Убиецът на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман показа българското

...
 Убиецът на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман показа българското
Коментари Харесай

Полфрийман показа българското си гадже

 

Убиецът на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман сподели българското си гадже, с което очевидно от 1 година живее. Точно по това време предходната година (на 16 октомври - б.р.) австралиецът бе освободен предварително от затворническото общежитие в Бусманци след решение на правосъдния състав с ръководител Калин Калпакчиев, напомня Лупа.бг. Оттогава Полфрийман се бори с българските управляващи да бъде вдигната възбраната му за овакантяване на страната. Според него управляващите у нас го държат нелегално.

Интересното е, че до момента в персоналния си профил във фейсбук килърът на 20-годишното момче, който по този начин и не призна виновността си, не беше разгласил никакви елементи от персоналния си живот в София. Публикация на гаджето му Мануела Попова обаче разкри, че той живее с нея от 1 година.

" Честита годишнина, откогато нахлу в живота ми с куп затворнически движимости и хлебарки ", написа приятелката на австралиеца във фейсбук, с което разкри и връзката им.

Мануела Попова се занимава с маркетинг, имат стартъп компания, бори се против предразсъдъците и дискриминирането против разнообразни групи от хора. Самата тя е с генетични малформации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР