Лидерската култура на технологичните гурута в Силициевата долина беше остро

...
 Лидерската култура на технологичните гурута в Силициевата долина беше остро
Коментари Харесай

Остри критики към лидерската култура на Силициевата долина в Давос

 Лидерската просвета на софтуерните гурута в Силициевата котловина беше остро подложена на критика на Световния стопански конгрес в Давос, написа CNBC.
В рамките на дискусионния конгрес „ In Technology We Trust? ” основателят, ръководител и основен изпълнителен шеф на софтуерната компания Salesforce Марк Бениоф съобщи, че софтуерните водачи би трябвало да трансформират своя властнически жанр.

" Стигнахме до миг, в който цялата супер мажоритарна конструкция на гласоподаване в Силициевата котловина, където съм бизнесмен и съм виновен, без значение какво се случи, се разрушава “, добавя той. „ Идеята е, че по някакъв метод това е задоволително, само че то не е “.

Бениоф се базира на образец с Uber Technologies и ръководството при нейния предходен основен изпълнителен шеф Травис Каланик, когато тя е не запомнила да цени доверието на своите консуматори.

" Кое е най-важното за вас? Доверието или растежът? Защото, в случай че нещо измества доверието, тогава имате проблем “, разяснява той.

" А предходният основен изпълнителен шеф на Uber (Травис Каланик) имаше разнообразни полезности на върха на своята подчиненост от тези, които съм сигурен, че има Дара през днешния ден “, добави Бениоф.

Дара Косровшахи, който сега стои отпред на Uber, също участва в същия спорен панел, само че не разяснява управническия жанр на своя предходник. 
По публикацията работиха: Елена Кирилова, редактор Десислава Попова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР