Това стана след изричното нареждане на Бойко БорисовБившият председател на

...
 Това стана след изричното нареждане на Бойко БорисовБившият председател на
Коментари Харесай

Пламен Георгиев събаря сам терасата си

 Това стана след експлицитното разпореждане на Бойко Борисов

Бившият ръководител на антикорупционната комисия Пламен Георгиев през днешния ден самичък стартира разрушаването на терасата, съобщи bTV. Това става след експлицитното предписание от премиера Бойко Борисов. В изявление по малкия екран през вчерашния ден той сложи ултиматум на Пламен Георгиев - или събаря терасите, или се прости с поста на консул във Валенсия.

Самият Георгиев до последно заставаше зад позицията, че е купил парцела с към този момент издигнати противозаконни навеси. Общината е знаела за това още от 2012 година и самият той възнамерява да я съди.

Преди 7 години в действителност е било открито строителство без нужната документи, само че по този начин и не са били подхванати стъпки за премахването му. Сега Пламен Георгиев ще би трябвало да се свърже с инспекторите от регион Слатина и да уведоми, че е махнал 60-те кв. м противозаконни навеси.

" Трябва да ни уведоми когато е завършил премахването, с цел да може да отидем и да създадем констативен протокол изпълнена ли е заповедта на кмета, посочи началникът на контрола по строителството в регион Слатина Михаил Джурджин.

Пламен Георгиев възнамеряваше да апелира заповедта за събарянето, само че е отдръпна жалбата си по гледище на премиера, както самият Борисов заяви в изявлението.

" Махай жалбата, бутай противозаконното и си гледай работата. Не може такава тематика да ми стои на вниманието, месеци наред ", безапелационен беше министър председателят.

През април Пламен Георгиев твърдеше, че офанзивите към него са проведени. Терасата в действителност е обща за входа - по тази причина и не била разказана в имотната му декларация. Съседите му обаче в никакъв случай не са се качвали там. Сега Георгиев се готви да замине за Валенсия, където държавното управление го изпраща като консул.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР