Борисов няма да рискува на предстоящите избори. Ще залага на

...
 Борисов няма да рискува на предстоящите избори. Ще залага на
Коментари Харесай

Борисов играе на сигурно за вота

 Борисов няма да рискува на идните избори. Ще залага на персони, които са потвърдени експерти, печелят благосклонности по районите, не носят спорове за партията и са лоялни към него, не към Цветанов.
Това стана ясно от първата тройка кандадат-кметове, която получи утвърждение от Изпълнителната комисия на ГЕРБ откакто предходната седмица завършиха събранията с номинациите по места. Това са двама регионални шефове – на Пловдив и Хасково, както и най-успешната директорка в Русе.  

 Здравко Димитров предстоящо се впуска в борбата за Пловдив, откакто досегашният градоначалник излезе от играта след серия от кавги и следствия. Днешният избор на централното управление демонстрира, че Тотев се разделя и с вярата негов човек да го замести на поста. Димитров от дълго време е съперник, въпреки и с партиен билет, правилен единствено на Борисов.  Досегашният регионален шеф има 2 месеца, с цел да покаже на пловдивчани, че схемите на Тотев са завършили, а времето на Славчо Атанасов още не е пристигнало.

 Изборът на директорката на професионалната гимназия по облекло Диана Иванова за кандидат-кмет на Русе също е знаков, само че и предстоящ ход. Тя беше измежду осемте номинации, които градската организация изпрати в София след инфарктното заседание, на което  досегашният градоначалник Пламен Стоилов си направи отказ, само че заплаши, че ще мъсти на всеки, който го е спънал за третия  мандат. Номинацията на Иванова пристигна от новоизбрания началник на градската организация Росен Даскалов, откакто локалните партийци се опълчиха против избора му под натиска на Стоилов.  Иванова има огромни шансове да вземе Русе по модела Фандъкова.

 Изборът на Станислав Дечев е най-логичният в Хасково, където преди 4 години ГЕРБ рекордно разгроми многогодишния кмет Георги Иванов в лицето на Добри Беливанов. После обаче градът записа антирекорд със свадите сред разграничавания от ГЕРБ градоначалник и дриймтийма на депутата Делян Добрев.  Областният шеф беше „ синята каска ” в спора и заемаше единствено позицията на премиера.

Днешният избор на Борисов демонстрира и още нещо. Той няма да се ограничи в партийните кандидатури, ще избира тези, които носят и спомагателна социална поддръжка.         
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР