в Русия


Създателите на телевизионната сага „Игра на тронове“ Дейвид Бениоф и

Създателите на телевизионната сага „Игра на тронове“ Дейвид Бениоф и ...

......... си едни и същи сцени от филми от 80-те години на миналия век, увличаме се по едни и същи книги и по едни и същи възможности да разкажем истории.“ Нетфликс не разкри за каква сума е сключен договорът, но се предполага, че сметките на сценаристите ще набъбнат с деветцифрена сума.


Чанинг Тейтъм се отказа от социалните мрежи. Звездата съобщи в

Чанинг Тейтъм се отказа от социалните мрежи. Звездата съобщи в ...

......... загуби бас, заради който трябваше да качи своя гола снимка в социалните мрежи. Чанинг Тейтъм и певицата са заедно от края на 2018 г. Наскоро брюнетката сподели, че никога не си е представяла, че ще срещне един от най-привлекателните мъже във Холивуд. Чанинг Тейтъм публикува своя гола снимка заради бас


„Чувствам, че е добре за мен да се оттегля за

„Чувствам, че е добре за мен да се оттегля за ...

......... момента не трябва да продавам никакви филми, точно заради това не е нужно да давам на хората нещо. Не се занимавам повече с това. Живея си живота“, добави тя. Последната роля на актрисата бе през 2014 г. Въпреки че рядко ходи на светски събития, звездата все още не е забравена.


Малцина могат да оцелеят в такава ситуация и да разкажат

Малцина могат да оцелеят в такава ситуация и да разкажат ...

......... Малко по-късно диджеят „ъпдейтна“ феновете си, че е кацнал без драма. „Ъпдейт: кацнахме и никой не умря. Може още да съм гей, но повече няма да умирам в джет, добави Дипло. Закачката със сексуалността на звездата вероятно е просто майтап. Преди време той бе свързван интимно с актрисата Кейт Хъдсън.


„Чувствам, че е добре за мен да се оттегля за

„Чувствам, че е добре за мен да се оттегля за ...

......... момента не трябва да продавам никакви филми, точно заради това не е нужно да давам на хората нещо. Не се занимавам повече с това. Живея си живота“, добави тя. Последната роля на актрисата бе през 2014 г. Въпреки че рядко ходи на светски събития, звездата все още не е забравена.


Дакота Джонсън събра предните си два зъба и предизвика истински

Дакота Джонсън събра предните си два зъба и предизвика истински ...

......... актрисата, но в Twitter и Instagram се изляха куп коментари и меме-та на разочаровани фенове, които признаха, че ще им липсва симпатичното разстояние между зъбите на Дакота. Доста звезди смятат този „недостатък“ за свое предимство – Мадона, Джорджа Мей Джагър и др. – и винаги позират гордо с широка усмивка.


Мат Деймън е един горд татко. Наскоро актьорът посети татуиста

Мат Деймън е един горд татко. Наскоро актьорът посети татуиста ...

......... е татуирал звезди като Лейди Гага, Джо Джонас и Майли Сайръс, определи работата си върху кожата на Мат като „чест“. Снимка: Instagram „Мат е легенда и невероятен човек. Щастлив съм, че успях да му направя татуировка. Той е един от любимите ми актьори“, сподели експертът по татуси пред E! News.


В повечето филми с негово участие Вин Дизел раздава тупаници

В повечето филми с негово участие Вин Дизел раздава тупаници ...

......... през 2016 г., между двамата избухна скандал, след като бившият кечист намекна, че Дизел се държи като момиче. „С Вин имахме няколко дискусии и осъзнахме, че двамата имаме фундаментални различия във философията си как се правят и рекламират филми. Отне ми малко време, но съм благодарен, че си изяснихме нещата“.


Арт галерия Le Papillon ви кани на необикновен спектакъл, насочен към

Арт галерия Le Papillon ви кани на необикновен спектакъл, насочен към ...

......... ул. Драгоман №12 от 8-ми август до 4-ти септември 2019 г. Заповядайте на 08.08.2019 /четвъртък/ от 18:18 ч. в изложбения салон на арт галерия Le Papillon за едно вълнуващо пътешествие, вдъхновено от необятността на фантазията, сътворено чрез неподражаемия почерк на Христо Йотов и фигурите на съвременния човек на Григор Мицев!


Принц Чарлз може да получи епизодична роля в киното. Според

Принц Чарлз може да получи епизодична роля в киното. Според ...

......... и се наложи да отсъства от работа за известно време. Поканата към принц Чарлз не е изненадваща. Преди години неговата майка – Елизабет Втора, участва в рекламен клип с Агент 007, предназначен за старта на Летните олимпийски игри в Лондон. Чарлс и Даяна: Сватбата на века беше преди 38 години


Дори и да не сте заклет киноман, няма как да

Дори и да не сте заклет киноман, няма как да ...

......... 1 в класацията на IMDB. През 2019-а се навършват 25 години от излизането на филма и затова от Columbia Pictures решиха да зарадват феновете му с няколко специални прожекции. Те ще се проведат на 22, 24 и 25 септември в определени кина в САЩ, а билетите вече са в продажба.


Актьор, танцьор и певец. Всичко това се събира в личността

Актьор, танцьор и певец. Всичко това се събира в личността ...

......... началото на трейлъра на „Аз съм Патрик Суейзи“. Думите са на самия актьор, който на 18 август тази година щеше да навърши 67 години. Като спомен за него, филмът ще се излъчи точно на рождения му ден. Още отсега може да приготвите кърпичките, а вие се подгответе емоционално с трейлъра.


„Името ми е Хана Бейкър и съм мъртва“. Така започна

„Името ми е Хана Бейкър и съм мъртва“. Така започна ...

......... ден по Нетфликс. Снимка: Reuters В „13 причини защо“ се завръщат актьорите Дилън Минет (Клей), Алиша Бо (Джесика Дейвис), Рос Бътлър (Зак Демпси), Брандън Флин (Джъстин Фоули) и няколко нови лица, с които зрителите тепърва ще се запознават. Вижте трейлъра на трети сезон тук и пригответе пуканките за 23-ти август.


„Честит рожден ден на красивото ми аз“. Това написа Гери-Никол

„Честит рожден ден на красивото ми аз“. Това написа Гери-Никол ...

......... носа“, пишат потребители под кадрите.  Преди броени дни една от колежките на Гери-Никол, както и основна конкурентка на музикалния пазар – Тита, също имаше рожден ден. Тя е само една година по-малка.     Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на Юли 24, 2019 в 6:09 PDT


Не за първи път децата на известните ги следват в

Не за първи път децата на известните ги следват в ...

......... на звездната двойка, 11-годишната Сънди Роуз, говори новоизлюпено жълто пиле на име Лили. По-малката, 8-годишната Фейт Маргарет, озвучава новоизлюпеното лилаво пиле Биатрис. Момичетата на Никол Кидман и Кийт Ърбан вече направиха своя телевизионен дебют – във втория сезон на сериала „Големите малки лъжи“ с участието на майка им, припомня изданието.


Джейсън Момоа се превърна в новия любимец на феновете след

Джейсън Момоа се превърна в новия любимец на феновете след ...

......... на актьора. Друго звездно лице, присъствало на рождения ден, е Иън Сомърхолдър. „Момоа, обичам те. Честит рожден ден, братко. Гордея се с теб, благодаря ти за всичко“, гласеше посланието на актьора към камерата. Джейсън Момоа ще навърши 40 години на 1 август, а видеото с парти-изненадата може да видите тук. 


Знаете ли онзи момент, когато гледате филм и осъзнаете, че

Знаете ли онзи момент, когато гледате филм и осъзнаете, че ...

......... още няма спечелен „Оскар“. Номинациите са много, но статуетката винаги му се изплъзва. Последният му опит за награда беше през 2018-а с филма „Dunkirk“, но отново не го видяхме на сцената. Снимка: Reuters Днес Кристофър Нолан навършва 49 години и му пожелаваме някой от Филмовата академия да оцени таланта му.


Следващият проект на Мартин Скорсезе ще събере на едно място

Следващият проект на Мартин Скорсезе ще събере на едно място ...

......... предполага, че престъплението е извършено от местния скотовъд Уилям Хейл. Персонажът му най-вероятно ще бъде поверен на Робърт де Ниро, който и в момента работи със Скорсезе. Двамата завършват „Ирландецът“, който ще бъде пуснат по Нетфликс през ноември. Новият проект е общо деветият, в който актьорът и режисьорът си партнират.


Джейк Джиленхол стана гост в Sunday Today, в което признава,

Джейк Джиленхол стана гост в Sunday Today, в което признава, ...

......... колежки, сред които Рийз Уидърспун, Рут Уилсън, Рейчъл Макадамс, Кирстен Дънст, Леа Сейду... Все пак нито една от тях не успява да го впечатли дотолкова, че да останат заедно. Преди време актьорът споделя, че много си е падал по Дженифър Анистън и му е било трудно да работи с нея.


През 2019-а се навършват 25 години от първия епизод на

През 2019-а се навършват 25 години от първия епизод на ...

......... е вдъхновил от сериала. Компания за продажба на мебели започна да предлага на своите клиенти възглавници, масички и чаши с мотиви от „Приятели“. За съжаление, това е единственото нещо, с което феновете ще могат да се задоволят, тъй като нови епизоди на любимото им шоу едва ли ще бъдат заснемани. 


Български филм покорява международната сцена. Месеци преди премиерата на „Диви

Български филм покорява международната сцена. Месеци преди премиерата на „Диви ...

......... и Александър Сано мечтаят за повече български филми, които да бъдат показвани извън страната. По думите ѝ, трябва да има и повече на английски език. Освен две красиви жени, филмът показва и най-хубавите места и забележителности на България. „Минахме през такива места, които бяхме забравили, че съществуват“, разкри българската звезда.


Само няколко месеца след разтърсващо хедлайн шоу на легендарния британски

Само няколко месеца след разтърсващо хедлайн шоу на легендарния британски ...

......... 100 лв, които от 25 юни, са в продажба. Първите 1000 билета са на промоционална цена с 10 лв отстъпка. Началният час на шоуто ще бъде 21.00 часа, когато специално DJ шоу ще подгрява парти атмосферата до излизането на The Chemical Brothers на сцената в Арена Армеец. Снимка: Арт БГ


Владимир Карамазов се диви на красотата на Азорските острови. Актьорът

Владимир Карамазов се диви на красотата на Азорските острови. Актьорът ...

......... два часа пред портите на рая.  „Това, което снимката показва е невероятно... Красиво, мистично, магично... А да си там, да го виждаш, усещаш, докосваш...това сигурно е несравнимо!“, написа фенка на актьора.    Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Vladimir Karamazov (@v.karamazov) на Юли 23, 2019 в 12:43 PDT


Тейлър Суифт и Ариана Гранде получиха най-много номинации за Видео

Тейлър Суифт и Ариана Гранде получиха най-много номинации за Видео ...

......... става все по-популярна в САЩ, има четири номинации, една от които е в категорията „Най-добър кей-поп“.  Победителите ще бъдат ясни на 26 август, след като зрителите на телевизията дадат своя вот в интернет. Официалната церемония по награждаването ще се състои в Нюарк.  Тейлър Суифт и още звездни „Котки“ превземат Холивуд


Бритни Спиърс и нейният 25-годишен приятел Сам Асгари посетиха заедно

Бритни Спиърс и нейният 25-годишен приятел Сам Асгари посетиха заедно ...

......... тясна рокля до коленете, която откроява тялото ѝ. Тоалетът й бе съпроводен от черни обувки на висок ток.„Нашата първа премиера“, написа Спиърс под снимките, които публикува на страницата си в Instagram. View this post on Instagram A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jul 22, 2019 at 7:34pm PDT


Работата по деветия филм от поредицата „Бързи и яростни“ спира

Работата по деветия филм от поредицата „Бързи и яростни“ спира ...

......... проекти, сред които „Игра на тронове“, „Междузвездни войни: Последният джедай“ и „Спайдър-мен: Далеч от дома“. Снимка: Reuters Деветият филм от поредицата „Бързи и яростни“ ще бъде пуснат по кината следващата година. В него отново ще видим познатите лица на Вин Дизел и Мишел Родригес, които ще влязат в главните роли.


Момчетата се завърнаха! Дългогодишните приятели Бен Афлек и Мат Деймън

Момчетата се завърнаха! Дългогодишните приятели Бен Афлек и Мат Деймън ...

......... бъде изгорена на клада за това, че е излъгала за изнасилването“, разяснява синопсисът на филма. Снимка: Reuters Ако вече нямате търпение да видите Мат и Бен заедно на екран, то маркирайте си 15 октомври в календара, тъй като двамата ще участват във филма „Jay and Silent Bob“ на Кевин Смит.