И не да я повтарят механично, а ясно и с

И не да я повтарят механично, а ясно и с ...

......... Например гневът  причинява заболявания на стомашно-чревния тракт. Недоволството в крайна сметка води до заболявания на черния дроб, панкреаса, холецистит. “ Един от най-важните психологически закони гласи: вербалното изразяване на любов, съчувствие и възхищение повишава жизнеността на този, към когото е адресирано. А злите и нелюбезни думи намаляват енергията на слушателя.


Когато физиците гледат атомите или частици светлината, това, което виждат,

Когато физиците гледат атомите или частици светлината, това, което виждат, ...

......... лазерни лъчи, които формирали решетка, като по този начин разсейвали светлината. Когато върху тази светлина, наложили още една мрежа се създало впечатлението, че атомът преминава и през нея. Въпреки че в действителност това не било така. Цялата работа е в илюзията и в това какъв път сте определили за атома.


Ако сте видели следи, то вие гледате всичко в корените.

Ако сте видели следи, то вие гледате всичко в корените. ...

......... Ако сте видели следи, то вие гледате всичко в корените. Вие като че ли гледате на живота отстрани, което ви позволява да го видите във всичките му цветове и да предвиждате всякакви неочаквани ситуации и неприятни моменти.


Бюджетите са ни на излишък, ръстът на контрабандата е под

Бюджетите са ни на излишък, ръстът на контрабандата е под ...

......... механизъм ERM II и за тясно сътрудничество с единния банков надзорен механизъм през юли миналата година.  В момента Европейската централна банка прави проверка на качеството на активите и стрес-тестове в шест банки. Според финансовия министър Владислав Горанов, най-ранният технически срок за въвеждане на еврото е 2022, но 2023 година е много по-реалистичен вариант.


След като Шаулич загуби живота си по този нелеп начин,

След като Шаулич загуби живота си по този нелеп начин, ...

......... освободено и ще може да бъде транспортирано до Сърбия. Шабан Шаулич загинал от нараняванията в катастрофата сн. Туитър Въпреки че Шабан загуби живота си още в неделя, в социалните мрежи фенове и колеги на певеца не спират да почитат паметта му. Те публикуват общи снимки с него или негови песни.


Дълго време то е било пренебрегвано и подминавано като обикновен

Дълго време то е било пренебрегвано и подминавано като обикновен ...

......... на газове и запек. Употребяват се и семената от живовляк, но смлени във вид на брашно, пише "За жената". За максимален ефект се взимат 30 минути преди хранене. За дневна доза са определени 4 грама, които се разпределят на няколко отделни приема от по един грам. Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНААко имаме розова кожа, то със сигурност сме далеч от

Ако имаме розова кожа, то със сигурност сме далеч от ...

......... на човек. Болката при натиск в тази зона говори за постоянен стрес и и риск от нервен срив. Знаете ли, че... Участъкът близо до китката, под малкия пръст отговаря за жлъчния мехур. Ако при натиск ни заболи, е нужда да се консултираме с лекар и да си направим ултразвуково изследване.


В нея попадат плажовете от Шкорпиловци до Камчия. Всяко лято

В нея попадат плажовете от Шкорпиловци до Камчия. Всяко лято ...

......... са също защитени видове, с поставянето на плажни принадлежности, палатки и преминаването на превозни средства", каза Радиана Йонова от отдел "Управление на морските плажове" към Mинистерството на туризма. Право да налагат санкции за различните нарушения ще имат Министерството на туризма, общините, полицията и районните екоинспекции. Промените трябва да одобри парламентът.


Нинова, по думите му, тиражирала лъжи, но така нямало да

Нинова, по думите му, тиражирала лъжи, но така нямало да ...

......... готови на дебат, обърна се пак към Корнелия Нинова той. Днес Цветанов разговарял с почти всички лидери на парламентарни партии. Това не означавало договорки. В политическия пазар винаги да има политическа и парламентарна култура, настоява той. Цветанов очаква депутатите на левицата да направят нещо и да убедят водача си да се върнат в парламента.


Олигархичното семейство не спирало да тормози с претенции и прищевки

Олигархичното семейство не спирало да тормози с претенции и прищевки ...

......... влияе зле на психичното й състояние и поиска да бъде освободена под домашен арест. Но даже и новата адвокатка на олигарсите Татяна Дончева не можа да ги измъкне на вън. Юристката не успя да убеди съдиите , че доверениците й няма да се укрият или пък да въздействат на свидетели.


От прокуратурата и полицията потвърдиха, че работят по тази следа,

От прокуратурата и полицията потвърдиха, че работят по тази следа, ...

......... сметката. Младежът успял да се свърже с наредителя, който с изумление научил, че е "правил" транзакции. Според потърпевшия от измамата студент шефката на банковия клон не е действала сама в неправомерното отклоняване на повече от 400 000 лева. Регионалният мениджър Георги Султанов обаче е категоричен - няма данни за съучастници.Според едната версия мафията принудила Гуркова да се откаже от

Според едната версия мафията принудила Гуркова да се откаже от ...

......... повече от скромно с децата при родителите си. Именно липсата на пари я принуди дори да започне работа – водеща на предаването „Те са!“, което се излъчва онлайн. Миската, макар и на 41 години, успешно стартира шоуто, за да припечелва някой лев по честен начин – коментират в социалните мрежи.


Те заявиха, че „Шоуто на Слави“ ще съществува до края

Те заявиха, че „Шоуто на Слави“ ще съществува до края ...

......... медията го принуждават да се сбогува с хобито и професията си доста по-рано. Предстои да видим какво ще се случи с „Шоуто на Слави“ и дали все пак Дългия няма да пренебрегне за пореден път личния си живот и здравословно състояние, за да продължи да радва почитателите си всяка вечер.


Назначена е проверка по случая, която още не е приключила,

Назначена е проверка по случая, която още не е приключила, ...

......... Назначена е проверка по случая, която още не е приключила, казаха от ОД на МВР във Враца. Столичните лекари установили, че пострадалият има счупени ребра, спукан таз и тежки фрактури на ръцете и краката. Пробити били и дробовете му, а медиците все още не дават надежда за живота му.


По-рано компанията EP Global Commerce, притежание на милиардера купи 7.3%

По-рано компанията EP Global Commerce, притежание на милиардера купи 7.3% ...

......... Кери откри първите си два магазина у нас през 1999 г. - в София на бул. "Цариградско шосе" и в Пловдив, а в момента вече има по два магазина в двата най-големи града в страната, както и по един в Бургас, Варна, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора и Благоевград.
В ранните сутрешни часове вчера полицаи претърсили имот в селото,

В ранните сутрешни часове вчера полицаи претърсили имот в селото, ...

......... в Окръжен съд- Шумен. 33-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Той давал заеми срещу различна лихва и на хора от съседни села. Няма данни да е оказвал физическо насилие. Работата по разследването на престъплението продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен.


Във ветеринарната клиника също нямали успех с традиционния метод със

Във ветеринарната клиника също нямали успех с традиционния метод със ...

......... техника. След операцията, продължила няколко часа, Бам Бам вече е свободен от "тежкия нашийник" и се възстановява. Белята на Бам Бам струва на стопаните му 2600 долара сметка във ветеринарната клиника. Техен съсед помогнал с част от парите, а Хосе и семейството му са благодарни, че кучето им е добре.


30-годишният Камберов е обвинен за убийството на Божидар Моллов в

30-годишният Камберов е обвинен за убийството на Божидар Моллов в ...

......... в гърба. Цели 14 години случаят остана неразкрит. Развитие има едва години преди изтичане на давността за престъплението - през 2017 г. След като е изправен пред детектор на лъжата и се проваля, Синбад рухва и прави пълни самопризнания. Той разказва, че истинският убиец е той, а причината била ревност.


Не са и монотонното ежедневие и битовизмите, които са в

Не са и монотонното ежедневие и битовизмите, които са в ...

......... в него, то това не е приятел! Първоначално мъжът ми се засмя, но след това осъзна смисъла на думите ми. А аз стоях и гледах как се променят лицето и погледа му. И ми стана много болно. Не монотонното ежедневие и битовизмите разрушават брака! Разрушават го лъжата, предателството и жестокостта!


От началото на миналата година младият мъж започнал да се

От началото на миналата година младият мъж започнал да се ...

......... с убийство с думите: "Ще те утрепя и ще те сложа в гроба". Тази закана предизвикала основателен страх, че може да бъде осъществена и бабата се оплакала на роднини и сигнализирала полицията, уточниха от държавното обвинение. Присъдата обаче не е окончателна и подлежи на обжалване и протест пред Окръжния съд.


Веднага след това се появи и новината, че Димитров има нова

Веднага след това се появи и новината, че Димитров има нова ...

......... обаче се оказа, че това не е истина. Единственото вярно твърдение е, че има нова жена до родния тенисист. Това, което колегите от "Спортал" твърдят е, че тя се казва Михаела Филева. Певицата и хасковлията са заедно от по-малко от два месеца, но за момента отказват да разкрият отношенията си.


Мошениците действали по най-често използвания сценарий - полицай иска съдействие

Мошениците действали по най-често използвания сценарий - полицай иска съдействие ...

......... в Девня. Само за последните 3 седмици в Районна прокуратура Варна са установени 5 измамници, като 3-ма от тях са в ареста с постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. Заведени са 16 досъдебни производство, а сумата е над 80 000 лв.", каза говорителят на Варненската районна прокуратура Вяра Алексиева.


3. Идеална и стабилна двойка
4. Допълвате се взаимно и имате

3. Идеална и стабилна двойка 4. Допълвате се взаимно и имате ...

......... се изплъзва 73. Общите ви интереси ви помагат да се справяте с проблемите по-лесно и бързо 74. Номерът тук е да си прощавате по-бързо, да си премълчавате някои неща и да правите повече компромиси 75. Липса на страст и химия 76. Емоционална връзка, наситена с много динамика и събития 77. Еднообразие, рутина, скука Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП


От там обаче предупреждават гостите на града и местните жители

От там обаче предупреждават гостите на града и местните жители ...

......... цвят не за първи път. При продължителна суша и високи температури водата се изпарява и вследствие това става по-солена. Именно това води до бум на водораслите, които се развиват при тези условия, пише Дир.бг. Те, за разлика от обичайните зелени растения, които фотосинтезират благодарение на хлорофила, са червени на цвят.


"Димитър Желязков е всенароден любимец и винаги преди избори започва дело ...

......... извърши други, ако бъде пуснат от ареста. Въззивният състав не се съгласи с възражението на защитата, че Димитър Желязков е обвинен само за подбудителство и помагачество на база на свидетелски показания, които се основават само на чутото от други лица. Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Пулев вече е в отбора на промоутърската компания

Пулев вече е в отбора на промоутърската компания "Топ Ранк", ...

......... Пулев вече е в отбора на промоутърската компания "Топ Ранк", която ще му урежда по три мача на година, пише дир.бг. След поражението си от Владимир Кличко българинът има шест поредни спечелени мача, а съперници се намират все по-трудно.


Според прокурори предполагаеми приходи от руската схема за пране на

Според прокурори предполагаеми приходи от руската схема за пране на ...

......... пране на пари с участието на служители на Данске банк в страната. По данни на датски медии през естонския филиал на банката за период от 2007-2015 година е изпрана огромна сума пари, включително от Русия и бивши руски републики. Общият обем на средствата се оценява на минимум 8 милиарда долара.


И тези важни уроци: - Животът на Земята не е наказание за

И тези важни уроци: - Животът на Земята не е наказание за ...

......... да сме тук. - Не се опитвайте да съдите от човешка гледна точка. Всичко, което се случва, дори най-жестоките неща на Земята си имат определена причина.  Дошли сме да учим и да изпитаме всичко като човешки създания. Макар, че неутралността е трудно постижима за нас – може да се стремим към това./ bg.checkonline4you.com/


В експеримента учените дали на доброволците задача да четат на

В експеримента учените дали на доброволците задача да четат на ...

......... и наляво. Според авторите на изследването, абстрактни образи на числата, създавани в човешкото въображение се отразяват в пространственото му поведение. На следващият етап от научните изследвания, учените успели да прочетете отговорите на морални въпроси в главите на доброволците. За тази уникална техника дори не било необходимо да се правят снимки.


Все още тече проверка и не е ясно как оръжието

Все още тече проверка и не е ясно как оръжието ...

......... в районните управления. Най-вероятно става въпрос за оръжие, върху което също има номер, така че може да се проследи на кого е”, коментира директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов. Такова оръжие е опасно, когато произведе изстрел в близост до важен орган. Често се преправя и в бойно, припомни Спиридонов.


Първоначално певецът приемал с охота желанието на Галя да помогне

Първоначално певецът приемал с охота желанието на Галя да помогне ...

......... поп фолка неминуемо е благородна. Но според негови авери би била доста по-ефективна, ако изпълнителят изгради център за временно настаняване на животни, вместо да ги приютява в дома си. Според близки до Азис съседите му би трябвало да се засрамят, защото сърцето му е голямо, щом върши такива добри дела.


Шофьорът на микробуса направил рязък ляв завой, като не са

Шофьорът на микробуса направил рязък ляв завой, като не са ...

......... "Марица". Шофьорът на автобуса е на 35 години, няма данни за употреба на алкохол. Микробусът е управлявал 36-годишен с изтекло свидетелство за правоуправление.  Резултатът от теста му с дрегер е отрицателен, предстои да бъде изпробван и за употреба на наркотици в сектор "Пътна полиция". Движението в района не е затруднено.


Утре облачността ще бъде значителна, сутрин средна и висока, но

Утре облачността ще бъде значителна, сутрин средна и висока, но ...

......... до плюс 9-10 градуса. Неособено дебелата снежна покривка бързо ще се стопи и през следващата седмица температурите ще бъдат около и над обичайните за последните дни на климатичната зима. Според предварителните очаквания на моделите, през първите дни на март предстои и ново по-чувствително затопляне. Следете прогнозите ни в следващите дни.


До идването на пожарната автобусът е изгорял напълно. Огнеборците са

До идването на пожарната автобусът е изгорял напълно. Огнеборците са ...

......... е пламнал огънят и за пет минути всичко свършило. "Бяхме трима колеги, добре, че нямаше пътници, пострадали няма, ние изпаднахме в паника, не знаехме какво да правим, взехме да гасим с пожарогасител, но просто не се получи...Автобусът е нов, минал е всички прегледи, това е първи курс....", отбеляза още Сали.


Да бъдат или да не бъдат... опростени общо 1,6 млн.

Да бъдат или да не бъдат... опростени общо 1,6 млн. ...

......... ясно. Отговорите на всички тези въпроси, може би, никога няма да научим. Факт е, че изобщо някой някога си го е помислил и го е споменал публично! И ако се бе случило за чия сметка щеше да е? Е, още милион и половина няма да ни "бутнат". Автор: Атанаска Маркова


"Съседът, който ни притеснява, тази нощ отново буйстваше. Казва се ...

......... психиатричните служби. "За да бъде настанен човек в заведение за хора с психични разстройства, той трябва да има пенсия, за да се дава тя на заведението. Много от близките на такива хора злоупотребяват, като им взимат парите, отпуснати от държавата, с идеята, че ще ги гледат", допълни д-р Веселин Герев.


В квартала в старата част на столицата, където избухнал пожарът,

В квартала в старата част на столицата, където избухнал пожарът, ...

......... да се спасят. Сред жертвите имало минувачи, хора които вечеряли в ресторанти и участници в годежно празненство, съобщил заместник-началникът на столичната полиция Ибрахим Хан. Сигналът за пламъците е подаден в 22.40 ч., а в погасяването са участвали над 200 огнеборци. Призори огънят вече бил под контрол, но не напълно угасен.


Като се върнал оттам, той продължавал усърдно да се занимава

Като се върнал оттам, той продължавал усърдно да се занимава ...

......... враговете. Свети Евстатий умрял във Филипи в 360 година. Той оставил бележити съчинения. 2. Св. апостол Тимотей от Седемдесетте апостоли († ок. 96-97 г.) 3. Св. преподобни Тимотей Олимпийски, пустинник от Символи († 795 г.) 4. Св. Георги, епископ Амастридски (нач. IX век) ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ: Евстати, Евстатий, Евстатия, Стати, Статко, Тимо, Тимотей


Прокуратурата го обвинява, че е лидер на организирана престъпна група

Прокуратурата го обвинява, че е лидер на организирана престъпна група ...

......... го заплашват до 15 години затвор. На предишното заседание на съда Желязков посочи, че обвиненията срещу него се крепят на слухове и анонимни свидетели. Той отбеляза още, че се притеснява само за здравето си и е бил в Турция за лечение, защото е опериран там, а не да се укрива.


Това съобщават от НИМХ. Над планините ще е предимно слънчево,

Това съобщават от НИМХ. Над планините ще е предимно слънчево, ...

......... 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра - около минус 3°. Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 9°-11°. Температурата на морската вода е около 7-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако можете днес да прекарате

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако можете днес да прекарате ...

......... да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.


От ОД на МВР – Сливен лаконично обясниха, че ,

От ОД на МВР – Сливен лаконично обясниха, че , ...

......... тогава отговорност носят и двамата”, заяви финансовият анализатор Емил Хърсев. За да не останем неприятно изненадани, можем да искаме есемес известяване за всяко движение на парите ни. Редовни проверки на сметките ни през мобилното банкиране също могат да дадат бърза информация ако от банката изчезнат наши пари.  Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ


Много хора не са наясно с тази негативна енергия. Тя

Много хора не са наясно с тази негативна енергия. Тя ...

......... привлечете същите в живота си. Само така сами ще се убедите, че сте способни да създавате всеки ден и всяка ситуация, пише "За жената". Изберете положителната енергия и тя ще привлече подобни събития. Ще ви изненада, колко бързо в живота ви ще се настанят добри хора, добри възможности и обстоятелства.    


"Като цяло ние имаме доста добри контакти между нашите военни, на ...

......... нещо за съвместна работа, специалистите работят", подчерта той. По-рано в ежегодната си реч пред Федералното събрание Путин заяви, че ако бъдат разположени американски ракети в Европа, Русия ще бъде принудена да приеме огледални и асиметрични мерки. Той предупреди, че Москва е готова да съкрати времето за нанасяне на ядрен удар на САЩ."Студът идва петък срещу събота вечерта. Дъждът, който ще започне ...

......... минут 14, в Кнежа - минус 23. Виждате, че хората забравяме маловажните неща", върна лентата назад с една година климатологът. "На 30 март пък в София беше 24 градуса, а в Русе и Плевен - 27 градуса. Баба Марта много прилича на Малък Сечко", завърши прогнозата си проф. Георги Рачев.


Установено е, че след успешно завършено обучение за букмейкър след

Установено е, че след успешно завършено обучение за букмейкър след ...

......... от брутната сума по направените залози. Установено е също, че майор Петров е бил упълномощен от дружество, собственост на неговата съпруга, и е разпространявал от името на "Евробет" ООД и билети за моменталната лотарийна игра "Лотария България" срещу месечно възнаграждение в размер на 6% от стойността на продадените лотарийни билети.Все още не е установена самоличността й. Тялото е престояло

Все още не е установена самоличността й. Тялото е престояло ...

......... Все още не е установена самоличността й. Тялото е престояло дълго време във водите на реката. От първоначалния оглед не са открити данни за насилие. На място са и служители от Четвърто РУ.


Решили да си направят и снимки с него, но пистолетът

Решили да си направят и снимки с него, но пистолетът ...

......... мускулести, с малко агресивно поведение", каза Георги Кротнев. Назначени са експертизи, които да установят собствеността на пистолета и дали е откраднат или изгубен. Полицията работи и по друга версия - пистолетът да не е захвърлен в градинката, а да е на близки на младежа, но да не е бил регистриран.


Дoмaшният любимeц нa мoдния дизaйнep пpитeжaвa coбcтвeнa бaнĸoвa cмeтĸa и

Дoмaшният любимeц нa мoдния дизaйнep пpитeжaвa coбcтвeнa бaнĸoвa cмeтĸa и ...

......... Kapл Лaгepфeлд – Гepмaния. B тoзи cлyчaй oбaчe e нyжнo дa ce взeмaт пpeдвид зaĸoнитe нa cтpaнaтa нa пpeбивaвaнe нa дизaйнepa, т.e Фpaнция. Cъщecтвyвaт и няĸoи aлтepнaтиви ĸaтo нaпpимep cъcтoяниeтo дa ce ocтaви нa acoциaция или фoнд, ĸoитo дa ce гpижaт зa ĸoтĸaтa или пъĸ нa дoвepeн чoвeĸ, пишe Блиц. 


Tя щe изплaчe бoлĸaтa cи тaзи нeдeля в eфиpa нa

Tя щe изплaчe бoлĸaтa cи тaзи нeдeля в eфиpa нa ...

......... cтyпop… Aлeĸcaндpa 40 дни cлeд cмъpттa нa Ивaн…“. Πoд cнимĸaтa вeднaгa зaвaляxa ĸoмeнтapи, ĸoитo вдъxнaxa пoдĸpeпa и ĸypaж нa Aлeĸc Cъpчaджиeвa. Cъпpyгaтa нa фyтбoлиcтa Ивeлин Πoпoв-Πoпeтo нaпиca пoд пocтa: „Ox, Moндиии…мнoгo иcĸaм дa гo глeдaм… нo eдвa ли щe издъpжa… ĸypaж, зa тoвa cилнo мoмичe“, пишe Блиц.  Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ


В нея той спомена за създадено ново руско оръжие, което

В нея той спомена за създадено ново руско оръжие, което ...

......... заряд е способен да поразява големи кораби и обекти на брега и развива скорост, надвишаваща многократно тази на най-бързите плавателни съдове и торпеда. ТАСС цитира контраадмирала от запаса Всеволод Хмиров, според когото морската система "Посейдон" ще обезсмисли усилията на САЩ по създаването на глобална противоракетна отбрана в морската й компонента.


В годините водеше съдебни дела за марката, пише Dir.bg. Той

В годините водеше съдебни дела за марката, пише Dir.bg. Той ...

......... от време той заемаше постовете президент на "BBB груп", директор на "Лайнс" ООД и председател на бизнесклуб "Възраждане", бил е и президент на Българската федерация по тенис и на тази по подводен риболов. Колекционираше риби и корали. В последните 3-4 години той като, че ли не се появяваше в медиите.По-лошото е, че белезите по телата на жените са неприятни повече

По-лошото е, че белезите по телата на жените са неприятни повече ...

......... може да се размазва. Получената смес трябва да се прилага директно върху засегнатото място два пъти дневно. Ако има нужда, може да се направи и лека превръзка отгоре. Процедурата трябва да се извършва поне един цял месец, но резултатът ще е видим още след две седмици.     Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА


Анев направи само един пропуск при четирите си стрелби и

Анев направи само един пропуск при четирите си стрелби и ...

......... стрелби и завърши с повече от 3 секунди аванс пред Тарей Бьо от Норвегия, пише sportlive.bg. Титлата на Краси е втора в историята на мъжкия ни биатлон. Пред 2017 г. Владимир Илиев триумфира в спринта на 10 км в Полша. Това е девети медал за Красимир Анев от европейски първенства


Жестокото четворно убийство бе извършено на 24 септември м.г. в

Жестокото четворно убийство бе извършено на 24 септември м.г. в ...

......... чичо му. Вратата била отключена и Петър влязъл. Умъртвил чичо си и стринка си. В това време в къщата дошли синът и дъщерята на възрастното семейство, които Петър също убил. След това се качил на втория етаж. Присъдата на Шуменския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.Зa paзлиĸa oт пpeдxoдни гoдини нacтpoeниeтo й билo твъpдe минopнo

Зa paзлиĸa oт пpeдxoдни гoдини нacтpoeниeтo й билo твъpдe минopнo ...

......... лeнтaтa нaзaд и дa ce ycъмни дaли въpxy ceмeйcтвoтo й нe тeгнe пpoĸoбa, пpeдвeщaвaщa cмъpттa нa нaй-близĸитe й мъжe. Πлeвeнчaнĸaтa вce oщe нe e ycпялa дa пpeвъзмoгнe зaгyбaтa нa бaщa cи, c ĸoгoтo имaлa изĸлючитeлнo дълбoĸa вpъзĸa. Toй cи oтишъл зa бpoeни минyти в peзyлтaт нa aлepгичeн шoĸ, пишe retro.bg. 


Вчера в ранния следобед автомобилът на Динев бе открит в

Вчера в ранния следобед автомобилът на Динев бе открит в ...

......... пропуски!", гласи съобщение на официалната страница във Фейсбук на Сдружението на постоянно живеещите българи на остров Родос.  Гръцката полиция работи по няколко версии за смъртта на младия българин - убийство, самоубийство или катастрофа. 27-годишният Йордан живее с родителите и брат си на Санторини от години. През сезона младият мъж бил сервитьор.


Покрай Изборния кодекс лека-полека почнаха да се появяват и новини

Покрай Изборния кодекс лека-полека почнаха да се появяват и новини ...

......... – в листата влиза и Доган, поради заслуги за цялостно творчество! Да погледна и кога са изборите и за руския парламент – Георги Първанов и Румен Петков със сигурност ще са прекрасни кандидати и моментално ще получат широка подкрепа! Поне там мандатът спокойно може да е доживотен! Автор: Ивайло Ачев


По неофициална информация, самоубиецът се казва Иван В. и е

По неофициална информация, самоубиецът се казва Иван В. и е ...

......... По неофициална информация, самоубиецът се казва Иван В. и е на 42 години. Мъжът е родом от Петрич, но след развод се е преместил да живее в Благоевград. Към момента не е ясно защо е посегнал на живота си, както и дали е оставил предсмъртно писмо. 


Покрай Изборния кодекс лека-полека почнаха да се появяват и новини

Покрай Изборния кодекс лека-полека почнаха да се появяват и новини ...

......... колонизира като хората. Да не забравя – в листата влиза и Доган, поради заслуги за цялостно творчество! Да не забравя да погледна кога са изборите и за руския парламент – Георги Първанов и Румен Петков със сигурност ще са прекрасни кандидати и моментално ще получат широка подкрепа! Автор: Ивайло Ачев


Местните го описват като тих, скромен и неконфликтен. Въпреки че

Местните го описват като тих, скромен и неконфликтен. Въпреки че ...

......... резултат на побоя. Двама мъже от селото са задържани като заподозрени по случая, но засега от МВР не дават повече подробности за тях. В Сломер набези е нямало от години, затова и всички са в шок. От 600-те къщи едва половината са обитаеми, а в 70 от тях живеят самотници.


Новозагорецът Кольо Колев имал две сметки в банката, а сега

Новозагорецът Кольо Колев имал две сметки в банката, а сега ...

......... Нова Загора има единствено официален коментар, според който именно институцията е сезирала компетентните органи за случая със 29-годишната служителка. Дори и към момента известната сума пари от влогове на вложители да нарасне няколко пъти в хода на разследването, това няма да повлияе на стабилността на банката, категорични са още специалистите.