Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че се надява да

...
 Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че се надява да
Коментари Харесай

Путин към лекарите: Слава Богу, не съм ви пациент

 

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че се надява да не стане нациент на градската болница в Москва, профилирана за пациенти с ковид. Изказването си той направи по време на онлайн заседание на епидемиологната конюнктура в страната, заяви телевизия „ Россия-24 “.  

Държавният глава съобщи, че в Русия се стабилизира обстановката, а в някои региони, като Москва, последователно понижава броя на инфектираните. Днес е следващия ден, в който странана регистрира под 9500 нови случая за денонощия, само че и нов антирекорд във връзка с смъртните.

„ Слава Богу, ваш пациент не съм и се надявам да не стана “, споделил президентът на основния доктор на болничното заведение Лисенко.  Думите му били във връзка хвалбата на лекаря, че министърът на строителството Якушев останал доста удовлетворен от равнището на здравната помощ, до момента в който се лекувал от ковид. Министърът от през вчерашния ден към този момент е на работа, откакто за заболяването му се разбра на 1 май.

От диалога обаче не излиза наяве по какъв начин се е справил с заболяването премиера Михаил Мишустни, който заболя още в края на април и и.д. министър-председател продължава да е заместника му Андрей Белоусов. Няма информация и какво е положението на президента на Чечения Рамзан Кадиров, който бе откаран преди два дни с частен аероплан от Горки до Москва, а през вчерашния ден се появиха информации за влошеното му положение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР