Хари и Меган от днес започват нов живот – без

...
 Хари и Меган от днес започват нов живот – без
Коментари Харесай

Новият живот на Хари и Меган: Какво следва

 

Хари и Меган от през днешния ден стартират нов живот – без трофеи и пари от данъкоплатците, само че и без рестриктивните мерки, свързани с тях. Ето в резюме какво следва за най-одумваната кралска, до момента, двойка.

1. Независимо от всички промени, принц Хари остава правоприемник на английския трон след смърта на кралицата, само че в поредицата след татко му Чарлз, брат му Уилям и трите му деца.

2. Бъкингамският замък към този момент разгласи, че Хари и Меган се разделят с почетните трофеи „ техни кралски височества “, макар че бегълците оспорват решението, а желаят да си запазят купите, само че да не ги употребяват интензивно.

3. Не е ясна и семейството на фамилията. Възможно е от през днешния ден да са Съсескски. Но има и други разновидности. Хари може да си върне фамилия Уелски, която ползваше в армията, а Меган още веднъж да стане Маркл.

4. Двамата се лишават от достъп до средствата на така наречен Суверенен грант, който включва всички приходи от владенията на кралската фамилия.

5. Финансирането на защитата им отсега нататък дълго бе един от най-спорните въпроси, защото от през днешния ден към този момент нямат право на държавна защита, която се пресмята на разнообразни суми - от 1 милион английски лири до 20 милиона английски лири годишно.

6. Няма да могат да употребяват комерсиалната марка марка Sussex Royal, защото кралицата им забрани. Но се твърди, че те въпреки всичко възнамеряват да я употребяват за благотворителни и просветителни цели. Стойността на марката се прави оценка на 400 милиона лири годишно.

7. Принц Хари и Меган имат желание да се развиват като бизнесмени. Дали, вес отново,  имат такова право, ще се разисква в идващите 12 месеца. Меган обаче не си губи времето и още в края на предходната година се захвана да озвучава филми на Disney.

8. Семейството живя няколко месеца в Канада във вилата Mille Fleurs, която е на стойност 14 милиона канадски $, само че към този момент се реалокира в Лос Анджелис, близо до Холивуд,  с частен аероплан малко преди да затворят границата поради разпространяването на ковид.

9. Заради забързаните процедури по преместването и набирането на зелена карта, не е изключено на Хари да му се наложи да се откаже от дипломатическия статус.

10. Въпреки че напуснаха Англия, резиденцията им - Фрогмор котидж, която е близо до Уиндзорския палат, остава тяхна фамилна резиденция, само че с едно малко условиет – да върнат на британските данъкоплатци парите за ремонта, който струваше 2,5 милиона английски лири.

Какви са проекти за фамилията за новия им живот, ще разберем напълно скоро и от самите тях. Според The Sun, до края на седмицата Меган и Хари ще разгласяват пост за всичките им фенове и то - в техния безподобен жанр.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР