Бар маса. Вентилатор. Бетонна статуя. Това са някои от най-странните неща,

...
 Бар маса. Вентилатор. Бетонна статуя.
Това са някои от най-странните неща,
Коментари Харесай

Печелите ваканция за $15 000, ако върнете откраднатото от хотел

 Бар маса. Вентилатор. Бетонна скулптура.
Това са някои от най-странните неща, върнати неотдавна в хотел Roosevelt в Ню Орлианс, част от веригата Waldorf Astoria, съгласно генералния му управител Тод Чембърс.

От януари насам хотелът на повече от век е хазаин на съревнование, което разрешава на гостите да връщат неща, в миналото принадлежали на мястото за настаняване, без да им бъдат задавани въпроси.

" През годините ние сме посрещнали милиони посетители ", споделя Чембърс. " Често някои от тях си вземат нещо за спомен от хотела. Във връзка с честването на 125-ата му годишнина взехме решение, че е време да достигнем до тези милиони посетители и да им кажем, че бихме желали някои от тези детайли да бъдат върнати. "

Не единствено че няма наказване за връщането на " взети " предмети, само че и гостите, които създадат това, могат да завоюват гратис седем нощувки в президентския апартамент на Roosevelt.Ултралуксозната премия включва още селекция от спа процедури, няколко завършения в града, както и частни вечери, приготвени от основния готвач на хотела. Целият пакет е на стойност повече от 15 000 $.

Тази стратегия е част от напъните да се хвърли светлина върху историята на хотела 125 години след основаването му. Открит през 1893 година като хотел Grunewald, през 1923 година той е преименуван на Roosevelt. Fairmont купува мястото през 1965 г.и го има 40 години - до 2005 година, когато ураганът Катрина връхлита.Хотелът е затворен за две години, а през 2007 година актуалните му притежатели - First Class Hotels - се заемат с задачата да върнат на мястото предходното му великолепие. Roosevelt прави триумфално завръщане през 2009 година

Предметите, върнати на хотела от неговите посетители, ще бъдат изложени във фоайето. Колкото по-стари са те, толкоз по-добре.

Елементите могат да бъдат изпращани или оставяни при портиера. А в случай че в действителност държите на тях, хотелът ще ви ги върне в края на това лято.

Според Чембърс, до момента са получени обилие от чаши, чинии и принадлежности, както и древен вентилатор, датиращ от дните на Grunewald. Тази седмица идва и масичка от остарелия бар на хотел Sazerac. Единственото нещо, което е по-странно от маса? Бетонна скулптура.

По време на ремонтния интервал пред хотела имаше бетонни скулптури, споделя мениджърът. Някой е купил една от тези скулптури на търг и ни изпрати фотография на нея тази седмица. Собствениците възнамеряват да я изпратят в хотела.

Собствениците в действителност биха желали да си върнат и вратата от от историческата Blue Room на хотела. Популярно място за развлечение в предишното, на нейната сцена са се изявявали Франк Синатра, Рей Чарлз и Луис Армстронг.

Изпълнителите се подписвали на вратата на съблекалнята в задната част на Blue Room. Но след урагана Катрина вратата изчезва.

Ако притежавате вратата или други хотелски сувенири, Roosevelt приема колета до 1 юли 2019 г.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР