Израел не допусна посещение на двама конгресмени от Конгреса на САЩ.

...
 Израел не допусна посещение на двама конгресмени от Конгреса на САЩ.
Коментари Харесай

Израел не допусна посещение на конгресмените Тлаиб и Омар

 Израел не позволи посещаване на двама конгресмени от Конгреса на Съединени американски щати. Това са демократите Рашида Тлаиб и Илхан Омар. 
Причината за решението са известните пропалестински възгледи на двете дами от Демократическата партия. Двете трябваше да дойдат през уикенда и да посетят палестински територии.

За решението е " оказал помощ " и призивът на американския президент Доналд Тръмп да не бъдат допускани.

Тлаиб е от палестински генезис. Въпреки че в никакъв случай не е живяла в Западния бряг или Ивицата Газа, тя към момента има родственици в Западния бряг и масово е възприемана като воин от местните хора, тъй като е съумяла да доближи до най-високите равнища на властта в Съединени американски щати.Припомняме, че двете с Омар бяха измежду четирите конгресменки с непознат генезис, обвинили президента в расизъм. 

Палестинците заклеймиха офанзивата Тръмп против Тлаиб, обвинявайки го врасизъми изтъквайки, че това още един път потвърждава неговото предубеждение против палестинския народ.

Тръмп написа, че дамите би трябвало да се върнат в " унищожените и изобилстващи от престъпност " места, от които са пристигнали в Съединени американски щати, пренебрегвайки обстоятелството, че всички са американски гражданки, а три от тях, в това число Тлаиб, са родени в Съединени американски щати. Тръмп също по този начин ги упрекна, че са споделили " ужасни неща " за Съединени американски щати и разгласи, че " ненавиждат Израел ".Самият Тръмп упрекна четирите дами, че мразят Съединени американски щати. Също по този начин не спести постоянните си рецензии към партията им, която упреква в липса на национализъм.

Категорично обаче той отхвърля обвиняванията в расизъм.

Тлаиб се обяви за импийчмънт на Тръмп.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР